Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar kizlar gelem mı yemeklerizden yiyem mı siz orda tokken ben burda açlıktan ölem mı
Kizlar ben acıkdım ayy pardon bebegim açıktı galiba ne yesem ki şimdi

Son düzenleme:

"""Pat diye ortaya çıkacağız karnımız büyümüş:)""
işte o zamanda sevgili arkadaşım;

--yaaaaaaaaaaaa bakın bizimde var bizimde var...ooooooooooooooooh..canımada deysin canımada deysin diyeceğiz:))

Kizlar kizlar gelem mı yemeklerizden yiyen mı siz orda tokken ben burda açlıktan ölen mı
Kizlar beb acıkdım ayy pardon bebegim açıktır galiba ne yesem ki şimdi

anacım yeeeeeeeeeee..çatlayana kadar yeeeeeeeee..şişip şişip de ortandan birşey çıkacakmış gibi yee,, çünkü zaten öyle olacak:)))

seni seni seni komsunun oğlu haa aaa ben eşim kıskanç olsun isterdim yaa hiç kıskanmaz benimki ama ben kıskancım enteresandır eşimin burcuda akrep benimkiside akrep akrepler kıskanç olurlar diye biliryordum eşim bunu çürüttü

bende anlatmak istiyorum bendeeee
Kocacımla ingilizce kursuna giderken tanıştık abisinin sevgislisi benim liseden arkadaşımdı, o tanıştırdı hatta ilk msjı da ben atmıştım onun işi çok yoğunmuş ozamanlar 4 sene flört ettik sonra doğum günümde (yılbaşı günü) beni yemeğe çıkardı hisarüstü üstünde çok güzel bir restoranttı, ben doğum günümü kutluyoruz sanmıştım meğer restorant çalışanları herkes o günün anlam ve önemini biliyormuş çatttt bi çakardı yüzüğü dondum kaldım tabiki ağlaya ağlaya kabul ettim çok duygusaldıı sonra babam yurt dışındaydı ozaman oyüzden hemen anlatmadım, hee buarada eşim abimin orta okul arkadaşı çıktı ve onun da herşeyden haberi varmış yemeğe çıkarmak için önce ondan izin almış düşünceli kocacımm abime söyledim sonra babam gelince ona anlattık ama cıkkk!!
Babam vermedi beni 6 ay evden dışarı çıkmadım diyebilirim (Oflu olduğumuz için babam tutucudur, benden habersiz iş çevirdiniz diye kızdı daha çok) Sonra ben çok dua ettim bir deri bir kemik kaldım babamda insafa geldi 6 ayın sonunda sözlendik eşimin doğum gününde de (20 haziran) nişanlandık muradıma erdimm, şimdi çok seviyorlar ama

Evet canım inşallah.Aslında ben inanıyorumki bizim bebeklerimiz özel olacak dünyalar tatlısı,akıllı,hayırlı evlat olacaklar.Bizim armağanımız olacak onlar inşallah:)

anacım yeeeeeeeeeee..çatlayana kadar yeeeeeeeee..şişip şişip de ortandan birşey çıkacakmış gibi yee,, çünkü zaten öyle olacak:)))

ANa kıza bakk beni catlana kadar yedirecek ha kızım bu saat oldu daha bişey yemedim acıyın be insaf birşey verin de yiyem bu hamişlik insanı cok tembel uyuşuk ediyo

farklı bir bakış açısı dogunca diyelimki filan teyzenler 1000 tl maal ettiler bana 5000 patladın gebermiyesiceeeeee :))))))

evet kapasınlar bi yere ama bence bizi yakında yatırırlar akıl hastanesine kafayı yemeden hamiş kalsak bari

anam gamzee, benimkide komşu oğluydu,ama ben komşu olduğumuzu bilmiyordum,.:))

vaaaayyy, bizimkide çok uzundu, ben eşimle 4,5 yıllık evliyim, 2 yıllık nişanlı toplamda 14 yıllık sevgiliym:))hahh..anam yaavv..anlattıkça özlüyom ama olmuyoki..

ANa kıza bakk beni catlana kadar yedirecek ha kızım bu saat oldu daha bişey yemedim acıyın be insaf birşey verin de yiyem bu hamişlik insanı cok tembel uyuşuk ediyo

haklısın tembellik yapıyodur ama anacım mesude, hamileler yesin, hep yesin bol bol yesin, çatlayana kadar yesin, benim anam kardeşime hamileyken 9 ay kustu, inşallah ben öyle olmam(hamile oldumda mide bulanmaması kaldı:))

anammm kızz benim evet dedigime ne bakıyonnn benide vermedi babam 2 ay gittiler geldiler bende odama kapnamıştım amann gitsinde gelmesin ogünlerrrr salak ne zırlıyon ölüyonmu koca diye demi ahhh kafama ediyim ahhh :))))))))))

Kizlar gene nerden geldik bu konuya ya ben eşimle görücüye usulü evlendim ne anlatayım ya Siz anlattikca benim salyalarim akar bak bı de hamizin

çok ayıp bu saate kadar aç kalmakta ne demek geveze anne gitte iki lokma at agzına yavru ugundu daa orda cık cık cık

Kizlar gene nerden geldik bu konuya ya ben eşimle görücüye usulü evlendim ne anlatayım ya Siz anlattikca benim salyalarim akar bak bı de hamizin

yahu asıl sen anlatacan..bizde bunu tartışıyoruz..aslında iki insanın evliyken birbirini tanıması daha güzel değilmi..sevgiliyken sınırların var..herşey zaman alıyo..
düşünsene onun hakkında hergün birşey öğreniyosun ve evlisin aynı evin içindesin, her an berabersin:))
bizim gibi cafe köşelerinde sürünmek yok:)9 anam biz ünivdeyken , birtane kaloriferli sıcak mekan bulamazdık..Allahım bi evimiz olsada halıya bassak diye düşünürdük..

Canim dur hele iki gündür iyiyim su içiyordum onu bile çıkarıyordum 3 ayda 4 kilo verdim doktor seruma bağlıyı beni istahli olsam ne yiyeyim diye sorar miyim önüme geleni yerim gerçi önüme kimsede getirmiyor da

aaa neden aslında en çok anlatıcakları olan sensin belki de.. normalde derler ya görücü usulu evlilikler daha sağlam temelli olur, kavga olmaz en azından ilk zamanlar doğru mu? nekadar nişanlı kaldın, evlilik ne zaman oldu? bissürü sorular.. hepimizin ki ayrı hikayeler işte.. sonumuz gidişatımız güzel olsun inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…