- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.161
kızlar bayram hazrlıklarnız nasıl gidiyor.bayrama ne alıyım diye düşünüyorum siz neler alacaksiz neler yapacaksız?
Canım dün sormuştun bayramda ne alacaksınız diye, ben şu resimdeki elbisenin yeşilini değilde, lacivert olanını aldım. üzerine de uygun bi eşarp, ayakkabım ve çantam zaten vardı, bayramlığı hallettim şükür geçen hafta, son güne bırakmadım
EEe kızlar sizler ne yaptınız ne alacaksınız, ne almayacaksınız?? Gerçi ben bu bayram hiçbişey almıycaktım,eskisi gibi bayramlık hevesim kalmadı, yaşlandım heraldeama babamın içinden gelmiş para verdi durduk yere, bayramlık alırsın dedi, çocuk gibi hissettim kendimi bende gittim aldım tabi
Eki Görüntüle 490226
Canım dün sormuştun bayramda ne alacaksınız diye, ben şu resimdeki elbisenin yeşilini değilde, lacivert olanını aldım. üzerine de uygun bi eşarp, ayakkabım ve çantam zaten vardı, bayramlığı hallettim şükür geçen hafta, son güne bırakmadım
EEe kızlar sizler ne yaptınız ne alacaksınız, ne almayacaksınız?? Gerçi ben bu bayram hiçbişey almıycaktım,eskisi gibi bayramlık hevesim kalmadı, yaşlandım heraldeama babamın içinden gelmiş para verdi durduk yere, bayramlık alırsın dedi, çocuk gibi hissettim kendimi bende gittim aldım tabi
Eki Görüntüle 490226
günaydın canlarım.ben bu sabah bir kasık ağrısıyla uyandım,tam kasığımın ortasına sanki bıçaq saplıyolardı,çişim geldiyi için tualete gittim,öyle bir hale düşdüm ki soğuk ter bastı,migdem bulandı başım felaket donuyordu,kendimi bıraksam bayılacaktım yani,5dakika falan tualetten duramadım,sonra bir cesaret kendimi toparlayıp yatağa attım,heryerim sırılsıklam,tam bayılıcaktım yani,evde yanlız olduğum için kendimi tuttum.sonra uzandım ve karnımın ağrısı da geçti.acaba nedendi ya?şimidi de çok halsizim,miydem fena halde bulanıyor,sanırım benim belirtiler gelmeye başladı ya....çok halsizim,ayağa kalkıtığımda yine sabahki gibi olmaktan korkuyorum...
Eki Görüntüle 490226
gunaydın canım keçmiş olsun.artık senin belirtiler başlamış korkma canım yaşadıkların normaldı 3 ay devam edecek ama bazi hamişlerde 9 ay devam ediyor.canım yat dınlen ağır işler görmegünaydın canlarım.ben bu sabah bir kasık ağrısıyla uyandım,tam kasığımın ortasına sanki bıçaq saplıyolardı,çişim geldiyi için tualete gittim,öyle bir hale düşdüm ki soğuk ter bastı,migdem bulandı başım felaket donuyordu,kendimi bıraksam bayılacaktım yani,5dakika falan tualetten duramadım,sonra bir cesaret kendimi toparlayıp yatağa attım,heryerim sırılsıklam,tam bayılıcaktım yani,evde yanlız olduğum için kendimi tuttum.sonra uzandım ve karnımın ağrısı da geçti.acaba nedendi ya?şimidi de çok halsizim,miydem fena halde bulanıyor,sanırım benim belirtiler gelmeye başladı ya....çok halsizim,ayağa kalkıtığımda yine sabahki gibi olmaktan korkuyorum...
ah canım benim şimdi işte gerçekten hamiş olduğun belli oldugünaydın canlarım.ben bu sabah bir kasık ağrısıyla uyandım,tam kasığımın ortasına sanki bıçaq saplıyolardı,çişim geldiyi için tualete gittim,öyle bir hale düşdüm ki soğuk ter bastı,migdem bulandı başım felaket donuyordu,kendimi bıraksam bayılacaktım yani,5dakika falan tualetten duramadım,sonra bir cesaret kendimi toparlayıp yatağa attım,heryerim sırılsıklam,tam bayılıcaktım yani,evde yanlız olduğum için kendimi tuttum.sonra uzandım ve karnımın ağrısı da geçti.acaba nedendi ya?şimidi de çok halsizim,miydem fena halde bulanıyor,sanırım benim belirtiler gelmeye başladı ya....çok halsizim,ayağa kalkıtığımda yine sabahki gibi olmaktan korkuyorum...
