- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.261
ya burda bizim kızlardan birisi demişti kim hatırlayamadım ama.. dr öyle söylemiş. evet günah sabah namazı var çünkü ama namaza kadar oşekilde kalınabilirmiş radyo programında bir hocadan duymuştum
iyide hayatım ciltte kızarıklık gibi bir hamilelik belirtisi duymadım hiç kaşıntıyı duydum ama kaşınıyomuydu
yok kızzzzzzzzzzzzz 30kg muuuuuyeeeeeeeeeeeeeeee..benim yengem yatağının başucuna bisküvi koyardı..gece uyandıkça yerdi:))bu sana bir tavsiye..
iyi bak yeğenime aç bırakma..30 kilo al:))
kızlar sol kasağımda ağrı var belime doğru üşüttüm nerden gittim bozdağına offf. bişey olmaz demi kzılar daha önce gebeliklerim problemli olduğu için korku içindeyim anlıyabiliyormusunuz... çok şikayetçi miyim kendi kendime abartıyommu diyorum acaba ama sol tarafımda bazen çok oluyor bazen hafif offf bugün adetimin 19.günü
Kızlarr baya kaynatmışsınızvalla kızlar benim de yapmadığım maymunluk kalmadı Buket senin yöntemi bende uyguluyorum yatağın başına ayakları dikme
Doktorum bana ilişkiden sonra 6 saat abdest yok dedi kızlar bende sabahları alyodum abdesti ama 15 gün önce abdest alıp çıktım ve ogün bugündür bildiğiniz üzere fena halde hastayım omuzlarım boynum hala tutuk feci şekilde üşüttüm 2 günde bi acildeyim tutuk bi halde gidiyorum iğneyi yiyip açılıyorum aman bu kış günlerinde dikkat edin ben havalar düzelene kadar bida sabah duşa falan girmem zaten ben girmek istesemde kocişim izin vermez benden çok o garibim çekti benim hastalığı
çokk geçmiş olsun canım dikkat et kendine rabbim şifa versin inş.kızlar selamlar,
çok kötü ve zor bir durumdayım dün gece yattım bişeyim yoktu bu sabah kalktım belim tutmuyor.. şu an otururkende ağrım var,ayakta yürüyemiyorum zaten işe zor geldim ama yerimden kalkamıyorum zaten. sanırım belim açıkta kaldı bugun de yumurtlamamın 13. günüydü eşim yakı yapıştıralım dedi ama tam da yumurtlama günlerinde ters etki yapmasından korkuyorum.. ilaç bile içmiyorum. kas gevşetici falan.. kuru kuru çekiyorum öyle. gerçi bu ay da yumurtlamaya dair hiç belirti olmadı ya.. akıntı makıntı yok yani..
çok saol canım allah razı olsun bugün gidemedim canım ama yarın mutlaka gitcem inşallahCanım tebrik ederimmmm çok sevindimmm ama ihmal etme hemen kan testi yaptır ve doktora git ayyy ne güzel sürekli hamiş haberleri almak
çok saol tatlım allah razı olsun bekleyen tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah sürüyorum canım ayağımı inşallah bi an önce topikteki tüm kardeşlerimizden hamiş haberleri alırıztebrik ederim bu ne güzel bir haber ya darısı hamile kalmayı bekleyen tüm arkadaşların başınaayağını sürüde herkes peşinden gelsin
amin canım allah razı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimcnm cok sevındım rabbım hayuyırlısıyla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
amin canım allah razı olsun evet canım aynen öle inş gelir devamı diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırızay çok sevindim ya ne güzel bir haber bu her hafta 1-2 hamiş çıkartıyoruz, devamı gelir inşallah bizlerede nasip olur. gözün aydın tatlım, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh:119:
çok saol canım inşallah allah'ım o günü de gösterir hayırlısıyla. çok teşekkür ediyorumebrucum hayırlı olsun allah kucağına aldığın günleride göstersin inşalllah.amin
inşallah bişi çıkmaz canım allah büyük içini ferah tut rabbim yardımcın olsunkıslar doktora gıdıcem 16:15 te randevum var dua edın kotu bışey cıkmasın kurtlayım su lekelenmelerden duzensızlıklerden
aminn canım allah razı olsun aynen canım ya dayanamadım valla söyledim nasıl sevindi anlatamam rabbim hep böyle gülmeyi nasip etsin çok heyecanlandı canım benim yaaa
---ayyyy çokk sevindimm canım benim ya hayırlı olsun.. Kısmetiyle gelir inşallah..
