- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.141
kızlar,şu yeni dua hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?
kızlar,şu yeni dua hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?
Allah kabul etsin güzelimmmm...benim için hiç farketmez ama ya latif in manası çok güzel olabilir yani ben meryem suresine başladım dün 40 gün boyunca okunacak inş Rabb im kabul eder ben de bebek sahibi olurum
önce bi geçmişi okudum malum işe başladım sizi takip edemiyorum ama duaları okuyorum El_latif bencede iyi oda güzel olur bu arada bende sizden bi dua istiyorum bayram sonrası doktora gitcem ama korkuyorum rabbim iyi doktorlar çıkarsın karşıma inşallah sizde dua edin ne olur senin hamişlik nasıl gidiyor canım inş. mide bulantın çok olmaz ozaman çok kötü oluyor insan eşinden bile tiksiniyorsun okadar yani düşün
Allah kabul etsin güzelimmmm...
bakalım kızlar ne karar verecek,biz de onlara uyarız yani....tamam tatlım şimdi senin için,hayırlı,sana yararlı doktorlarla,en önemlisi iyi insanlarla karşılaşman için dua edip de uyuyucam.benim daha miyde bulantılarım bastırmadı,ama ne yalan söyleyim gelmesini istiyorum ki bir az zayıflıyım diye...çok komik biliyorum ama ne yapayım...
slm buket nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada kizlar ben dun gece listede kalan tum tevhidleri tamamladim..
[alaraburcu/ burcu,melek2828/ melek,rose_s/ sibel,littlebirdie/ yasemin,tb_fb/ tuba,kardelen_im32/ zeliha
beytocan/ arzu,7VerenGul/ gül,bdroner/ aysunsedat bedriye ,nartanesiii/btskn ayşe / bircan ]
benden onceki isimlere zaten okumustum benden sonra gelen arkadaslariminkini de tamamladim
hem kadir gecesinin feyzinden faydalanyim hem
malum hamilelik yorgunlugu,is telasi, bayram gezmesi derken arada kaynamasin bi seferde bitirip icim rahat etsin dedim
ALLAHim kabul etsin insaalah gonluzden gecen butun "hayirli" nimetleri nasip etsin hepinize....
canım tubacım inşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürsün en hayırlı olan tez vakitteben geldim hergün bu saate kadar uyuyorum neredeyse ben gelene kadar herkes gitmiş oluyor
ben de genelde istemiyorum diyordum hatta hiçkimseyi aramıyorum soracaklar diye ama bu bayram herkesi arayacağım ve bu durumla yüzleşeceğim olmuyor diyeceğim dün yumurtlama testi yaptım 2.çizgi çıktı ya gelip gidip ona bakıyorum çok mutlu oldum bu böyleyse hamilelik nasıldır acaba çok merak ediyorum
canım benim Allah seni şeytanın vesveselerinden korusun inşallah, hep dilinde dua olsun ki şeytan sana yaklaşamasın, ağzın alışsın herzaman içinden bildiğin duaları geçir canım kardeşim. Dualarım seninle olacakhiç kimse yok nedense,ben kocayı uyuttum da geldim yanınıza,ama kimsecikler yok.ben de şu dua listemize ouymu yazayım yaseminim,bence EL-Latif(manası daha hayırlı olduğu ve sayı daha makul olduğu için seçtim).ama siz ne seçerseniz ben uyarım vallaha,yeterki dua edelim bir-birimize.ben şu günlerde şeytanla cebelleşiyorum,namazkılıyorum ya her türlü beni ondan vaz geirmeye çalışıyor,çok zor oluyor ona yenik düşmemek,bazen yeniliyorum,zaten evli olan çoğu kadın kılmıyor falan düşünüp vaz geçmek istiyorum sonra Allahım gözümü açıyor.inşallah beni doğru yolumdan şaşaırtamaz şu şeytan,Allah beni,kalp gözümü şeytandan korusun....
.