Günaydın tatlım ne kadar güzel dileklerde dualarda bulunmuşsun, senin içinde geçerlli olsun hepsi inşallahHer dogan gunle icinde yeseren umut cicekleriniz hic solmasin her gununüz birbirinden aydinlik olsun GUNAYDIN bacılar
çok sağol canım benimçok şık görünüyor canım. hayırlı olsun.
evet meleğim kapalıyım Allaha çok şükür, Allah isteyen herkese nasibetsin inşallah, şeytanın vesveseleri çok olur kapanmak isteyen kişiye, veya ne bileyim namaza başlayacak olana veya iyi bir iş yapmak isteyene. Allahım hepinizi şeytanın vesveselerinden uzak tutsun, sağlam iradeli olmayı nasibetsin canım benimçok güzelmiş canım güle güle giy yasemincim sen kapalıymıydın darısı bizlere olsun inş. ben halen muallaktayım
bak yaaa uzman operatör doktorum benim yine bilgi saçmış etrafa. maşallah sana yaa sen dr olacak kızmışsın varya harcanmışsın kardeşimCANIM BENİM HORMOOOOOOOOOONLAAAAAAAAAAAARR HORMONLAAAR..sakın korkma kendini bırakma..bak ne güzel cesaretin gelmiş..kendini yatağa atmışsın..içinde taşıdığın ve daha doğmadan ve hatta olmadan önce bile çok sevdiğin o varlığı senin vücudun parazit olarak görüyo..ve onu dışarıya atmaya çalışıyo..elbetteki bunu başaramayacak..sen buna izin vermezsin..ama o bunu başaramayacağa kadar da böyle şeyler olacak..bak ben şimdiden daha adet olurken bütün belirtileri gösteren bi insanım..hamileyken nasıl olurum acaba bi düşünsene:))miden için tuzlu kraker bulundur yanında.. çubuk krakerler varya..çok zorlanırsan doktor yolu hep açık ama şşimdilik kendi içinde halledebilirsin bence..
canım elbise güzelmiş..ben bayramlık mayramlık almayı bıraktım uzun zaman önce...dün iki tane blüz aldım onlarda pek bayramlık sayılmaz...
canım elbise çok güzel bende bu yeşıl maks etekler var ya ondan aLMIŞDIM YENİ USTUNEDE BLUZ ALDIM AMA BEN RAHAT BİR ŞEYLER İSTİYORUM EŞİME PANTOLON ALDIRACAM.GÖZÜM DOYMUYOR GİYİSİYE NE ALACAM UFFFFFCanım dün sormuştun bayramda ne alacaksınız diye, ben şu resimdeki elbisenin yeşilini değilde, lacivert olanını aldım. üzerine de uygun bi eşarp, ayakkabım ve çantam zaten vardı, bayramlığı hallettim şükür geçen hafta, son güne bırakmadım
Eki Görüntüle 490226
yeşil üste ne reng ayakkabı ve canta alsam acabacanım elbise çok güzel bende bu yeşıl maks etekler var ya ondan almışdım yeni ustunede bluz aldım ama ben rahat bir şeyler istiyorum eşime pantolon aldıracam.gözüm doymuyor giyisiye ne alacam ufffff
ah
bak yaaa uzman operatör doktorum benim yine bilgi saçmış etrafa. maşallah sana yaa sen dr olacak kızmışsın varya harcanmışsın kardeşim
oo tontişim sen erkenden bırakmışsın bu işleri, azıcık zorla kendini içinden gelmesede ufak tefek bişey al kendine. insan yaşama hevesini kaybetmemesi lazım, bazen kendini zorlayacaksın tatlım
VerenGul/ gül 16.08.2012 perşembe hamişlik
bdroner/ aysunsedat bedriye / aysun 17.08.2012 cuma hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
nartanesiii/btskn ayşe / bircan 18.08.2012 cumartesi hamişlik (bugün 2 kişi için okuyacağız)
günaydın bende tevhidleri toplu tamamladım bugunden sonra tatile giriyoruz hakkınızı helal edin ve şimdiden iyi bayramlar diliyorumm
tatlım yaz aylarında ben hep krem rengi ayakkabı ve çantayı tercih ediyorum, her renk kıyafete yakışıyor. ben olsam krem alırdımcanım elbise çok güzel bende bu yeşıl maks etekler var ya ondan aLMIŞDIM YENİ USTUNEDE BLUZ ALDIM AMA BEN RAHAT BİR ŞEYLER İSTİYORUM EŞİME PANTOLON ALDIRACAM.GÖZÜM DOYMUYOR GİYİSİYE NE ALACAM UFFFFF
