Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kuzularr

mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
sabah dualarınız okudum rabbim kabul etsin inş.

canım çıktı aldıgım listede başka bi isim yazdıgı için karışıklık olmuş seninkini bu sabah yeniden okudum özürdilerim

hayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum

rabbim kabul etsin inş.

yasemincim dua listemize birileri eklerken ve çıkarırken nacizane fikrim sildiklerini sil eklediklerini sona ekle daha iyi olur ben bu listede 2 kişiyi karıştırdım mesela tabi sadece öneridir teşekkürler:)

aminnnnnn canımmm

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]
burju82 / BURCU[/TD]
[TD]20.12.2012 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Sibelsibel38 / SİBEL[/TD]
[TD]21.12.2012 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal / SÜNDÜZ[/TD]
[TD]22.12.2012 c.tesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kaplang / İSİMSİZ[/TD]
[TD]23.12.2012 pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur / (küçük) gamze[/TD]
[TD]24.12.2012 p.tesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mavera49 / MERVE[/TD]
[TD]25.12.2012 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / ÇİĞDEM[/TD]
[TD]26.12.2012 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar günaydın..yukarıdaki tabloda belirttiğim arkadaşlarım kusura bakmasın..geç olsada okudum ama malum biliyorsunuz stok yapıyordum:))
aslında çiğdeminki yarınmış fazladan okumuşum..:))nasip bu güneymişş..

yasemiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn seni çok iyi anlıyorum..

amin arkadaşım bu duaları nerden buluyorsun böyle çok güzel ağzına yüreğine ellerine sağlık cnm

mavera49/merve sağlıklı sorunsuz hamişlik - duanı okudum allah kabul etsin inşallahhh...tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallahhh..

size bişey sorucam ben listenin çıktısını almıştım yasemin hazırladığı zaman ayın 34 ü kader1982 nin yazıyor ama dün herkes küçük gamzenin duasını okumuş ben yanlışmı yaptım..

küçük gamze bu sabah okudum duanı sağlıkla sorunsuzca tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşallahhh..

günaydın canlarım, mervenin duasını okudum , Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
geçmişi okudum, gül gelmiş hoş gelmiş:) bayadır yoktu.
yasemin Allah kolaylık versin tatlım, aralık ocak şubat benimde yoğun gecer ama bu aralar rahatım çok şükür.
bugün 5ten sonra doktora gidicem. saatlerce bekleriz artık. yumurta takibi yapacak dr bugün 12. günüm. inşallah içtiğim o serophoneler kist yerine yumurtaya dönüşmüştür inşallah.

kızlar ben aklımı çocukla yicem galiba rüyamda kan tahlili yaptırıyormuşuz.. kan sonucum 16 çıkıyormuş ama adetime tam 1 hafta varmış ağlıyorum eşime kızıyorum ben sana demedimmi tüp bebek yaptıralım bak doğal yolla yine olmadı diyorum... sonra eve geliyormıuşuz ama ev bizim ev değil kalabalık bir ev sonra eşime doktora gidelim iğne vurulmam lazım ya diyorum gidiyoruz kendi doktorum değil kadın bir doktor bana progestan vs. haplar veriyor iğne vermiyor daha çok yeni iğne veremem diyor bak dedim yine kan tahlilim düşük çıktı dedim.. daha çok yeni daha 1 haftan var bu yüzden diyorm bir yandan

böyle bilinç altımda yani beynimle savaş ediyorum resmen namaz kılırken bile tekrar aynı şeyler olucak diyır bir yandanda herşey çok gğzel olucak diyor iç savaşl veriyorum kendimle resmen inşallah güzel olur birdaha aksilik yaşamam

LUF-ENDOMETRİOZİS-HAŞIMATO
TÜRKÇESİ

yumurtalarım çatlamıyo-çikolata kistlerim var nur topu gibi-troid hastasıyım

ve bide stres hastalığım varki bu herkesde var zaten:)

endometriozis malesef ben de de mevcut canım ama son 2 aydır kayıplar ulaşılamıyohayır nereye giderler bilmiorumki küçücük yer noldu bilmiyorum artıkın. strese gelince fazlasıyla hepimizde var zaten

Yasemin canım özledik ... ama anlıyorum seni bazen olur bana da sakin olmaya çalış canım çk stres yapmamaya çalış

Mervecim duanı okudum canım Allah kabul eder inşallah

bircan hadi hayırlısı..doktor yorumlarını bekliyorum..ben merak ediyorum o doktoru..yakup demi??

aynen tatlım bende aynı hataya düştüm malesef çigdemide iki defa okumuşumm fazlasına yanmamda babalda kalmayalım

ya ben onların endometriozis olduğunu düşünmüyorum..en azından benimkilerin..endometriozise sadece rengine bakarak karar veriyolar..ben bundan ameliyat oldum 7 cm kist çıkarttılar..kist endometriozis değildi..zaten kayboluyosa endometriozis değildir..benimkilerde sürekli bir gelir bir kaybolur..

inş. kuzuu güzel güzel bol bol yımırtaların olsun çatı çatır çatlasın by spermlerde döllesinler biz zahmet ))

bircan hadi hayırlısı..doktor yorumlarını bekliyorum..ben merak ediyorum o doktoru..yakup demi??
buketcim, yakubun uslubuna hala alışamadım biraz ukala geliyor ama işinin ehli gibide geliyor zaten başka şansımda yok, metinin özel muayenesinde gittim bir kaç defa ne yumurta takibi ne bişey sanki ben her ay düzenli yumurtlayan biriyim gibi tedavi uyguladı. erzurumda yine en iyisi yakup gibi. hayırlısı Allahtan.
inş. kuzuu güzel güzel bol bol yımırtaların olsun çatı çatır çatlasın by spermlerde döllesinler biz zahmet ))

inşallah kuzum hem benimki tembel hem herifinkiler ayol. bari sen git yumurtayı bul demi:))

[h=4]Biraz yorgunuz belki olsun sarılır dinleniriz aşka
Hayatta ne dört dörtlük ki
Tanrım dert vermesin başka.[/h][h=4]Biraz kırgınız belki, olsun döneriz en başına
Aşk bu zaten kim çözmüş
Tanrım dert vermesin başka.[/h]
YIKILIYOOOOOOOOOOOOOOO..DİNLEYİN DİNLETİN..

canım iyi düşün iyi olsun olumlu yanlarını düşün herşeyin negatifi çağırma kendine eziyette etme dua et Rabbim hayırlısını bilir hepimiz için. Allah gönlümüze göre versin.

canım yoğun ve zor günler geçiriyorsun ama sabret feraha çıkacaksın inşallahh hepimizin oluyor böyle dönemleri bende yoğunum bu aralar ama idare ediyoruz yine de kafamızı oyalacak bir işimiz var evet insan bazen aman evde otursam ya ne başımın zoru diyoruz da evde de ayrı bir sıkkınlık ben sevmiyorum evde oturmayı birkaç gün güzelde sonra bayıyor yanii. Ne olur kendini toparla tek çalışantek derdi olan bizler değiliz etraına bak haline şükredersin. seni seviyoruz unutma bunu asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…