Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

şimciikk günaydın hatunlar. belimde yakım var yanıyorda yanıyorum..
biraz daha dik durabiliyorum ama iyileşmedi acı var hala..
buket dediğine katılıyorum bencede gündem değiştirelim biraz ki belki etkisi olur morallerimize de..
bu arada yasomuz da yoğun.. selam eder, gözlerinden öperim ben dün k.gamze duanı okuyamadım.. bugun k.gamze ve merve dualarınızı okudum Allah kabul etsin, Akşamada okuduğumda bildireceğim..

anacım benden başka herkes ince elemiş sık dokumuş anlaşılan ben 1 yılın sonunda evlenmeye karar verdik aynı iş yerindeydik zaten bigğn yüzük almış gelmiş bende kabul ettim gaza geldim anlaşılan :))))))))))))))

aynen sunu düzelt diyorum ben senin istedigin gibi olamam diyo beni tanımıyomuydun diyo yalancı kocaaaaaaaaaaaaa çıkarken fazlası var eksigi yok demiştii ühühühühühühü

ya işte sorun o adamları olduğu gibi kabul ettik sonra baktık ki evlenince böyle olmuyo yaa..

ah yavrum benim kıyamam ben sana, ama öyle düşünme tatlım ya belki de eltilerininde senden farklı yakındıkları şeyler vardır bilemezsin ki..

hahh işte bu..

ya tamamda..bizde farklıyız ..en basitinden ben vurdulu kırdılı savaş filmleri severim oo romantik komedi:))tersliğe bak:))ama bizde benzemeye başladık.

yaa biz nasıl evlendik bi bilsen..bana evlenme bile teklif etmedi:)) yahu ben işsizdim..babasınında çevresi vardı..babam sana iş bulur dedi.. nasıl olacak dedim..hadi nişanlanalım..2 günde nişanlandık..daha ortada bir evlenme teklifi yok..

canım benim kusura bakma atlamışım bende.. devlette yaptırıyorsun sanırım 10 gün sonra çıkma sebebi bu..
bendende almışlardı ve ne dertlendim bende bişey mi çıkıcak ne yapıcağım diye ama temiz çıktı çok şükür aslında rutın bir uygulamaymış bak seninkide çok güzel çıkacak hiç korku duyma..

sekeırm bende severek evlendım ve cok memnunum cok sukur. bazem boguveresım gelıyo malum gunlerde ama ıyıkı onla evlenmısım benı baska BIRI CEKEMESDI DIYE DUSUNUYORUM CEKILMEZ OLUYORUM COGU ZAMNA :) BU HUYUMUDA IYI BILIYORUM AMA GORUCU USULUNDE ELENKTRIK MESELESIDIR SANIRIM YA ISINMAK LAZIM ZOR BIRAS BENCE AMA ONLAR BIRBIRLERINI TANIMAK ICIN DAHA COK UGRAS VERIYORLAR DIMI:) OYUZDEN EVLENDIKLERINDE UZUN BI SURE TARTISMA VS OLMUYOMUŞ

amin inşallah cnm ya ıyı dusunelım ıyı olsun .özelde yaptrıdım cnm echomarda ama 10 dendı bılmıyorum kı

bizde de evlilik teklifi olmadı hatta ben demiş bile olabilirim.. taaa nikah için evraklarla ilgili koştururken hani benim teklifim dedim araba kullanıyordu sordu sağolsun :)) romantik değiller.. bizim ki maşaAllah çok iyidir çok sabırlıdır bazen o sabır yıpratır beni de..

banada etmedi sevgiliyken anlatırdı yok sunu yapacam, bunu yapacam ama olmaz bunu söyledim başka bulurum falan derdi. herzaman başının etini yerim, farklı şehirdeydik kısmet olmadı der geçen gün demesin mi en iyisi boşanalım evlenme teklifi edeyim en baştan daha neler dedim. aman allah korusun.

