- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.401
ya ben onların endometriozis olduğunu düşünmüyorum..en azından benimkilerin..endometriozise sadece rengine bakarak karar veriyolar..ben bundan ameliyat oldum 7 cm kist çıkarttılar..kist endometriozis değildi..zaten kayboluyosa endometriozis değildir..benimkilerde sürekli bir gelir bir kaybolur..
canım benim çik kistleri bu zamana kadar hiç kaybolmadılar şükürler olsun büyümede göstermediler ancak bi kaç aydır ortalarda yoklar ama ben patladıklarını düşünüyodum geçen ay aşılamadan sonra muayene de doktor başka bişeler daha gördüğünü sölemişti yapışıklık bde içinde myom olan bi hastalık amannn Buket her gittiğim de yeni bi sorun olmasından sıkıldım valla hep bi umutla git yeni bişe öğrenn tabi buna da şükürler olsun isyan değilde ne bilim ya yoruldum galiba
seni iyi anlıyorum..bende seneler içinde her seferinde bir hastalık öğrendim..ama yapışıklık olayına eğilmelisin bence:))
neyse..teklifime ne diyorsun..bak belkide konu şu olabilir..çalışan kadın evde oturmak ister ev kadını çalışmak.sizce hangisi:))
ARKADAŞLAR
sanırım burju ydu bir teklifde bulunmuştu, bir hafta bir konu belirleyip(bebek dışında:)) onu konuşalım diye..şu ara hamile haberleriyle de sevindiğimize göre, belki bunu yaparız..ha hamileler kendi arasında karnın çıktı mı gazın varmı? gibi şeyler konuşabilir elbette bu forumun amacı bu, ama bi konu belirleyip tartışalım derim ben:))
misal aşşşşşşşşşşşşşşşşkk:)) aşk ve gurur..
ARKADAŞLAR
sanırım burju ydu bir teklifde bulunmuştu, bir hafta bir konu belirleyip(bebek dışında:)) onu konuşalım diye..şu ara hamile haberleriyle de sevindiğimize göre, belki bunu yaparız..ha hamileler kendi arasında karnın çıktı mı gazın varmı? gibi şeyler konuşabilir elbette bu forumun amacı bu, ama bi konu belirleyip tartışalım derim ben:))
misal aşşşşşşşşşşşşşşşşkk:)) aşk ve gurur..
[h=4]Biraz yorgunuz belki olsun sarılır dinleniriz aşka
Hayatta ne dört dörtlük ki
Tanrım dert vermesin başka.[/h][h=4]Biraz kırgınız belki, olsun döneriz en başına
Aşk bu zaten kim çözmüş
Tanrım dert vermesin başka.[/h]
YIKILIYOOOOOOOOOOOOOOO..DİNLEYİN DİNLETİN..
ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesin
bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww
gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesin
bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww
bizimkide severek hemde 7 yıldan sonra:123: ama bu kıymet işi şans işi tatlım ya
gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
pekala konu bulundu..
evet bunu tartışmaya açıyorum..
gonnnnggggggggggggggg..oturum başladı..
:92:
ben severek evlendim ama yapılan bir araştırmaya göre uzun zaman süren beraberliklerden sonra yapılan evlilikler daha kısa sürüyormuş..bence mantıklı..sorunlar daha fazla ve farklı oluyo...
ama görücü usulüyle de nasl olur bilmiyorum..fakat şu var evlenmek için biraraya gelen iki insan, karakterlerini ve şartlarını koyuyorlar ortaya ve bir anlaşma sağladıkları zaman evleniyorlar..bu çok mantıklı..uzun süre flört edenler anlaşamıyoki arkadaş..ne desen tııııııınn..adama tııııııııııın geliyo yahu:))
öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk
kızlar ben aklımı çocukla yicem galiba rüyamda kan tahlili yaptırıyormuşuz.. kan sonucum 16 çıkıyormuş ama adetime tam 1 hafta varmış ağlıyorum eşime kızıyorum ben sana demedimmi tüp bebek yaptıralım bak doğal yolla yine olmadı diyorum... sonra eve geliyormıuşuz ama ev bizim ev değil kalabalık bir ev sonra eşime doktora gidelim iğne vurulmam lazım ya diyorum gidiyoruz kendi doktorum değil kadın bir doktor bana progestan vs. haplar veriyor iğne vermiyor daha çok yeni iğne veremem diyor bak dedim yine kan tahlilim düşük çıktı dedim.. daha çok yeni daha 1 haftan var bu yüzden diyorm bir yandan
böyle bilinç altımda yani beynimle savaş ediyorum resmen namaz kılırken bile tekrar aynı şeyler olucak diyır bir yandanda herşey çok gğzel olucak diyor iç savaşl veriyorum kendimle resmen inşallah güzel olur birdaha aksilik yaşamam
pekala konu bulundu..
evet bunu tartışmaya açıyorum..
gonnnnggggggggggggggg..oturum başladı..
:92:
ben severek evlendim ama yapılan bir araştırmaya göre uzun zaman süren beraberliklerden sonra yapılan evlilikler daha kısa sürüyormuş..bence mantıklı..sorunlar daha fazla ve farklı oluyo...
ama görücü usulüyle de nasl olur bilmiyorum..fakat şu var evlenmek için biraraya gelen iki insan, karakterlerini ve şartlarını koyuyorlar ortaya ve bir anlaşma sağladıkları zaman evleniyorlar..bu çok mantıklı..uzun süre flört edenler anlaşamıyoki arkadaş..ne desen tııııııınn..adama tııııııııııın geliyo yahu:))
ah yavrum benim kıyamam ben sana, ama öyle düşünme tatlım ya belki de eltilerininde senden farklı yakındıkları şeyler vardır bilemezsin ki..
öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?