- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.421
Canım çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkar hem iyi düşün iyi olsun iyiyi çağır Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar bende 8 yıllık flört ten sonra ve severek evlendim.evliliğimizde 4 yılımız bittibence bu uzun ilişkiden sonra yok yürümez bu teorileri doğru bulmuyorum yani herşey kişide bitiyo evlilik gerçektende çok önemli özveri istiyo anlayış,güven bunlar olduktan sonra bunları eşine yansıttıktan sonra uyguladıktan sonra herşey daha güzel olur ki biz eşimle artı ve eksi kutuplar gibiyiz ne dinlediğimiz müzik ne izlediğimiz filmler aynıdır tamamen farklıyız ama uyumluyuz ve çok komik kızlar birbirimize benzemeye başladık
aynen sunu düzelt diyorum ben senin istedigin gibi olamam diyo beni tanımıyomuydun diyo yalancı kocaaaaaaaaaaaaa çıkarken fazlası var eksigi yok demiştii ühühühühühühü
ah yavrum benim kıyamam ben sana, ama öyle düşünme tatlım ya belki de eltilerininde senden farklı yakındıkları şeyler vardır bilemezsin ki..
Canım çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkar hem iyi düşün iyi olsun iyiyi çağır Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar bende 8 yıllık flört ten sonra ve severek evlendim.evliliğimizde 4 yılımız bittibence bu uzun ilişkiden sonra yok yürümez bu teorileri doğru bulmuyorum yani herşey kişide bitiyo evlilik gerçektende çok önemli özveri istiyo anlayış,güven bunlar olduktan sonra bunları eşine yansıttıktan sonra uyguladıktan sonra herşey daha güzel olur ki biz eşimle artı ve eksi kutuplar gibiyiz ne dinlediğimiz müzik ne izlediğimiz filmler aynıdır tamamen farklıyız ama uyumluyuz ve çok komik kızlar birbirimize benzemeye başladık
anacım benden başka herkes ince elemiş sık dokumuş anlaşılan ben 1 yılın sonunda evlenmeye karar verdik aynı iş yerindeydik zaten bigğn yüzük almış gelmiş bende kabul ettim gaza geldim anlaşılan :))))))))))))))
anacım benden başka herkes ince elemiş sık dokumuş anlaşılan ben 1 yılın sonunda evlenmeye karar verdik aynı iş yerindeydik zaten bigğn yüzük almış gelmiş bende kabul ettim gaza geldim anlaşılan :))))))))))))))
gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
pekala konu bulundu..
evet bunu tartışmaya açıyorum..
gonnnnggggggggggggggg..oturum başladı..
:92:
ben severek evlendim ama yapılan bir araştırmaya göre uzun zaman süren beraberliklerden sonra yapılan evlilikler daha kısa sürüyormuş..bence mantıklı..sorunlar daha fazla ve farklı oluyo...
ama görücü usulüyle de nasl olur bilmiyorum..fakat şu var evlenmek için biraraya gelen iki insan, karakterlerini ve şartlarını koyuyorlar ortaya ve bir anlaşma sağladıkları zaman evleniyorlar..bu çok mantıklı..uzun süre flört edenler anlaşamıyoki arkadaş..ne desen tııııııınn..adama tııııııııııın geliyo yahu:))
canım benim kusura bakma atlamışım bende.. devlette yaptırıyorsun sanırım 10 gün sonra çıkma sebebi bu..
bendende almışlardı ve ne dertlendim bende bişey mi çıkıcak ne yapıcağım diye ama temiz çıktı çok şükür aslında rutın bir uygulamaymış bak seninkide çok güzel çıkacak hiç korku duyma..
yaa biz nasıl evlendik bi bilsen..bana evlenme bile teklif etmedi:)) yahu ben işsizdim..babasınında çevresi vardı..babam sana iş bulur dedi.. nasıl olacak dedim..hadi nişanlanalım..2 günde nişanlandık..daha ortada bir evlenme teklifi yok..
yaa biz nasıl evlendik bi bilsen..bana evlenme bile teklif etmedi:)) yahu ben işsizdim..babasınında çevresi vardı..babam sana iş bulur dedi.. nasıl olacak dedim..hadi nişanlanalım..2 günde nişanlandık..daha ortada bir evlenme teklifi yok..
şimciikk günaydın hatunlar. belimde yakım var yanıyorda yanıyorum..
biraz daha dik durabiliyorum ama iyileşmedi acı var hala..
buket dediğine katılıyorum bencede gündem değiştirelim biraz ki belki etkisi olur morallerimize de..
bu arada yasomuz da yoğun.. selam eder, gözlerinden öperimben dün k.gamze duanı okuyamadım.. bugun k.gamze ve merve dualarınızı okudum Allah kabul etsin, Akşamada okuduğumda bildireceğim..
