Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evetttt sen beni kıskanmıyosun diyorum illa bellimi etmem gerek diyo sevmiyosun diyorum söylememmi gerek diyo bak etrafına diyorum millet ne güzel konuşuyo sen evliligi ne sanıyosun bana yapmacık geliyo falan filan benimki dışarı çıktıgımızda elimi tutamazz bile koluma gir der ben alışkın deilim der ayyyy ayyyyyyyy

aleyküm selam tatlım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın. azcık kafamızı dağıtıp başka şeylerden bahsedelim dedik te:) konumuz evlilik:123:
bebişin mi uyutmuyo.

Hosbuldum canim benim okudum okudum masallahiniz var valla sabah sabah neler de kaynatmissiniz özet gecmesem geleceğe gececeğim yoktu yav yok bitanem ya iki gündür bulantilarim hafifledi esın de gece vardiyasında gitmeden birşeyler yiyip gidiyo bende onunla beraber yiyorum sonrada yatakta don oyana don Buyana sislik gaz anlayacağın sabah esın geldi fiyorum ki gece yemek yemicem artikin

aaa çok güzel inş. kalp atışlarınıda duycaz dogdugunuda görcez hayırlısıyla

ay benimkide öyle yaa..ya beni seviyomusun? sorusunun cevabı evet seni seviyorum.. dur..
sevmesem niye evleneyim, sevmesem şuan niye yanındayım, sevmesem burada ne işim var, öf bu ne biçim soru, öf heralde yani

felan deeeeeeeeeeeeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiildiiiiiiiiiiiiiiiiir..
arkadaş bi ilk çıktığımzda söylemiştir sık sık ondan sonra yok anacım yok..herif kaybetti ..
ama ğeçen ankaraya gittim ya çoooooooooooook bariz ve radikal değişiklikler vardı:)) anaaaaaaaaaaamm..çok romantikdi:))belkide ilk defa..ha derecesini sorsan ufak tefek şeyler ama beni o kadar sevgi fakiri bırakmış ki, azcıcık bişey yapsa bana oooooooooooooooooooooooo dedittiriyo..

öf yaa yazık bana yaa..acıyın bana ya..

gazamı geldinbizimki bayağ uzun sürdü

galiba iş yerindeyim pc başında oturuyorum ilk denemde başarısız oda giriyo yanımda başkası aptallaşıyo oldugu gibi geri çıkıyo ikinci deme nazo yalnız geliyo oturuyo ne yapacagımı ne diceni bilemiyo saçmalıyo nazo dioki az biraz ciddi ol ne bu konuşmalar diyo sonra esas oğlan diyoki peki biraz ciddi konuşalım dio yüzügü çıkarıyo evlenme teklif ediyo nazo hemen atlıyo evetttt diye sonra aldıgı yüzük yarıda kalıyo girmiyo parmagıma nazo bırakırmı gidiyo sabunla zorla sokuyo yüzügü parmagına bilsem az daha süründürürdüm bacımmmm ahhhh kafama sey edeyim :)))))))

canım öyle ağır yemek değilde meyve fındık fıstık falan ye ee tabi haliyle gece yemek rahatsız ediyo. ama işte canın istyincede yemek zorundasın

Canım benim eşimde ailesinin yanında öyleydi elimden bile tutamazdı ama alıştırdım onların yanında aşkım bile diyemezdi tabi benim ailemin yanında sölüyodu onların yanında yok ama kısa bi süre sonra alıştı ya benimkine laf yetiştiremiyorumki ben mesela diyorumki nası evlilik teklifi öle mutfakta tezgahın üzerine oturdun çok kabasın diorum oda farklı olsun istedim dio herkes gibi yok yüzük yok yemek ne onlar aynı şeyler dio bak bunu unutamıyoruz dio

ayyyyyyy nazaaaaaaaaaaann..anam benim kide böyle..hiç merak etme yalnız değilsin..:))??

ay biz çıkarken elimi tutmak için beni çekiştirip dururdu şimdide koluma gir diyo yaa..deli olacam yaa..ulan şimdi nikahlı karınım..şimdi tutmayacanda ne zaman tutacan..hem sadece elini değil istediğin yerini tutuyosun karının ..daha ne istiyosun:))

günaydın şekerim..senin eşsiz dualarını bekliyoruz bu günde:))

Sagol sanada günaydın sekerim begenen tüm arkadaslara teşekkür ederim binbir gece arkadasımız sormuş nerden buluyorsun bu duaları diye benim dua defterim var suan da elimde buketim yazıyorum simdi

aaaaa kendi adımı buldum sevgi fakiri evet evet tamda bu cuk oturdu sevgi fakiriii :S:S:S:S

kız daha ne istiyon teklif etmiş ya yok anam yok buldukça bunuyoruz:76:

yok anacım benimki nerd olursa olsun bizimkilerin yanındada kendi yanındada mesela oturma odasında oturuyoruzya gelip yanıma oturmaz ancak boş yer olmucak yanımdan başka ozaman oturmak mecburiyetinde kalır :))))))

anaaaaaaaaamm..sana diyom ben ucuza gittik anacım ucuza..kolay gittik:))tüh..:))
şaka tabi..
kıraç ın bi şşarkısı var bilmem bilirmisiniz.

bir kuru ekmeğe
bir bakır bileziğe
annemden kalan şu yüzüğe
razıysan gel benimle.

bana biri bunu bu şekilde söylesin giderim,, derim hep..kimse böyle söylemedi ama ben gittim..:)

iyikide gittim, yine olsa yine giderim..ama keşke evliliğin içinde biraz birbirimizi şımartabilsek..ne olcak ki..:))

zorlamı taktın yüzüğüayyy gözümün önüne geldide korktunmu büyüğünü almaz die

sen beni güldürdün allahta seni güldürsün kaderdasım benimmmm

yaa kızlar konunuzu dağıtmak istemiyorum ama an itibariyle çok canım sıkıldı benim eşimin merfololiji 1 çıkmıştı ya şimdi bu formda başka topiklere baktım hep düşük yapmışlar yada gebe kalamamışlar tüpde bile zor demişler sadece 1 kişi doğurmaya yaklaşmış o yazdığı zamanlar.. canım sıkıldı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…