Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

haklı olabilirsin..

haahahaha:))sanıyodum ki birtek ben böyleyim..ay içim bi rahat etti anlatamam..)))iyiki sizede teklyif etmemişler:)) ay ne fesatım demi çeşm-i fezatım

allah nazardan saklasın şekerim anlatmak istedigim aslında 1 güzel söz bir bakış anlatabildimmi beyfendi içinde yaşıyormuş belli edemiyormuş DDD

kıııııııııızz..benimkide aynı şeyi söylüyo..hay diyorum senin içine dışına:)) anam ikide birde tutturuyo ben sana çiçek almıyom diye kötümüyüm, öylemiyim böylemiyim.aaaaaaaaaaaannnnnnamm,,çiçeğinde canı cehenneme:))yahu iki çift güzel laf söyle yeter..ben ona söylüyom haa..başkasının yanında kocama iltifat ediyorum..böyle bişey varmı?/ oda bana biz başbaşayken söylesin..yok..zorlanıyo..ıkınıyo sıkınıyo söyliyemiyo herif yavv::)))

herkese günaydınnnn canlar nasılsınız

şimdi geldim doktordan meleğim 5 haftalık olmuş kızlar çok şükür rabbim bu günleri de gösterdi. ama malesef düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi. 10 gün sonra gel keseyi görürüz dedi. kızlar dua edin rabbim inşallah bana bağışlar bebeğimi.

gazamı geldinbizimki bayağ uzun sürdü

valla canım benim kocişkoda askere gitmişti askerliğin son döneminde 2-3 ay ayrı kaldık ama tabi sözde arkadaş olarak görüşüyoduk ben ailesini tanıyodum aramız çok iyiydi o yaz annesiyle tatile gidecektik biz onlarda oturuyoruz tabi ayrıyız işte biz tatil planlarımızdan bahsediyoruz laf arasında tatile gidemezsiniz dedi nasıl sinirlendim şuna bak ayrıyız karışmaya çalışıyo die sonra mutfağa sigara içmeye gitti malum babasının yanında içmiyodum sonra arkamdan gelgi tezgahın üzerine oturdu ve evlenme teklifi ettitabi ben şoktayım cevap bile vermedim kızlar ama evlendiksonra salona geçtik ailesine söyledi onlar nası sevindiler sonrada hep beraber kutlama yemeği yemiştik tabi daha benim annemin haberi yok

ayy inan çok çok iyi anlıyorum seni hani korkma diye yazarken sana kendimede diyorum ki sen hiç korkmadın ya yazmak kolay geldi tabi diye söyleniyordum biraz önce.. ama diyorum ya Allah dermansız dert vermesin. hayırlısıyla tertemiz çıkıcak inşAllah. ben birde saymaya başladım 10 günü heralde geçirdiğim enn uzun 10 günlerden bir tanesiydi.. aman Allah ım hele 7.günden itibaren devlet hastanesinin web sayfasını araştıra araştıra canım çıktı sonucumu bulabilir miyim diye.. amaaann zor işler bunlarda Allah bizlere inşAllah sabrını da vericek..

GÜNAYDIN CANIMMMM gözün aydın cok sevindm RAABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..............İLAÇLARINI DÜZENLİ KULLAN dr tavsiyelerde bulunmuştur ama yat dinlen yorucu bişi yapma ağır kaldırma ,sıcak duş alma ve ilişki yasak...

Son düzenleme:

amanın canımmm çok sevindimmm Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın dikkat et kendine dinlen dualarımız seninle

hadi hayırlısı..kendine bi takvim yapta hamile olduğun belli olsun:))

hadi gözün aydın ebrucum. Allah meleğinizi size bağışlasın sen bunları düşünme tedbirini al takdir Allahtan, bol bol dua et

yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))

cnm benım cok sevımdım yat dınlen hıcbıseycık olmas rabbımın ıznıyle hadı hayırlısı bakalım
benimkide 10 günde çıkmıştı kendi imkanları olmadıgı için göndermişlerdi ankaraya o sebepten olabilir
belkıde cnm oyle olabılır

amın amın verıcek cnm ınsallah haklısın baskasına yazarken kolay ama kendı basına gelınce ınsan farklı oluyo hayırlısı

saol canım benim evet canım aynen sölediğin gibi iş falan yok sırt üstü yat dedi. canım ya sende oldu mu böle durum progestan kullandın mı hiç bi fikrim yokilaç hakkında

amanın canımmm çok sevindimmm Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın dikkat et kendine dinlen dualarımız seninle
teşekkürler tatlımmm rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah

hadi hayırlısı..kendine bi takvim yapta hamile olduğun belli olsun:))
evet canım aynen ama nasıl yapcam bilmiorum

cnm ben progestan kullandım yapış yapış bı haptır bebegın sıkıca tutunmasını saglar

oldu canım zaten hamileliğin ilk 3 ayı riskli dönem olarak kabul edilir..bende progestan kullandım iğne kullandımm..1. ayın sonu ve 3. aydada lekelenmem oldu..dikkat etmen lazım bebişin tutunmaya calışıo çünkü..bol su iç..kendini yorma..

yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))

olan olmuş Buket artık ne evlilik teklifibana edilen teklife baksana ne kadar romantik mutfakta tezgahın üstünde zaten bizim her olayımız ilgin her ilginç şey bizi bulur çekiyoruz heralde nişanda dedem yüzükler kesilmeden önce dua edecekmiş nese başladı duaya ama dua tanıdık gelio anam sonra hatırladım sofra duası ediyo adamnası bi gülme zor tutuyorum kendimi

cnm ben progestan kullandım yapış yapış bı haptır bebegın sıkıca tutunmasını saglar

inş canım saol siz nasıl kullandınız canım bana günde 1 tane gece dedi eczacı ve oral yolla da fitil gibi de kullanılır dedi ama dr bana bişi demedi şimdi ben nasıl kullancam

evet canım bana da lekelenme olursa gel falan dedi ama inş bi sorun yaşamam elimden geleni yapıcam artık gerisi rabbime kalmış... zaten yalnızım burda kimsem de yok öle gelen gidenim de olmuyo canım napim bi süre iş falan yapmıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…