Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin canım inşalllahhh
Amin cümlemizin canim hepimizin icinde ne istekleri ne acıları ne umutları var kim bilir Rabbim kimsenin umutlarını soldurmasın inşallah dua kokulu yürekler versin bizlere gercek adım Mesude canim

Mesudecim o güzel dualarını eksik etme :)

iNŞALLAH çok teşekkür ederim.İçimi en acıtanda testi eşiminde görüp onun gözlerindeki yaşları görmem.Keşke sabah o evdeyken yapmasaydım.

Vardır herseyde bir hayır gün olur o gözyaşları sevinçten dökülüverir bilemeyiz Rabbim cok merhamet eden ve cok verendir o gözyaşlarının hatırına verir belki üzülme hiçbirşey nedensiz olmuyor Hepsi Hakk'tandir...

Sabah açık renkte kan şeklinde geldi.Koyu değildi ama hani adet olursunuzda çok gelir ya 1. ve 2. gün öyle gelmiyor.Ağrımda yok.

dur bakalım bebek düşünmeye başladıgımdan beridir ne mucizelere tanık olduk hamile olupta şakır şakır regl olanda vardı dur bakalım daha gelmezse gider yaptırırsın bir test ama ben pozitif çıkan testlerin yanılma olasılıgı yok diye biliyorum

Kızlarrr bende hastalandım tuvalete gittim amannnn hiçbi belirti yoktu ama belki olmaz diodum hem ben daha eve giderken test alacaktım sabah test yapacaktım Allahım umutlanmama bile izin vermiyo sevdiği kuluyum heralde çok üzülmeyim die böle oluyo ya şimdi doktor bana gel dicek ben nasıl izin alacamda gidecem offff kızlar an itibariyle moralim yerlerde

elden gel derler ya:) bizim durumda o .Çalışınca izin almak çok zor.2-3 ay söylemedim en sonunda açıklamak zorunda kaldım mecburen.2013 yılı sana uğur ve sağlıklı bir bebek getirsin inşallah.

aslı kuzummm oldumu hiçç biliyorumkolay deil ama nasip vardır bundada bir hayır diyoruz izinde verirler sen düşünme al rendevunu hadii toplan bakiimmm

Bir mucize benim için aslında hepimiz için olsa keşke.Bende hani 2. çizgi silik çıksa anlarım iğnenin etksinden .Ama bu pat diye kopkoyu oldu.

elden gel derler ya:) bizim durumda o .Çalışınca izin almak çok zor.2-3 ay söylemedim en sonunda açıklamak zorunda kaldım mecburen.2013 yılı sana uğur ve sağlıklı bir bebek getirsin inşallah.

ya benim gibi aile şirketinde çalışsaydınız kimsenin bilmedigi bebek çalışmalarınıda söyleyemediginize göre bi başım bi dişim bi gögüsüm agrıyo diye yalanlar söylemek zorunda kalsaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…