- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.221
ya gerçektende doktorları anlayamıyorum.. bana hiç folikasid vermediler haa dış gebelik teşhisim konmak üzereyken bir tanesi yazdı 1,2 içtim sonra netde okudum ki kötü gebeliklerde büyümesine yine yardımcı olur tarzı bıraktım.. zaten o da dışmış işte.. içeridekilerde de içmedim.. gerçi içerde miydiler belli değil galiba, .. ayy gebelik testlerimi saklıyordum attım 3 gebelik 3 pozitif test 0 bebek.. Allah hayırlısını versin.
yav bu kaynanamda demiyodu cocuk yapın die şimdi demeye basladı sanki biz onun gibi motoruz cat pat doguracas allahımm yaaaa:):):):)hay kaynana kayanananaaaa nediim sanaaa emii:):)canım benim belim çok ağrıyor ve gülünce falan daha çok ağrıyor lutfen güldürme.. bu kadar sıkı takipte tutunmayı falan düşlersen kafanda hormonlar ters etki yapar ( hakikatende hocanın dediğini yap, yaptığını yapma lafına sonuna kadar katılıyorum bu cümlemle)
sen herşeyi akışına bırak, ben şöyle okumuştum kadın çok strese girdiğinde bu konuyla ilgili beynin ürettiği hormon spermleri dahi öldürüyormuş yapma bunu o yüzden.. bak biz yapıyoruz olmuyor, sen yapma ki olsun hayırlısıyla bizede ders ol :)
Bendne gelir belki bir daha ki ayy:26:
yav bu kaynanamda demiyodu cocuk yapın die şimdi demeye basladı sanki biz onun gibi motoruz cat pat doguracas allahımm yaaaa:):):):)hay kaynana kayanananaaaa nediim sanaaa emii:):)
dur bismillah daha birbirimize alışcaz evliligimizin tadını çıkarcaz dee
belim için ilaç içtim bana mısın demedi.. resmen yüreyemiyorum.. vayy bana.. acaba 5 iz bebeklerim tutunmaya mı çalışıyor..
kız ole cok seviyolar ki çocuk benm eltim 2 aylık bile evli diildi hamileydi cat die oldu kaynanamın da 7 yasında coocuu var kız bunlar masallah kırk haramiler coocugum olmuyo desem taslarlar die korkuyom eheheh:):):):)
kız ole cok seviyolar ki çocuk benm eltim 2 aylık bile evli diildi hamileydi cat die oldu kaynanamın da 7 yasında coocuu var kız bunlar masallah kırk haramiler coocugum olmuyo desem taslarlar die korkuyom eheheh:):):):)
canım benim..senin çocuğum olmuyo demen için hiç bişey yapmasan bile üstünden 1 yıl geçmesi gerekiyo..ondada düzenli ilişki lazım..öyle soğuk moğuk ohoooooooooooo..burada amuda kalkan ablaların var, yerçekemi kuvvetinin avantajlarından faydalanmak için:)) dur hele bir..daha dur daha ..daha dur daha dur..böyle bi şarkı vardı:))
kaynananın 7 yaşında çocuğu mu var
ehehehhe ayy çok gulduum:)):):) ya bide bişi srocam siz bilirsiniz şimdi afedersinizde dun biz calısmadaydık da ya hani şey olduktan sonra hemen ayaga kalkmamam gerekiyo yaa benim hep çişim geliyo ya ne yapmama lazım kalkıncada akıyoo
canım benim..senin çocuğum olmuyo demen için hiç bişey yapmasan bile üstünden 1 yıl geçmesi gerekiyo..ondada düzenli ilişki lazım..öyle soğuk moğuk ohoooooooooooo..burada amuda kalkan ablaların var, yerçekemi kuvvetinin avantajlarından faydalanmak için:)) dur hele bir..daha dur daha ..daha dur daha dur..böyle bi şarkı vardı:))
ehehehhe ayy çok gulduum:)):):) ya bide bişi srocam siz bilirsiniz şimdi afedersinizde dun biz calısmadaydık da ya hani şey olduktan sonra hemen ayaga kalkmamam gerekiyo yaa benim hep çişim geliyo ya ne yapmama lazım kalkıncada akıyoo
heheh amuda kalkan diyince birden kendi halim gözümün önünde belirdi. ayaklrımı havaya dikicem diye birgün belimi kırmaktan korkuyorum
Kızlarrr size bişi diicemm doktor bana dediiki senin rahim yapın frklı sen karın ustu yatcan dedii):):):):)::) o yuzden çişim gelio yaa ayagımı kaldrmıyom ben rahatım ohh uyuyom o sekilde::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?