Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

El- CEBBÂR Eksikleri tamamlayan, dilediğini zorla yaptırmaya müktedir olan (günde 206) istek ve Arzuların olması için

El- FETTÂH Her türlü zorlukları açan ve kolaylaştıran (günde 489) Maddi manevi hayırlar için

Es- SEMİ' Her şeyi iyi işiten (günde 180) Duaların kabulü için

El- LÂTÎF En ince işlerin bütün inceliklerini bilen, kullarına iyilikler ulaştıran (günde 129) Dileklerin olması, kısmet ve rızık için

El- MUCİB Kendisine dua edenlerin isteklerini veren (günde 3025) Duaların kabul olunması için

El- VELİY Sevdiği kullarının dostu (günde 2116) Her işinde Allah'ın yardımı için

El- KAYYÛM Gökleri ve yeri, her şeyi tutan (günde 156) Allah'ın izniyle her istekleri olur

El- MUKSIT Bütün işlerini denk ve birbirine uygun yerli yerinde yapan (günde 209) Eşler arasını düzeltmek için

Arkadaşlarım kardeşlerim canlarım, bunlardan hangisini okusak acaba sizce, yeni dua listemizi bunlardan birini mi seçip oluştursak, ne dersiniz.
Allahın isimleri sonuçta yani en büyük şey

Son düzenleme:

EL KAYYUM okusak mı ki ?

CÜNNET’ÜL-ESMA DUASI

Bismillâhirrahmânirrahîm

"Ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün aneti’l-vücûhi lilhayyi’l-kayyûm"

“Allah’ın isimleri ile korunma kalkanları” manasına gelen Cünnetül Esma duası İmamı Gazali yolu ile Hz.Ali Efendimize dayanan bir duadır. Bu duayı Nakşibendi Meşayıhı da tavsiye buyurmaktadır. Dikkatlice ve usulüne göre yanlışsız okunursa neticeleri elde edilir. Bu dua sabah ve akşam besmele ile 19 defa okunursa aşağıdaki istekler Allah’ın izniyle kabul olur.

-Cennette Allah’ın (C.C.) cemalini görür.

-Kalbi nur ve tehdidle dolar.

-Duaları kabul olur.

-Fetih, nusret nasip olur ve düşmana galip gelir

-Katı gönülleri yumuşatır

-Zalim düşmandan ve zalimin zulmündan kurtulur

-Oğul ve kız isteyenlerde okursa evlat sahibi olurlar

-Keder ve üzüntüyü gidermek için okunabilir

-Yapılan sihirleri bozmak için okunur

-Hastalıktan şifa bulmak için okunursa Allah’ın (C.C.) izniyle şifa nasip olur

-Cehennem azabından kurtulmak için okunur

-Ölümün kolay olması için okunur

-Her türlü kaza ve beladan korunmak için okunur.

-Gemide azgın dalgaların ortasında kalan kişi bu duayı 19 taşa ayrı ayrı okur ve denize atarsa selamet bulur

-Cenaze defnedilirken bu dua 19 taşa ayrı ayrı okunup kabrin içine atılırsa cenaze kabir azabı çekmez.

bunu da başka bir forumdan buldum.toplu olarak okuyamasak da belki isteyen kendisi için okur...

Çoçuk sahibi olmak isteyen,kolay doğum,hayırlı evlat isteyenler için okunacak hatim
1.Enbiya süresi 70 kere

2. Ali İmran süresi 38-39-40-41. ayetler 73kere

3.Saffat süresi 83. ayetten den başlayıp 113.ayet dahil 73 kere

4.Hud süresi 69. ayetten başlayıp 76. ayet dahil 73 kere

5.Ayetel kürsi ,Fatiha,İhlas ,Nas,Felak hepsinden 1 kez

6.İnşikak süresi 7 kere

7."Ya Evvel" 1000

8."Ya Halık" 1000 adet

9. "Ya Bari" 1000 adet

10."Ya Musavvir " 1000 adet

11."Ya Varis" 1000 adet

12."Ya Macid " 1000 adet

kızlar ben sizin tercihlerinizi not alıyorum herkes fikrini söylesin, söyledikçe yazıyorum sizle paylaşıcam sonuçları, ona göre birlikte karar veririz canlarım benim. ALlahım hepinizin iç sıkıntısını alsın yaranbbbim, gönlünüzdeki hayırlı muratları versin, hepimiz iyilikte yarışıyoruz ALlahım görüyor, içinizi ferah tutun, rabbim hepimizi görüyor, ona emanetiz, O ne derse onu yaşıyoruz...
oylamaya devam güzellerim... Allah razı olsun hepinizden

yox ezizim,naxchivandanam.orada çox uzaqdı,getmek olmaz,yoldaşım da gürcistanlı,e orası da çok uzak.ama ben şamaxı ya da ismayıllı istiyrem.ama getmir de meymun elif neyniyim...
canım benim eslimde ailemde İsmayıllıdadı çokkkkkkkk güzel yerdi tatilçin güzeldi bence eşimde çok seviyor ismayıllımı

vefakar moderatör, not alır, kaydeder, oylamaya sunar, toplar kaldırır, gönderir.. vay anam vayy

vefakar moderatör, not alır, kaydeder, oylamaya sunar, toplar kaldırır, gönderir.. vay anam vayy

sağol bebişim benim, sende seç bakalım, veya bunların dışında bir fikrin varsa onu da paylaş, ve herkes paylaşsın

İLK SAYFAYADA KOYDUM BU SEÇENEKLERİ, ORDAN BAKABİLİRSİNİZ HERZAMAN

Son düzenleme:
İlk sayfaya daha detaylı bir şekilde anlamlarını yazarak tabloda bilginize sundum kızlar
Ayrıca adet olarak çok olan 2 tanesini mecburen elemek zorunda kaldım, hergün herkes okadar büyük rakamı okuyamayabilir, bu yazdığım 5 tanesi yine onların içindeki en makul adetli olanlardı. Bilenler bilmeyenlere iletsin ki herkes bir seçim yapsın cevabını yazsın ona göre karar verelim arkadaşlar.

Bence "El-Latif" olsun.. zaten çoğunlukta hangisi istenilirse ondan başlar okuruz bence.. sonra baktık okuyoruz diğerlerinide okuruz.. Allah kabul eder inşAllah..

ben geldim hergün bu saate kadar uyuyorum neredeyse ben gelene kadar herkes gitmiş oluyor
ben de genelde istemiyorum diyordum hatta hiçkimseyi aramıyorum soracaklar diye ama bu bayram herkesi arayacağım ve bu durumla yüzleşeceğim olmuyor diyeceğim dün yumurtlama testi yaptım 2.çizgi çıktı ya gelip gidip ona bakıyorum çok mutlu oldum bu böyleyse hamilelik nasıldır acaba çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…