- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.461
olan olmuş Buket artık ne evlilik teklifi bana edilen teklife baksana ne kadar romantik mutfakta tezgahın üstünde zaten bizim her olayımız ilgin her ilginç şey bizi bulur çekiyoruz heralde nişanda dedem yüzükler kesilmeden önce dua edecekmiş nese başladı duaya ama dua tanıdık gelio anam sonra hatırladım sofra duası ediyo adam nası bi gülme zor tutuyorum kendimi
evet kahve yada kırmızı lekelnemen olursa git hemen..nolur nolmaz canım İNŞALLAH olmaz ama..inş canım saol siz nasıl kullandınız canım bana günde 1 tane gece dedi eczacı ve oral yolla da fitil gibi de kullanılır dedi ama dr bana bişi demedi şimdi ben nasıl kullancam
evet canım bana da lekelenme olursa gel falan dedi ama inş bi sorun yaşamam elimden geleni yapıcam artık gerisi rabbime kalmış... zaten yalnızım burda kimsem de yok öle gelen gidenim de olmuyo canım napim bi süre iş falan yapmıcam artık
GÖRDÜM GÖRDÜM:))bende yazdımm ama görmediniz..............
olan olmuş Buket artık ne evlilik teklifi bana edilen teklife baksana ne kadar romantik mutfakta tezgahın üstünde zaten bizim her olayımız ilgin her ilginç şey bizi bulur çekiyoruz heralde nişanda dedem yüzükler kesilmeden önce dua edecekmiş nese başladı duaya ama dua tanıdık gelio anam sonra hatırladım sofra duası ediyo adam nası bi gülme zor tutuyorum kendimi
canım ilaç uyku yapan bir ilaç ben günde 3 tane alıyodum sonra 1 e düşürdü..ama dr sana 1 demiş 1 tane al eğer mideni bulandırırsa alttan hazneye koyarsın demişti ama ben oral yoldan kullandım..inş canım saol siz nasıl kullandınız canım bana günde 1 tane gece dedi eczacı ve oral yolla da fitil gibi de kullanılır dedi ama dr bana bişi demedi şimdi ben nasıl kullancam
Allah hepimizi güldürsün canımay cok hoş ya sen benı guldurdun allah senı guldursun emı:)
GÖRDÜM GÖRDÜM:))
YAA OLSUN..TEZGAH MEZGAH..ONADA REZIYIM..BENİ SİTİYORUM:))adımı bilboardlara yazdırsın demiyorum..ya bizimkindede çok komik şeyler olmuştu yaa..misal ben kınada sarışındım birgün arayla düğün oldu düğünde gittim siyaha boyattım saçlarımı:))
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gülün hamilelik takviminin altındaki linke tıkla:)))))))))))
Allah hepimizi güldürsün canım
sende ilginçmişsin erkek tarafı gelin değiştimi die düşünmüşlerdir
Kızlar kaynıvalidem anlatmıştı bana dayısı kız istemeye gidiyo bunlar iki kız kardeş küçükle birbirlerini seviyolar tabi o zamanlar söylenemiyomuş nese gidiyolar babası büyük kızı istiyo dayısı bişe diemiyo ve büyüğüyle evleniyohala evliler ne kötü bi durum yaa aklıma geldikçe gülüyorum
anam, küçüğün durumu ne kötü olmuştur gerçekten seviyosa
kızlar yasemin nerelerde ya tesbih duasını yapcam die bi gitti gidiş o gidiş...yaseminnnnnnnnnnnnnnnn
al sana bir ilginçlik daha..benim kınayla düğün arasında 1 gün vardı..ve benim kocam düğüne son anda geldi..bankanın uzmanlık sınavına girdi erzurumda, bizim düğün ilçede oldu, oradan kalktı son anda düğüne ğeldi..tam benim saç baş yapıldı artık gelin çıkacak, benimki takımları giymiş geldi..ve beni siyah saçlı gördü..:)) çatlağım ben ya:)9
onun sebebide şu..teyzem dediki buket sen sarışın değilsin, sonuçta sahte sarıydı, yıllar sonra fotolarına baktığında kendini genç kızlık halinle gör dedi:)) zaten koyu renk her zaman genç gösterir..bu nedenle belime kadar sarı olan saçları belime kadar siyaha boyadım))
evet evet çatlağım:))
anam, küçüğün durumu ne kötü olmuştur gerçekten seviyosa
Selam kizlar nasilsiniz bakalım ben daha yeni uyandım geceleri uyayamiyorum ya
Selam kizlar nasilsiniz bakalım ben daha yeni uyandım geceleri uyayamiyorum ya
Kızlar kaynıvalidem anlatmıştı bana dayısı kız istemeye gidiyo bunlar iki kız kardeş küçükle birbirlerini seviyolar tabi o zamanlar söylenemiyomuş nese gidiyolar babası büyük kızı istiyo dayısı bişe diemiyo ve büyüğüyle evleniyohala evliler ne kötü bi durum yaa aklıma geldikçe gülüyorum
al sana bir ilginçlik daha..benim kınayla düğün arasında 1 gün vardı..ve benim kocam düğüne son anda geldi..bankanın uzmanlık sınavına girdi erzurumda, bizim düğün ilçede oldu, oradan kalktı son anda düğüne ğeldi..tam benim saç baş yapıldı artık gelin çıkacak, benimki takımları giymiş geldi..ve beni siyah saçlı gördü..:)) çatlağım ben ya:)9
onun sebebide şu..teyzem dediki buket sen sarışın değilsin, sonuçta sahte sarıydı, yıllar sonra fotolarına baktığında kendini genç kızlık halinle gör dedi:)) zaten koyu renk her zaman genç gösterir..bu nedenle belime kadar sarı olan saçları belime kadar siyaha boyadım))
evet evet çatlağım:))
yaaaaaaaaaa..bende evlenme teklifi istiyorum yaa:))banane banane..ya ben çok ucuza gittim yaa..valla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?