Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohhh helali hoş olsun şekerim ben beceremiyorum 10 dk yat sonra dogru banyoya napalım nasipte varsa öyle olsun

Canım ben genelde 12 veya 14. gün onlara dikkat ediyodum belki de oyüzden hatamı yapıyoruz acaba??? nese yaaa kısmet artık ama şu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum bi deneyim bari o kalmıştı onuda deneyim

küçük gamzecim duanı okudum rabbim kabul etsin gecenin ardından güneşin doğup aydınlatmasıyla yasanansevinci senin yuvandada yasatsın inş

ohhh helali hoş olsun şekerim ben beceremiyorum 10 dk yat sonra dogru banyoya napalım nasipte varsa öyle olsun

tabiki..
Canım ben genelde 12 veya 14. gün onlara dikkat ediyodum belki de oyüzden hatamı yapıyoruz acaba??? nese yaaa kısmet artık ama şu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum bi deneyim bari o kalmıştı onuda deneyim

başkaca bi problemin yoksa dene derimm:))

aaa işyerinde beni sıkıştırıyorlar ki iğneye götürsünlermiş bi diye ne saçma bişey hem çekmişim b saate kadar, hemde ya bebekler tutunmaya çalışıyorda belimi ağrıtıyorsa diyemiyorum da kimseye dedim ki ben yakıyla idare edeyim yok diyor yaa hayret bişey.. gitmicem dedim en kibarından..

bu saate kadar çalşıtırdılar şimdimi aklıllarına gelmişsin canım yaa anam ne insanlar var o halde görüyolar eve gitde dinlen demiyolar Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri

en azından şükret eşinde problem yok bu arada senin problem ne canım?

LUF-ENDOMETRİOZİS-HAŞIMATO
TÜRKÇESİ

yumurtalarım çatlamıyo-çikolata kistlerim var nur topu gibi-troid hastasıyım

ve bide stres hastalığım varki bu herkesde var zaten:)

Son düzenleme:

kız bende giyineye calıstıgım zaman sallanınca akıyo ne zor oluyoyaaa:)

kız bende giyineye calıstıgım zaman sallanınca akıyo ne zor oluyoyaaa:)

bebeklerin çıtçıtlı tulumları oluyo ya yattığı yerden, alttan üstten alıyo çıtçıtlıyosunya, öyle bişey icat et..sen yat..kocan seni çıtçıtlasın:))))))))))))))))))

ayllllyyyyyyyyyyyyyyy çatlağım ben..müştakdan çıkıyo bu fikirler:))

Küçük GAMZE duani okudum canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin, evine bolluk bereket ve huzur versin

offfffffffffffff kızlarr ben gitmiştim ama yine geldim eşim mesaide oturuyom kukuman kuşu gibi bi başıma..
canımmm 8. günle 16. gün arasını gün aşırı değerlendir bence..

30 kiloyu güldeğide nasip olursa ben alırım heralde zaten top gibiyim sumo güreşçisi olurum artık

kız sündüüzzz ben alcam 30 kilo asıl dana gibi yiyorum dana gibiyim zaten...... öffffffffffff bulantı falan yok bende olmayacak heralde
alın kızlar alınnn bende yiyorum da bakalım nolcakk doğuma kadar..

vallaa dogru diyosunda doktor 2-3 saat dedii e bizde 12 de yapıyos genelde sonra uyuyom çişim yoksa ama varsa yarım saat sonra kalkıyom napiim amaann olmasaa olmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…