Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hoşbulduk saol canım.eşin din gorevlisi hım varmı iyii kuveetli biduan bizede ooret:)

artvinli değilim tatlım izmirliyim 08 ağustos ayı için eşimin ve benim doğum ayımız aynı zamanda tanışma ayımız veeee inşallah bebeğimiz de ağustosta gelecek

Ohh ohh masallAh canim Allah amalı babali büyütsün kucağına da almayı nasip etsin dualar bir bir kabul oluyor cok şükür darısı diğer arkadaslarımızın basına izmirde mı yasıyorsun peki

hoşbulduk saol canım.eşin din gorevlisi hım varmı iyii kuveetli biduan bizede ooret:)

Kalpten yapılan her dua kuvvetlidir. Çevrenden aldığın dualarda öyle :)
Ben bu topikte aldım hamilelik haberimi. Çok dualar aldım yakınlarımdan. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ve 3 ay sonra aldık bu güzel sonucu :) İnşallah Rabbim her isteyene nasip eder.

Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim..
Değmeyende oyalama kalplerimizi..

Ya RAB.! SANA karşı olan mahcubiyetim bana yeter.
Başkasının önünde beni mahcup etme!
Beni SEN kaldır ki, kimseler düşürmesin.

Ey bizleri halden hale çeviren rabbimiz!
Bizim halimize en güzel hâle eriştir ve rızâna erdir.

Allah’ım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!

Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM.
Ellerimizi boş çevirme inşallah.

BuKetdemet darısı senin basına canim inşallah sendende guzel haberler alır mutluluğuna ortak oluruz Rabbim isteyen sana dua eden kullarını daha fazla aratma sen Rahmet ve merhametlilerin en merhametlisisin
Sen buyuruyorsun ki kulum beni nasıl bilirse ben oyleyim sen dualara icabet eden cok verensin herkesin gönlüne göre ver Rabbim

Bedriyem, buket performans ödevini yapmiş insallah bereketli olmuştur :) seninde hayirli haberlerini aliriz insallah canim, aşılamaya başlayacaktin sanirim, herşey istediğin gibi olsun kuzum , sagol canim benim icin negüzel seyler söylemişsin amin :) Allah'a emanet ol :)

Kizlar co yogunum sinirliyim stresliyim Allahim bu aralik ayi bitecekmi yaaa, bitmezse bitirmek icin psikologa gitmek zorunda kalicam. Isyerinde başım cok kalabalik her yuk bende, bazen kendimi "ben salagim, ben salagim, niye ev hanimi degilim ki" derken buluyorum, oderece siyirmis vaziyetteyim. Gecmisi okumaya takatim yok, lutfen degisik bir onemli gelisme olursa, veya ilk sayfaya yazilmasi gereken bisey olursa ozelden yazin canlarim, mailime düşer görürüm, gerekeni yaparim. Opuyorum herksesi...

Allah yardimcin olsun canim ya kiyamam sabret az kaldı bitmesine kafana takma onun bunun yüzünden sinirlerini ziplatma herseyin bı zorluğu var tabi ama baskasına tahammül etmek veya zorunlu hissetmek cok zor calışma hayatı cok sitresli oluyo helede etrafındakilerinin anlayissiz olmaları kendini kaybetme ya sabır cek bol bol

allah razıı olsun arkadaşlar muhtemelen yumurtlama günüm bugün yarın inş dualarınız benimle olur rabbim bana hayırlı sağlıklı bir ewlat nasiip eder sadece bana değil tabi isteyip uğraşıp dua eden hepinize hakkımızda hayırlısı...

İNsallah canim dualarımız seninle Eabbim hakkında hayırlısını versin emeklerin bosa çıkmaz inşallah bu sefer bebegin seninle olur...

kevokkk ozmaan ben artvinliyim :):) negusell hamilesiin bizede oogretcegn bişeyler varmıı yaa allah analı babalı buyutsun bnde bu ay çokkk umutluyumm
ne güzel tatlım severim artvinlileri sıcak kanlı sevecen insanlardı hep tanıdıklarım... bu topikte gebelikle veya gebe kalmayla ilgili bilgi alabileceğin çok deneyimli arkadaşlar var canım beni sorarsan eğer 3. ayımızda başardık farklı olarak ovulasyon testi kullandım canım ve ona göre ilişki oldu veee klasik olarak 10-15 dk ayaklarım havada bekledim... inşallah sen de bebişine kavuşursun en kısa zamanda canım...
Ohh ohh masallAh canim Allah amalı babali büyütsün kucağına da almayı nasip etsin dualar bir bir kabul oluyor cok şükür darısı diğer arkadaslarımızın basına izmirde mı yasıyorsun peki
Allah razı olsun canım saolasın sen de sağlıcakla kavuşursun inşallah bebişine tatlım...ben ıspartada yaşıyorum canım eşimin memleketi üniversiteyi de burada okudum...
tatlım şirketi sen mi kurtaracan ay... bırak parçalama kendini o kadar sen üzerine düşeni yap gerisini boşver yazık sağlığına walla bütün sağlık sorunlarının temeli tatlım stres yapma lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…