Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Vayyy internet aşkı demek seninkide farklıymış şekerim senin koca da romantikmiş sen bana gönderilen armağansın falan maşallah dielim Allah bozmasın

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
"O olmazsa yaşayamam" demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni, senin o'nu sevdiğinden.
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Çalıştığın binayı, masanı, telefonunu, kartvizitini...
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları...
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
"O benim" diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin...
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden,
Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak...

(Can Yücel' den)

smeardan birşey çıkmaz sanmam önlem amaçlı yapmışlardır için rahat olsun..

öylemi diyosun ne bileyim etrafımdekiler öylede o açıdan benimkisi kıymet bilmez abisi kardeşi nasıl kıymet verir eşlerine benimkiside ayak altına verir çok dertliyim bu konuda çokkk

canım belki seninki öyle dışarı vuramıyordur sevgisini, ama saygısıyla tutumuyla illa gösteriyordur. Amann neler var takma sürekli boşanıcam edicem deyp sonra ayy canım cicim bu daha mı iyi. Her dk kavga boşver uslu uslu otursunlar ayağımızın dibinde.

aynen sunu düzelt diyorum ben senin istedigin gibi olamam diyo beni tanımıyomuydun diyo yalancı kocaaaaaaaaaaaaa çıkarken fazlası var eksigi yok demiştii ühühühühühühü

tam tersini demek istemiş sanırım eksiği var fazlası yok böyle kabul edicen artıkın napıcan duygusallıkları evlenene kadar sonra koca ünvanına geçiyorlar.

evlilikte hiçbir teorşid doğru değil görücü usulü evlenenlerrin daha uzun sürüyr olabilir ama tanışarak evlenenlerde uzun süren yok mu çoookk var kıyaslamak yersiz. Kişilikle iki kişinin karakteriyle alakalı tamamen o ilişkinin yürüyüp yürümemesi istatistiklere göre evlilik yapılmaz ama elbette tanımak lazım bana göre ailesini, çevresini, alışkanlıklarını öyle 1 ayda da evlilik olmaz. Biz de farklıyızdır o yabancı müzik sever ben türkçe, ben daha rahayatımdır o daha endişeli takıntılı ama küçük şeyler bunlar film zevkimiz uyar ikimizde korkur gerilim severiz, ikimizde çocuk gibiyizdir hiç o yönümüzü kaybetmedik, konuşmayı anlatmayı severiz. İnsan gerçekten birbirine benzemeye başlıyor eşim pc başında oyundan kalkmayan biriymiş ama şimdi bana zaman ayırır had çıkalım şuraya gidelim deyince hiç kırmaz. Annesi de şaşırıyor bu duruma

tabii ki çok ilgi gösreten kıymet biliyor diye birşey yok ama yapmacık adam da hemen kendini belli eder vardır öyle tipler çevreye karşı romantik erkek pozları falan benim eşimde ilgilidir hata beni artık bıktıracak kadar fazla fazlası da bayıyor ama insanı gerçektenn ancak hiç yapmacık değildir çocuk gibidir benim eşim zatenn.. amann nazar değmesin..

benimde çok çekilmez halim vardır hemde öyle böyle değil tam bir cadıyımdır evde ama eşim öyle sakin öyle olgun yaklaşır ki gelde o kızgınlığa devam et o da kızar ama kızdığı zaman bir süre dışarı çıkar geldiğinde ikimizde sakinleşmiş olur beni hep kendi halime bırakır. Bazen bu adam nasıl dayanıyor yaa bana derim Peygamber sabrı var adamda yok canımm o kadarda değill..

heee benimki de ne zamandr çiçek neyin almıyor ama güzel söz söylemesini iyi bilir seviyorum falan çok söyler evde hep dibimde ayy yeterr ama diyorum yanii öyle kandırıyor beni işte ketenpereye getriyor ne de olsa güzel söz söylemenin masrafı yok.Amann hakkını yemeyeyim yaa kocamın canım o benim..

Maşallah canımm sen yat dinlen yorma kendini inşalah sağlıkla kucağına da alırsın.

