Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim çik kistleri bu zamana kadar hiç kaybolmadılar şükürler olsun büyümede göstermediler ancak bi kaç aydır ortalarda yoklar ama ben patladıklarını düşünüyodum geçen ay aşılamadan sonra muayene de doktor başka bişeler daha gördüğünü sölemişti yapışıklık bde içinde myom olan bi hastalık amannn Buket her gittiğim de yeni bi sorun olmasından sıkıldım valla hep bi umutla git yeni bişe öğrenn tabi buna da şükürler olsun isyan değilde ne bilim ya yoruldum galiba

ARKADAŞLAR

sanırım burju ydu bir teklifde bulunmuştu, bir hafta bir konu belirleyip(bebek dışında:)) onu konuşalım diye..şu ara hamile haberleriyle de sevindiğimize göre, belki bunu yaparız..ha hamileler kendi arasında karnın çıktı mı gazın varmı? gibi şeyler konuşabilir elbette bu forumun amacı bu, ama bi konu belirleyip tartışalım derim ben:))

misal aşşşşşşşşşşşşşşşşkk:)) aşk ve gurur..

seni iyi anlıyorum..bende seneler içinde her seferinde bir hastalık öğrendim..ama yapışıklık olayına eğilmelisin bence:))

neyse..teklifime ne diyorsun..bak belkide konu şu olabilir..çalışan kadın evde oturmak ister ev kadını çalışmak.sizce hangisi:))

evet bence de çok mantıklı dağıtalım kafaları biraz hep aynı konular

ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesin

bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww

gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır

kız biz beceremiyoruz ya, becerebilsek bana uyar ama çenemizi tutamıyoruz:99:

aaaaaaaaa bayıldımmmm

ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesin

bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww

pekala konu bulundu..
evet bunu tartışmaya açıyorum..
gonnnnggggggggggggggg..oturum başladı..
:92:

ben severek evlendim ama yapılan bir araştırmaya göre uzun zaman süren beraberliklerden sonra yapılan evlilikler daha kısa sürüyormuş..bence mantıklı..sorunlar daha fazla ve farklı oluyo...
ama görücü usulüyle de nasl olur bilmiyorum..fakat şu var evlenmek için biraraya gelen iki insan, karakterlerini ve şartlarını koyuyorlar ortaya ve bir anlaşma sağladıkları zaman evleniyorlar..bu çok mantıklı..uzun süre flört edenler anlaşamıyoki arkadaş..ne desen tııııııınn..adama tııııııııııın geliyo yahu:))

aaa canım aşkolsun atlamışız kusura bakma smerr için endişelenme allhın izni ile temiz çıkcak neyseki kötü bişe dememiş geçmişcikler olsun bebeişin göbişine konsun

smearı herkesten alıyor kotrkma canım, bende almıştı hatta her 6 ayda bir alınması gerekliymiş. temiz çıkar inşallah.

oyoooooy ooooooooooooooooyy ooooooooooooooy annnnnnnnnnnnnnnem benim..severim seni..dert edermiş arkadaşlarım ilgilenmedi diye..bak şimdi bişey soracam..yumurtalarını anladım da servical polip neymiş..ayrıca smir testi niye 10 gün sonra..max 2 gün sürüyodu benimki..korkma smirde bişey çıkmaz inşallah..

aynen sunu düzelt diyorum ben senin istedigin gibi olamam diyo beni tanımıyomuydun diyo yalancı kocaaaaaaaaaaaaa çıkarken fazlası var eksigi yok demiştii ühühühühühühü

öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk

ah yavrum benim kıyamam ben sana, ama öyle düşünme tatlım ya belki de eltilerininde senden farklı yakındıkları şeyler vardır bilemezsin ki..

Selamlar,
sana dün yazmıştım ama içime sinmedi yazdıklarım oysa çok kafana tkıyorsun biraz rahat ol tarzıydı ama nedense seni kırmaktan korktum göndermedim işte yazdıklarını bugunde bu yazdıklarını okudum ve hemen rüyanda 1 hafta varmış dünde demiştin ki 19. günüm adet döngün kaç günde bir bir hafta sonra 26. günün olucak senin kısmetse aslında şu sen bu ay düzenli ilişkiye girdin rüyalarda da torunlar görüldü belki hepsi bir işaret ama zamanı işte belli değil maalesef ben hep hiç ummadığım aylarda gebeydim.. şu anda hep umuyorum bende ve fos çıkıyor.. senin önceki düşüklerin kimyasal mıydı ve kaç düşüğün var? Seninle sanırım tamamıyla aynı durumdayız.. tüp de kapalıydı, ve bir daha aya tüple ilgili konuşmak için doktorra gideceğim.. bence elimizden geldiğince takmayalım, rahat olalım, yormayalım beynimizde konuları, bebeğimiz olucak mı diye tabi ki düşünüp ediyoruz ama vucudumuzu strese sokarsak gecikmelerin sebebi de biz oluruz ki o zaman tüpde dahi başarılı olamama durumumuz da olur.. amaaan ne dersek diyelim kafamızı dağıtıp, Allah a duamızı edip bekleyelim bakalım.. Mevlam neyler, neylerse güzel eyler deyip..

Canım çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkar hem iyi düşün iyi olsun iyiyi çağır Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar bende 8 yıllık flört ten sonra ve severek evlendim.evliliğimizde 4 yılımız bitti bence bu uzun ilişkiden sonra yok yürümez bu teorileri doğru bulmuyorum yani herşey kişide bitiyo evlilik gerçektende çok önemli özveri istiyo anlayış,güven bunlar olduktan sonra bunları eşine yansıttıktan sonra uyguladıktan sonra herşey daha güzel olur ki biz eşimle artı ve eksi kutuplar gibiyiz ne dinlediğimiz müzik ne izlediğimiz filmler aynıdır tamamen farklıyız ama uyumluyuz ve çok komik kızlar birbirimize benzemeye başladık

öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk

ya kıymet meselesi tartışılır..ya seni başkalarına karşı tutmuyor savunmuyor olabilir ama o kıymet verenler gerçekten seviyormular da kıymet veriyorlar yoksa kadının gözünü mü boyuyolar..:))
benimkide beni ailesine karşı korur tutar ama koruyacak bişey yok ortada..benimki doğrucu davutdur çok objektifdir,,herkese hatasını açıkça söyler bu nedenlede bana koruyormuş gibi gelir..oysaki adamın huyu bu..benim görümcelerim derki hep çok şanslısın çok şanslısınX:)) anam nazar veriyolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…