- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #10.961
sağol canım benim ne yaparsam yapayım benim nasibim değilse elden bişey gelmez ama bukadar erkende teslim olunmaz dimi bende bolbol dua ediyorum rabbime emanet başkasına değil herşey onun takdiriSündüz'cüm günaydın canım, ayy çok stresli bir gece olmuş senin için canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah.
bende bugün işe gideceğim dün gidemedim diye, yolda gidene kada aklıma ne dualar gelirse hepsini okuyacağım senin için canım benim. aynen dediğin gibi herşey dualar ile, herşey Allahın ol demesi ile. sakın stres yapma, elinden geldiğince rahat tutmaya çalış kendini, biliyorsun stres te çok etkili, üzülme, sakın çok hareket etme hep yat dinlen, şuan en ihtiyacın olan şey bu üçü bence. ilaçlarını düzenli kullan, dinlen ve stres yapma . seni Allaha emanet ediyorum canım
sağol canım benim ne yaparsam yapayım benim nasibim değilse elden bişey gelmez ama bukadar erkende teslim olunmaz dimi bende bolbol dua ediyorum rabbime emanet başkasına değil herşey onun takdiri
kızlar canım arkadaşlarım bu gece kanlı akıntım oldu acile gittik ağladım sessizce dedim rabbim veren sensin alan sensin ama meleğimi bana bağışla diye dua ettim ve bidiğim ne varsa okudum eşim çok korktu önce özele gittim dr keseyi göremeyiz progestan iç dedi ki bugün beta hcg >1000 çıkmıştı dr betahcg yükseliorsa canlılık var demektir dedi buda nedemekse vajinal görünebilirdi ama alttan bakmak istemedi bende dayanamadım devlete gttim allatan muayene oldum aktif kanama yok dedi keseyide gördü çok sıkıntı olmadığını pogestana 3*1 devam etmemi önerdi içim şimdilik rahat meleğim hala benimle inş yarın benim dua günüm dualarınıza herzamankinden daha fazla ihtiyacım var yer gök dualarla ayakta dularınız için allahımın melekleri amin desinler meleğim bana sıkı sıkı sarılsın allah hepinizden razı olsun
canım benim benimde 1 ay sonu ve 3.ayda olmuştu oluyo ay dönümlerinde ilacını düzenli olarak kullan korkma bişi olmaz ALLAHın izniyle ama lekelenmen olduğunda yinede dr a gitmeyi ihmal etme..kızlar canım arkadaşlarım bu gece kanlı akıntım oldu acile gittik ağladım sessizce dedim rabbim veren sensin alan sensin ama meleğimi bana bağışla diye dua ettim ve bidiğim ne varsa okudum eşim çok korktu önce özele gittim dr keseyi göremeyiz progestan iç dedi ki bugün beta hcg >1000 çıkmıştı dr betahcg yükseliorsa canlılık var demektir dedi buda nedemekse vajinal görünebilirdi ama alttan bakmak istemedi bende dayanamadım devlete gttim allatan muayene oldum aktif kanama yok dedi keseyide gördü çok sıkıntı olmadığını pogestana 3*1 devam etmemi önerdi içim şimdilik rahat meleğim hala benimle inş yarın benim dua günüm dualarınıza herzamankinden daha fazla ihtiyacım var yer gök dualarla ayakta dularınız için allahımın melekleri amin desinler meleğim bana sıkı sıkı sarılsın allah hepinizden razı olsun
canım bana uyar..Arkadaşlar günaydın, bugün erkenciyim işe gidicem, dün ilk sayfamıza bir dua ekledim, bu dua listemiz bitince ona başlayalımmı ne dersiniz? günde kaç tane okuyacağımıza filan karar verelim şimdiden ki , herşey hazır olsun, sonra dua listesi bitiyor yenisine karar verene kadar günler geçiyor. Allahın izni ile 01.01.2013'te yeni listemiz başlayacak.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
kaplang / İSİMSİZ
23.12.2012 pazar
sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / (küçük) gamze
24.12.2012 p.tesi
sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE
25.12.2012 salı
akyuzcigdem / ÇİĞDEM
26.12.2012 çarşamba
sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU
27.12.2012 perşembe
ecrin23 / MERVE
28.12.2012 cuma
superz / EBRU
29.12.2012 c.tesi
FANAA / isimsiz
30.12.2012 pazar
ranana / mesude
kızlar benim sinyaller başladı.bugün yarın adet olabilirim.bunun için hepinizin duasını bugünden okuyorum.sabah dualarınızı okudum.akşam da okuyacağım inşallah.
