- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.561
canım doktora gitsen ya belki hamilesindir düşük tehliken vardır kontrol ettir için rahat etsin
Malesef canım adetim başladı.Yinede bir gün gerçek olacağını düşünerek tebriğini kabul ediyorum:)
Amin canım inşalllahhheşimede telkinlerde bulunuyırum ilmihalleri açık bırakıyorum namaz kısmından okusun diye merak ediyo ilgisi var ama direni inş. muaffak olurum rabbim onunda genç yaşta namaza başlamasını nasip etsin biz kılanlarada devamlılıgını nasip etsin inş.
Amin cümlemizin canim hepimizin icinde ne istekleri ne acıları ne umutları var kim bilir Rabbim kimsenin umutlarını soldurmasın inşallah dua kokulu yürekler versin bizlere gercek adım Mesude canim
YaA kiyamam canim benim neyse hayırlısı olsun üzülme ben bozursa dua etmem demek ki yakında o hallerini de göreceğiz hayirlidiyla
Bana adet olursan 3. günü gel demişti.Sabah aradığımda çatlatma iğnesinin testi pozitif çıkarabileceğini söylediler.12 geçti aslında iğne olalı.
Malesef canım adetim başladı.Yinede bir gün gerçek olacağını düşünerek tebriğini kabul ediyorum:)
canım kanaman az lekelenme tarzındaysa git bi kan testi yaptır çok üzüldüm inşallah bidahaki aya nasip eder rabbim
Amin canım inşalllahhh
Mesudecim o güzel dualarını eksik etme :)
canım akıntın afedersin kan seklindemi kahverengiyse olabilir yada ne bileyim belkide vardır bebişin ilaç falan verir düşük için gitsenmiki acaba doktora
iNŞALLAH çok teşekkür ederim.İçimi en acıtanda testi eşiminde görüp onun gözlerindeki yaşları görmem.Keşke sabah o evdeyken yapmasaydım.
Sabah açık renkte kan şeklinde geldi.Koyu değildi ama hani adet olursunuzda çok gelir ya 1. ve 2. gün öyle gelmiyor.Ağrımda yok.
Sabah açık renkte kan şeklinde geldi.Koyu değildi ama hani adet olursunuzda çok gelir ya 1. ve 2. gün öyle gelmiyor.Ağrımda yok.
mervecim duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
Kızlarrr bende hastalandımtuvalete gittim amannnn hiçbi belirti yoktu ama belki olmaz diodum hem ben daha eve giderken test alacaktım sabah test yapacaktım Allahım umutlanmama bile izin vermiyo sevdiği kuluyum heralde çok üzülmeyim die böle oluyo ya şimdi doktor bana gel dicek ben nasıl izin alacamda gidecem offff kızlar an itibariyle moralim yerlerde
Kızlarrr bende hastalandımtuvalete gittim amannnn hiçbi belirti yoktu ama belki olmaz diodum hem ben daha eve giderken test alacaktım sabah test yapacaktım Allahım umutlanmama bile izin vermiyo sevdiği kuluyum heralde çok üzülmeyim die böle oluyo ya şimdi doktor bana gel dicek ben nasıl izin alacamda gidecem offff kızlar an itibariyle moralim yerlerde
dur bakalım bebek düşünmeye başladıgımdan beridir ne mucizelere tanık olduk hamile olupta şakır şakır regl olanda vardı dur bakalım daha gelmezse gider yaptırırsın bir test ama ben pozitif çıkan testlerin yanılma olasılıgı yok diye biliyorum
Vardır herseyde bir hayır gün olur o gözyaşları sevinçten dökülüverir bilemeyiz Rabbim cok merhamet eden ve cok verendir o gözyaşlarının hatırına verir belki üzülme hiçbirşey nedensiz olmuyor Hepsi Hakk'tandir...
elden gel derler ya:) bizim durumda o .Çalışınca izin almak çok zor.2-3 ay söylemedim en sonunda açıklamak zorunda kaldım mecburen.2013 yılı sana uğur ve sağlıklı bir bebek getirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?