Oda güzelmiş ya benimki arkadaş ortamında tanıtştık İstanbul'a bir kongre ,için gelmiş ortak arkadaşlarımız varmış o gün bende ordayım arkadaşımın abisiyle arkadaşmış tanıştırıdılar bizi sonra muhabbet koy falan msn adresleriizi aldık başladık yazışmaya sonra işte açıldı bana bende boş değildim iki ay sonra yine geldi İstanbul'a beni görmeye gittik moda sahile elinde yüzük taktı yüzüğü ama teklif falan yok. Neyse ben mutlu mesut 1 anneme dedim ben annemle tanıştı bir ay sonra gelip ben evlenmek istediğini annemle konuşurken öğrendim o arada tekifte kaynadı yanii 1 sene çıktık o geldi hep bayra, yılbaşı, doğumgünüm falan sonra da evlendik ama hep kafasına kakarım tv de falan gördükçe bak nasıl evlenme teklifi etmişler diyee..

ayy çok kötü yaa kızla çocuğun düştükleri durum ne feci yıkılmıştır kızcağız peki büyük kız neden sesini çıkarmamış yaa yok kardeşimi istiyorlar ben değilim diye o kadar mı utanma varmış annnesine deseydi barii bendeğilim sevdiği kardeşim diyee tühh..

sen bizim başımza geleni bilsen biz evlilik tarhini 1 ağustosa almıştık sonra değiştirmek zorunda kaldık eşimin işi dolayısıyla neyse eşim konuşmuş tamam değiştirdik demişler, o gün cumartesi ben kuaföre gdiicem oturacağmız evde bekliyorum farklı şehirdeyiz ya düğün burda olacak. Eşimin içine doğmuş sanki aramış bakın bir yanlışlık olmasın diye bir bakmışlar defterde adımız yok yok yaniii. O gün nikahımız gözükmüyorr. Cumartesi daire açık değill. Am var ya ölüyorum millet gelecek ta nereelerden. Memur dedi ki yanınızda ikametgah, falan işte varsa kaydederim araya skıştırırım neyse kii ehliyet için eşime evrak göndermiştim fazladan. Onları verdik adama açtı kaydu yoksa tam rezillikti hayatımda yaşadığım en kötü andı yani bir de düşünsenize bilmediğimizi ve orada öyle oturup memur beklediğimizi facia.

anam ben otada razıyım samanada..nasıl yaptın bizede anlat:))

yok anacım buketinkiyle benimki düşük modellerden anlaşıldı kızzz buket bak üst modeller neler yapıyomuş neler modifiyemi ettirsek acaba

modelini felan bilmem..bizimkilerde böyle naapalım..:))

rana 10 kere beğenebilsem 10 kere basacam o düğmeye..

aminnnnnnnnnnnnnnnnn her kurtlu baklanın kör bir alıcısı olurmuş zatiii :)))))))))))

kız bu çok ağır oldu nazoo..sen bize ne demek istiyosun:))

yaaaaaaaaa.baaaaaaaaaaaaakk..morfoloji norfoloji kalmadı demi..ne çok seviyosun adamı..
nazan modeli cartı curtu kalmadı..bende çok seviyorum..hiç kimse benim kadar sevemez gibi geliyo..yine olsa yine gider onu buurdum hayatta..ama yinede romantik ol romantik ol diye vıdı vıdı yapar adamın beynini burnundan akıtırdım:))napiiiiiiyim..bende böyleyim..anam kııııııııııız daha yeni hasret giderdik geldim..bissürü stok yapmıştım ..hepsi gitti şimdib..öff nerden de bu konuyu açtık(
:2:
:2::2:
öff bitirdin beni..dünya bir gündür oda bu gündür..tasavvf derki; ne dönüp geçmişi değiştirebilirsin, nede geleceği bilebilir..o zaman elinde kalan nedir..şu an..anı yaşa..

Buketcim benim koca da sevgisini göstermemeyi tercih edenlerden ama bende gösterilmesi gerketiğini düşünenlerdenim valla konuşa konuşa dır dır ede ede ama tabiki insanın içinde de olacak önceden ben sölerdim hep sevdiğimi sonra karar aldım o sölemeden sölemicem die sonra bi baktım bu sölemeye başladı mesela yatmadan önce söleriz mutlaka her gece sanki uyanmıcakmışız gibi vedalaşırızsonra ikimizde çocuk gibiyizdir hatta kız kardeşim bize valla sizin çocuk olursa çok korkuyorum abla ya akılsız olur yada çok zeki olur die amannnn ne biliyim ya herkesin var bi eksik yönü onlara sorsanız onlarında vardır başka istekleri ama şükürler olsun kızlar ben hep şükrederim sağlıklıyız,mutluyuz,huzurluyuz die çok önemli bunlar Allah kacaıkları başımızdan eksik etmesin AMİNNNNNN

wauwwwwwwwwwwwww gizemli aşıkmış senin kocada allah muhabbetinizi artırsın cnm benim

Teşekkür ederim canim benim benim bildigim de dünya 3 gündür

Dün , Bugün ve Yarın

Dün öldü onu kurtaramazsın...