yakı iyi gelır cnm dayan bıras bakalım

amin inşallah cnm ya ıyı dusunelım ıyı olsun .özelde yaptrıdım cnm echomarda ama 10 dendı bılmıyorum kı

anladım canım bende devlette yaptırdım ondan 10 günde çıktı sanıyordum ama inan yedim kendimi o 10 gün boyunca hele testi almaya merdivenlerden iniyoruz ne ağladım eşimin içini yedim resmen oysa Allah dermansız dert vermesin. bak ben dışta hastanede yattım ne dualar ameliyat olmayayım olmayayım diye oysa istesene hayırlısını ne güzel hazır prof ilgileniyor bak tüpüm kapalıymış değerde düşünce ameliyat olmadım ama olup aldırmam gerekebilirmiş.. bazen dualarımı eksik ediyorum sanırım dedim korkudan.. ama sen korkma kendinide benim gibi yeme lutfen.. hayırlısıyla geçsin 10 güünn sonraa hoopp diye temmiz bir test sonucu inşAllah. senin ara kanaman mı vardı ki gittin doktora kontrol için mi gitmiştin..

GÜNAYDIN KIZLAR...........

ozaman kimler görücü usulü kimler severek evlendi söylesinrk

bizimkisi severek oldu ama imreniyorum görücü usulu evlenenlere daha kıymetli oluyolar yauwwwwwwwww
bizimkide severek oldu ortak aadaşlarımız tanıştırdı şubatta tanıştık haziranda evlenme teklifi temmuzda söz ekimde nişan mayısta düğün :))
canım hangi konu açılırsa uyarımda bebek konuşmamak biraz zor oluyoo...
gecmiş olsun canımm bak yumurtalıklar temiz İNŞALLAH smearda temiz cıkar

Son düzenleme:
aaa canım aşkolsun atlamışız kusura bakma smerr için endişelenme allhın izni ile temiz çıkcak neyseki kötü bişe dememiş geçmişcikler olsun bebeişin göbişine konsun

smearı herkesten alıyor kotrkma canım, bende almıştı hatta her 6 ayda bir alınması gerekliymiş. temiz çıkar inşallah.

tesekkur edereım kıslar ınslalah dedıgınız gıb ı temız cıkarda rahatlarım nedne 10 gun anlamadım özel hastanede yaptrıdım ama neyse bekleyıp gorucez ınsallah

allah nazardan saklasın şekerim anlatmak istedigim aslında 1 güzel söz bir bakış anlatabildimmi beyfendi içinde yaşıyormuş belli edemiyormuş DDD

hoşgeldin tatlım geçmiş gitmiş olsun şimdidennnn kuzuuuuuuu

saol cnm ınsallah bakalım gecsın su gunlerde hayırlısıyla sonucu alsam saha once yaptırmamıstım bır bakımada ıyı oldu

yok artıkkkkkkkkk :)))))))))) ay buket hadi nişanlanalım dedik hahaha çok güldümm

evetttt hergün kendilerini keşfediyolarrr dolayısıyla uzun sürüyo diyolarr bilmemm ne kaaa dogru

yaklasık 3-4 aydır bu sekılde oluyodum ama catalda hıc bakmamıştı ultrasonda bakıyodu bı problem gozukmuyo dıyodun gecen ayda kıst vardı adetle atmışım onuda bu ayda boyle olunca catalda baktı korkulacak bışey yok ama yınede bı bakalım dedı ama nota onu yazmış ne bılım pembe pembe gelıyo arada ınsallah normal polıptır tadavıye gerek kalmaz bende sen gıbıyım kurdukca kuruyorum kafamda aslında hayırlısını dılesem bazen nankör oluyorum kızıyorum kendıme vardır bundada bır hayır dıyemıyorum neyse atlatıcxaz ınsallah 10 gunu hayırlısıyla:)

ay allah korusun sakası bile kötü neyse bakalım o kısmıda yaşamamış olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…