- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.121
El- CEBBÂR Eksikleri tamamlayan, dilediğini zorla yaptırmaya müktedir olan (günde 206) istek ve Arzuların olması için
El- FETTÂH Her türlü zorlukları açan ve kolaylaştıran (günde 489) Maddi manevi hayırlar için
Es- SEMİ' Her şeyi iyi işiten (günde 180) Duaların kabulü için
El- LÂTÎF En ince işlerin bütün inceliklerini bilen, kullarına iyilikler ulaştıran (günde 129) Dileklerin olması, kısmet ve rızık için
El- MUCİB Kendisine dua edenlerin isteklerini veren (günde 3025) Duaların kabul olunması için
El- VELİY Sevdiği kullarının dostu (günde 2116) Her işinde Allah'ın yardımı için
El- KAYYÛM Gökleri ve yeri, her şeyi tutan (günde 156) Allah'ın izniyle her istekleri olur
El- MUKSIT Bütün işlerini denk ve birbirine uygun yerli yerinde yapan (günde 209) Eşler arasını düzeltmek için
Arkadaşlarım kardeşlerim canlarım, bunlardan hangisini okusak acaba sizce, yeni dua listemizi bunlardan birini mi seçip oluştursak, ne dersiniz.
Allahın isimleri sonuçta yani en büyük şey
canım senın memleket xizi deyilmi oraya gitsene.erkekler hep öyle canım.xizi çok güzel şehr
yox ezizim,naxchivandanam.orada çox uzaqdı,getmek olmaz,yoldaşım da gürcistanlı,e orası da çok uzak.ama ben şamaxı ya da ismayıllı istiyrem.ama getmir de meymun elif neyniyim...
kızlar ben sizin tercihlerinizi not alıyorum herkes fikrini söylesin, söyledikçe yazıyorum sizle paylaşıcam sonuçları, ona göre birlikte karar veririz canlarım benim. ALlahım hepinizin iç sıkıntısını alsın yaranbbbim, gönlünüzdeki hayırlı muratları versin, hepimiz iyilikte yarışıyoruz ALlahım görüyor, içinizi ferah tutun, rabbim hepimizi görüyor, ona emanetiz, O ne derse onu yaşıyoruz...
oylamaya devam güzellerim... Allah razı olsun hepinizden
vefakar moderatör, not alır, kaydeder, oylamaya sunar, toplar kaldırır, gönderir.. vay anam vayy
allah razı olsun canım.çok saol.canım maşallah metanetli davranıyorsun.bende ilk regl olduğum gün üzüldüm sonra toparladım biraz kendimi.sağlık olsun yeterki dedim.ama bu hafta yine kara bulutlar üşüşmeye başladı.şimdi bayramda eşimin ailesinin yanına gideceğiz.hepsi soracak ne cevap vereceğimizi bile blmiyoruz.önceden sorduklarında henüz istemiyoruz diyorduk ama şimdi böyle deli gibi isterken nasıl istemiyoruz diye yalan söyleyebiliriz ki...
acaba istemiyoruz dediğimiz için böyle imtihan oluyoruz.rabbim sizin istemenizle değil benim istememle olur ancak mı diyor acaba.
kızlar benim etrafımda hep hamileler var hepside ilk düşündükleri ay hamile kaldı sadece biri 3 ay bekledi.bunları düşündükçe iyice kafam bulanıyo...
gerçekten benim için dua eden olursa çok sevinirim.çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?