Bugün can çekişiyor yetişirsen kurtarabilirsiniz

Ama yarın hiç doğmadı...
Belki yarın hiç gelmeyecek...
Belki de yarın gelecek SEN olmayacaksın

Onun için sen bugünün kıymetini bil ve Kurtarmaya çalış ....

Son düzenleme:

DOĞRU SÖYLÜyorsun canım benim ya..
Allah "ol" dese olacak zaten.. bizlerin vakti gelmedi demek ki daha da.. yaşım geçiyor kızlar benim en yaşlınız benim içinizde (( 32 oluyorum martda kısmetse.. Allah hayırlısını versin.. ben ist da çapaya gidiyorum ve doktorlar aslında merfolojiye takılmadılar hiç biliyor musun önemli değil dedi hatta biri ama en son doktor ööle kaba taslak bakarken sıkıntı bu merfoloji dedi hayırlısı bakalım.. olucak ya bak inşAllahh bizlerinde olucak..

Sabır Allahım sabır hepimize inşallah.Aşılama yapılalı 20 gün oldu aşılamadan bir hafta sonra kontrole gittiğimde iğne verdiler.Onu olalıda 12 gün oldu.Test evde iki koyu çizgi çıktı ,birkaç saat sonra sanırım adet olmaya başladım.Sabahtan beri kaç kişiye laf anlattım hepsi o kadar çok istiyorlarki biliyorum iyi niyetlerinide.Ama ruhum her ay aynı enkaza dönüyor.Toparlanana kadar ertesi ay ve yine yeni bir umut ve yine hüsran.

ayy aslıı içime gene umut geldi haa demek ki sen de okudun da çok doğum yapan bile var ayy çok sevindimm..

bu arada buket namaz ve yemeğe gidiyormuş.. çok yazmayın diye tembihlemiş hadi hepimiz yazalım da gelince okumakta zorlansın.. bukkeettt müştak burada kalmışş, en azından yemeğe götürseydin yanında yaw

Canım eşin için iyi bi doktora gitmelisiniz ben Ankarada yaşıyorum ve burda çok iyi bir hoca var zaten hastaları hep şehir dışından geliyo bak onu tavsiye ederim sana zaten birkez gelmeniz yetiyo sonrasında hep mail yoluyla haberleşiyosunuz bence ayarlayın ve gelin derim

bende yapıyorum dır dır da ozamanda ah şu çemkirmen yokmu diyo bana ozaman :))))) arsız benn kötü ben kaka bennnn:))))))):26::26:

Allah içimizdeki bu umudu eksik etmmesin zaten o umut olmasa ne yapabilirizki canım evet yıkılıyoruz çok üzülüyoruz ama Allah sabrını da veriyo hepimiz yaşıyoruz her ay acaba hamilemiyim belki bu ay olur sonra bi bakmışız hasta olmuşuz sonra hastalık bitiyo ve yeniden umut...
Kendini çok yıpratma ağla sızla ama sonra tekrar en baştan başla Allah yardımcın olsun

kızzz 60 70 anne olanlar var ne varmış yaşında hayret bişe takma aklına diyoz şimdide yaşınamı taktım gelirsem totona totona fururum haaaaaaa

tevekkül.......

Tek gözümde ne kadar gülersem güleyim gözyaşı duruyor benimm.. hemen aktı ucundan.. Allah Sabredenlerle beraberdir. Ve bizler çok şükür ki bu imtihanlardan yüzümüzün akıyla inşAllah çıkacağız.. bende soru sormak istemiyordum ama adetin normal geliyor mu var her şeyde bir hayır.. Sağlık olsun ayrıca, gerisi hayırlısıyla hepsi hallolur.. bak sen aşılamayla şansını arttırabiliyorsun çok şükür ben bende aşılamaya bile luzum yok diyorum.. tüp kapalı vs.. hayırlısı Allah'tan

Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…