Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sündüz'cüm günaydın canım, ayy çok stresli bir gece olmuş senin için canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah.
bende bugün işe gideceğim dün gidemedim diye, yolda gidene kada aklıma ne dualar gelirse hepsini okuyacağım senin için canım benim. aynen dediğin gibi herşey dualar ile, herşey Allahın ol demesi ile. sakın stres yapma, elinden geldiğince rahat tutmaya çalış kendini, biliyorsun stres te çok etkili, üzülme, sakın çok hareket etme hep yat dinlen, şuan en ihtiyacın olan şey bu üçü bence. ilaçlarını düzenli kullan, dinlen ve stres yapma . seni Allaha emanet ediyorum canım

Arkadaşlar günaydın, bugün erkenciyim işe gidicem, dün ilk sayfamıza bir dua ekledim, bu dua listemiz bitince ona başlayalımmı ne dersiniz? günde kaç tane okuyacağımıza filan karar verelim şimdiden ki , herşey hazır olsun, sonra dua listesi bitiyor yenisine karar verene kadar günler geçiyor. Allahın izni ile 01.01.2013'te yeni listemiz başlayacak.

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

sağol canım benim ne yaparsam yapayım benim nasibim değilse elden bişey gelmez ama bukadar erkende teslim olunmaz dimi bende bolbol dua ediyorum rabbime emanet başkasına değil herşey onun takdiri

sağol canım benim ne yaparsam yapayım benim nasibim değilse elden bişey gelmez ama bukadar erkende teslim olunmaz dimi bende bolbol dua ediyorum rabbime emanet başkasına değil herşey onun takdiri

çok doğru söylüyorsun canım benim tabiki kendini öyle koyuverme, dr kontrolune sık sık git inşallah hiçbirşey olmayacak dualarla seni güçlendireceğiz.
kuşum ben çıkıyorum şimdi seni çok öpüyorum hergün iyi haberlerini alırım inşallah, dualarım seninle olacak hiç merak etme

Kızlarrr günaydınnn
Sündüzcüm canım duanı okudum Allah kabul eder inşallah Lütfen biraz dinlen iyi beslenmeye bak canım inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın canım

canım duanı okudum tatlım sakın sıkma canını bol bol dinlen kalkma mümkün olduğunca ilaçlarını düzenli kullan ve aklına güzel şayler getir canım sev bebişini bol bol allahın izniyle bişicik olmaz canım...

sündüzcüm duanı okudum allah hayırlıısyla evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin cnm allah şifa versin amin

kaplang / İSİMSİZ

23.12.2012 pazar

sağlıklı sorunsuz hamişlik

hayatumuttur / (küçük) gamze

24.12.2012 p.tesi

sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum

mavera49 / MERVE

25.12.2012 salı

akyuzcigdem / ÇİĞDEM

26.12.2012 çarşamba

sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

duamnur / BURCU

27.12.2012 perşembe

ecrin23 / MERVE

28.12.2012 cuma

superz / EBRU

29.12.2012 c.tesi

FANAA / isimsiz

30.12.2012 pazar

ranana / mesude
kızlar benim sinyaller başladı.bugün yarın adet olabilirim.bunun için hepinizin duasını bugünden okuyorum.sabah dualarınızı okudum.akşam da okuyacağım inşallah.
yaseminciğim yeni listeye benide eklemeyi unutma sakın.sündüzcüm sana da geçmiş olsun canım.Allah meleğini sana bağışlasın.Hepiniz Allah a emanet olun

özlemcim genetik tahlillere ve daha önceden yaptırdığım anti kardiyolpin ıgg ve ıgm,antitrombin,lupus antikoagulanı ,şeker, troid,smear ve pıhtılaşma tahlillerine baktı yapılacak herşey yapılmış dedi bide histereskopi yapalım dedi.
sündüzcüm geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol su iç stres ve korku yapma rabbime sığın.
yasemin benim yeni bat 18 ocak acelesi varmış iki gün erken geldi.

selamm şekerler doktordan geldikk..kuzumu gördüm iyi MAŞALLAH herşey yolunda minik ayakları karnımda tepmesinden belliydi zaten...
canım benim benimde 1 ay sonu ve 3.ayda olmuştu oluyo ay dönümlerinde ilacını düzenli olarak kullan korkma bişi olmaz ALLAHın izniyle ama lekelenmen olduğunda yinede dr a gitmeyi ihmal etme..

canım bana uyar..

