Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Moralin niye bozuk?
Hz. Adem (a.s.) gibi 200 sene tevbe mi ettin?

Moralin niye bozuk?
Hz.ibrahim (a.s.) gibi ateşe mi atıldın?

Moralin niye bozuk?
Hz.zekeriyya (a.s) gibi testereyle mi kesildin?

Moralin niye bozuk?
Hz.yusuf (as) gibi kuyuya mı atıldın?

Moralin niye bozuk?
Hz.MUHAMMED (sav) gibi taif'te taşlandın mı, başına işkembe mi konuldu namaz kılarken, dişin mi kırıldı, yüzüne tükürük mü atıldı, hicrete mi zorlandın, sevdiklerinden mi ayrıldın?

Moralin niye bozuk?
Hz.hamza (r.a) gibi burnun kulağın mı kesildi?

Moralin niye bozuk?
Musab bin umeyr (r.a) gibi kolların mı kesildi?

Moralin niye bozuk?
Cafer bin ebi talip (r.a) gibi ok, mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandın mı?

Moralin niye bozuk?
Ammar,sümeyye, yasir (r.a) gibi işkence mi gördün?

Moralin niye bozuk?
Bilal (r.a) gibi kızgın kumlara yatırılıp, üzerine taşlarmı kondu?

Moralin niye bozuk?
Yunus peygamber (as) gibi denize mi atıldın?

Moralin niye bozuk?
Eyüp peygamber (as) gibi vücudunu yaralar mı kapladı?

Moralin niye bozuk?
Hz. İsa (as) gibi çarmıha mı gerilmek istendin?

Moralin niye bozuk?
Üstad Bediüzzaman gibi zindana mı atıldın, zehirlendin mi?

Moralin niye bozuk?
Ne düşünüyorsun, dünyalık işler mi?

Silkinelim, kendimize gelelim........?

Üzüleceksen,

namazını kazaya bıraktığın için, teheccüde kalkamadığın için, birinin kalbini kırdığın, pazartesi perşembe orucunu tutamadığın için üzül

Üzüleceksen,

bugün ALLAH için bir şey yapamadığın için,
ALLAH ve Rasulü (sav)'i memnun edemediğin için üzül

Filistinde, Çeçenistanda, Irakta ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören, işkence edilen, öldürülen din kardeşlerin için üzül

üzülürsen,

bir fakire yardım edemediğin için, yetimin elinden tutamadığın için üzül

Üzüleceksen,

Afrika'da ve diğer ülkelerde bir lokma ekmek bulamayan, hastalıklarla mücadele eden insanlar için üzül

Üzüleceksen,

Kur'an'ı yeterince okuyup, hayatına tatbik edemediğin için üzül

Üzüleceksen,

Peygamber Efendimiz (sav)'i, canından, malından, aile bireylerinden, herşeyden çok sevemediğin için üzül

Üzüleceksen,

hakiki manada kul, Efendimiz (sav)'e ümmet olamadığın için üzül

Üzüleceksen,

Efendimiz (sav)'in şefaatine nail olamama korkusuyla üzül

( ooff allahım ay sonu çok kotu oluyo insan

Senin iş daha da zormuş.Zaten adet tarihim etrafta milli gün gibi herkesce bilinir oldu,mahrem falan kalmadı.Güzel Allahım millet evleniyor 1 ay sonra duyuyoruz hamile.Sen bize dayanma gücü ver.

Kizlar ne kadar da sizi anlıyorum desem de yaşamadığım için bilemem tam anlamıyla tabi üzüleceğiz ki sonra sevinelim de hersey zaman zaman olur Rabbim üzüntülerimizi sevinçlere kalp kırıkları ve hayal kırıklarınızı yeni umutlara çevirdin inşallah hersey gönlünüzde olur Rabbim yar ve yardımcınız olsun elimden gelen tek şey dua etmek Rabbim sieti teselli etsin...

elden gel derler ya:) bizim durumda o .Çalışınca izin almak çok zor.2-3 ay söylemedim en sonunda açıklamak zorunda kaldım mecburen.2013 yılı sana uğur ve sağlıklı bir bebek getirsin inşallah.
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
aslı kuzummm oldumu hiçç biliyorumkolay deil ama nasip vardır bundada bir hayır diyoruz izinde verirler sen düşünme al rendevunu hadii toplan bakiimmm
Nazancım öyle olmuyo işte elimde deil kolay değil bunu hepimiz biliyoruz

biliyorum kolay deil ama yarına geçicek yeniden umutlar yeşerecek valla kızzz kendimden biliyorum

Nazancım canım beni güldürdün ya Allahta senin gönlüne göre versin ben heralde bi kaçgün hırpalarım kendimi yada bilmiyorum ya ben hastaneyi tedaviyi falan bıraksammı acaba die düşünüyorum olursa kendiliğinden olur çok yıprandım amayada evlatmı edinsekki ayyy ne bilim saçmalıyorum işte

