- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.161
Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
hoşbulduk canım pc bozuldu telden giriyorum burdan da eklenmiyo malesef :) pc yi bekleyeceksiniz artık. Ama çok çirkin maşallah :)hoşgeldin tatlımm hani paşamızın resmiiiii
hoşbulduk canım benim. Ben daha yeni toparlıyorum ışte. Dikişler falan zormuş gerçekten. Ama her şey unutuluyo bu mucizeyi görünce. Bebek de iyi banyo yaptırdık uyuyo şimdi teyzeleri :)hoşgeldin taze anne..bebişin nasıl../??sen nasılsın..?
hoşbulduk canım pc bozuldu telden giriyorum burdan da eklenmiyo malesef :) pc yi bekleyeceksiniz artık. Ama çok çirkin maşallah :)
hoşbulduk canım benim. Ben daha yeni toparlıyorum ışte. Dikişler falan zormuş gerçekten. Ama her şey unutuluyo bu mucizeyi görünce. Bebek de iyi banyo yaptırdık uyuyo şimdi teyzeleri :)
bedriye senlen daha öncede konuşmuştuk sanırım bu yakı durumun..bak bel çok önemli..korkma yapıştır..vesile olsun inşallah..
evet buketimm konuşmuştuk ama ben o zaman yapıştırmıştım şimdi yine yapıştıracağım kısmetse (yakıdan bile korkuyorum yakıcak beni diye :), işyerinede gıcık oldum görüyorlar oturamıyorum yüreyemiyorum demiyorlar ki hadi sen bari eve git diye hayretlikler ya..
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
iyiyiz kuzum sağolasin daha yeni ayağa kalkıyorum ben yavaştan :) çıkarttık canım. Salı günü çıkarttı babamız :)aleyküm selam hoşgeldin canım..oğluşun ve sen nasılsınız. kimliğini çıkardınız mı emirciğin
çok harika duygular gerçekten kızlar. Sanki çok uzun zamandır burda gibi kokusunu duymadan dakikalar geçmiyo. Gerçi çok yaramaz teyzeleri ama olsun. RABbim herkeslere hayırlısıyla nasip etsin
cnm benım hosgeldın nasıl gıdıyo annelık alıştınıs mı bırbırınıze mis gibi cennet kokuyoudr kokla benım yerımede masallah emıre
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
hoşgeldin canımm oğluşun nasıll..Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
ohhh sıhhatler olsun paşamızaaaa bizim yerimizede kokla yavrunu emzirirken biz teyzelerine dua et kurban oldugum rabbim bizede nasip etsin inş..
oflubebeğini güle güle büyüt senin kırkın çıkana kadar duaların kabul olur dualarında bizide eksik etme bebeğini bizim yerimizede sev
hoşgeldin canımm oğluşun nasıll..
MAŞALLAH tatlımm..3. ayına doğru uslanır biraz daha...erkek bebişler birazcık yaramaz oluyomuş annesi bizimkide öyle olcak sanırım..:) bugün gayet uslu aslında ama okuduğum kadarıyla bu sıralar karnımda uyumaya başlıyomuş :) konuşup uyandırmaya calışıyorum ama banamısın demedi gecede o beni uyutmazteşekkür ediyorum kızlar hep dualarimdasiniz. Inşallah sizlerde anne olacaksınız.. Oğlum iyi gülcum çok huysuz yaramaz ama o kadar olacak
size bişey söylicem etrafım da yakınım olan ama aslında felaket sinirlendiğim öyle tipler var ki nefret geldi.. yüzyüze bakmak zorundayız maalesef ama kendime gıcık oluyorum.. ben ne kadar sinirli olursam olayım birine eğer ki bana açıyorsa derdini hemen yardımcı olurum sonra o yine kendi bencil haline döner ayyy nefrett ediyorumm bu insanlar yüzünden neredeyse kendimden.. nasıl düşüncesizler ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?