- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.301
canımcım..bir kadının ne zaman yumurtladığını bilemeyizki..yumurtlama takibi yapan arkadaşlarımız var..birkaç ay düzenli kullanana sorarsan her ay aynı olmadığını görürsün..ya adetten sonra ya 12. gün, ya sona doğru.yada hiç..Allah bilir..
yahu ben o konuda oldukça yetenekliyim..cambaz oldum ben..yattığım yerde önce peçeteyle peçeteleniyorum..üstünüde ört bi zahmet ..sonra..yattığım yerde kalkmadan alt üst giyiyorum..bazen giydir diyom benimkine:))))))))))haklısın fantazide yapılır çocukda:))zaten doktorlar o şekilde hamile kalındığını söylüyor..plan yapmayın..isteyin diye..
canımcım..bir kadının ne zaman yumurtladığını bilemeyizki..yumurtlama takibi yapan arkadaşlarımız var..birkaç ay düzenli kullanana sorarsan her ay aynı olmadığını görürsün..ya adetten sonra ya 12. gün, ya sona doğru.yada hiç..Allah bilir..
yahu ben o konuda oldukça yetenekliyim..cambaz oldum ben..yattığım yerde önce peçeteyle peçeteleniyorum..üstünüde ört bi zahmet ..sonra..yattığım yerde kalkmadan alt üst giyiyorum..bazen giydir diyom benimkine:))))))))))haklısın fantazide yapılır çocukda:))zaten doktorlar o şekilde hamile kalındığını söylüyor..plan yapmayın..isteyin diye..
iiyim çok şükür grip oldum tam üstünneeee napıcabı bilemiorum ama keyfim yerinde
sen nasılsınnnn
ohhh helali hoş olsun şekerim ben beceremiyorum 10 dk yat sonra dogru banyoya napalım nasipte varsa öyle olsun
Canım ben genelde 12 veya 14. gün onlara dikkat ediyodum belki de oyüzden hatamı yapıyoruz acaba??? nese yaaa kısmet artık ama şu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum bi deneyim bari o kalmıştı onuda deneyim
tabiki..
başkaca bi problemin yoksa dene derimm:))
Problemden bol bişeymi var Buket malesef biz karılı kocalı ikimizde problemliyiz ama yumurtlamamla ilgili problemin yok demişti doktorum onun haricinde herşey var
anacım bizdede eşim dışında ben , 3 farklı cephede savaşıyorum..amaaaaaaaaaaaaann ne bilenm işte,..
aaa işyerinde beni sıkıştırıyorlar ki iğneye götürsünlermiş bi diye ne saçma bişey hem çekmişim b saate kadar, hemde ya bebekler tutunmaya çalışıyorda belimi ağrıtıyorsa diyemiyorum da kimseye dedim ki ben yakıyla idare edeyim yok diyor yaa hayret bişey.. gitmicem dedim en kibarından..
30 kiloyu güldeğide nasip olursa ben alırım heralde zaten top gibiyim sumo güreşçisi olurum artık
en azından şükret eşinde problem yok bu arada senin problem ne canım?
kız bende giyineye calıstıgım zaman sallanınca akıyo ne zor oluyoyaaa:)
canımmm 8. günle 16. gün arasını gün aşırı değerlendir bence..Canım ben genelde 12 veya 14. gün onlara dikkat ediyodum belki de oyüzden hatamı yapıyoruz acaba??? nese yaaa kısmet artık ama şu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum bi deneyim bari o kalmıştı onuda deneyim
30 kiloyu güldeğide nasip olursa ben alırım heralde zaten top gibiyim sumo güreşçisi olurum artık
alın kızlar alınnnkız sündüüzzz ben alcam 30 kilo asıl dana gibi yiyorum dana gibiyim zaten...... öffffffffffff bulantı falan yok bende olmayacak heralde
canımm öyle bişeyide ilk defa duyuyorum ama şöyle 1-2 ipucu veriym sana o işten önce su iç wcyede git ve o işten sonra yarım saat fln yatsan yeter ben 20-30dk fln yattım çok çok fazla da öyle kalma bu seferde enfeksiyon kaparsın canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?