Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bende 1 yıl kullandım sonra bıktım bıraktım amannnnnnnnnnn öfffff pöffffffffff

yav bu kaynanamda demiyodu cocuk yapın die şimdi demeye basladı sanki biz onun gibi motoruz cat pat doguracas allahımm yaaaa:):):):)hay kaynana kayanananaaaa nediim sanaaa emii:):)

Aynen bende öyleyim yaa birine çok sinirleniyorum işyerinde özelikle konuşmıcam fazla muhabbet etmicem, mesafe koyucam diyorum ama braz yakın davransın derdini açsın hemen yumuşuyorum ve yine sonra o sinir edici haline geri dönüyor işine geldiği gibi davranan insnalardan hiç hazetmiyorum ama çabuk affediyorum ama bir kere de ipler koptuysa da çk inatçıyımdır asla yüzüne bakmam.

amaann seda m al benden de o kadar normalde bende çok inadımdır da bahsettiğim kişiler eşimin yakınları eşim üzülür diye mesafeli olmaya çalışıyorum ki hiç konuşmamazlık olmasın diye ama ben daha mesafeli durmayı öğrenmem lazım ki sonrasında uygulayabileyim.. hayır gerek de yok biliyor musun işin garip tarafı bencilliğe şu kısa ömürde.. aslında insanları olduğu gibi kabullenmek en iyiside işte belki bizler çok ince eleyip sık dokuyoruz.. karşı tarafta da aynı özen olmayınca kocaman bir hayal kırıklığı oluyor..

kız ole cok seviyolar ki çocuk benm eltim 2 aylık bile evli diildi hamileydi cat die oldu kaynanamın da 7 yasında coocuu var kız bunlar masallah kırk haramiler coocugum olmuyo desem taslarlar die korkuyom eheheh:):):):)

canım benim..senin çocuğum olmuyo demen için hiç bişey yapmasan bile üstünden 1 yıl geçmesi gerekiyo..ondada düzenli ilişki lazım..öyle soğuk moğuk ohoooooooooooo..burada amuda kalkan ablaların var, yerçekemi kuvvetinin avantajlarından faydalanmak için:)) dur hele bir..daha dur daha ..daha dur daha dur..böyle bi şarkı vardı:))

kaynananın 7 yaşında çocuğu mu var

ehehehhe ayy çok gulduum:)):):) ya bide bişi srocam siz bilirsiniz şimdi afedersinizde dun biz calısmadaydık da ya hani şey olduktan sonra hemen ayaga kalkmamam gerekiyo yaa benim hep çişim geliyo ya ne yapmama lazım kalkıncada akıyoo

hemen çişin geliyosa idrar yollarınla ilgili bir sıkıntın vardır ama korkma ayaklarını sıcak tut.. hemen ayağa kalkmaman lazım..belinin altına yastık koyup en az 15 dk yatacaksın..:)) yapabiliyosan amuda kal..ben denedim çok ekşınlı oluyo:))

heheh amuda kalkan diyince birden kendi halim gözümün önünde belirdi. ayaklrımı havaya dikicem diye birgün belimi kırmaktan korkuyorum

ilişki öncesi tuvalete çık meselaaa :)))))))))))))))))

Kızlarrr size bişi diicemm doktor bana dediiki senin rahim yapın frklı sen karın ustu yatcan dedii):):):):)::) o yuzden çişim gelio yaa ayagımı kaldrmıyom ben rahatım ohh uyuyom o sekilde::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…