amin inşallah cnm ya ıyı dusunelım ıyı olsun .özelde yaptrıdım cnm echomarda ama 10 dendı bılmıyorum kı
bizimkide severek oldu ortak aadaşlarımız tanıştırdı şubatta tanıştık haziranda evlenme teklifi temmuzda söz ekimde nişan mayısta düğün :))ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesinrk
bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww
canım hangi konu açılırsa uyarımda bebek konuşmamak biraz zor oluyoo...ARKADAŞLAR
sanırım burju ydu bir teklifde bulunmuştu, bir hafta bir konu belirleyip(bebek dışında:)) onu konuşalım diye..şu ara hamile haberleriyle de sevindiğimize göre, belki bunu yaparız..ha hamileler kendi arasında karnın çıktı mı gazın varmı? gibi şeyler konuşabilir elbette bu forumun amacı bu, ama bi konu belirleyip tartışalım derim ben:))
misal aşşşşşşşşşşşşşşşşkk:)) aşk ve gurur..
gecmiş olsun canımm bak yumurtalıklar temiz İNŞALLAH smearda temiz cıkargunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
aaa canım aşkolsun atlamışız kusura bakma smerr için endişelenme allhın izni ile temiz çıkcak neyseki kötü bişe dememiş geçmişcikler olsun bebeişin göbişine konsun
smearı herkesten alıyor kotrkma canım, bende almıştı hatta her 6 ayda bir alınması gerekliymiş. temiz çıkar inşallah.
oyoooooy ooooooooooooooooyy ooooooooooooooy annnnnnnnnnnnnnnem benim..severim seni..dert edermiş arkadaşlarım ilgilenmedi diye..bak şimdi bişey soracam..yumurtalarını anladım da servical polip neymiş..ayrıca smir testi niye 10 gün sonra..max 2 gün sürüyodu benimki..korkma smirde bişey çıkmaz inşallah..
ya kıymet meselesi tartışılır..ya seni başkalarına karşı tutmuyor savunmuyor olabilir ama o kıymet verenler gerçekten seviyormular da kıymet veriyorlar yoksa kadının gözünü mü boyuyolar..:))
benimkide beni ailesine karşı korur tutar ama koruyacak bişey yok ortada..benimki doğrucu davutdur çok objektifdir,,herkese hatasını açıkça söyler bu nedenlede bana koruyormuş gibi gelir..oysaki adamın huyu bu..benim görümcelerim derki hep çok şanslısın çok şanslısınX:)) anam nazar veriyolar:))
şimciikk günaydın hatunlar. belimde yakım var yanıyorda yanıyorum..
biraz daha dik durabiliyorum ama iyileşmedi acı var hala..
buket dediğine katılıyorum bencede gündem değiştirelim biraz ki belki etkisi olur morallerimize de..
bu arada yasomuz da yoğun.. selam eder, gözlerinden öperimben dün k.gamze duanı okuyamadım.. bugun k.gamze ve merve dualarınızı okudum Allah kabul etsin, Akşamada okuduğumda bildireceğim..
GÜNAYDIN KIZLAR...........
bizimkide severek oldu ortak aadaşlarımız tanıştırdı şubatta tanıştık haziranda evlenme teklifi temmuzda söz ekimde nişan mayısta düğün :))
canım hangi konu açılırsa uyarımda bebek konuşmamak biraz zor oluyoo...
gecmiş olsun canımm bak yumurtalıklar temiz İNŞALLAH smearda temiz cıkar
sekeırm bende severek evlendım ve cok memnunum cok sukur. bazem boguveresım gelıyo malum gunlerde ama ıyıkı onla evlenmısım benı baska BIRI CEKEMESDI DIYE DUSUNUYORUM CEKILMEZ OLUYORUM COGU ZAMNA :) BU HUYUMUDA IYI BILIYORUM AMA GORUCU USULUNDE ELENKTRIK MESELESIDIR SANIRIM YA ISINMAK LAZIM ZOR BIRAS BENCE AMA ONLAR BIRBIRLERINI TANIMAK ICIN DAHA COK UGRAS VERIYORLAR DIMI:) OYUZDEN EVLENDIKLERINDE UZUN BI SURE TARTISMA VS OLMUYOMUŞ
anladım canım bende devlette yaptırdım ondan 10 günde çıktı sanıyordum ama inan yedim kendimi o 10 gün boyunca hele testi almaya merdivenlerden iniyoruz ne ağladım eşimin içini yedim resmen oysa Allah dermansız dert vermesin. bak ben dışta hastanede yattım ne dualar ameliyat olmayayım olmayayım diye oysa istesene hayırlısını ne güzel hazır prof ilgileniyor bak tüpüm kapalıymış değerde düşünce ameliyat olmadım ama olup aldırmam gerekebilirmiş.. bazen dualarımı eksik ediyorum sanırım dedim korkudan.. ama sen korkma kendinide benim gibi yeme lutfen.. hayırlısıyla geçsin 10 güünn sonraa hoopp diye temmiz bir test sonucu inşAllah. senin ara kanaman mı vardı ki gittin doktora kontrol için mi gitmiştin..
banada etmedisevgiliyken anlatırdı yok sunu yapacam, bunu yapacam ama olmaz bunu söyledim başka bulurum falan derdi. herzaman başının etini yerim, farklı şehirdeydik kısmet olmadı der geçen gün demesin mi en iyisi boşanalım evlenme teklifi edeyim en baştan daha neler dedim. aman allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?