Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ilahi buket bir sürü sorun var hadi yatakta yaptın diyelim benim üstümü giymem gerekmezmi sabaha kadar donarım üşütürüm hasta olurum giyinmek içinde az zorlanıncada hadiiiii hepsi dışarıı banada sabaha kadar yatarsam sanki orda kurumuşlar gibi gelir ıyyakkkkkkkk

hem fantezide yaparım çocuk taaa :)))))))))))))))))))))))

kendin açıklarken kendin anladın..:))canımcım elbetteki tutunacak..bebek olmaması ya yumurtayla spermin karşılaşmaması ya karşılaşıp tutunamaması yada tüplerde tutunması şeklinde oluyo..benim tüp nasıl oldu..yumurtayla spermi karşı karşıya getirdiler..hatta karşılaştırmaklada kalmayıp cebren benim yumoşların içine soktular..sonra onları besletip yaşattılar..sonrada rahmimin taaa içine koydular ama sonuç..tutunamadılaaaaaaaaaaarr..olsun..

yes bayb tutunmuş oluyoo minnacık belkim kese bile görünüyo

kızzzlaaarrr sıkı durun yaptım testiii veeeeee ikinci çizgiyi gördümm. allah'ımmm sana şükürler olsun sen olmayanlara da nasip et inşallah. kızlar ya şoktayım valla inanamıyorum

oyyy ne güzel haber gözün aydın canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş

kızlar bu arada hepinize çokkk teşekkür ediyorum hepinizden de allah razı olsun

kuzu eşine verdin mi müjdeyi? Sen nasıl sakın oldun mu? Sindirdin mi biraz? Testin çift koyulukta mı çıktı? değer tahmin etmece oyunu oynardık testın resmini yükselene görek..[/QUOTE]

evet canım ya dayanamadım valla söledim. valla bende şoktayım hala canım ne sindirmesi. evet canım çift koyulukta resmi en kısa zamanda paylaşırım canım

korma kuzuu rabbim onu saglıkla sıhhatle verecekse kucagına degil üşütmek o dagı delsende birşeycik olmaz ama yoksa nasipte merdiven insende düşer allah saklasın

aynen canım yarın sabah ilk işm hemen gitcem. ya canım testte çıktı ya test yalan sölemez dimi kanda da çıkar dimi ya insan inanamıyo valla inş yarın tam emin olurum allah'ın izniyle
canımm yazmıştım ama görmemişsin bende 3tllik testlerden yaptım silikte olsa çift çizgiydi idrarda cıktıysa kanda hayli hayli çıkması lazım canım sen gönlünü ferah tut dua et bolbol dularımız seninle canım..yarın kaçta yaptırcan..takipteyim hee.. çıkmam lazım şimdi koçiş gelcek tatlım yemek hazırlıyımm..

kattın karıştırdın suandaa çorba ettin ya kafamı :))))))))

allah razı olsun canım yarın sabah 9 da gitcem 12 gibi evde olurum inşallah ya çok saol canım benimmm inş yarın kesinleşir. sana kolay gelsin canım görüşürüz

Son düzenleme:

canımcım..bir kadının ne zaman yumurtladığını bilemeyizki..yumurtlama takibi yapan arkadaşlarımız var..birkaç ay düzenli kullanana sorarsan her ay aynı olmadığını görürsün..ya adetten sonra ya 12. gün, ya sona doğru.yada hiç..Allah bilir..

yahu ben o konuda oldukça yetenekliyim..cambaz oldum ben..yattığım yerde önce peçeteyle peçeteleniyorum..üstünüde ört bi zahmet ..sonra..yattığım yerde kalkmadan alt üst giyiyorum..bazen giydir diyom benimkine:))))))))))haklısın fantazide yapılır çocukda:))zaten doktorlar o şekilde hamile kalındığını söylüyor..plan yapmayın..isteyin diye..

En “HAYIRLI” Dua, “ALLAH”tan Korkan ve “TEMIZ” Bir Kalbe Sahip Birinin Yaptığı “DUADIR”
Rabbim kardeslerimiz için yaptığımız duaları kabul eyle çünkü günahsız agizla yapıyoruz

Yuvasız kuşa bile dal verip yuva kurduran Rabbim…
Hakkımızda en hayırlısı neyse bizlere de onu nasip eyle… Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…