Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ARZUUUUU duanı okudum.. Allah ım kabul eylesin inşAllah.. Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.. Yarabbim.. Tüm dileyenlere, sağlıklı gebelik, sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

hiç kimse yok nedense,ben kocayı uyuttum da geldim yanınıza,ama kimsecikler yok.ben de şu dua listemize ouymu yazayım yaseminim,bence EL-Latif(manası daha hayırlı olduğu ve sayı daha makul olduğu için seçtim).ama siz ne seçerseniz ben uyarım vallaha,yeterki dua edelim bir-birimize.ben şu günlerde şeytanla cebelleşiyorum,namazkılıyorum ya her türlü beni ondan vaz geirmeye çalışıyor,çok zor oluyor ona yenik düşmemek,bazen yeniliyorum,zaten evli olan çoğu kadın kılmıyor falan düşünüp vaz geçmek istiyorum sonra Allahım gözümü açıyor.inşallah beni doğru yolumdan şaşaırtamaz şu şeytan,Allah beni,kalp gözümü şeytandan korusun....

arzucum tehvididni okudum,Allah kabul etsin inşallahhhhhhhhhhh.....

kızlar,şu yeni dua hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

önce bi geçmişi okudum malum işe başladım sizi takip edemiyorum ama duaları okuyorum El_latif bencede iyi oda güzel olur bu arada bende sizden bi dua istiyorum bayram sonrası doktora gitcem ama korkuyorum rabbim iyi doktorlar çıkarsın karşıma inşallah sizde dua edin ne olur senin hamişlik nasıl gidiyor canım inş. mide bulantın çok olmaz ozaman çok kötü oluyor insan eşinden bile tiksiniyorsun okadar yani düşün

benim için hiç farketmez ama ya latif in manası çok güzel olabilir yani ben meryem suresine başladım dün 40 gün boyunca okunacak inş Rabb im kabul eder ben de bebek sahibi olurum
Allah kabul etsin güzelimmmm...

bakalım kızlar ne karar verecek,biz de onlara uyarız yani....tamam tatlım şimdi senin için,hayırlı,sana yararlı doktorlarla,en önemlisi iyi insanlarla karşılaşman için dua edip de uyuyucam.benim daha miyde bulantılarım bastırmadı,ama ne yalan söyleyim gelmesini istiyorum ki bir az zayıflıyım diye...çok komik biliyorum ama ne yapayım...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de ancak girebildim canlar bir fikrim var olur mu bilmrm Allahın 99 ismini yani esma ül hüsnayı okusak olmaz mı yani hepsini okuyalım ve o gün kimin günüyse bir de duasını edip hediye edelim ne dersiniz:13:

Allah razı olsun canım, Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı :)
Arzucum kelimei tevhidini okudum, dualarımı ettim senin içinde, dilerim Rabbim gönlümüzden geçenleri nasip eder...

Dua konusuna gelince, her bir isminin manası öyle güzel kiii :)
İlla birtanesi seçilecekse bende oyumu EL-LATİF isminden yana kullanıyorum.

canım tubacım inşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürsün en hayırlı olan tez vakitte
canım benim Allah seni şeytanın vesveselerinden korusun inşallah, hep dilinde dua olsun ki şeytan sana yaklaşamasın, ağzın alışsın herzaman içinden bildiğin duaları geçir canım kardeşim. Dualarım seninle olacak
TÜmaycım, hadi hakkında hayırlısı inşallah tatlım, hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun? gideceğin gün haber ver ogün edelim sana
benim için hiç farketmez ama ya latif in manası çok güzel olabilir yani ben meryem suresine başladım dün 40 gün boyunca okunacak inş Rabb im kabul eder ben de bebek sahibi olurum
Aminnn inşallah canım, Allah kabul etsin yaptığın ibadetleri ve duaları inşallh. Meryem suresi ilaç gibi gelir inşallah sana
ben de ancak girebildim canlar bir fikrim var olur mu bilmrm Allahın 99 ismini yani esma ül hüsnayı okusak olmaz mı yani hepsini okuyalım ve o gün kimin günüyse bir de duasını edip hediye edelim ne dersiniz:13:
canım hoşgeldin, ismini yazmayı unuttun bana hala
buda güzel bir fikir aslında kızlar tamam derse bu da olabilir, ama belki bazı arkadaşlar çalışırken okumakta zorlanabilir, hani tek kelimelik birşey olursa çekeceğimiz tesbih, insan onu ezbere bildiği için, işlerini yaparkende çekebiliyor, ama hepsini okuyacaksak mutlaka oturup önümüze isimleri açıp okumamız gerekr. kızlar senin önerinide düşünsünler. Bugün sonuçları açıklıycam zaten sağol canım güzel fikirlerin için.

ben zorlanabileceğimi düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz..çünkü benim başka okuduklarım da var..

meryem suresi 40 gün mü okunacak 41 gün mü. annem de bana başladı ama ben 41 gün diye biliyorum. neyse önemli olan niyet etmek ve inanmak Allah kabul eder inşallah.

ben zorlanabileceğimi düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz..çünkü benim başka okuduklarım da var..
canım bende öyle düşündüm arkadaşlar zorlanabilir, tek kelime olsa ezberimizde olur kolayca çekeriz. yinede arkadaşlar isterse yaparız tabiki
naber psikolojiğim benim ne var ne yok?
meryem suresi 40 gün mü okunacak 41 gün mü. annem de bana başladı ama ben 41 gün diye biliyorum. neyse önemli olan niyet etmek ve inanmak Allah kabul eder inşallah.

tatlım bence heralde 41 dir ama bilmiyorum net olarak, hani hep tek rakamlar olur ya böyle şeylerde ordan esinlenerek söyledim

ben iyiyyim canım benim..umarım herkes iyidir..psikolojik takılmaya devam..sende ne var ne yok..ev işinde bi gelişme varmı bekliyormusunuz??

VerenGul/ gül 16.08.2012 perşembe hamişlik
bdroner/ aysunsedat bedriye / aysun 17.08.2012 cuma hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
nartanesiii/btskn ayşe / bircan 18.08.2012 cumartesi hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)

günaydın bende tevhidleri toplu tamamladım bugunden sonra tatile giriyoruz hakkınızı helal edin ve şimdiden iyi bayramlar diliyorumm

Allah razı olsun cümlemizin duaları kabul olur inşallah.

ben iyiyyim canım benim..umarım herkes iyidir..psikolojik takılmaya devam..sende ne var ne yok..ev işinde bi gelişme varmı bekliyormusunuz??
canım ev işi öyle duruyor, zaten eşim şehir dışına adanaya gitti cuma gece gelecek. bende annemlerde kalıyorum. bende hayali takılmaya devam ediyorum, evin hayalini, bebeğin hayalini, eşiimin hayalini kurarak geçinip gidiyorum

günaydın melekcim, Allah kabul etsin canım iyi yapmışsın garanti olmuş hiç olmazsa okuyup bitirmişsin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…