- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.521
canlarım benimm iki dakikalık huzurumuz var bir anda nasıl sardım ya sessiz kaldığım zamanda hemmen gidip okudum pis bi moralle geldim.. amaaann doğru diyorsunuz olacaksa olacak inşAllah.. üzülmekde boş verende Allah vermeyende..
ayy canlarım benimm ya çok özür dilerim.. hemen muhabbetin ortasına ettim..
ayy kızlar hani insanın bişeyden bişeyden şansı gülermiş ya bu benim size sırrım olsun, biz genelde ortak arkadaşla tanıştık deriz ama işin aslı.. biz eşimle netten tanıştıkve yaklaşık 3 ay hiç görüşmeden gayet yazıştık ama arkadaş falanda değiliz bilgisayar prog.falan bahsediyoruz.. daha sonra öğrendik ki ikimizde istanbuldaymışız sonra buluştuk ve her buluşmada aha da bidahada buluşmayız dedim çok mesafeliydik ama çok muhabbet ediyorduk.. sonra bir gün o bana "sen bana gönderilen armağansın" diye yazmıştı.. ve biz 1.senemizi doldurduğumuzda evliydik.. ve 4 yıllık evlilikde bana çok şey kattı.. buradan bir kez daha dile getirmek istiyorum kocam seni seviyorum okumayacak ama olsun.. :))
gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk
aynen sunu düzelt diyorum ben senin istedigin gibi olamam diyo beni tanımıyomuydun diyo yalancı kocaaaaaaaaaaaaa çıkarken fazlası var eksigi yok demiştii ühühühühühühü
Canım çok geçmiş olsun umarım sonuçları iyi çıkar hem iyi düşün iyi olsun iyiyi çağır Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar bende 8 yıllık flört ten sonra ve severek evlendim.evliliğimizde 4 yılımız bittibence bu uzun ilişkiden sonra yok yürümez bu teorileri doğru bulmuyorum yani herşey kişide bitiyo evlilik gerçektende çok önemli özveri istiyo anlayış,güven bunlar olduktan sonra bunları eşine yansıttıktan sonra uyguladıktan sonra herşey daha güzel olur ki biz eşimle artı ve eksi kutuplar gibiyiz ne dinlediğimiz müzik ne izlediğimiz filmler aynıdır tamamen farklıyız ama uyumluyuz ve çok komik kızlar birbirimize benzemeye başladık
ya kıymet meselesi tartışılır..ya seni başkalarına karşı tutmuyor savunmuyor olabilir ama o kıymet verenler gerçekten seviyormular da kıymet veriyorlar yoksa kadının gözünü mü boyuyolar..:))
benimkide beni ailesine karşı korur tutar ama koruyacak bişey yok ortada..benimki doğrucu davutdur çok objektifdir,,herkese hatasını açıkça söyler bu nedenlede bana koruyormuş gibi gelir..oysaki adamın huyu bu..benim görümcelerim derki hep çok şanslısın çok şanslısınX:)) anam nazar veriyolar:))
sekeırm bende severek evlendım ve cok memnunum cok sukur. bazem boguveresım gelıyo malum gunlerde ama ıyıkı onla evlenmısım benı baska BIRI CEKEMESDI DIYE DUSUNUYORUM CEKILMEZ OLUYORUM COGU ZAMNA :) BU HUYUMUDA IYI BILIYORUM AMA GORUCU USULUNDE ELENKTRIK MESELESIDIR SANIRIM YA ISINMAK LAZIM ZOR BIRAS BENCE AMA ONLAR BIRBIRLERINI TANIMAK ICIN DAHA COK UGRAS VERIYORLAR DIMI:) OYUZDEN EVLENDIKLERINDE UZUN BI SURE TARTISMA VS OLMUYOMUŞ
haklı olabilirsin..
haahahaha:))sanıyodum ki birtek ben böyleyim..ay içim bi rahat etti anlatamam..)))iyiki sizede teklyif etmemişler:)) ay ne fesatım demi çeşm-i fezatım
kıııııııııızz..benimkide aynı şeyi söylüyo..hay diyorum senin içine dışına:)) anam ikide birde tutturuyo ben sana çiçek almıyom diye kötümüyüm, öylemiyim böylemiyim.aaaaaaaaaaaannnnnnamm,,çiçeğinde canı cehenneme:))yahu iki çift güzel laf söyle yeter..ben ona söylüyom haa..başkasının yanında kocama iltifat ediyorum..böyle bişey varmı?/ oda bana biz başbaşayken söylesin..yok..zorlanıyo..ıkınıyo sıkınıyo söyliyemiyo herif yavv::)))
herkese günaydınnnncanlar nasılsınız
şimdi geldim doktordan meleğim 5 haftalık olmuş kızlar çok şükür rabbim bu günleri de gösterdi. ama malesef düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdi. 10 gün sonra gel keseyi görürüz dedi. kızlar dua edin rabbim inşallah bana bağışlar bebeğimi.
