- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.181
anaaaaaaaaamm..teyzesini sevsinler..anammmmm..hoşbulduk canım pc bozuldu telden giriyorum burdan da eklenmiyo malesef :) pc yi bekleyeceksiniz artık. Ama çok çirkin maşallah :)
hoşbulduk canım benim. Ben daha yeni toparlıyorum ışte. Dikişler falan zormuş gerçekten. Ama her şey unutuluyo bu mucizeyi görünce. Bebek de iyi banyo yaptırdık uyuyo şimdi teyzeleri :)
şu 2 yıl ve üzerinde bekleyenlerdede az kıpırtı olsada içimize su serpilse 1,5 yılın üzerine çıkımıyoruz yahuuu
size bişey söylicem etrafım da yakınım olan ama aslında felaket sinirlendiğim öyle tipler var ki nefret geldi.. yüzyüze bakmak zorundayız maalesef ama kendime gıcık oluyorum.. ben ne kadar sinirli olursam olayım birine eğer ki bana açıyorsa derdini hemen yardımcı olurum sonra o yine kendi bencil haline döner ayyy nefrett ediyorumm bu insanlar yüzünden neredeyse kendimden.. nasıl düşüncesizler ya..
MAŞALLAH tatlımm..3. ayına doğru uslanır biraz daha...erkek bebişler birazcık yaramaz oluyomuş annesi bizimkide öyle olcak sanırım..:) bugün gayet uslu aslında ama okuduğum kadarıyla bu sıralar karnımda uyumaya başlıyomuş :) konuşup uyandırmaya calışıyorum ama banamısın demedi gecede o beni uyutmaz
güzel bir matematik hesap, 3,5 sene bekleyenlerde var:))bendeniz:))
selam canım hoşgeldin yenisin sanırım..kızlar selamm:):)
selam canım hoşgeldin yenisin sanırım..
anladım canımmevlisin sanırım yaşın kaç kaç senelik evlisin...bebek düşünüomuusn sende başlığımızdan da anlaşıldığı gibi hepimiz bebek isteyen anne adaylarıyız..yeniyim çok canım sıkıldı konusmak için birileri arıyorum:)
6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorumanladım canımmevlisin sanırım yaşın kaç kaç senelik evlisin...bebek düşünüomuusn sende başlığımızdan da anlaşıldığı gibi hepimiz bebek isteyen anne adaylarıyız..
canım daha cok yenisinn... yaşında küçükk.. d kontrol fln kullandınmı..3 ay korundunuz sanırım.. soğan kürünü neden kullanıyosun..6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorum
6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorum
canım daha yenisin dert etme drda herşey normal demiş bekle bakalım..hap falan kullanmadım .ama neden olmadıını bilmiyorum doktora gitiik daha yeni dedii muayne etti bişi yok fakat bu kadar stresle olmaz coocugun biraz rahat olman lazım dediii
6 aylık evliyim 23 e yeni girdim 3.ay dan itibaren istedik ama olmadı zamanı degıl herlalde hala urasıyoruzz:)sıoğan krü kullanıyorum
uwww daha çok erkenn allah bizim kadar bekletmesinn inş. seni hemencecik geliversin bebişin göbişine
canım takma öle herşeyi kafana..zamanı gelince verir RABBİM..dua et bolbol..bak biz dua ediyoruz bizimle dua et sende..valla fıtratım bole galiba küçücük seyleri kafama takarım herşeye uzulurum herkese uzulurum nebiilim yaa o yuzden doktor ilac falan verdii kafanın rahat olması lazım diee bilmiyorumm .etrafımda hiç arkadasım yok tekim derdimi anlatamıyorum kimseye ooff çok zorrr
Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
aminnnnnnnnn ALLAH sizede nasib etsin kaç senedir bwkliyonuz kii ya insanın pskolojisi bozuluyo rahat ol diolar ama nası rahat olcan kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?