Allahım olmayanlara da nasip et bu duyguyu yaşamayı.. ayy ağlıcam şimdi gerçekten çok sevindim bebeşin sıkı sıkı sarılsın sana sonra kucağına yerleşsin bir güzel inşallahhh
allah razı olsun canım çokkk teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin canım inşallah allah razı olsun. aynen canım rabbim kabul etti dualarımızı burada dua eden kardeşlerimizden allah razı olsunCanımm süper bir haber buu yaa yaşasınnn
Ben biliyordum zaten canımm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin İnşallahhhh ohhh teker teker geliyor hamişler dualar yerini buluyor ya çok seviniyorummm..
çok saol canım amin inş. canım tam belirtiler böle mi olur bilmiorum ama benim mide de sürekli yanma hissi, kasıklarda çok az kısa süreli batma hissi oluyo bi de belimde ağrı var böyle canım rabbim isteyen herkese nasip etsin diyorum
canım çok sevindim ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah... belirtileri nasıldı cnm neler yaşadın anlatırmıısn biraz
hoşgeldin....yaptırdınmı tahlill sonuclar nasıl canımmm
canım ya bugün hastaneye gidemedim yarın allah'ın izniyle gidip yaptırcam tahlili
kızlar bu arada hepinize çokkk teşekkür ediyorum hepinizden de allah razı olsun
valla benimde oluyo..şok sancılar..şimşek çakar gibi.hatta şuan çakıyo..ama çok üstelemiyom bu konuyu..hatta tek üstelemediğim konu da bu belki..:))
bedriye kııııııııııızz,,eğer rahme değilde başka biryere tutunuyorsa dış gebelik oluyo daaa:)
tamam canımmm ama yarın mutlaka git hastaneye olur mu...canım ya bugün hastaneye gidemedim yarın allah'ın izniyle gidip yaptırcam tahlili
kızlar bu arada hepinize çokkk teşekkür ediyorum hepinizden de allah razı olsun
canımm soğuktan kaynaklıdır kesinn dikkat etmen lazım bidaha gitme öle yerlere ben istanbulun soğuğuna dyanamaıyorum sen nasıl dayanıyosun bide idrar yollarını fln üşütürsün mazallah...kızlar sol kasağımda ağrı var belime doğru üşüttüm nerden gittim bozdağına offf. bişey olmaz demi kzılar daha önce gebeliklerim problemli olduğu için korku içindeyim anlıyabiliyormusunuz... çok şikayetçi miyim kendi kendime abartıyommu diyorum acaba ama sol tarafımda bazen çok oluyor bazen hafif offf bugün adetimin 19.günü
canım benim onunda bi mantığı var..bilmem hatırlarmısın biz çok konuştuk bu meseleyi..yani sıcak su dolaşımı arttırıyor ve tutunması azalıyor..bu nedenle..6 saat.tüpde de bize ertesi gün denmişti...
sende kendine iyi bakmalısın...muhtemel bebeğinide hasta etme:))
canlar naparsınız bakem özledimm sizleriiii annemler bendeler giremiyorum pekk bu arada gözlerimi çizdirdimmm lazerleee.çok mutluyumm dünyayı artıkkk engelsiz görüyorummm
tamam canımmm ama yarın mutlaka git hastaneye olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?