gazamı geldin bizimki bayağ uzun sürdü
valla canım benim kocişkoda askere gitmişti askerliğin son döneminde 2-3 ay ayrı kaldık ama tabi sözde arkadaş olarak görüşüyoduk ben ailesini tanıyodum aramız çok iyiydi o yaz annesiyle tatile gidecektik biz onlarda oturuyoruz tabi ayrıyız işte biz tatil planlarımızdan bahsediyoruz laf arasında tatile gidemezsiniz dedi nasıl sinirlendim şuna bak ayrıyız karışmaya çalışıyo die sonra mutfağa sigara içmeye gitti malum babasının yanında içmiyodum sonra arkamdan gelgi tezgahın üzerine oturdu ve evlenme teklifi ettitabi ben şoktayım cevap bile vermedim kızlar ama evlendik sonra salona geçtik ailesine söyledi onlar nası sevindiler sonrada hep beraber kutlama yemeği yemiştik tabi daha benim annemin haberi yok
Kızlar kaynıvalidem anlatmıştı bana dayısı kız istemeye gidiyo bunlar iki kız kardeş küçükle birbirlerini seviyolar tabi o zamanlar söylenemiyomuş nese gidiyolar babası büyük kızı istiyo dayısı bişe diemiyo ve büyüğüyle evleniyohala evliler ne kötü bi durum yaa aklıma geldikçe gülüyorum
al sana bir ilginçlik daha..benim kınayla düğün arasında 1 gün vardı..ve benim kocam düğüne son anda geldi..bankanın uzmanlık sınavına girdi erzurumda, bizim düğün ilçede oldu, oradan kalktı son anda düğüne ğeldi..tam benim saç baş yapıldı artık gelin çıkacak, benimki takımları giymiş geldi..ve beni siyah saçlı gördü..:)) çatlağım ben ya:)9
onun sebebide şu..teyzem dediki buket sen sarışın değilsin, sonuçta sahte sarıydı, yıllar sonra fotolarına baktığında kendini genç kızlık halinle gör dedi:)) zaten koyu renk her zaman genç gösterir..bu nedenle belime kadar sarı olan saçları belime kadar siyaha boyadım))
evet evet çatlağım:))
Buketttt Allah seni hep mutlu etsin emi
yok canım benimki öle değil valla yanıma da, oturur kucağına da oturturama diorum ya çabalarım sonunda bizim herifi getirdim yola zaten hiç romantik deildir koca bi yaz papatya die sayıkladımda bi demet papatya almadı habire bahçeden başka çiçekler kopartıp geldi gıcık
yok anacım buketinkiyle benimki düşük modellerden anlaşıldı kızzz buket bak üst modeller neler yapıyomuş neler modifiyemi ettirsek acaba
Kime gidelim Sen Variken YaRabb..
Kime eL Açalım Sen Variken YaRabb..
Herkes terk etse de YaRabbi...
Herkes Hakir görsede YaRabbi..
Herkes Kapından kovsa da YaRabbi...
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen bizi Kovma YaRabbi..
Sen ki Duaları kabul edensin...
Dua Edin Kabul Edeyim dediğin Müjdene Sığındıkta geldik YaRabbi..
Senin İçin Seherlerde Kalkıp gözyaşı döken Kullar Hürmetine geldik YaRabb..
Razı Oldugun Kullarının Duası ile Geldik YaRabbi..
Onların Dualarını Nasıl kabul ettiysen Bizlerin de Dualarını Kabul Eyle YaRabbi..
Burda bulunan bütün kardeslerimin dualarını kabul eyle ve haklarında hayırlar ver.
Salih ve Saliha Evlatlar nasip eyle (AMİN)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn her kurtlu baklanın kör bir alıcısı olurmuş zatiii :)))))))))))
canlarım benimm iki dakikalık huzurumuz var bir anda nasıl sardım ya sessiz kaldığım zamanda hemmen gidip okudum pis bi moralle geldim.. amaaann doğru diyorsunuz olacaksa olacak inşAllah.. üzülmekde boş verende Allah vermeyende..
ayy kızlar hani insanın bişeyden bişeyden şansı gülermiş ya bu benim size sırrım olsun, biz genelde ortak arkadaşla tanıştık deriz ama işin aslı.. biz eşimle netten tanıştıkve yaklaşık 3 ay hiç görüşmeden gayet yazıştık ama arkadaş falanda değiliz bilgisayar prog.falan bahsediyoruz.. daha sonra öğrendik ki ikimizde istanbuldaymışız sonra buluştuk ve her buluşmada aha da bidahada buluşmayız dedim çok mesafeliydik ama çok muhabbet ediyorduk.. sonra bir gün o bana "sen bana gönderilen armağansın" diye yazmıştı.. ve biz 1.senemizi doldurduğumuzda evliydik.. ve 4 yıllık evlilikde bana çok şey kattı.. buradan bir kez daha dile getirmek istiyorum kocam seni seviyorum okumayacak ama olsun.. :))
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam" demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim" diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...