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun'' buyurur.
Beğen

oku demet oku

demet sayfaları oku

sayfaları demet okusun

kııııııız nazaaaaaaann.seni varya gebertirim haaaaa:))çirkef gacı:)

anam ben size az yazın demedim mi??
neden sözüm dinlenmiyor benim bu topikde?

niye kimse beni kale almıyor?

başçavuşun eşşeğimi o.uruyor burda:))
dağılın uleeeeeeeeeeyn:) müştak geliyo

Farkında mısınız arkadaşlar belli bir noktaya gelince sohbet nasıl tıkanıyor.Tabiki Allaha inancımız sonsuz bir gün dualarımız inş kabul olacak.Bu yuvaları kurmayı nasip etmiş Allahım inş bebişte nasip eder,Ama hamile olsak yada bebeğimiz olsa ne çok konusacak soracak sey bulurduk değil mi?Adet olunca gardımız düşüyor ve ben kendi adıma tıkanıyorum,boğazım düğümleniyor resmen.

ayyyy kızlar yaa altı üstü dün akşamdan beri girmedim hee okuyup bitiremedim ki cevap yazayım
alıntı yapa yapa sayfa beni dışarı attı bende pes ettim en sonundaa
Ama süpersinizz valla sevdim ben bu konuyu ..

sorma bacım sorma kudurdu topik bugün şahsım adına konuşayım müthiş bir enerji patlaması yaşıyorum :))))))) akşam napsamki :26::26::26:

kızlar çok güzel konuya değinmissiniz bende dün kendi kendime dedimki girmicem k.k ya adet olasıya kadar aklımdan çıkmıyor paronayak oldum dedim. bebek konusunda konuşmucam dedim..

kalbim ne kadar temizmiş ki konu deişmiş sağolun vallaa...

biraz bende anlatayım. biz ilköğretim çağında 5 katlı apartmanda oturuyorduk.. 1.katında eşimler 3. katında bir kaç yıl sonra biz apartmandan ayrıldık eşimlerde kendilerine ev yapıp taşınmışlardı.. yıllar sonra ben 20 yaşındayken annemle babam ayrıldıktan sonra eşimlerin evlerin karşısına daireler yapılmıştı oraya taşındık kayınvaldemi tanıyorudm bize gidip geliyordu 1 seneye yakın ne ben eşimi gördüm ne eşim beni ..

birgün bizim çamaşır makinası arızalanmıştı kayınvaldem de benim oğlum var klimacı ve beyaz eşyacı söyleyelim gelsin yapsın dedi.. annemde ev oturmalarından hiç hoşlanmazdı işten geldim çok sinirliydim ağlamaktan gözlerim şişmişti iş yerinde kavga etmiştim anneme ben biraz yatıcam dedim kaltığımda saat 20:30 du anne canım çok sıkkın hadi gel meral teyzelere gidelim hem çamaşır makinasına bakması için oğluna söyleriz dedim.. gittik eşimde işten geldi..

daha önce görümşüm ben onu ama hiç hatırlamıyorum. ertesi gün oldu annesiyle geldi bize baktılar akşama kadar çamaşır makinası tamir edildi bir ara gittiler parça almaya .. tekrar geldi akşam yemeğini bizde yedi komşu oğlu yaa anneminde aklına bişey gelmiyr benimde öyle .. bir ara aşağı inicektim ben oda arkamdan geldi duygularını açıkladı bende boş anımamı geldi hala anlamış değilim verdim telefon numaramı..

2 ay görüştükten sonra evlenme teklifi etti aradan 2 ay daha geçtikten sonra nişanlandık biraz hızlı oldu ama 1,5 sene nişanlı kaldık.. 2007 de evlendik .. işte böyle

tek kötü huyu çok kıskanç olması .. beni fazla sahiplenmesi.. biraz daaraltıyor ara sıra bunaltıyor...

gelmeyen bebişlere dilber aydan gelmezsen gelmeyi armağan ediyorum

:)Vallahi bir gelsin tohumuna para mı saydın?diye bir laf var ya.evet saydım diyeceğim.

yada bizler çocuklarımıza kızınca seni bana parayla mı verdiler?diye sorunca onlarda evet parayla verdiler diyebilirler:)

Keşke bir merkez olsa dış dünyaya kapalı ama bizler için herşeyin mevcut oldugu,giren hamile kalmadan çıkmayacak kural bu olsa.Beyler yalnızca gerektiğinde gelsede olur.Düşünsenize hepimizin derdi aynı.Biir soru soran, ah vah eden,ailenizden bir bebeği sevdiğinizde ay yazık bunlarında olsa diye iç geçiren(ben bunu biliyorum ve hissediyorum)kimseler yok.Pat diye ortaya çıkacağız karnımız büyümüş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…