Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir. Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, “kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.”

Dua ederken dikkat edilecek konular:

Duâ edileceği vakit, istiğfar ile mânevî temizlenmeli; sonra, makbul bir duâ olan salâvat-ı şerifeyi şefaatçi gibi zikretmeli ve âhirde yine salâvat getirmeli. Çünkü, iki makbul duânın ortasında bir duâ makbul olur.

bunu buldum da çok hoş faydalı olabilir bn araştımaya devam edeyim

offffffffffff kızlar ya ben çok bitkin,çok halsiz,ve çok sıkkınım.ağlamak istiyorum,bir yerlere gitmek istiyorum,evden uzaklaşmak,ama havalar o kadddddddddddddddar sıcak ki,dayanamıyorum ya ben,patlıycam sanki,moralim çok bozuk.sanki hiç mutlu diyilim.inşallah Allahım bu mutsuzluğumu affeder ya,hormonlardandır inşallah...çok üzülüyorum bu kadar mutsuz olduğuma,her şey her kes sinirime dokunuyor.bir tek kocamla mutluyum ama bazen o da sinirimi boz biliyor yani,düçünün ne kadar huzursuz olduğumu....

meleyim sen nasılsın bitanecim?baban nasıl?çıktımı hastanede?

yasemincim,şu dualar hakkında ben sadece bu fikrivere bilirim,her gün bir arkadaş için 7kere ayetl kürsi okuyalım,bir isteyin olması için 7kere ayetel kürsi okunurmuş.yine de siz ne söylerseniz,bildiyim dualar olursa eşlik ederim.ben ce çok zor bir şey olmasa daha iyi olur,çünki çalışanlarımız var benim gibi çok-çok halsiz olanlarımız varrrrr

Resülullah(Aleyhisselam) şöyle buyurmuşur.
“Allah Teala’nın bir meleği vardır;bu melek
“Ya Erhamerrahimin ”

diyen kimseleri takip eder. bir kimse ,bu ” Ya Erhamerrahimin “kelimesini üç defa söylerse
Melek;

Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste”der

fazla paylaştım gibi ama faydası olur gibi geldi

tabii cnm ne demek tmmzda evleneli bir yıl oldu 9ay kadar bebek düşünmedk ama son 4 aydır istyoruuuuz26 yaşındayım. yeni bat ım 4 eylül .Allah isteyen herkese nasip etsinn çok du attm dün gece
tamam tatlım ekliyorum seni, tekrar tekrar hoşgeldin aramıza birde ismin neydi canım senin için sakıncası yoksa onuda yazayım, biz burda hep isimlerimizle birbirimize hitap ediyoruz, daha samimi oluyor, herkes herkesin ismini biliyor güzel birşey
çok güzel dua etmişsin tam da benim duam.Sanırm okunacak duada kararsızsınız bn de araştıriim ne makbul olur dye .Ben de komşu tpictenim zaten
az çok takip edyom
canım beğenmene sevindim çok kalpten detaylı bir dua o. çok sevinirim tatlım yaa, madem yeni bir dua zinciri başlatıyoruz en güzeli olsun inşallah
evet canım incir var idi kocaman kocaman kılosu 2 lıra..ben şeftalı;armut;yeşillik;muz;domates ,patlıcan,mısır,bu kadar.evde pazarlıkı ben yapıyorum genellıkle.

oyyy fiyatıda iyiymiş yaa ben avcılardayım bizim orda minik erik kadarını 3 küsür lira yazıyor marketler. sen nerdesin semt olarak? hemen oraya geleyim hem ucuz hemde güzel incir almaya

canım ben eşimin işlerinden dolayı kırıkkaledeyem Etilerdeyim çarşamba pazarı yakınımda.canım bayrama yakın geleceyiz oraya keçiörendeyiz.ama genelde kırıkkaledeyız

slm kızlar,nasılsınız keyifler nasıl?
ben bu günlerde çok kötüyüm.içim sıkılıyor hiçbir şey beni mutlu etmiyor.
sabahları hep bi hüzünle uyanıyorum.allah iyi yapsın inşallah...

canım ne olmuş kuzum sana kötü şeyler düşünme güzel şeyler düşün

slm kızlar,nasılsınız keyifler nasıl?
ben bu günlerde çok kötüyüm.içim sıkılıyor hiçbir şey beni mutlu etmiyor.
sabahları hep bi hüzünle uyanıyorum.allah iyi yapsın inşallah...
canım benim ALlah içine ferahlık versin tatlım.
KIZLAAAAR HEP BİR AĞIZDAN AYNURCUĞUMA VE KÜÇÜK YASEMİN ARKADAŞIMIZA NAZAR DUALARI OKUYALIM lütfeeen. içleri sıkılmış daralmışlar, nazara gelmiş olabilirler büyük ihtimal. ben regl yim ne yazıkki bugün en sonunda kırmızıları net olarak gördüm ...