TÜmaycım, hadi hakkında hayırlısı inşallah tatlım, hangi hastaneye gitmeyi düşünüyorsun? gideceğin gün haber ver ogün edelim sanaönce bi geçmişi okudum malum işe başladım sizi takip edemiyorum ama duaları okuyorum El_latif bencede iyi oda güzel olur bu arada bende sizden bi dua istiyorum bayram sonrası doktora gitcem ama korkuyorum rabbim iyi doktorlar çıkarsın karşıma inşallah sizde dua edin ne olur senin hamişlik nasıl gidiyor canım inş. mide bulantın çok olmaz ozaman çok kötü oluyor insan eşinden bile tiksiniyorsun okadar yani düşün
Aminnn inşallah canım, Allah kabul etsin yaptığın ibadetleri ve duaları inşallh. Meryem suresi ilaç gibi gelir inşallah sanabenim için hiç farketmez ama ya latif in manası çok güzel olabilir yani ben meryem suresine başladım dün 40 gün boyunca okunacak inş Rabb im kabul eder ben de bebek sahibi olurum
canım hoşgeldin, ismini yazmayı unuttun bana halaben de ancak girebildim canlar bir fikrim var olur mu bilmrm Allahın 99 ismini yani esma ül hüsnayı okusak olmaz mı yani hepsini okuyalım ve o gün kimin günüyse bir de duasını edip hediye edelim ne dersiniz:13:
ben zorlanabileceğimi düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz..çünkü benim başka okuduklarım da var..ben de ancak girebildim canlar bir fikrim var olur mu bilmrm Allahın 99 ismini yani esma ül hüsnayı okusak olmaz mı yani hepsini okuyalım ve o gün kimin günüyse bir de duasını edip hediye edelim ne dersiniz:13:
benim için hiç farketmez ama ya latif in manası çok güzel olabilir yani ben meryem suresine başladım dün 40 gün boyunca okunacak inş Rabb im kabul eder ben de bebek sahibi olurum
canım bende öyle düşündüm arkadaşlar zorlanabilir, tek kelime olsa ezberimizde olur kolayca çekeriz. yinede arkadaşlar isterse yaparız tabikiben zorlanabileceğimi düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz..çünkü benim başka okuduklarım da var..
meryem suresi 40 gün mü okunacak 41 gün mü. annem de bana başladı ama ben 41 gün diye biliyorum. neyse önemli olan niyet etmek ve inanmak Allah kabul eder inşallah.
canım bende öyle düşündüm arkadaşlar zorlanabilir, tek kelime olsa ezberimizde olur kolayca çekeriz. yinede arkadaşlar isterse yaparız tabiki
naber psikolojiğim benim ne var ne yok?
tatlım bence heralde 41 dir ama bilmiyorum net olarak, hani hep tek rakamlar olur ya böyle şeylerde ordan esinlenerek söyledim
VerenGul/ gül 16.08.2012 perşembe hamişlik
bdroner/ aysunsedat bedriye / aysun 17.08.2012 cuma hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
nartanesiii/btskn ayşe / bircan 18.08.2012 cumartesi hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
günaydın bende tevhidleri toplu tamamladım bugunden sonra tatile giriyoruz hakkınızı helal edin ve şimdiden iyi bayramlar diliyorumm
canım ev işi öyle duruyor, zaten eşim şehir dışına adanaya gitti cuma gece gelecek. bende annemlerde kalıyorum. bende hayali takılmaya devam ediyorum, evin hayalini, bebeğin hayalini, eşiimin hayalini kurarak geçinip gidiyorumben iyiyyim canım benim..umarım herkes iyidir..psikolojik takılmaya devam..sende ne var ne yok..ev işinde bi gelişme varmı bekliyormusunuz??
VerenGul/ gül 16.08.2012 perşembe hamişlik
bdroner/ aysunsedat bedriye / aysun 17.08.2012 cuma hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
nartanesiii/btskn ayşe / bircan 18.08.2012 cumartesi hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
günaydın bende tevhidleri toplu tamamladım bugunden sonra tatile giriyoruz hakkınızı helal edin ve şimdiden iyi bayramlar diliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?