yaseminciğim yeni listeye benide eklemeyi unutma sakın.sündüzcüm sana da geçmiş olsun canım.Allah meleğini sana bağışlasın.Hepiniz Allah a emanet olun
Arkadaşlar günaydın, bugün erkenciyim işe gidicem, dün ilk sayfamıza bir dua ekledim, bu dua listemiz bitince ona başlayalımmı ne dersiniz? günde kaç tane okuyacağımıza filan karar verelim şimdiden ki , herşey hazır olsun, sonra dua listesi bitiyor yenisine karar verene kadar günler geçiyor. Allahın izni ile 01.01.2013'te yeni listemiz başlayacak.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
kızlar canım arkadaşlarım bu gece kanlı akıntım oldu acile gittik ağladım sessizce dedim rabbim veren sensin alan sensin ama meleğimi bana bağışla diye dua ettim ve bidiğim ne varsa okudum eşim çok korktu önce özele gittim dr keseyi göremeyiz progestan iç dedi ki bugün beta hcg >1000 çıkmıştı dr betahcg yükseliorsa canlılık var demektir dedi buda nedemekse vajinal görünebilirdi ama alttan bakmak istemedi bende dayanamadım devlete gttim allatan muayene oldum aktif kanama yok dedi keseyide gördü çok sıkıntı olmadığını pogestana 3*1 devam etmemi önerdi içim şimdilik rahat meleğim hala benimle inş yarın benim dua günüm dualarınıza herzamankinden daha fazla ihtiyacım var yer gök dualarla ayakta dularınız için allahımın melekleri amin desinler meleğim bana sıkı sıkı sarılsın allah hepinizden razı olsun
Arkadaşlar günaydın, bugün erkenciyim işe gidicem, dün ilk sayfamıza bir dua ekledim, bu dua listemiz bitince ona başlayalımmı ne dersiniz? günde kaç tane okuyacağımıza filan karar verelim şimdiden ki , herşey hazır olsun, sonra dua listesi bitiyor yenisine karar verene kadar günler geçiyor. Allahın izni ile 01.01.2013'te yeni listemiz başlayacak.
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
kaplang / İSİMSİZ
23.12.2012 pazar
hayatumuttur / (küçük) gamze
24.12.2012 p.tesi
sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE
25.12.2012 salı
akyuzcigdem / ÇİĞDEM
26.12.2012 çarşamba
sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU
27.12.2012 perşembe
ecrin23 / MERVE
28.12.2012 cuma
superz / EBRU
29.12.2012 c.tesi
FANAA / isimsiz
30.12.2012 pazar
ranana / mesude
kızlar benim sinyaller başladı.bugün yarın adet olabilirim.bunun için hepinizin duasını bugünden okuyorum.sabah dualarınızı okudum.akşam da okuyacağım inşallah.
yaseminciğim yeni listeye benide eklemeyi unutma sakın.sündüzcüm sana da geçmiş olsun canım.Allah meleğini sana bağışlasın.Hepiniz Allah a emanet olun
selamm şekerler doktordan geldikk..kuzumu gördüm iyi MAŞALLAH herşey yolunda minik ayakları karnımda tepmesinden belliydi zaten...
canım benim benimde 1 ay sonu ve 3.ayda olmuştu oluyo ay dönümlerinde ilacını düzenli olarak kullan korkma bişi olmaz ALLAHın izniyle ama lekelenmen olduğunda yinede dr a gitmeyi ihmal etme..
canım bana uyar..
canım benim Allah senden de razı olsun bende çok beğendm tam bizlik dedim görüncebence çok güzel yasemincim tam bizlere göre bir dua Allah senden razı olsun bizim için araştırıp buluyorsun, hakkını helal et.
vayy benimdamadıma bak sen, ayakları büyük olacak desene, ben şimdiden nişan bohçasını hazırlarken 44 numara terlikler koyayım ozamanselamm şekerler doktordan geldikk..kuzumu gördüm iyi MAŞALLAH herşey yolunda minik ayakları karnımda tepmesinden belliydi zaten...
:
ayyyy heyecan dorukta yaaaaa valla bende çok merak ediyorum, hatta geç yapman topiğğimizdeki merak ve adrenalini yükseltti diyebilirim :18:herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız? ben hala test yapmadım ya nöbetçi eczane çok uzak benim bulunduğum semtte yok o yüzden p.tesiyi beklemem gerekiyo hayırlısı artık zaten korkuyodum test yapmaya allah'ım nasip etmiştir inş bu ay dua etmekten başka birşe gelmiyo şimdilik elimden rabbime bıraktım hayırlısını nasip etsin hakkıma
yasemincim ilk sayfaya yazdığın dua bana uyar başladığınızda bende varım zaten diğer topicte okumuştum 7000 tane okunması lazımmış galiba olursa benı de eklersin zaten
cnm bu hz.zekerranın duası öyle bir grup var orda okumuştuk ordada herkes 7 li gruplara ayrılmıştı herkes sıradakine 1000 tane okuyordu kişiye yine 7000 tane okunmuş oluyordu000 gerçekten mi, o bilgiyi nerden buldun kuşum, eğer bulabilirsen öyle bişey netten bana yazarsan çok sevinirim. belki bu sefer şöyle bir organizasyon yaparız, 7000 tane duayı herkese bölüştürürüm , tüm topiğimiz için dua ederiz ve 7000 e birlikte tamamlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?