- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.381
aminnnnnn canımmmAllahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim..
Değmeyende oyalama kalplerimizi..
Ya RAB.! SANA karşı olan mahcubiyetim bana yeter.
Başkasının önünde beni mahcup etme!
Beni SEN kaldır ki, kimseler düşürmesin.
Ey bizleri halden hale çeviren rabbimiz!
Bizim halimize en güzel hâle eriştir ve rızâna erdir.
Allahım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM.
Ellerimizi boş çevirme inşallah.
Allahım! Bizleri, imtihandan imtihana yorma Rabbim..
Değmeyende oyalama kalplerimizi..
Ya RAB.! SANA karşı olan mahcubiyetim bana yeter.
Başkasının önünde beni mahcup etme!
Beni SEN kaldır ki, kimseler düşürmesin.
Ey bizleri halden hale çeviren rabbimiz!
Bizim halimize en güzel hâle eriştir ve rızâna erdir.
Allahım Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle!
Duayı kabul eden, istemeyi veren, murat edince el açtıran, ancak sevdiği kuluna dua ettiren RABBİM.
Ellerimizi boş çevirme inşallah.
LUF-ENDOMETRİOZİS-HAŞIMATO
TÜRKÇESİ
yumurtalarım çatlamıyo-çikolata kistlerim var nur topu gibi-troid hastasıyım
ve bide stres hastalığım varki bu herkesde var zaten:)
Kizlar co yogunum sinirliyim stresliyim Allahim bu aralik ayi bitecekmi yaaa, bitmezse bitirmek icin psikologa gitmek zorunda kalicam. Isyerinde başım cok kalabalik her yuk bende, bazen kendimi "ben salagim, ben salagim, niye ev hanimi degilim ki" derken buluyorum, oderece siyirmis vaziyetteyim. Gecmisi okumaya takatim yok, lutfen degisik bir onemli gelisme olursa, veya ilk sayfaya yazilmasi gereken bisey olursa ozelden yazin canlarim, mailime düşer görürüm, gerekeni yaparim. Opuyorum herksesi...
günaydın canlarım, mervenin duasını okudum , Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
geçmişi okudum, gül gelmiş hoş gelmiş:) bayadır yoktu.
yasemin Allah kolaylık versin tatlım, aralık ocak şubat benimde yoğun gecer ama bu aralar rahatım çok şükür.
bugün 5ten sonra doktora gidicem. saatlerce bekleriz artık. yumurta takibi yapacak dr bugün 12. günüm. inşallah içtiğim o serophoneler kist yerine yumurtaya dönüşmüştür inşallah.
amin arkadaşım bu duaları nerden buluyorsun böyle çok güzel ağzına yüreğine ellerine sağlık cnm
mavera49/merve sağlıklı sorunsuz hamişlik - duanı okudum allah kabul etsin inşallahhh...tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallahhh..
size bişey sorucam ben listenin çıktısını almıştım yasemin hazırladığı zaman ayın 34 ü kader1982 nin yazıyor ama dün herkes küçük gamzenin duasını okumuş ben yanlışmı yaptım..
küçük gamze bu sabah okudum duanı sağlıkla sorunsuzca tez zamanda alırsın bebeğini kucağına inşallahhh..
endometriozis malesef ben de de mevcut canım ama son 2 aydır kayıplar ulaşılamıyohayır nereye giderler bilmiorumki küçücük yer noldu bilmiyorum artıkın. strese gelince fazlasıyla hepimizde var zaten
Yasemin canım özledik ... ama anlıyorum seni bazen olur bana da sakin olmaya çalış canım çk stres yapmamaya çalış
Mervecim duanı okudum canım Allah kabul eder inşallah
günaydın canlarım, mervenin duasını okudum , Rabbim feraha kavuştursun inşallah.
geçmişi okudum, gül gelmiş hoş gelmiş:) bayadır yoktu.
yasemin Allah kolaylık versin tatlım, aralık ocak şubat benimde yoğun gecer ama bu aralar rahatım çok şükür.
bugün 5ten sonra doktora gidicem. saatlerce bekleriz artık. yumurta takibi yapacak dr bugün 12. günüm. inşallah içtiğim o serophoneler kist yerine yumurtaya dönüşmüştür inşallah.
buketcim, yakubun uslubuna hala alışamadım biraz ukala geliyor ama işinin ehli gibide geliyor zaten başka şansımda yok, metinin özel muayenesinde gittim bir kaç defa ne yumurta takibi ne bişey sanki ben her ay düzenli yumurtlayan biriyim gibi tedavi uyguladı. erzurumda yine en iyisi yakup gibi. hayırlısı Allahtan.bircan hadi hayırlısı..doktor yorumlarını bekliyorum..ben merak ediyorum o doktoru..yakup demi??
inş. kuzuu güzel güzel bol bol yımırtaların olsun çatı çatır çatlasın by spermlerde döllesinler biz zahmet))
kızlar ben aklımı çocukla yicem galiba rüyamda kan tahlili yaptırıyormuşuz.. kan sonucum 16 çıkıyormuş ama adetime tam 1 hafta varmış ağlıyorum eşime kızıyorum ben sana demedimmi tüp bebek yaptıralım bak doğal yolla yine olmadı diyorum... sonra eve geliyormıuşuz ama ev bizim ev değil kalabalık bir ev sonra eşime doktora gidelim iğne vurulmam lazım ya diyorum gidiyoruz kendi doktorum değil kadın bir doktor bana progestan vs. haplar veriyor iğne vermiyor daha çok yeni iğne veremem diyor bak dedim yine kan tahlilim düşük çıktı dedim.. daha çok yeni daha 1 haftan var bu yüzden diyorm bir yandan
böyle bilinç altımda yani beynimle savaş ediyorum resmen namaz kılırken bile tekrar aynı şeyler olucak diyır bir yandanda herşey çok gğzel olucak diyor iç savaşl veriyorum kendimle resmen inşallah güzel olur birdaha aksilik yaşamam
Kizlar co yogunum sinirliyim stresliyim Allahim bu aralik ayi bitecekmi yaaa, bitmezse bitirmek icin psikologa gitmek zorunda kalicam. Isyerinde başım cok kalabalik her yuk bende, bazen kendimi "ben salagim, ben salagim, niye ev hanimi degilim ki" derken buluyorum, oderece siyirmis vaziyetteyim. Gecmisi okumaya takatim yok, lutfen degisik bir onemli gelisme olursa, veya ilk sayfaya yazilmasi gereken bisey olursa ozelden yazin canlarim, mailime düşer görürüm, gerekeni yaparim. Opuyorum herksesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?