Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

etmemmi yuztane bismillahirrahmarirrahim yazdım ustumde tasıyom meryem suresi bir hafta sonra bitiyo 41 gune tamamalıycam yusuf suresi 7 kere okdum gunde 818 estagfirullah çekiyorum soğan kürü yaptımm :):):)::) teşkilatlıyım hazırıım hadii bebişimm gell lutfebnnnnn diyorumm:):)

MAŞALLAH canım ALLAH kabul etsin...:) İNŞALLAH bebişin senledir..

biz burda her şeyi konuşup dertleşiyoruz birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz, başkasıyla konuşsn ne olacak insanın başına gelmese anlamıyor ya acıkdıklarını düşünüyorsun yada anlamadıklarını...
sende hoşgeldin aramıza:114:

MAŞALLAH canım ALLAH kabul etsin...:) İNŞALLAH bebişin senledir..

aminnnnnnnnnnnnn inşallah hepimizin olurr allahım efendimizin hurmetine rabbimmmen ok beni uzen nebiliyomusun kızlar dogurupta çöpe oraya buraya atıyo ya kadınlar biz olsun die uykularımızdan oluyoz yeri geliyo el acmısızz millet olmusta çöpe bilmem camiye bırakıyollar yaa akıl işi diilll

ah bedriyecim malesef iş ortamı olsun veya başka bir şekilde bu tür insanlarla muhattab olmak zorunda kalıyoruz ama sen takma tatlım kimsenin seni üzmesine izin verme cevabını ver otuttur yeter.

cANIM benim dediğin çok doğru da ne yıprattım kendimi şu ara.. amaann Allah beterinden korusun da 2012 yılı da ne yılmış ya.. çok yordu, yıprattı 2013 hepimize mutluluk sağlık getirsin inşAllah

bedriye, bu sağlıksız bir düşünce..etrafındaki düşüncesizler yüzünden kendinden nefret etmen..bak kafanı topla lütfen!!
üzme beni:))[/QUOTE]

Haklısın Buket im insanın kendinden nefret etmesi çok kötü ama kızgınlığım kendime verdiğim sözü tutmamamdan kaynaklanıyor karışmayacağım diyorum, sonra bir bakıyorum onun derdi benim derdim olmuş sonra huzura kavuşunca o yine becil oluyor bende kendime sözümü tutmamamla kalıyorum.. biraz kararlı olabilmeliyim.. bencil insanları sevmiyorum.. yapılarında sıkıntı var ve ben ne kadar kırgın olursam olayım iki iyi laf duyunca hemmenn unutuyorum herşeyi sonrası pişmanlık..
Bu arada ne diyeceğim geçen aydan aşılama falan diyordum biz doktora gidemedik devlet hastanesi randevu falan derken benimde isteksizliğim herşeye tavan yapınca kaldık inşAllah gerek kalmaz ama bir daha ki ocak ayına 2 tüp bebek merkezinden randevu alıcağz ön görüşme yapıcağz ve o yönde yol alacağız iki tane merkez belirledik burada bakalım Allah ne çıkarıcak karşımıza.. Ancak şu kapalı tüpü alalım derlerse öncesinde onun ameliyatını sanırım devlette yaptıracağız.. Hakkımızda hayırlısı bakalım..

öyle canım ALLAH onları öyle bizi böyle sınıyor bu bi sınav ALLAHın izniylede gecicez bu sınavı..

6 yıllık evliyim tatlım 3 yılı aşkın bir süredir bekliyorum bebegimi mevlam birgün nasip edicek inş. umutla dua ile bekliyorum bozma moralini daha çok çok

üç sene hımm bizim bi akraba var oda uc senelik evliydi şimdi uc aylık hamile olur yaa zamanı var iştede biz çok sabırsızıızz hele o kırmızıları goruyorum ya adet zamanı oof nasıl sinirleniyorummm!!!gelmesen ne olur die kırmızılarla konsuyorum yalvarıyorum resmen ya delircem):):):):):

