- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.201
MAŞALLAH canım ALLAH kabul etsin...:) İNŞALLAH bebişin senledir..etmemmi yuztane bismillahirrahmarirrahim yazdım ustumde tasıyom meryem suresi bir hafta sonra bitiyo 41 gune tamamalıycam yusuf suresi 7 kere okdum gunde 818 estagfirullah çekiyorum soğan kürü yaptımm :):):)::) teşkilatlıyım hazırıım hadii bebişimm gell lutfebnnnnn diyorumm:):)
valla fıtratım bole galiba küçücük seyleri kafama takarım herşeye uzulurum herkese uzulurum nebiilim yaa o yuzden doktor ilac falan verdii kafanın rahat olması lazım diee bilmiyorumm .etrafımda hiç arkadasım yok tekim derdimi anlatamıyorum kimseye ooff çok zorrr
MAŞALLAH canım ALLAH kabul etsin...:) İNŞALLAH bebişin senledir..
biz burda her şeyi konuşup dertleşiyoruz birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz, başkasıyla konuşsn ne olacak insanın başına gelmese anlamıyor ya acıkdıklarını düşünüyorsun yada anlamadıklarını...
sende hoşgeldin aramıza:114:
ah bedriyecim malesef iş ortamı olsun veya başka bir şekilde bu tür insanlarla muhattab olmak zorunda kalıyoruz ama sen takma tatlım kimsenin seni üzmesine izin verme cevabını ver otuttur yeter.
öyle canım ALLAH onları öyle bizi böyle sınıyor bu bi sınav ALLAHın izniylede gecicez bu sınavı..aminnnnnnnnnnnnn inşallah hepimizin olurr allahım efendimizin hurmetine rabbimmmen ok beni uzen nebiliyomusun kızlar dogurupta çöpe oraya buraya atıyo ya kadınlar biz olsun die uykularımızdan oluyoz yeri geliyo el acmısızz millet olmusta çöpe bilmem camiye bırakıyollar yaa akıl işi diilll
6 yıllık evliyim tatlım 3 yılı aşkın bir süredir bekliyorum bebegimi mevlam birgün nasip edicek inş. umutla dua ile bekliyorum bozma moralini daha çok çok
öyle canım ALLAH onları öyle bizi böyle sınıyor bu bi sınav ALLAHın izniylede gecicez bu sınavı..
cANIM benim dediğin çok doğru da ne yıprattım kendimi şu ara.. amaann Allah beterinden korusun da 2012 yılı da ne yılmış ya.. çok yordu, yıprattı 2013 hepimize mutluluk sağlık getirsin inşAllah
bedriye, bu sağlıksız bir düşünce..etrafındaki düşüncesizler yüzünden kendinden nefret etmen..bak kafanı topla lütfen!!
üzme beni:))
he şöyle canım yaa bak konuştukça nasıl rahatladınn..evettttttttttttt bizim de olucak o bebek gobişimize dusecekk:):):) gecicez hiçbirzaman isyan etmediim rabbim vericek biliyorum biliyorum biliyorummm:):)
üç sene hımm bizim bi akraba var oda uc senelik evliydi şimdi uc aylık hamile olur yaa zamanı var iştede biz çok sabırsızıızz hele o kırmızıları goruyorum ya adet zamanı oof nasıl sinirleniyorummm!!!gelmesen ne olur die kırmızılarla konsuyorum yalvarıyorum resmen ya delircem):):):):):
belim için ilaç içtim bana mısın demedi.. resmen yüreyemiyorum.. vayy bana.. acaba 5 iz bebeklerim tutunmaya mı çalışıyor..
etmemmi yuztane bismillahirrahmarirrahim yazdım ustumde tasıyom meryem suresi bir hafta sonra bitiyo 41 gune tamamalıycam yusuf suresi 7 kere okdum gunde 818 estagfirullah çekiyorum soğan kürü yaptımm :):):)::) teşkilatlıyım hazırıım hadii bebişimm gell lutfebnnnnn diyorumm:):)
Allah seni anne etsin emi
Allah inşAllah edilen duaların hürmetine hayırlısıyla kısmet eder, ama sabırda şart.. sen şanslısın ki henuz yaşın genç, süre daha çok yeni normalde doktorlar bile yaş gençse 1 sene sonra görüşelim diyor.. İnşAllah en yakın zamanda güler yüzün..
sen gün aşırı ilişkiye devam et kuvvetli beslenin folikasite başla sekerim ve sabırla bekle inş. gelir en kısa zamanda
Selam kızlar nasılsınız topicın tatlı taze annesi geldi :) hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum :)
hoşbulduk canım pc bozuldu telden giriyorum burdan da eklenmiyo malesef :) pc yi bekleyeceksiniz artık. Ama çok çirkin maşallah :)
hoşbulduk canım benim. Ben daha yeni toparlıyorum ışte. Dikişler falan zormuş gerçekten. Ama her şey unutuluyo bu mucizeyi görünce. Bebek de iyi banyo yaptırdık uyuyo şimdi teyzeleri :)
şu 2 yıl ve üzerinde bekleyenlerdede az kıpırtı olsada içimize su serpilse 1,5 yılın üzerine çıkımıyoruz yahuuu
size bişey söylicem etrafım da yakınım olan ama aslında felaket sinirlendiğim öyle tipler var ki nefret geldi.. yüzyüze bakmak zorundayız maalesef ama kendime gıcık oluyorum.. ben ne kadar sinirli olursam olayım birine eğer ki bana açıyorsa derdini hemen yardımcı olurum sonra o yine kendi bencil haline döner ayyy nefrett ediyorumm bu insanlar yüzünden neredeyse kendimden.. nasıl düşüncesizler ya..
valla fıtratım bole galiba küçücük seyleri kafama takarım herşeye uzulurum herkese uzulurum nebiilim yaa o yuzden doktor ilac falan verdii kafanın rahat olması lazım diee bilmiyorumm .etrafımda hiç arkadasım yok tekim derdimi anlatamıyorum kimseye ooff çok zorrr
evet doktor cocugum olmuyo dediğimde guldu bana :):):):)gun asırı yapamıyoruzz çok soogukkk yazın inş.. :)bugun yumurtlama gunum kızlar dua ediin tutunur bebegım inşallahh:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?