- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.441
tesekkur edereım kıslar ınslalah dedıgınız gıb ı temız cıkarda rahatlarım nedne 10 gun anlamadım özel hastanede yaptrıdım ama neyse bekleyıp gorucez ınsallah
haklı olabilirsin..sekeırm bende severek evlendım ve cok memnunum cok sukur. bazem boguveresım gelıyo malum gunlerde ama ıyıkı onla evlenmısım benı baska BIRI CEKEMESDI DIYE DUSUNUYORUM CEKILMEZ OLUYORUM COGU ZAMNA :) BU HUYUMUDA IYI BILIYORUM AMA GORUCU USULUNDE ELENKTRIK MESELESIDIR SANIRIM YA ISINMAK LAZIM ZOR BIRAS BENCE AMA ONLAR BIRBIRLERINI TANIMAK ICIN DAHA COK UGRAS VERIYORLAR DIMI:) OYUZDEN EVLENDIKLERINDE UZUN BI SURE TARTISMA VS OLMUYOMUŞ
bizde de evlilik teklifi olmadı hatta ben demiş bile olabilirim.. taaa nikah için evraklarla ilgili koştururken hani benim teklifim dedim araba kullanıyordu sordu sağolsun :)) romantik değiller.. bizim ki maşaAllah çok iyidir çok sabırlıdır bazen o sabır yıpratır beni de..
banada etmedisevgiliyken anlatırdı yok sunu yapacam, bunu yapacam ama olmaz bunu söyledim başka bulurum falan derdi. herzaman başının etini yerim, farklı şehirdeydik kısmet olmadı der geçen gün demesin mi en iyisi boşanalım evlenme teklifi edeyim en baştan daha neler dedim. aman allah korusun.
allah nazardan saklasın şekerim anlatmak istedigim aslında 1 güzel söz bir bakış anlatabildimmi beyfendi içinde yaşıyormuş belli edemiyormuşDDD
anacım benden başka herkes ince elemiş sık dokumuş anlaşılan ben 1 yılın sonunda evlenmeye karar verdik aynı iş yerindeydik zaten bigğn yüzük almış gelmiş bende kabul ettim gaza geldim anlaşılan :))))))))))))))
yaa biz nasıl evlendik bi bilsen..bana evlenme bile teklif etmedi:)) yahu ben işsizdim..babasınında çevresi vardı..babam sana iş bulur dedi.. nasıl olacak dedim..hadi nişanlanalım..2 günde nişanlandık..daha ortada bir evlenme teklifi yok..
yaklasık 3-4 aydır bu sekılde oluyodum ama catalda hıc bakmamıştı ultrasonda bakıyodu bı problem gozukmuyo dıyodun gecen ayda kıst vardı adetle atmışım onuda bu ayda boyle olunca catalda baktı korkulacak bışey yok ama yınede bı bakalım dedı ama nota onu yazmış ne bılım pembe pembe gelıyo arada ınsallah normal polıptır tadavıye gerek kalmaz bende sen gıbıyım kurdukca kuruyorum kafamda aslında hayırlısını dılesem bazen nankör oluyorum kızıyorum kendıme vardır bundada bır hayır dıyemıyorum neyse atlatıcxaz ınsallah 10 gunu hayırlısıyla:)
GÜNAYDIN CANIMMMM gözün aydın cok sevindm RAABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..............İLAÇLARINI DÜZENLİ KULLAN dr tavsiyelerde bulunmuştur ama yat dinlen yorucu bişi yapma ağır kaldırma ,sıcak duş alma ve ilişki yasak...herkese günaydınnnncanlar nasılsınız
şimdi geldim doktordan meleğim 5 haftalık olmuş kızlar çok şükür rabbim bu günleri de gösterdi. ama malesef düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi. 10 gün sonra gel keseyi görürüz dedi. kızlar dua edin rabbim inşallah bana bağışlar bebeğimi.
herkese günaydınnnncanlar nasılsınız
şimdi geldim doktordan meleğim 5 haftalık olmuş kızlar çok şükür rabbim bu günleri de gösterdi. ama malesef düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi. 10 gün sonra gel keseyi görürüz dedi. kızlar dua edin rabbim inşallah bana bağışlar bebeğimi.
herkese günaydınnnnCanlar nasılsınız
şimdi geldim doktordan meleğim 5 haftalık olmuş kızlar çok şükür rabbim bu günleri de gösterdi. Ama malesef düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi. 10 gün sonra gel keseyi görürüz dedi. Kızlar dua edin rabbim inşallah bana bağışlar bebeğimi.
