Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok anacım benimki nerd olursa olsun bizimkilerin yanındada kendi yanındada mesela oturma odasında oturuyoruzya gelip yanıma oturmaz ancak boş yer olmucak yanımdan başka ozaman oturmak mecburiyetinde kalır :))))))

nazan..seninkiyle benimki yıllar önce birbirini kaybeden ikiz kardeşler olmasın sakın:))

aaa orası öyle çekiştiriyoruz ediyoruzda allah başımızdan eksik etmesinn ama evet sımartmak konusunda sana kesinlikle katılıyorumm

Son düzenleme:

bedriye, lütfen kendini başkalarıyla kıyaslama..neticede bir bebek için birtek yumurtayı dölleyen yine BİR sperm..lütfen okuyup okuyup takma..yapma benim gibi yapma..lütfen..

oy kuzumm sıkma canını senn okuma moral bozacak seyler ne diyoruz rabbimin olduramadıgı sey yok allahın izni ile hepimiz evlat sahibi olacaz er yada geç inş.

Buketttt Allah seni hep mutlu etsin emi
yok anacım benimki nerd olursa olsun bizimkilerin yanındada kendi yanındada mesela oturma odasında oturuyoruzya gelip yanıma oturmaz ancak boş yer olmucak yanımdan başka ozaman oturmak mecburiyetinde kalır :))))))

yok canım benimki öle değil valla yanıma da, oturur kucağına da oturturama diorum ya çabalarım sonunda bizim herifi getirdim yola zaten hiç romantik deildir koca bi yaz papatya die sayıkladımda bi demet papatya almadı habire bahçeden başka çiçekler kopartıp geldi gıcık

ya kuzum sıkma sen canını Rabbim verdikten sonra her şekilde verir herkes bir şeyler diyor zaten takma her söyleneni kafana. sonuçta her kişinin bünyesi farklı

yok anacım buketinkiyle benimki düşük modellerden anlaşıldı kızzz buket bak üst modeller neler yapıyomuş neler modifiyemi ettirsek acaba

Kime gidelim Sen Variken YaRabb..
Kime eL Açalım Sen Variken YaRabb..
Herkes terk etse de YaRabbi...
Herkes Hakir görsede YaRabbi..
Herkes Kapından kovsa da YaRabbi...
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen bizi Kovma YaRabbi..

Sen ki Duaları kabul edensin...
Dua Edin Kabul Edeyim dediğin Müjdene Sığındıkta geldik YaRabbi..
Senin İçin Seherlerde Kalkıp gözyaşı döken Kullar Hürmetine geldik YaRabb..
Razı Oldugun Kullarının Duası ile Geldik YaRabbi..
Onların Dualarını Nasıl kabul ettiysen Bizlerin de Dualarını Kabul Eyle YaRabbi..
Burda bulunan bütün kardeslerimin dualarını kabul eyle ve haklarında hayırlar ver.
Salih ve Saliha Evlatlar nasip eyle (AMİN)

mavera49 / MERVE canım sabah duanı okudum...
ayy kızlar ne yazmışsınız sabah sabah maşallah okuyamadım yahu

aminnnnnnnnnnnnnnn valla tüylerim diken diken oldu rabbim razı olsun senden

Bedriyecim canım benimbenim eşimin morfolojisi de 1 bende senin gibi çok araştırdım ama hamile kalan ve doum yapan okadar çok kişi varki bunları araştırıp canını sıkma iyi düşün canım olumlu ol benim eşimin morfolojiside 1 şekil bozukluğu hız sorunu herşey var bende endometriozis var eee napim benimde hamile kalmam zor kalsam da endometriozisden dolayı tutunacağı muamma hayata küselimmi olmuyo deyip bırakalımmı HAYIR herşey Allahtan canım zaten o ol derse olacak biliyoruz ama olmucaksa da naparsak yapalım olmucak bu böye nolursun araştırma yapıp kafanı karıştırma

Aminnnnnnnn canım ne güzel bi dua Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah Allahım bize de anne olmayı nasip eder inşallah

ya kuzum sıkma sen canını Rabbim verdikten sonra her şekilde verir herkes bir şeyler diyor zaten takma her söyleneni kafana. sonuçta her kişinin bünyesi farklı

oy kuzumm sıkma canını senn okuma moral bozacak seyler ne diyoruz rabbimin olduramadıgı sey yok allahın izni ile hepimiz evlat sahibi olacaz er yada geç inş.

bedriye, lütfen kendini başkalarıyla kıyaslama..neticede bir bebek için birtek yumurtayı dölleyen yine BİR sperm..lütfen okuyup okuyup takma..yapma benim gibi yapma..lütfen..

canlarım benimm iki dakikalık huzurumuz var bir anda nasıl sardım ya sessiz kaldığım zamanda hemmen gidip okudum pis bi moralle geldim.. amaaann doğru diyorsunuz olacaksa olacak inşAllah.. üzülmekde boş verende Allah vermeyende..
ayy canlarım benimm ya çok özür dilerim.. hemen muhabbetin ortasına ettim..

ayy kızlar hani insanın bişeyden bişeyden şansı gülermiş ya bu benim size sırrım olsun, biz genelde ortak arkadaşla tanıştık deriz ama işin aslı.. biz eşimle netten tanıştık ve yaklaşık 3 ay hiç görüşmeden gayet yazıştık ama arkadaş falanda değiliz bilgisayar prog.falan bahsediyoruz.. daha sonra öğrendik ki ikimizde istanbuldaymışız sonra buluştuk ve her buluşmada aha da bidahada buluşmayız dedim çok mesafeliydik ama çok muhabbet ediyorduk.. sonra bir gün o bana "sen bana gönderilen armağansın" diye yazmıştı.. ve biz 1.senemizi doldurduğumuzda evliydik.. ve 4 yıllık evlilikde bana çok şey kattı.. buradan bir kez daha dile getirmek istiyorum kocam seni seviyorum okumayacak ama olsun.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…