Son düzenleme:

tşkler cnm allah kabul etsinn inşşş....

sündüzcüm çok geçmiş olsun canım, Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğin seni bırakmayacaktır aklına kötü şeyler getirme hemen,genelde herkeste bu tür akıntılar oluyor bak beta hcg yüksekmiş demekki bebişin büyümeye devam ediyor dua et bol bol dinlen dualarımdasın..

bence çok güzel yasemincim tam bizlere göre bir dua Allah senden razı olsun bizim için araştırıp buluyorsun, hakkını helal et.

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben hala test yapmadım ya nöbetçi eczane çok uzak benim bulunduğum semtte yok o yüzden p.tesiyi beklemem gerekiyo hayırlısı artık zaten korkuyodum test yapmaya allah'ım nasip etmiştir inş bu ay dua etmekten başka birşe gelmiyo şimdilik elimden rabbime bıraktım hayırlısını nasip etsin hakkıma

sündüzcüm duanı okudum cnm rabbim kabul etsin inşallah

yasemincim ilk sayfaya yazdığın dua bana uyar başladığınızda bende varım zaten diğer topicte okumuştum 7000 tane okunması lazımmış galiba olursa benı de eklersin zaten

---sündüzcüm çok gecmis olsun Allah yardimcin olsun, dinlenmekten baska yapcak bisi yok insallah bebegin sana siki siki sarilir ..

--- yasemincim bana uyar canim çok faydali bir dua, listeye beni ekle lutfen..

---canim Allah razi olsun, kabul olsun insallah..

--- kankamizin iyi olmasina cok svindikk masallah sübhanallah . Yesin o minnak ayakkalari teyzesiii :)) bizimkiside cok hareketli smdi yemek yedim cok fena skistiriyo ya..

bence çok güzel yasemincim tam bizlere göre bir dua Allah senden razı olsun bizim için araştırıp buluyorsun, hakkını helal et.
canım benim Allah senden de razı olsun bende çok beğendm tam bizlik dedim görünce
selamm şekerler doktordan geldikk..kuzumu gördüm iyi MAŞALLAH herşey yolunda minik ayakları karnımda tepmesinden belliydi zaten...
:
vayy benimdamadıma bak sen, ayakları büyük olacak desene, ben şimdiden nişan bohçasını hazırlarken 44 numara terlikler koyayım ozaman
ayyyy heyecan dorukta yaaaaa valla bende çok merak ediyorum, hatta geç yapman topiğğimizdeki merak ve adrenalini yükseltti diyebilirim :18:
hadi hayırlı haberler alırız inşallah
yasemincim ilk sayfaya yazdığın dua bana uyar başladığınızda bende varım zaten diğer topicte okumuştum 7000 tane okunması lazımmış galiba olursa benı de eklersin zaten

000 gerçekten mi, o bilgiyi nerden buldun kuşum, eğer bulabilirsen öyle bişey netten bana yazarsan çok sevinirim. belki bu sefer şöyle bir organizasyon yaparız, 7000 tane duayı herkese bölüştürürüm , tüm topiğimiz için dua ederiz ve 7000 e birlikte tamamlarız

cnm bu hz.zekerranın duası öyle bir grup var orda okumuştuk ordada herkes 7 li gruplara ayrılmıştı herkes sıradakine 1000 tane okuyordu kişiye yine 7000 tane okunmuş oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…