Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

anaaaaaaaaamm..teyzesini sevsinler..anammmmm..
gezmeye çalış bol bol..gezdikçe kolay ttopladıklarını söylerler sezaryenliler..

şu 2 yıl ve üzerinde bekleyenlerdede az kıpırtı olsada içimize su serpilse 1,5 yılın üzerine çıkımıyoruz yahuuu

güzel bir matematik hesap, 3,5 sene bekleyenlerde var:))bendeniz:))

bedriye, bu sağlıksız bir düşünce..etrafındaki düşüncesizler yüzünden kendinden nefret etmen..bak kafanı topla lütfen!!
üzme beni:))

benimkide karnımda usluydu. Ama gel gör şimdi :)

anladım canımmevlisin sanırım yaşın kaç kaç senelik evlisin...bebek düşünüomuusn sende başlığımızdan da anlaşıldığı gibi hepimiz bebek isteyen anne adaylarıyız..
6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorum

6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorum
canım daha cok yenisinn... yaşında küçükk.. d kontrol fln kullandınmı..3 ay korundunuz sanırım.. soğan kürünü neden kullanıyosun..

hap falan kullanmadım .ama neden olmadıını bilmiyorum doktora gitiik daha yeni dedii muayne etti bişi yok fakat bu kadar stresle olmaz coocugun biraz rahat olman lazım dediii

hoşgeldin asenat, soğan kürü çok faydalı bizzat denedim gördüm, bende pco var gecen ayki muayenemde dr hiç kist göremedi soğan kürü yapmıştımm ona bağlıyorum. tabiki tekrarlayacaktır ama her ay uygulayacağım inşallah

evet soğan kürü kadın için yaratılmıs bir sebze ole diyo ibrahim saraçoglu kolay hamilelik için kullanılıyo kist mist bişi bırakmıyo ama fazla kullanmayın dio ibrahim s. ara verin bir hafta valla bakalım bugun 9.gunum umarım artık hamileyim dir allah herkese nasib etsinn

valla fıtratım bole galiba küçücük seyleri kafama takarım herşeye uzulurum herkese uzulurum nebiilim yaa o yuzden doktor ilac falan verdii kafanın rahat olması lazım diee bilmiyorumm .etrafımda hiç arkadasım yok tekim derdimi anlatamıyorum kimseye ooff çok zorrr

canım takma öle herşeyi kafana..zamanı gelince verir RABBİM..dua et bolbol..bak biz dua ediyoruz bizimle dua et sende..

aminnnnnnnnn ALLAH sizede nasib etsin kaç senedir bwkliyonuz kii ya insanın pskolojisi bozuluyo rahat ol diolar ama nası rahat olcan kii

6 yıllık evliyim tatlım 3 yılı aşkın bir süredir bekliyorum bebegimi mevlam birgün nasip edicek inş. umutla dua ile bekliyorum bozma moralini daha çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…