Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay cok hoş ya sen benı guldurdun allah senı guldursun emı:)

evet kahve yada kırmızı lekelnemen olursa git hemen..nolur nolmaz canım İNŞALLAH olmaz ama..

hadi hamilelik çizelgesi yap kendine
kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye gir ve bebeğin tahmini doğum tariini yaz kaydet çizelgen çıkıcak

bende yazdımm ama görmediniz..............
GÖRDÜM GÖRDÜM:))

YAA OLSUN..TEZGAH MEZGAH..ONADA REZIYIM..BENİ SİTİYORUM:))adımı bilboardlara yazdırsın demiyorum..ya bizimkindede çok komik şeyler olmuştu yaa..misal ben kınada sarışındım birgün arayla düğün oldu düğünde gittim siyaha boyattım saçlarımı:))

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gülün hamilelik takviminin altındaki linke tıkla:)))))))))))

Son düzenleme:
inş canım saol siz nasıl kullandınız canım bana günde 1 tane gece dedi eczacı ve oral yolla da fitil gibi de kullanılır dedi ama dr bana bişi demedi şimdi ben nasıl kullancam
canım ilaç uyku yapan bir ilaç ben günde 3 tane alıyodum sonra 1 e düşürdü..ama dr sana 1 demiş 1 tane al eğer mideni bulandırırsa alttan hazneye koyarsın demişti ama ben oral yoldan kullandım..

ay cok hoş ya sen benı guldurdun allah senı guldursun emı:)
Allah hepimizi güldürsün canım

sende ilginçmişsin erkek tarafı gelin değiştimi die düşünmüşlerdir

Kızlar kaynıvalidem anlatmıştı bana dayısı kız istemeye gidiyo bunlar iki kız kardeş küçükle birbirlerini seviyolar tabi o zamanlar söylenemiyomuş nese gidiyolar babası büyük kızı istiyo dayısı bişe diemiyo ve büyüğüyle evleniyohala evliler ne kötü bi durum yaa aklıma geldikçe gülüyorum

Allah hepimizi güldürsün canım

sende ilginçmişsin erkek tarafı gelin değiştimi die düşünmüşlerdir

al sana bir ilginçlik daha..benim kınayla düğün arasında 1 gün vardı..ve benim kocam düğüne son anda geldi..bankanın uzmanlık sınavına girdi erzurumda, bizim düğün ilçede oldu, oradan kalktı son anda düğüne ğeldi..tam benim saç baş yapıldı artık gelin çıkacak, benimki takımları giymiş geldi..ve beni siyah saçlı gördü..:)) çatlağım ben ya:)9

onun sebebide şu..teyzem dediki buket sen sarışın değilsin, sonuçta sahte sarıydı, yıllar sonra fotolarına baktığında kendini genç kızlık halinle gör dedi:)) zaten koyu renk her zaman genç gösterir..bu nedenle belime kadar sarı olan saçları belime kadar siyaha boyadım))

evet evet çatlağım:))

kızlar yasemin nerelerde ya tesbih duasını yapcam die bi gitti gidiş o gidiş...yaseminnnnnnnnnnnnnnnn

anam, küçüğün durumu ne kötü olmuştur gerçekten seviyosa

Aadam şok olmuştur seni öyle görünce ama kararın da son anda valla kolay kolay kimsse yapmazanam Buket benimkide beni kuaförde bekletmişti gelin çiçeğim yüzünden trafiğe kalmış ben artık gelmez diodum geldi valla vazgeçti sanmıştım bekle bekle düğüne son anda yetişmiştik bizde

hihhhhhhh kıyamamm ne zor bi durumm versinlerr versinlerr sevenleri sevdigine versinlerrrrrrrr

hakikaten çatlaksın adam deseydi ya sen benimki deilsin dieee vaz geçseydi yaa benim koca sarı çok seviyooo aslında sim siyah saçlarım vardır ama sarıya boyatıyorum napımm

yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))

anacımm bizimkide pırlata almadıya sıradan tek taş bi yüzük seni sevdigini söyleyebiliyosa o en büyük zenginlik beni seviyomusun derim kocaya sevmesem neden evleniyim der laa bi dee dimi yok anacım bi dedirtemedimm gitti halen dememiştir seni seviyorum diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…