hadi hayırlısı..kendine bi takvim yapta hamile olduğun belli olsun:))
gazamı geldin bizimki bayağ uzun sürdü
valla canım benim kocişkoda askere gitmişti askerliğin son döneminde 2-3 ay ayrı kaldık ama tabi sözde arkadaş olarak görüşüyoduk ben ailesini tanıyodum aramız çok iyiydi o yaz annesiyle tatile gidecektik biz onlarda oturuyoruz tabi ayrıyız işte biz tatil planlarımızdan bahsediyoruz laf arasında tatile gidemezsiniz dedi nasıl sinirlendim şuna bak ayrıyız karışmaya çalışıyo die sonra mutfağa sigara içmeye gitti malum babasının yanında içmiyodum sonra arkamdan gelgi tezgahın üzerine oturdu ve evlenme teklifi ettitabi ben şoktayım cevap bile vermedim kızlar ama evlendik sonra salona geçtik ailesine söyledi onlar nası sevindiler sonrada hep beraber kutlama yemeği yemiştik tabi daha benim annemin haberi yok
belkıde cnm oyle olabılırbenimkide 10 günde çıkmıştı kendi imkanları olmadıgı için göndermişlerdi ankaraya o sebepten olabilir
ayy inan çok çok iyi anlıyorum seni hani korkma diye yazarken sana kendimede diyorum ki sen hiç korkmadın ya yazmak kolay geldi tabi diye söyleniyordum biraz önce.. ama diyorum ya Allah dermansız dert vermesin. hayırlısıyla tertemiz çıkıcak inşAllah. ben birde saymaya başladım 10 günü heralde geçirdiğim enn uzun 10 günlerden bir tanesiydi.. aman Allah ım hele 7.günden itibaren devlet hastanesinin web sayfasını araştıra araştıra canım çıktı sonucumu bulabilir miyim diye.. amaaann zor işler bunlarda Allah bizlere inşAllah sabrını da vericek..
yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))
GÜNAYDIN CANIMMMM gözün aydın cok sevindm RAABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..............İLAÇLARINI DÜZENLİ KULLAN dr tavsiyelerde bulunmuştur ama yat dinlen yorucu bişi yapma ağır kaldırma ,sıcak duş alma ve ilişki yasak...
teşekkürler tatlımmm rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallahamanın canımmm çok sevindimmm Allahım inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın dikkat et kendine dinlen dualarımız seninle
evet canım aynen ama nasıl yapcam bilmiorumhadi hayırlısı..kendine bi takvim yapta hamile olduğun belli olsun:))
yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))
saol canım benimevet canım aynen sölediğin gibi iş falan yok sırt üstü yat dedi. canım ya sende oldu mu böle durum progestan kullandın mı hiç bi fikrim yokilaç hakkında
teşekkürler tatlımmm rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
evet canım aynen ama nasıl yapcam bilmiorum
oldu canım zaten hamileliğin ilk 3 ayı riskli dönem olarak kabul edilir..bende progestan kullandım iğne kullandımm..1. ayın sonu ve 3. aydada lekelenmem oldu..dikkat etmen lazım bebişin tutunmaya calışıo çünkü..bol su iç..kendini yorma..saol canım benimevet canım aynen sölediğin gibi iş falan yok sırt üstü yat dedi. canım ya sende oldu mu böle durum progestan kullandın mı hiç bi fikrim yokilaç hakkında
teşekkürler tatlımmm rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah
evet canım aynen ama nasıl yapcam bilmiorum
olan olmuş Buket artık ne evlilik teklifi bana edilen teklife baksana ne kadar romantik mutfakta tezgahın üstünde zaten bizim her olayımız ilgin her ilginç şey bizi bulur çekiyoruz heralde nişanda dedem yüzükler kesilmeden önce dua edecekmiş nese başladı duaya ama dua tanıdık gelio anam sonra hatırladım sofra duası ediyo adam nası bi gülme zor tutuyorum kendimi
cnm ben progestan kullandım yapış yapış bı haptır bebegın sıkıca tutunmasını saglar
oldu canım zaten hamileliğin ilk 3 ayı riskli dönem olarak kabul edilir..bende progestan kullandım iğne kullandımm..1. ayın sonu ve 3. aydada lekelenmem oldu..dikkat etmen lazım bebişin tutunmaya calışıo çünkü..bol su iç..kendini yorma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?