- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.341
Anaaaaam maşallah ebru'ya , ya 2012'nin son günleri bu ne bereket ya Rabbim şükürker olsun, isteyen herkese 3'er 5'er ver insallah, canim sen nasilsin, akintin bitti mi?
yahu biz sabahtan beri ne anlatıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuzz:)))))))
zuperz//ebru hamile..şimdilik sadece çubuktan hamile..sonra damardan olacak..
hoşgeldin kuzumm..
aaa misafirlerin peşpeşe maşaAllah
Zuperz umarım nici doğru yazdım bu arkadaşımız gebe.. kana gitmedi henuz ama idrar testi pozitif..
benim ara ara oluyodu zaten şimdilik yok ve genelde gece oluyo inş rabbim meleğimi bana bağışlar ve isteyen herkesin meleğini gönderir
buketim, nasilsin kuzum özledim sizi, ebru'nun gözü aydin olsun darisi hepimizin başına I love you :)
iyiyim..bende özlemişim..
bedriyem kuzum ebru'ya cok sevindim masallah -kıııııııız ebru tebriklerrrrrrrr-, valla canim biz şırnakta çalışiyorduk, burdur'a taşindik, buraya gelince bizi göremeyen herkes sırayla geliyor maşallah, bazen yumurtlama günlerini verimli bile geçiremiyorum :))) hele persembeden sonra bir hafta yokum arasira gelir yoklarim sizi, ben yokken buket ve sana ödev veriyorum çok çalışin, ben geldigimde insallah sizden hayırlı haberler alacağım :)))
hoşgeldin tatlımm yoktun bayadır özlettin kendini..hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde canımm..bebişin nasıll..hava nasıl oralarda..soğuktur baya..Selam kızlar, ben geldiim :) Taşındık yeni evimize. Çok şükür kurtulduk o rutubetli lojmandan
Özledim sizleri.. Şöyle bi baktım sündüz hamileymiş çok sevindim. Tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Darısı isteyen bütün arkadaşlarımıza olsun :)
Selam kızlar, ben geldiim :) Taşındık yeni evimize. Çok şükür kurtulduk o rutubetli lojmandan
Özledim sizleri.. Şöyle bi baktım sündüz hamileymiş çok sevindim. Tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin. Darısı isteyen bütün arkadaşlarımıza olsun :)
hoşgeldin tatlımm yoktun bayadır özlettin kendini..hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde canımm..bebişin nasıll..hava nasıl oralarda..soğuktur baya..
anladım tatlımm İNŞALLAH bu sefer hastaneye yakın merkezi biyerdir...seninki erkek gibi doğuyo benim içime..hadi bakalım hayırlısı yarın görürsün bebişinii iyidir İNŞALLAH tatlımm.. bizde iyiz teyzesiiii duyuyorum tatlım 16.haftadan itibaren anne anne die dürtüo beni.. :)))Sağolasın canımSoğuk olmaz olurmu, çok soğuk ama biz kastamonudan ayrıldık. Başka bir şehre taşındık. Kış günü taşınmak öyle zor oldu ki...
Bebeğimde iyidir inşallah. 3 hafta önce gitmiştim doktora en son, cinsiyetini öğrenememiştik. Yarın kontrolüm var. İnşallah herşey yolundadırSen nasılsın? Bebeğinin hareketlerini hissediyomusun
hoş geldiiiiiiiinSelam kızlar, ben geldiim :) Taşındık yeni evimize. Çok şükür kurtulduk o rutubetli lojmandan
Sağolasın canımSoğuk olmaz olurmu, çok soğuk ama biz kastamonudan ayrıldık. Başka bir şehre taşındık. Kış günü taşınmak öyle zor oldu ki...
Bebeğimde iyidir inşallah. 3 hafta önce gitmiştim doktora en son, cinsiyetini öğrenememiştik. Yarın kontrolüm var. İnşallah herşey yolundadırSen nasılsın? Bebeğinin hareketlerini hissediyomusun
eşiinin işi nee canım
anladım tatlımm İNŞALLAH bu sefer hastaneye yakın merkezi biyerdir...seninki erkek gibi doğuyo benim içime..hadi bakalım hayırlısı yarın görürsün bebişinii iyidir İNŞALLAH tatlımm.. bizde iyiz teyzesiiii duyuyorum tatlım 16.haftadan itibaren anne anne die dürtüo beni.. :)))
ohhhh çok sevindim canım hastaneye yakın olmak en iyisi... ilk baslarda nolduğunu pek analayamıyosun bende gaz fln sandımm..sonradan sonrada daha belli edio cnm
Benim eşim din görevlisi. Bu arada seni topikte yeni görüyorum, hoşgeldin :)
Evet canım merkeze geldik, yakınız. Bebeğim kısmetiyle geliyo inşallah :) Bakalım yarın öğrenicez...
Oh maşallah size, 16. hafta baya erken hissetmişsin. Bende 1-2 gündür hissediyorum sanırım
hoş geldiiiiiiiin
anam 3 haftadır görememişsin..şimdi ne sürpriz olur yahuu..annam
kuşum beni herif yok yanımda nasıl çalışayım..ben şu üç günde stok yaptım geldim..nasılsa bu sefer akıp gitmedide..yuttum hepsini..hüp diye içime çektim sizi:))bak bak spermlere şarkı yazdım.. hüüüüüüüüüüüpdiye çekerim ben sizi:)))))))
ohhhh çok sevindim canım hastaneye yakın olmak en iyisi... ilk baslarda nolduğunu pek analayamıyosun bende gaz fln sandımm..sonradan sonrada daha belli edio cnmkonuşuyorum arada bu sıralar duymaya başlıomuş anneyii
Öylemiii, ne güzeeelSesli konuşuyosun değilmi? :) Bunu şunun için soruyorum, hani Kuran okumak falan istesek sesli mi okumamız gerekir ki bizi duyması için?
Mesela ben bazen dinliyorum Kuranı, bazende okuyorum. Ama içimden. Sanırım dıştan okumak gerekiyor:26: :)
Hımmm anladım canım sağolasın :)tabiki canım şu sıralar sadece anneyi duyuyo tiz sesleri duyuyo kalp atışını fln elim karnımda konuşuyorum ama kuran okurkende duyar seni..
zuperz nickli canım oda yeni arkadaşlardan bi kaç gündür şüpheleniodu bugün test yaptı çift çizgi çıktı yarında kan testi yaptırcak..güzel haberle gelcek İNŞALLAH..Hımmm anladım canım sağolasın :)
Birde Ebru hamile demişsiniz, o arkadaş kimdi? Bilemedim ben:26:
zuperz nickli canım oda yeni arkadaşlardan bi kaç gündür şüpheleniodu bugün test yaptı çift çizgi çıktı yarında kan testi yaptırcak..güzel haberle gelcek İNŞALLAH..
EVET CANIM KEVOK08 aylinde hamile İNŞALLAH HERKES hamile kalcak yavaş yavaşş :))Oh maşallah hamileler artmış, kevokta hamileymiş. Çok sevindim ya, tüm hamile arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun. İnşallah güzel haberler alırlar hep. Darısı topiğimizdeki isteyen arkadaşlarımıza olsun inşallah.
Çok mutlu oldum güzel haberleri alınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?