(Can Yücel' den)
Bedriyecim canım benimbenim eşimin morfolojisi de 1 bende senin gibi çok araştırdım ama hamile kalan ve doum yapan okadar çok kişi varki bunları araştırıp canını sıkma iyi düşün canım olumlu ol benim eşimin morfolojiside 1 şekil bozukluğu hız sorunu herşey var bende endometriozis var eee napim benimde hamile kalmam zor kalsam da endometriozisden dolayı tutunacağı muamma hayata küselimmi olmuyo deyip bırakalımmı HAYIR herşey Allahtan canım zaten o ol derse olacak biliyoruz ama olmucaksa da naparsak yapalım olmucak bu böye nolursun araştırma yapıp kafanı karıştırma
anam ben otada razıyım samanada..nasıl yaptın bizede anlat:))
modelini felan bilmem..bizimkilerde böyle naapalım..:))
kız bu çok ağır oldu nazoo..sen bize ne demek istiyosun:))
DOĞRU SÖYLÜyorsun canım benim ya..
Allah "ol" dese olacak zaten.. bizlerin vakti gelmedi demek ki daha da.. yaşım geçiyor kızlar benim en yaşlınız benim içinizde(( 32 oluyorum martda kısmetse.. Allah hayırlısını versin.. ben ist da çapaya gidiyorum ve doktorlar aslında merfolojiye takılmadılar hiç biliyor musun önemli değil dedi hatta biri ama en son doktor ööle kaba taslak bakarken sıkıntı bu merfoloji dedi hayırlısı bakalım.. olucak ya bak inşAllahh bizlerinde olucak..
Buketcim benim koca da sevgisini göstermemeyi tercih edenlerden ama bende gösterilmesi gerketiğini düşünenlerdenim valla konuşa konuşa dır dır ede ede ama tabiki insanın içinde de olacak önceden ben sölerdim hep sevdiğimi sonra karar aldım o sölemeden sölemicem die sonra bi baktım bu sölemeye başladı mesela yatmadan önce söleriz mutlaka her gece sanki uyanmıcakmışız gibi vedalaşırızsonra ikimizde çocuk gibiyizdir hatta kız kardeşim bize valla sizin çocuk olursa çok korkuyorum abla ya akılsız olur yada çok zeki olur die amannnn ne biliyim ya herkesin var bi eksik yönü onlara sorsanız onlarında vardır başka istekleri ama şükürler olsun kızlar ben hep şükrederim sağlıklıyız,mutluyuz,huzurluyuz die çok önemli bunlar Allah kacaıkları başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNN
Sabır Allahım sabır hepimize inşallah.Aşılama yapılalı 20 gün oldu aşılamadan bir hafta sonra kontrole gittiğimde iğne verdiler.Onu olalıda 12 gün oldu.Test evde iki koyu çizgi çıktı ,birkaç saat sonra sanırım adet olmaya başladım.Sabahtan beri kaç kişiye laf anlattım hepsi o kadar çok istiyorlarki biliyorum iyi niyetlerinide.Ama ruhum her ay aynı enkaza dönüyor.Toparlanana kadar ertesi ay ve yine yeni bir umut ve yine hüsran.
DOĞRU SÖYLÜyorsun canım benim ya..
Allah "ol" dese olacak zaten.. bizlerin vakti gelmedi demek ki daha da.. yaşım geçiyor kızlar benim en yaşlınız benim içinizde(( 32 oluyorum martda kısmetse.. Allah hayırlısını versin.. ben ist da çapaya gidiyorum ve doktorlar aslında merfolojiye takılmadılar hiç biliyor musun önemli değil dedi hatta biri ama en son doktor ööle kaba taslak bakarken sıkıntı bu merfoloji dedi hayırlısı bakalım.. olucak ya bak inşAllahh bizlerinde olucak..
bende yapıyorum dır dır da ozamanda ah şu çemkirmen yokmu diyo bana ozaman :))))) arsız benn kötü ben kaka bennnn:))))))):26::26:
Sabır Allahım sabır hepimize inşallah.Aşılama yapılalı 20 gün oldu aşılamadan bir hafta sonra kontrole gittiğimde iğne verdiler.Onu olalıda 12 gün oldu.Test evde iki koyu çizgi çıktı ,birkaç saat sonra sanırım adet olmaya başladım.Sabahtan beri kaç kişiye laf anlattım hepsi o kadar çok istiyorlarki biliyorum iyi niyetlerinide.Ama ruhum her ay aynı enkaza dönüyor.Toparlanana kadar ertesi ay ve yine yeni bir umut ve yine hüsran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?