- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.501
kız daha ne istiyon teklif etmiş ya yok anam yok buldukça bunuyoruz:76:
yok anacım benimki nerd olursa olsun bizimkilerin yanındada kendi yanındada mesela oturma odasında oturuyoruzya gelip yanıma oturmaz ancak boş yer olmucak yanımdan başka ozaman oturmak mecburiyetinde kalır :))))))
anaaaaaaaaamm..sana diyom ben ucuza gittik anacım ucuza..kolay gittik:))tüh..:))
şaka tabi..
kıraç ın bi şşarkısı var bilmem bilirmisiniz.
bir kuru ekmeğe
bir bakır bileziğe
annemden kalan şu yüzüğe
razıysan gel benimle.
bana biri bunu bu şekilde söylesin giderim,, derim hep..kimse böyle söylemedi ama ben gittim..:)
iyikide gittim, yine olsa yine giderim..ama keşke evliliğin içinde biraz birbirimizi şımartabilsek..ne olcak ki..:))
zorlamı taktın yüzüğü ayyy gözümün önüne geldide korktunmu büyüğünü almaz die
yaa kızlar konunuzu dağıtmak istemiyorum ama an itibariyle çok canım sıkıldı benim eşimin merfololiji 1 çıkmıştı ya şimdi bu formda başka topiklere baktım hep düşük yapmışlar yada gebe kalamamışlar tüpde bile zor demişler sadece 1 kişi doğurmaya yaklaşmış o yazdığı zamanlar.. canım sıkıldı ya.
yaa kızlar konunuzu dağıtmak istemiyorum ama an itibariyle çok canım sıkıldı benim eşimin merfololiji 1 çıkmıştı ya şimdi bu formda başka topiklere baktım hep düşük yapmışlar yada gebe kalamamışlar tüpde bile zor demişler sadece 1 kişi doğurmaya yaklaşmış o yazdığı zamanlar.. canım sıkıldı ya.
nazan..seninkiyle benimki yıllar önce birbirini kaybeden ikiz kardeşler olmasın sakın:))
ayyyyyyy nazaaaaaaaaaaann..anam benim kide böyle..hiç merak etme yalnız değilsin..:))??
ay biz çıkarken elimi tutmak için beni çekiştirip dururdu şimdide koluma gir diyo yaa..deli olacam yaa..ulan şimdi nikahlı karınım..şimdi tutmayacanda ne zaman tutacan..hem sadece elini değil istediğin yerini tutuyosun karının ..daha ne istiyosun:))
yok anacım benimki nerd olursa olsun bizimkilerin yanındada kendi yanındada mesela oturma odasında oturuyoruzya gelip yanıma oturmaz ancak boş yer olmucak yanımdan başka ozaman oturmak mecburiyetinde kalır :))))))
Buketttt Allah seni hep mutlu etsin emi
yok canım benimki öle değil valla yanıma da, oturur kucağına da oturturama diorum ya çabalarım sonunda bizim herifi getirdim yola zaten hiç romantik deildir koca bi yaz papatya die sayıkladımda bi demet papatya almadı habire bahçeden başka çiçekler kopartıp geldi gıcık
Kime gidelim Sen Variken YaRabb..
Kime eL Açalım Sen Variken YaRabb..
Herkes terk etse de YaRabbi...
Herkes Hakir görsede YaRabbi..
Herkes Kapından kovsa da YaRabbi...
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen ki Duaları kabul edensin...
Dua Edin Kabul Edeyim dediğin Müjdene Sığındıkta geldik YaRabbi..
Senin İçin Seherlerde Kalkıp gözyaşı döken Kullar Hürmetine geldik YaRabb..
Razı Oldugun Kullarının Duası ile Geldik YaRabbi..
Onların Dualarını Nasıl kabul ettiysen Bizlerin de Dualarını Kabul Eyle YaRabbi..
Burda bulunan bütün kardeslerimin dualarını kabul eyle ve haklarında hayırlar ver.
Salih ve Saliha Evlatlar nasip eyle (AMİN)
yok anacım buketinkiyle benimki düşük modellerden anlaşıldı kızzz buket bak üst modeller neler yapıyomuş neler modifiyemi ettirsek acaba
canım hepsinde var bi kusur işte Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallahhhh,Allah içlerine romantiklik versin inşallahhhh...
aminnnnnnnnnnnnnnn valla tüylerim diken diken oldu rabbim razı olsun senden
Kime gidelim Sen Variken YaRabb..
Kime eL Açalım Sen Variken YaRabb..
Herkes terk etse de YaRabbi...
Herkes Hakir görsede YaRabbi..
Herkes Kapından kovsa da YaRabbi...
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen ki Duaları kabul edensin...
Dua Edin Kabul Edeyim dediğin Müjdene Sığındıkta geldik YaRabbi..
Senin İçin Seherlerde Kalkıp gözyaşı döken Kullar Hürmetine geldik YaRabb..
Razı Oldugun Kullarının Duası ile Geldik YaRabbi..
Onların Dualarını Nasıl kabul ettiysen Bizlerin de Dualarını Kabul Eyle YaRabbi..
Burda bulunan bütün kardeslerimin dualarını kabul eyle ve haklarında hayırlar ver.
Salih ve Saliha Evlatlar nasip eyle (AMİN)
ya kuzum sıkma sen canını Rabbim verdikten sonra her şekilde verir herkes bir şeyler diyor zaten takma her söyleneni kafana. sonuçta her kişinin bünyesi farklı
oy kuzumm sıkma canını senn okuma moral bozacak seyler ne diyoruz rabbimin olduramadıgı sey yok allahın izni ile hepimiz evlat sahibi olacaz er yada geç inş.
bedriye, lütfen kendini başkalarıyla kıyaslama..neticede bir bebek için birtek yumurtayı dölleyen yine BİR sperm..lütfen okuyup okuyup takma..yapma benim gibi yapma..lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?