şu mübarek ramazan bitince melisa çayını tavsiye ediyorum sana bebeğim, süper bir şey, insan daha rahat daha relax ve stressiz oluyor. hem bu hissettiğin negatifliğide alıyor, ben aktardan sallama melisa çayı alıyorum, arada bir sallıyorumYAŞAMA HEVESİMİ kaybettiğimi ve hayat enerjimin düştüğünü biri daha söylemişti bana..belkide öyledir..aslında çok gülen ve gülmeyi seven bi insanım..bazen suratımı asıp oturduğu söylerler ama ben ona kaş çatmak diyorum..alışkanlık..ama biri bişey söylese hemen gülerim..asık suratlı kalamam..hayat enerjim neden düşüyor onuda bilemiyorum..bir çok sebep olabilir.ama Allah'a olan inanç enerjim hiç düşmedi..Arıyorum yaseminciğim arıyorum..cemalnur sargut okuyorum şu aralar..daha doğrusu okumaya çalışıyorum..
müştak da öyle diyo..silkelen bi kendine gel diyo..
saygılar
he heee bende öyle oluyorum bazen. sen ne iş yapıyordun canım unuttum benkızlar ben işyerinde sürekli caps lock tuşu açık çalışıyorum..bazen unutupbüyük harflerle yazıyorum yanlış anlaşılmasın..aslında bağırmıyorum yani..
ayy milletin kalbi kırılmasın üzülmesin diye kendimizi üzüyoruz bizde yaa, bazen bunalıyorum aman o üzülmesin o kırılmasın vs vs.. ama işte insanca yaşamak içinde sadece kendimizi değil, çevremizdeki insanların düşüncelerinide önemsememiz gerekiyor. sen bol bol yat uyumaya çalış tatlım düşünme bişeyler, bilgisayardan aç film izle, bebek gelişim belgesellerini izle youtube dan, oyun oyna filan vaktin geçsinya ben gerçekten çok garibim,ayağa kalkacak halim yok yani,suyumuz da kesildi,sinirim zaten tepemde,bu halsizlik çok garip ya,darısı hepinizin başına.hem ben annemler gitmek istiyorum,ama1hafta oldu geleli,kaynanam mızmızlanır şimdi,kendisi ben bir yerlere gidince beni çok özlüyor,yalnız kalamıyor,nereye gidersem gideyim hep mızmızlanır.ben çok kötüyüüüüüüüüüüüüüm,yazıyı bilem zor yazıyorum.bu özlem nereye gitti ya,hamiş oldu terketti bizi galiba...
Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inşAllah.. canım sıkkın çok eşimin test sonucunda marfoloji %1 çıktı doktor baktı düşük ama sıkıntı değil dedi hiç bir ilaç bişey vermedi de ne alaka netde herkes tüp bebekle bile zor diye yazmışlar..
Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inşAllah.. canım sıkkın çok eşimin test sonucunda marfoloji %1 çıktı doktor baktı düşük ama sıkıntı değil dedi hiç bir ilaç bişey vermedi de ne alaka netde herkes tüp bebekle bile zor diye yazmışlar..
canım benim sıkma tatlı canını..ilacı var tedavisi var bu işin.. yaseminin yazdıgı gibi tekrar isteyebilir..benim kocamda hiç bi problem yokda ne oluyo...bende yine bişey yok.. doktor ona demiş bikeresinde ceketini atsan hamile kalırım..hanii tık yok bende... takılmaaaaa..kendimden örnek veriyorum ki anlıyasın....
canım benim sıkma tatlı canını..ilacı var tedavisi var bu işin.. yaseminin yazdıgı gibi tekrar isteyebilir..benim kocamda hiç bi problem yokda ne oluyo...bende yine bişey yok.. doktor ona demiş bikeresinde ceketini atsan hamile kalırım..hanii tık yok bende... takılmaaaaa..kendimden örnek veriyorum ki anlıyasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?