- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.281
E YOKTA olduğum yerde 180 derece dönebiliyom ben..yahu benim yapmadığım şaklabanlık kalmadı:))
hem yerde yapanlarda ona göre bi çare düşünsün..arkadaş çocuk düşünenler yataktan başka yerde yapmasın..fantezileri sonraya saklayın:))
nazan bu sefer benim ne oldu biliyomusun..uyumuş kalmışım ve korkumdan hiç kıpırdamamışım..bacaklarımıda öyle sıkmışımki..kaltım tuvalete gittim gelen giden yok..çıktım eşime diyomki yuttum heralde..:))
aayy buket yaa güldürüyorsun benii.. yok anacımm bak dış değil mesela bu içerideki bir gebelikmiş, süreç şöyle yattık kalktık gün geçti aa gebeyim dedik testlerde doğrulattık kanda vs.. çıktı.. tam o noktada 5. haftaya denk gelsin hatta bu bebek rahimde mi? aaa rahimde tabi di mi? ee tutunmuyor mu da düşüyor bunlar o zaman rahmin içinede girmiş oradan düşmüş hımm şimdi anladım şu an.. :)
yokk kızarıklık o kasığımın üst bölgesindeki ağrıyan yerde oldu ki gebeydim zaten o zaman. . sağ tarafımda.. acaba dedim sağ tarafımdaki tüp de mi sıkıntılıydı da benim canım o kadar yandı.. ben bir de şunu çok merak ediyorum ya bi deyiverin hele şimdi biz ilişkiye girdik, sonra testde kanda idrarda gebe olduğumuzU öğrendik o zaman bebek ne durumda oluyor döllenmiş rahme yerleşip tutunmuş muu yoksa daha yollarda mı oluyor..
yok kızzzzzzzzzzzzz 30kg muuuuutopaçmı yapcan sen beniii yiyorum canım sakınmıyorumda doymuyorum ben 60-65 anca olurum almıyorum...
kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum
kızlar bu arada hepinize çokkk teşekkür ediyorum hepinizden de allah razı olsun
kızlar sol kasağımda ağrı var belime doğru üşüttüm nerden gittim bozdağına offf. bişey olmaz demi kzılar daha önce gebeliklerim problemli olduğu için korku içindeyim anlıyabiliyormusunuz... çok şikayetçi miyim kendi kendime abartıyommu diyorum acaba ama sol tarafımda bazen çok oluyor bazen hafif offf bugün adetimin 19.günü
canımm yazmıştım ama görmemişsin bende 3tllik testlerden yaptım silikte olsa çift çizgiydi idrarda cıktıysa kanda hayli hayli çıkması lazım canım sen gönlünü ferah tut dua et bolbol dularımız seninle canım..yarın kaçta yaptırcan..takipteyim hee..aynen canım yarın sabah ilk işm hemen gitcem. ya canım testte çıktı ya test yalan sölemez dimi kanda da çıkar dimi ya insan inanamıyo valla inş yarın tam emin olurum allah'ın izniyle
oyyy ne güzel haber gözün aydın canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş
herkeslerde buralardalarmış nasılsınız kızlar bn güzellik uykumdan uyanıp geldim
canlar naparsınız bakem özledimm sizleriiii annemler bendeler giremiyorum pekk bu arada gözlerimi çizdirdimmm lazerleee.çok mutluyumm dünyayı artıkkk engelsiz görüyorummm
evet canım 30 kilo alırsam olacağı oda30 kilo alırsan dogumada yuvarlana yuvarlana gidersin artık
aayy buket yaa güldürüyorsun benii.. yok anacımm bak dış değil mesela bu içerideki bir gebelikmiş, süreç şöyle yattık kalktık gün geçti aa gebeyim dedik testlerde doğrulattık kanda vs.. çıktı.. tam o noktada 5. haftaya denk gelsin hatta bu bebek rahimde mi? aaa rahimde tabi di mi? ee tutunmuyor mu da düşüyor bunlar o zaman rahmin içinede girmiş oradan düşmüş hımm şimdi anladım şu an.. :)
canımm yazmıştım ama görmemişsin bende 3tllik testlerden yaptım silikte olsa çift çizgiydi idrarda cıktıysa kanda hayli hayli çıkması lazım canım sen gönlünü ferah tut dua et bolbol dularımız seninle canım..yarın kaçta yaptırcan..takipteyim hee..çıkmam lazım şimdi koçiş gelcek tatlım yemek hazırlıyımm..
muhtemel bebek ayyy Buket sn beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah o muhtemel bebek muhtemelen bu ay olmadı çünkü yumurtlama günlerini benim hastalığımdan sonra hiç verimli geçiremedikki anacım neyse vardır bunda da bi hayır dielim gelecek yumurtlama günlerini umutla bekliyorum
ilahi buket bir sürü sorun var hadi yatakta yaptın diyelim benim üstümü giymem gerekmezmi sabaha kadar donarım üşütürüm hasta olurum giyinmek içinde az zorlanıncada hadiiiii hepsi dışarıı banada sabaha kadar yatarsam sanki orda kurumuşlar gibi gelir ıyyakkkkkkkk
hem fantezide yaparım çocuk taaa :)))))))))))))))))))))))
amam tatlım..nette olcamm kesinleşir ALLAHIN izniyle görüşmek üzereyarın sabah 9 da gitcem canım 12 gibi evde olurum inşallah ya çok saol canım benimmm inş yarın kesinleşir
iiyim çok şükür grip oldum tam üstünneeee napıcabı bilemiorum ama keyfim yerindeohhhh ne güzel güzellik uykuları falanama sen iyice dinlen güzelce beslen canım yapma hiç bişe biraz böyle koru kendini şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?