Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ya burda bizim kızlardan birisi demişti kim hatırlayamadım ama.. dr öyle söylemiş. evet günah sabah namazı var çünkü ama namaza kadar oşekilde kalınabilirmiş radyo programında bir hocadan duymuştum

evet kişi namaz kılıyosa tabiki vakit geçirmemeli..ama öylece namaz kılamıyacağına göre illaki abdest alacan demi..aklın yolu bir:))yoksa günah felan değil..kaynak diyanet:))

iyide hayatım ciltte kızarıklık gibi bir hamilelik belirtisi duymadım hiç kaşıntıyı duydum ama kaşınıyomuydu

yokk kızarıklık o kasığımın üst bölgesindeki ağrıyan yerde oldu ki gebeydim zaten o zaman. . sağ tarafımda.. acaba dedim sağ tarafımdaki tüp de mi sıkıntılıydı da benim canım o kadar yandı.. ben bir de şunu çok merak ediyorum ya bi deyiverin hele şimdi biz ilişkiye girdik, sonra testde kanda idrarda gebe olduğumuzU öğrendik o zaman bebek ne durumda oluyor döllenmiş rahme yerleşip tutunmuş muu yoksa daha yollarda mı oluyor..

yeeeeeeeeeeeeeeee..benim yengem yatağının başucuna bisküvi koyardı..gece uyandıkça yerdi:))bu sana bir tavsiye..
iyi bak yeğenime aç bırakma..30 kilo al:))
yok kızzzzzzzzzzzzz 30kg muuuuutopaçmı yapcan sen beniii yiyorum canım sakınmıyorumda doymuyorum ben 60-65 anca olurum almıyorum...

kızlar sol kasağımda ağrı var belime doğru üşüttüm nerden gittim bozdağına offf. bişey olmaz demi kzılar daha önce gebeliklerim problemli olduğu için korku içindeyim anlıyabiliyormusunuz... çok şikayetçi miyim kendi kendime abartıyommu diyorum acaba ama sol tarafımda bazen çok oluyor bazen hafif offf bugün adetimin 19.günü

Kızlarr baya kaynatmışsınız valla kızlar benim de yapmadığım maymunluk kalmadı Buket senin yöntemi bende uyguluyorum yatağın başına ayakları dikme
Doktorum bana ilişkiden sonra 6 saat abdest yok dedi kızlar bende sabahları alyodum abdesti ama 15 gün önce abdest alıp çıktım ve ogün bugündür bildiğiniz üzere fena halde hastayım omuzlarım boynum hala tutuk feci şekilde üşüttüm 2 günde bi acildeyim tutuk bi halde gidiyorum iğneyi yiyip açılıyorum aman bu kış günlerinde dikkat edin ben havalar düzelene kadar bida sabah duşa falan girmem zaten ben girmek istesemde kocişim izin vermez benden çok o garibim çekti benim hastalığı

valla benimde oluyo..şok sancılar..şimşek çakar gibi.hatta şuan çakıyo..ama çok üstelemiyom bu konuyu..hatta tek üstelemediğim konu da bu belki..:))

bedriye kııııııııııızz,,eğer rahme değilde başka biryere tutunuyorsa dış gebelik oluyo daaa:)

Allah iyiliğinizi versin e mü kizlar yorumlara ne güldüm ne güldüm valla ne yaparsanız yapın olmadıktan sonra hiçbiri fayda etmiyor bende ilk 3 ay herseyi yaptım yok sonra birşey yapmicam dedim hiç beklemediğim bir anda gebe kalmışım Rabbim ol desin inşallah sizlere de canlarım

canım benim onunda bi mantığı var..bilmem hatırlarmısın biz çok konuştuk bu meseleyi..yani sıcak su dolaşımı arttırıyor ve tutunması azalıyor..bu nedenle..6 saat.tüpde de bize ertesi gün denmişti...
sende kendine iyi bakmalısın...muhtemel bebeğinide hasta etme:))

canlar naparsınız bakem özledimm sizleriiii annemler bendeler giremiyorum pekk bu arada gözlerimi çizdirdimmm lazerleee.çok mutluyumm dünyayı artıkkk engelsiz görüyorummm

çokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine rabbim şifa versin inş.

Canım tebrik ederimmmm çok sevindimmm ama ihmal etme hemen kan testi yaptır ve doktora git ayyy ne güzel sürekli hamiş haberleri almak
çok saol canım allah razı olsun bugün gidemedim canım ama yarın mutlaka gitcem inşallah

tebrik ederim bu ne güzel bir haber ya darısı hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşların başına ayağını sürüde herkes peşinden gelsin
çok saol tatlım allah razı olsun bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah sürüyorum canım ayağımı inşallah bi an önce topikteki tüm kardeşlerimizden hamiş haberleri alırız

cnm cok sevındım rabbım hayuyırlısıyla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
amin canım allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

ay çok sevindim ya ne güzel bir haber bu her hafta 1-2 hamiş çıkartıyoruz, devamı gelir inşallah bizlerede nasip olur. gözün aydın tatlım, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh:119:
amin canım allah razı olsun evet canım aynen öle inş gelir devamı diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız

ebrucum hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin inşalllah.amin
çok saol canım inşallah allah'ım o günü de gösterir hayırlısıyla. çok teşekkür ediyorum

kıslar doktora gıdıcem 16:15 te randevum var dua edın kotu bışey cıkmasın kurtlayım su lekelenmelerden duzensızlıklerden
inşallah bişi çıkmaz canım allah büyük içini ferah tut rabbim yardımcın olsun

akşam namazı sonrası dularınızı okudum rabbim kabul buyursunlar inş.

evok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum

aayy buket yaa güldürüyorsun benii.. yok anacımm bak dış değil mesela bu içerideki bir gebelikmiş, süreç şöyle yattık kalktık gün geçti aa gebeyim dedik testlerde doğrulattık kanda vs.. çıktı.. tam o noktada 5. haftaya denk gelsin hatta bu bebek rahimde mi? aaa rahimde tabi di mi? ee tutunmuyor mu da düşüyor bunlar o zaman rahmin içinede girmiş oradan düşmüş hımm şimdi anladım şu an.. :)

canımm soğuktan kaynaklıdır kesinn dikkat etmen lazım bidaha gitme öle yerlere ben istanbulun soğuğuna dyanamaıyorum sen nasıl dayanıyosun bide idrar yollarını fln üşütürsün mazallah...

kızlar bu arada hepinize çokkk teşekkür ediyorum hepinizden de allah razı olsun[/QUOTE]

kuzu eşine verdin mi müjdeyi? Sen nasıl sakın oldun mu? Sindirdin mi biraz? Testin çift koyulukta mı çıktı? değer tahmin etmece oyunu oynardık testın resmini yükselene görek..

muhtemel bebek ayyy Buket sn beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah o muhtemel bebek muhtemelen bu ay olmadı çünkü yumurtlama günlerini benim hastalığımdan sonra hiç verimli geçiremedikki anacım neyse vardır bunda da bi hayır dielim gelecek yumurtlama günlerini umutla bekliyorum

canlar naparsınız bakem özledimm sizleriiii annemler bendeler giremiyorum pekk bu arada gözlerimi çizdirdimmm lazerleee.çok mutluyumm dünyayı artıkkk engelsiz görüyorummm

İyiyiz da sen napaysun iyi yapmissin hayırlı uğurlu olsun canim görmek büyük bir nimet tabi bütün aşalarımızın gorevleri ayrı ayrı önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…