- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.541
ooo gelmişsin canım namazında bize de dua etmişsindir umarım
evettttttt inş.. rabbim kabul eder
Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin
kızlar hepinize iyi günler
bende eşimle severek evlendim.evlilşik teklifi etmedi diye dert yanıyosunuz ya benimki beni ağlata ağlata evlenme teklif etti .Aradı bu iş böyle olmuyo bu işe bi nokto koymamız lazım.Ben salya sümük ayrılmak istiyor sanıyorum gittik oturduk parka ama ben ağlamaktan konuşamıyorum.Yüzüğü çıkarıpta benimle evlenirmisin diyincebende şekil bu .Ama sonradan bizde monotonlaştık beni seviyormusun sevmesem yanında ne işim var.biz seninle hiç baş başa bişey yapmıyoruz beraber sabaha kadar uyuyoruz ya.
Aminnnn inşallah kabul eder canım bende çok istiyorum namaza başlamayı ama olmuyo bi türlüAllahım bana da devamlı bi şekilde namaz kılmayı nasip ederrr AMİN DEYİN KIZLARRRR
Amin Yarabbimm.. İNŞAALLAH:: sen bize bu duaları yazıyorsun artık bende karar verdim bunları kaydetip sonralarda da okuyacağım kısmetse. Allah senden Razı olsun.
Aminnnn inşallah kabul eder canım bende çok istiyorum namaza başlamayı ama olmuyo bi türlüAllahım bana da devamlı bi şekilde namaz kılmayı nasip ederrr AMİN DEYİN KIZLARRRR
aminnnnnnn canım istiyosan günün birinde mutlaka başlarsın kapanmak çok istiyordum ama namaz kılmadan kapanmak istemedim 1 yıl oldu başlayalı inş. kapanmayıda düşünüyorum eşim pek tercih etmiyor ama kusuruma bakmasın artık inş. onuda başarırsam içim epeyce rahatlayacak namaz =huzur diyim kısaca
ilahi nasıl dayanmışya aglamana hihh neyseki sonu iyi bitmiş sekerim ahhh ahhh bilmemmi baciii aynısı başımdaaa
Ecrinn duana yürekten amin diyorum ve sana Hz İbrahimin duasını yapıyorum
Ya Rabbi beni ve soyumdan gelenleri namazı kılanlardan ve devam edenlerden eyle (amin)
ne güzelll bende çok uzun zamandır kapanmayı istiyorum ama namaza başlamadan kapanmak istemedim bende senin gibi ama eşim saolsun kapanma konusunda bişe demiyo hatta daha güzel olur dio ama ben bi türlü namazda devamlılığı sağlayamıyorum aslındaa işyerimde müsait burda da kılabilirim ama... Alahım inşallah en yakın zaman da başlıcam bi ara kılıyodum hatta eşimle birlikte başlamşıtık sonra ikimiz birden bıraktık inşallah tekrar başlarız
Tek gözümde ne kadar gülersem güleyim gözyaşı duruyor benimm.. hemen aktı ucundan.. Allah Sabredenlerle beraberdir. Ve bizler çok şükür ki bu imtihanlardan yüzümüzün akıyla inşAllah çıkacağız.. bende soru sormak istemiyordum ama adetin normal geliyor mu var her şeyde bir hayır.. Sağlık olsun ayrıca, gerisi hayırlısıyla hepsi hallolur.. bak sen aşılamayla şansını arttırabiliyorsun çok şükür ben bende aşılamaya bile luzum yok diyorum.. tüp kapalı vs.. hayırlısı Allah'tan
eşimede telkinlerde bulunuyırum ilmihalleri açık bırakıyorum namaz kısmından okusun diye merak ediyo ilgisi var ama direni inş. muaffak olurum rabbim onunda genç yaşta namaza başlamasını nasip etsin biz kılanlarada devamlılıgını nasip etsin inş.
Ayyy canım Allah razı olsun olacak inşallah bu arada ismim gerçek ismim Aslı
Allah seninde gönlünde dilediğin istediğin ne varsa Rabbim kabul etsin inşallah
Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin
Aminn aminnn sonsuz kere amin.Bu sabah testte iki çizgiyi görünce hiç çoşmamıştım.Ama Allah biliyor ya nasıl dua ettiğimi etrafımda benim gibi uğraşanlar var onların boynu bükük kalacak,ben nasıl sevinirim diye.2013 yılı inşallah bebişlerimzi bize getirsin sağlıklı şekilde.
Amin cok tebrik ediyorum seni canim Rabbim kucağına almayı da nasip eder inşallah hayırlı uğurlu olsun bebişin
Aminn aminnn sonsuz kere amin.Bu sabah testte iki çizgiyi görünce hiç çoşmamıştım.Ama Allah biliyor ya nasıl dua ettiğimi etrafımda benim gibi uğraşanlar var onların boynu bükük kalacak,ben nasıl sevinirim diye.2013 yılı inşallah bebişlerimzi bize getirsin sağlıklı şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?