- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.241
heheh amuda kalkan diyince birden kendi halim gözümün önünde belirdi. ayaklrımı havaya dikicem diye birgün belimi kırmaktan korkuyorum
Kızlarrr yemek yapııcam ben yapmadım dahaaaıspanak yapıcam buyrun gelin kızlar yiyiekk:):)
hadi buyrun bu kız nasıl amuda kalkacak çözümleme yapın bakıyım :)))))))
ilişki öncesi tuvalete çık meselaaa :)))))))))))))))))
aaa ben şu ana kadar hiç ööle yastıkla amuda falan kalkmadım gerçi o benim hayrıma olan bişey kesin kırarım biyerimi.. ben sırt üstü yatıyorum 5 dk ama sonra dönüyorum sağa sola.. sabah abdest alıyorum ama.. ayrıca sol tüpümün tıkalı olduğunu öğrendiğimden beri sağ tarafıma yatıyorum.. sola hiç hürmetim kalmadı yani..
canımm öyle bişeyide ilk defa duyuyorum ama şöyle 1-2 ipucu veriym sana o işten önce su iç wcyede git ve o işten sonra yarım saat fln yatsan yeter ben 20-30dk fln yattım çok çok fazla da öyle kalma bu seferde enfeksiyon kaparsın canımm..Kızlarrr size bişi diicemm doktor bana dediiki senin rahim yapın frklı sen karın ustu yatcan dedii):):):):)::) o yuzden çişim gelio yaa ayagımı kaldrmıyom ben rahatım ohh uyuyom o sekilde::))
hareketli bir yatak alacak yüzüstü yatacak..ayaklarından yukarıya 45 derece açıyla yukarı kalkacak..hastanelerdeki yataklar varya..hah işte onlara ters yatacak:)))hadi buyrun bu kız nasıl amuda kalkacak çözümleme yapın bakıyım :)))))))
aaa ben şu ana kadar hiç ööle yastıkla amuda falan kalkmadım gerçi o benim hayrıma olan bişey kesin kırarım biyerimi.. ben sırt üstü yatıyorum 5 dk ama sonra dönüyorum sağa sola.. sabah abdest alıyorum ama.. ayrıca sol tüpümün tıkalı olduğunu öğrendiğimden beri sağ tarafıma yatıyorum.. sola hiç hürmetim kalmadı yani..
nazan bu çok akıllıca:))bu güzel bi fikir:))olabilir..hımmmm..mantıklı:))
bircaaaaaaaaaaaaann..ben napıyom biliyomusun..geri dönüp ayaklarımı yatağın başına dayıyorum..
nazan bak buda mantıklı..:))
beliniizn altınada yastık koyun kızlar....nazan bu çok akıllıca:))bu güzel bi fikir:))olabilir..hımmmm..mantıklı:))
bircaaaaaaaaaaaaann..ben napıyom biliyomusun..geri dönüp ayaklarımı yatağın başına dayıyorum..
bide aklıma ne geldi dün eşime de söyledim son gebeliğimde düşükten 2 gün önce sağ tarafım boşluğun az karnıma doğru kısmında resmen bişey ısırdı beni hatta yemekteydik koştura koştura vw ye gittim bişey yok, geldim tekrar ısırdı ama kemiriyor gibi gittim cildim kırmızılaşmış hafiften ama eşimde dedi ki böcek vs ısırmıştır ona da dedim öylee acıyor ki o acıdan kızardı ee benim sağ taraf tüpüm açık olduğuna göre bu bebek mi acıttı benim canımı acep o neydi ki öle ama sağ tarafta sıkıntı olsayda rahim filminde çıkmaz mıydı bişey yok dedi sağda..
nazan bu çok akıllıca:))bu güzel bi fikir:))olabilir..hımmmm..mantıklı:))
ters istikamettemi yapıyonuski dönüyon bizdemi dönek nerye dönek ayrıca söyle bi sıkıntı var yatakta yapmayanlar napsın sabaha kadar kaldıgı yerdemi yatsın :)))))))))) yazık kızzzzzzz üşütür mazalllah
canım 6 saat banyo yapmamak neden ben anlamadımm..ben yarım saat sonra yapıodumm ve bildiğim kadarıyla öyle cenabet uyumak günah die biliıorum....anamm bende öyle yapıyorum geri dönerkende çıkıcak diye yavaş yavaş dönüyorum. iyice yaklaşıyorum başlıyorum dikebildiğim kadar dikmeye. ama şu 6 saat banyo yapmama olayı beni üzüyo. nasıl bekliyim okadarrrr
ters istikamettemi yapıyonuski dönüyon bizdemi dönek nerye dönek ayrıca söyle bi sıkıntı var yatakta yapmayanlar napsın sabaha kadar kaldıgı yerdemi yatsın :)))))))))) yazık kızzzzzzz üşütür mazalllah
canım 6 saat banyo yapmamak neden ben anlamadımm..ben yarım saat sonra yapıodumm ve bildiğim kadarıyla öyle cenabet uyumak günah die biliıorum....
ayyyy kızlar ya napcam ben böleee midem bayıldı bişiler yedimm ama doymadımmm hala aç gibiyimmmdoymuyorummmmmmm.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?