- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.321
bebeklerin çıtçıtlı tulumları oluyo ya yattığı yerden, alttan üstten alıyo çıtçıtlıyosunya, öyle bişey icat et..sen yat..kocan seni çıtçıtlasın:))))))))))))))))))
ayllllyyyyyyyyyyyyyyy çatlağım ben..müştakdan çıkıyo bu fikirler:))
vallaa dogru diyosunda doktor 2-3 saat dedii e bizde 12 de yapıyos genelde sonra uyuyom çişim yoksa ama varsa yarım saat sonra kalkıyom napiim amaann olmasaa olmaz:)
canım olmayacak die bişi yok herkes saatlarce yatmıyoki spermin yumurtaya ulaşması 10-15dk içinde gerçekleşiomuş önemli olan ulaşması ve döllenmesi ortalama 30-35dk bile yeterli bence...zamanı gelince olur 10dk bile yatsan..bugun yumurtlama gunummus goyaaa::) bugun akıtmamam lazımmm cok dikkat::):)onercegınız bişiler varmı:=))
offfffffffffffff kızlarr ben gitmiştim ama yine geldim eşim mesaide oturuyom kukuman kuşu gibi bi başıma..
canımmm 8. günle 16. gün arasını gün aşırı değerlendir bence..
alın kızlar alınnnbende yiyorum da bakalım nolcakk doğuma kadar..
kız sündüüzzz ben alcam 30 kilo asıl dana gibi yiyorum dana gibiyim zaten...... öffffffffffff bulantı falan yok bende olmayacak heralde
7.8. haftalarda başlar tatlım bulantın İNŞALLAH hafif atlatırsın..progestan kullanıyosan o uyku yapar tatlım bende uyuyodum kullanırken..:))bendede bulantı yok şimdilik iştahım uykuda ama içimdeki canavar uyanacak gibiiii
iğneyi yaptılar yarım saat sonra gözüm kapanmaya başladı başım döndü yaış o yatış7.8. haftalarda başlar tatlım bulantın İNŞALLAH hafif atlatırsın..progestan kullanıyosan o uyku yapar tatlım bende uyuyodum kullanırken..:))
Kuzular misafirim dün gitti perşembe eşimin annesi babasi gelecek, siteye giremiyorum ama dualrinizi okuyorum, biri hamile ama kim? Hemen bi özet geçin çatlarim meraktan
siz derken bana mı deedin cnm üstüme alındım amasiz hamilesiniz galiba allahım bizede nasib et bu ay umutluyum ama fos olmam inşLLh allahımmbenim eşimde mesaide bitmiyo mesaileri yaa:/
hapınıda kullanıyomusun tatlımm..prospektüsünde yazıyo uyku baş dönmesi fln baya yan etkisi var ama iyi ilaç kullan canım 3ay kullandırırlar hapını..iğneyi yaptılar yarım saat sonra gözüm kapanmaya başladı başım döndü yaış o yatış
bugun yumurtlama gunummus goyaaa::) bugun akıtmamam lazımmm cok dikkat::):)onercegınız bişiler varmı:=))
Kuzular misafirim dün gitti perşembe eşimin annesi babasi gelecek, siteye giremiyorum ama dualrinizi okuyorum, biri hamile ama kim? Hemen bi özet geçin çatlarim meraktan
zuperz hamiş
hoşgeldin canım nasılsın bayadır yoktun noldu taşındınız mı bebişin nasıl...
kullanıyorum canım bebişim iyi olsunda razıyım baş dönmesinesiz derken bana mı deedin cnm üstüme alındım amaevet canım ben hamileyim..ALLAH sağlık versin bol kazanc versin onlar çalışmasada olmuyo tatlımm..evimizin direği..:))
hapınıda kullanıyomusun tatlımm..prospektüsünde yazıyo uyku baş dönmesi fln baya yan etkisi var ama iyi ilaç kullan canım 3ay kullandırırlar hapını..
sen böyle yazınca resmen balkondan balkona sesleniyormuşsun gibi hissettim.. :)
olsun canımm olsun şifa olsun zararı yok yararı var..kullanıyorum canım bebişim iyi olsunda razıyım baş dönmesine
:111::111::111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?