Haklısın Buket im insanın kendinden nefret etmesi çok kötü ama kızgınlığım kendime verdiğim sözü tutmamamdan kaynaklanıyor karışmayacağım diyorum, sonra bir bakıyorum onun derdi benim derdim olmuş sonra huzura kavuşunca o yine becil oluyor bende kendime sözümü tutmamamla kalıyorum.. biraz kararlı olabilmeliyim.. bencil insanları sevmiyorum.. yapılarında sıkıntı var ve ben ne kadar kırgın olursam olayım iki iyi laf duyunca hemmenn unutuyorum herşeyi sonrası pişmanlık..
Bu arada ne diyeceğim geçen aydan aşılama falan diyordum biz doktora gidemedik devlet hastanesi randevu falan derken benimde isteksizliğim herşeye tavan yapınca kaldık inşAllah gerek kalmaz ama bir daha ki ocak ayına 2 tüp bebek merkezinden randevu alıcağz ön görüşme yapıcağz ve o yönde yol alacağız iki tane merkez belirledik burada bakalım Allah ne çıkarıcak karşımıza.. Ancak şu kapalı tüpü alalım derlerse öncesinde onun ameliyatını sanırım devlette yaptıracağız.. Hakkımızda hayırlısı bakalım..[/QUOTE]
inşallah tatlım gerek kalmaz Rabbim başka kapılar açar, bu çok meşakkatli bir yol Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbimden el açıp isteyelim oda versin bize.

sen gün aşırı ilişkiye devam et kuvvetli beslenin folikasite başla sekerim ve sabırla bekle inş. gelir en kısa zamanda

Allah inşAllah edilen duaların hürmetine hayırlısıyla kısmet eder, ama sabırda şart.. sen şanslısın ki henuz yaşın genç, süre daha çok yeni normalde doktorlar bile yaş gençse 1 sene sonra görüşelim diyor.. İnşAllah en yakın zamanda güler yüzün..

evet doktor cocugum olmuyo dediğimde guldu bana :):):):)gun asırı yapamıyoruzz çok soogukkk yazın inş.. :)bugun yumurtlama gunum kızlar dua ediin tutunur bebegım inşallahh:):):)

sen gün aşırı ilişkiye devam et kuvvetli beslenin folikasite başla sekerim ve sabırla bekle inş. gelir en kısa zamanda

ya gerçektende doktorları anlayamıyorum.. bana hiç folikasid vermediler haa dış gebelik teşhisim konmak üzereyken bir tanesi yazdı 1,2 içtim sonra netde okudum ki kötü gebeliklerde büyümesine yine yardımcı olur tarzı bıraktım.. zaten o da dışmış işte.. içeridekilerde de içmedim.. gerçi içerde miydiler belli değil galiba, .. ayy gebelik testlerimi saklıyordum attım 3 gebelik 3 pozitif test 0 bebek.. Allah hayırlısını versin.

Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)

canımm naslsın bakem taptaze annee oğluşun ansıl çok yoruyor mu seni, sen ne alemdesin..

Ancak canım tabii birden toparlanamazsın. Ayy nasıl tatlıdır şimdi kimbilirrr herşeyi unutur insan yüzüne bakınca Maşallah SüphanAllahh..

şu 2 yıl ve üzerinde bekleyenlerdede az kıpırtı olsada içimize su serpilse 1,5 yılın üzerine çıkımıyoruz yahuuu

Bendne gelir belki bir daha ki ayy :26:

Aynen bende öyleyim yaa birine çok sinirleniyorum işyerinde özelikle konuşmıcam fazla muhabbet etmicem, mesafe koyucam diyorum ama braz yakın davransın derdini açsın hemen yumuşuyorum ve yine sonra o sinir edici haline geri dönüyor işine geldiği gibi davranan insnalardan hiç hazetmiyorum ama çabuk affediyorum ama bir kere de ipler koptuysa da çk inatçıyımdır asla yüzüne bakmam.

Canımm dur daha yaşın çok küküçk ayrıca sadece 3 aydr deniyorsun ama hemen soğan kürüde doktorlara başlamışsın bile bir kendi haline bırak 1 sene olmaması doğal diyor doktorlar ancak canım sen dizilerdeki gibi tek ilişkiyle hemen hamile kalınabiliyor mu sanıyorsun yok öyle birşey. Kasma kendini bu kadar olurr merak etme stres yaptıkça olmaz asıl.

evet doktor cocugum olmuyo dediğimde guldu bana :):):):)gun asırı yapamıyoruzz çok soogukkk yazın inş.. :)bugun yumurtlama gunum kızlar dua ediin tutunur bebegım inşallahh:):):)

canım benim belim çok ağrıyor ve gülünce falan daha çok ağrıyor lutfen güldürme.. bu kadar sıkı takipte tutunmayı falan düşlersen kafanda hormonlar ters etki yapar ( hakikatende hocanın dediğini yap, yaptığını yapma lafına sonuna kadar katılıyorum bu cümlemle)
sen herşeyi akışına bırak, ben şöyle okumuştum kadın çok strese girdiğinde bu konuyla ilgili beynin ürettiği hormon spermleri dahi öldürüyormuş yapma bunu o yüzden.. bak biz yapıyoruz olmuyor, sen yapma ki olsun hayırlısıyla bizede ders ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…