Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ahahahhahaha ayyyyyyyyyyyyyy çok sesli gulduum :))))))))))))))allah seni anne etsin kızzzz dogru diyonda usuyom kız ben illaah pacalı donumu giyecem:):):):):anam benim herif hemen banyoya kosuyoo allahın kırosuu:)

vallaa dogru diyosunda doktor 2-3 saat dedii e bizde 12 de yapıyos genelde sonra uyuyom çişim yoksa ama varsa yarım saat sonra kalkıyom napiim amaann olmasaa olmaz:)

bugun yumurtlama gunummus goyaaa::) bugun akıtmamam lazımmm cok dikkat::):)onercegınız bişiler varmı:=))
canım olmayacak die bişi yok herkes saatlarce yatmıyoki spermin yumurtaya ulaşması 10-15dk içinde gerçekleşiomuş önemli olan ulaşması ve döllenmesi ortalama 30-35dk bile yeterli bence...zamanı gelince olur 10dk bile yatsan..

kız sündüüzzz ben alcam 30 kilo asıl dana gibi yiyorum dana gibiyim zaten...... öffffffffffff bulantı falan yok bende olmayacak heralde

bendede bulantı yok şimdilik iştahım uykuda ama içimdeki canavar uyanacak gibiiii

Kuzular misafirim dün gitti perşembe eşimin annesi babasi gelecek, siteye giremiyorum ama dualrinizi okuyorum, biri hamile ama kim? Hemen bi özet geçin çatlarim meraktan

siz hamilesiniz galiba allahım bizede nasib et bu ay umutluyum ama fos olmam inşLLh allahımmbenim eşimde mesaide bitmiyo mesaileri yaa:/
siz derken bana mı deedin cnm üstüme alındım ama evet canım ben hamileyim..ALLAH sağlık versin bol kazanc versin onlar çalışmasada olmuyo tatlımm..evimizin direği..:))
iğneyi yaptılar yarım saat sonra gözüm kapanmaya başladı başım döndü yaış o yatış
hapınıda kullanıyomusun tatlımm..prospektüsünde yazıyo uyku baş dönmesi fln baya yan etkisi var ama iyi ilaç kullan canım 3ay kullandırırlar hapını..

bugun yumurtlama gunummus goyaaa::) bugun akıtmamam lazımmm cok dikkat::):)onercegınız bişiler varmı:=))

yahu biz sabahtan beri ne anlatıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz:)))))))

Kuzular misafirim dün gitti perşembe eşimin annesi babasi gelecek, siteye giremiyorum ama dualrinizi okuyorum, biri hamile ama kim? Hemen bi özet geçin çatlarim meraktan

zuperz//ebru hamile..şimdilik sadece çubuktan hamile..sonra damardan olacak..

hoşgeldin kuzumm..
aaa misafirlerin peşpeşe maşaAllah
Zuperz umarım nici doğru yazdım bu arkadaşımız gebe.. kana gitmedi henuz ama idrar testi pozitif..

kullanıyorum canım bebişim iyi olsunda razıyım baş dönmesine
:111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…