çok güzel canım bende şimdi esmaül hüsnayı araştırdım bilgileri paylaşacağım, tesadüf senle aynı konularda geziyoruz heralde
Allah kabul etsin tatlım hepimize dua et, bide ismini yazacaktın

Son düzenleme:

aaaaaaaaaaaaaaa,regl oldun mu kuzum sen???amannnnnnnnn yaaaaaa.....dualarınız için de sağolun kızlar.Allah razı olsun...

aaaaaaaaaaaaaaa,regl oldun mu kuzum sen???amannnnnnnnn yaaaaaa.....dualarınız için de sağolun kızlar.Allah razı olsun...

he yaa ben anlamadım bu ay kendimi.
ilk 7 gün damla damla pembe bişey oldu,
1 hafta bitti tam, ardından normal regl oldum. hayırlısı vucudum alıştırma yapıyor bişeylere bence
Bak herkesi tembihle sana nazar duası okusunlar ihmal etme bebeğim, nazara geldin sen

h.bulduk tatlım çok teşekkür ederim daha birbirimizi tanımadan dua ediyoruz allah razı olsun hepinizden bende katılmak isterim listeye cnm eklermisin benide
hoş geldin sefalar getirdin:)

h.buldum cnm teşekkür ederim ben diğer topikten çıkıp çıkıp gelirim artık

olsun güzelim,Allah gelicek ay sana regl göstermesin,ne diyelim....belki de tatlım,nazar da olmuş ola bilir.şimdi kocama telefon ettim,haftasonu şehirden uzaklaşalım dedim, o da her zamanki gibi mız-mızlandı....ya biz her haftasonu bir yerlere gidiyoruz ama ben şöyle yeşillikler,çaylar-sular olan bir yerlere gitmek istiyorum.ya ben tatile aşermiş olmayayım????

ne bileyim meleyim ya,namazımı kılmaya bile hevesim yok ya düşün,halbu ki ne kadar inançlıyım,ama kılamıyorum işte...üstüne bir de migde bulantılarım başlarsa gel keyfim gel,oh-ohhhhh..
canım nazar var o zaman.ama bazen bendede olur adetme yakın hep keyfsız sinirlı oluyorum.hormonlarla alaka bence canım miğde bulantıları çok kötü oluyor bir arkadaşım hastanelık olmuş.bizde veziyyet iyi çok şükür.canım yar ve yardımcın olsun

sağ ol meleyimmmm,eh kalkıp namazımı kılayım ya,olmaz böyle....

canım senın memleket xizi deyilmi oraya gitsene.erkekler hep öyle canım.xizi çok güzel şehr

tamam tatlım, yeni duamızı belirleyelim inşallah ben seni haberdar eder hemen listeye eklerim
aynurcum onu iyi dedin işte sen tatil aşermişsin gerçekten
ama şaka biyana nazar nazar nazar, ben başka bişey demiyorum, oku ve okut kendini lütfen

allah razı olsun canım.çok saol.canım maşallah metanetli davranıyorsun.bende ilk regl olduğum gün üzüldüm sonra toparladım biraz kendimi.sağlık olsun yeterki dedim.ama bu hafta yine kara bulutlar üşüşmeye başladı.şimdi bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz.hepsi soracak ne cevap vereceğimizi bile blmiyoruz.önceden sorduklarında henüz istemiyoruz diyorduk ama şimdi böyle deli gibi isterken nasıl istemiyoruz diye yalan söyleyebiliriz ki...
acaba istemiyoruz dediğimiz için böyle imtihan oluyoruz.rabbim sizin istemenizle değil benim istememle olur ancak mı diyor acaba.
kızlar benim etrafımda hep hamileler var hepside ilk düşündükleri ay hamile kaldı sadece biri 3 ay bekledi.bunları düşündükçe iyice kafam bulanıyo...
gerçekten benim için dua eden olursa çok sevinirim.çok ihtiyacım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…