- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.621
farklı bir bakış açısı dogunca diyelimki filan teyzenler 1000 tl maal ettiler bana 5000 patladın gebermiyesiceeeeee :))))))
evet kapasınlar bi yere ama bence bizi yakında yatırırlar akıl hastanesine kafayı yemeden hamiş kalsak bari
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr s.a nasılsınızzzz
canım lekelenme olabilir benim 3 gün sürmüştü kahve geldi ardından kırmızıya yakın gelmişti bence bi dr a gitmelisin 2 gün bekleme hemen git derim ben hamilelik olabilir düşük riskliyse ilaç verir dr engellenir ihmal etme..Sabah açık renkte kan şeklinde geldi.Koyu değildi ama hani adet olursunuzda çok gelir ya 1. ve 2. gün öyle gelmiyor.Ağrımda yok.
yahu asıl sen anlatacan..bizde bunu tartışıyoruz..aslında iki insanın evliyken birbirini tanıması daha güzel değilmi..sevgiliyken sınırların var..herşey zaman alıyo..
düşünsene onun hakkında hergün birşey öğreniyosun ve evlisin aynı evin içindesin, her an berabersin:))
bizim gibi cafe köşelerinde sürünmek yok:)9 anam biz ünivdeyken , birtane kaloriferli sıcak mekan bulamazdık..Allahım bi evimiz olsada halıya bassak diye düşünürdük..
canım lekelenme olabilir benim 3 gün sürmüştü kahve geldi ardından kırmızıya yakın gelmişti bence bi dr a gitmelisin 2 gün bekleme hemen git derim ben hamilelik olabilir düşük riskliyse ilaç verir dr engellenir ihmal etme..
yaa kızlar konunuzu dağıtmak istemiyorum ama an itibariyle çok canım sıkıldı benim eşimin merfololiji 1 çıkmıştı ya şimdi bu formda başka topiklere baktım hep düşük yapmışlar yada gebe kalamamışlar tüpde bile zor demişler sadece 1 kişi doğurmaya yaklaşmış o yazdığı zamanlar.. Canım sıkıldı ya.
ınsallah cnm cıkmıycaksmeardan birşey çıkmaz sanmam önlem amaçlı yapmışlardır için rahat olsun..
.
kızlarrr bende hastalandımTuvalete gittim amannnn hiçbi belirti yoktu ama belki olmaz diodum hem ben daha eve giderken test alacaktım sabah test yapacaktım Allahım umutlanmama bile izin vermiyo sevdiği kuluyum heralde çok üzülmeyim die böle oluyo ya şimdi doktor bana gel dicek ben nasıl izin alacamda gidecem offff kızlar an itibariyle moralim yerlerde
canım tedaviyle değil doğal yolla oldu lekelenmem geldi korktum düşük yapıorum die hemen hastaneye gittim dr ilaç verdi zaten hamileliğin ilk 3 ayı düşük riski oluyor senin önlem alman lazım..dikkat etmen lazım o yüzden diorum ki sen yindede git bir dr a görün belki bebiş vardır..dr a giderek bişi kaybetmessin ama gitmessen bebiş varsa ALLAH korusun kaybetme riskin var..sağol canım RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH..3 gün mü bayağı mı gelmişti.Tedaviyle mi oldu?Benim 2. aşılamaydı bu ay.Malum iğneler pozitif çıkartıyormus.Ne iğneymiş 12 günde vucut atamamıs.Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
canım tedaviyle değil doğal yolla oldu lekelenmem geldi korktum düşük yapıorum die hemen hastaneye gittim dr ilaç verdi zaten hamileliğin ilk 3 ayı düşük riski oluyor senin önlem alman lazım..dikkat etmen lazım o yüzden diorum ki sen yindede git bir dr a görün belki bebiş vardır..dr a giderek bişi kaybetmessin ama gitmessen bebiş varsa ALLAH korusun kaybetme riskin var..sağol canım RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH..
tadlım ya verende o alanda tabıkı herkeste aynısı olmas hıc olmayacak dıye vazgecenlerde bıle bebek oluyo rabbım nasıp ettıkten sonra uzme kendını tabıkı hapımız yasıycaz o gusel duyguyu
ınsallah cnm cıkmıycak
cnm en azında gununde oluyosun vaktınde oluyosun cok sukur bı duzensızlıgın yok kı buda guzel yumurtladıgını gosterır sukret vaktı zamanı gelınce olucaaak inşallah
Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allahtan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.
Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. 'Biz Allaha teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun'' buyurur.
Beğen
Allah cızırtını vermesin e mı kiz bunun nesi iyi hergün hayal kırıklığı yasıyorsun bilsem kabul edermiydim dediğin zamanlar oluyo birşeyi bilerek kabul etmek var bir de supriz yumurtadan çikar gibi öğrenmek var ahh kafamın icine edeyim ben daha once niye bilemedim diye kendini yiyon ama ne olursa olsun ne kadar tanırsan tanı aynı evin icine girmedikten sonra gercek anlamda tanımamış olduğunu farkediyorsun
3 gün mü bayağı mı gelmişti.Tedaviyle mi oldu?Benim 2. aşılamaydı bu ay.Malum iğneler pozitif çıkartıyormus.Ne iğneymiş 12 günde vucut atamamıs.Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
rica ederim canım umarım söylediklerim bir işe yarar..amin inşallah.desteğin için çok teşekkürler.
çok güzel.... çok beğendim...Moralin niye bozuk?
Hz. Adem (a.s.) gibi 200 sene tevbe mi ettin?
Moralin niye bozuk?
Hz.ibrahim (a.s.) gibi ateşe mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz.zekeriyya (a.s) gibi testereyle mi kesildin?
Moralin niye bozuk?
Hz.yusuf (as) gibi kuyuya mı atıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz.MUHAMMED (sav) gibi taif'te taşlandın mı, başına işkembe mi konuldu namaz kılarken, dişin mi kırıldı, yüzüne tükürük mü atıldı, hicrete mi zorlandın, sevdiklerinden mi ayrıldın?
Moralin niye bozuk?
Hz.hamza (r.a) gibi burnun kulağın mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Musab bin umeyr (r.a) gibi kolların mı kesildi?
Moralin niye bozuk?
Cafer bin ebi talip (r.a) gibi ok, mızrak ve kılıç darbeleriyle yaralandın mı?
Moralin niye bozuk?
Ammar,sümeyye, yasir (r.a) gibi işkence mi gördün?
Moralin niye bozuk?
Bilal (r.a) gibi kızgın kumlara yatırılıp, üzerine taşlarmı kondu?
Moralin niye bozuk?
Yunus peygamber (as) gibi denize mi atıldın?
Moralin niye bozuk?
Eyüp peygamber (as) gibi vücudunu yaralar mı kapladı?
Moralin niye bozuk?
Hz. İsa (as) gibi çarmıha mı gerilmek istendin?
Moralin niye bozuk?
Üstad Bediüzzaman gibi zindana mı atıldın, zehirlendin mi?
Moralin niye bozuk?
Ne düşünüyorsun, dünyalık işler mi?
Silkinelim, kendimize gelelim........?
Üzüleceksen,
namazını kazaya bıraktığın için, teheccüde kalkamadığın için, birinin kalbini kırdığın, pazartesi perşembe orucunu tutamadığın için üzül
Üzüleceksen,
bugün ALLAH için bir şey yapamadığın için,
ALLAH ve Rasulü (sav)'i memnun edemediğin için üzül
Filistinde, Çeçenistanda, Irakta ve dünyanın dört bir yanında zulüm gören, işkence edilen, öldürülen din kardeşlerin için üzül
üzülürsen,
bir fakire yardım edemediğin için, yetimin elinden tutamadığın için üzül
Üzüleceksen,
Afrika'da ve diğer ülkelerde bir lokma ekmek bulamayan, hastalıklarla mücadele eden insanlar için üzül
Üzüleceksen,
Kur'an'ı yeterince okuyup, hayatına tatbik edemediğin için üzül
Üzüleceksen,
Peygamber Efendimiz (sav)'i, canından, malından, aile bireylerinden, herşeyden çok sevemediğin için üzül
Üzüleceksen,
hakiki manada kul, Efendimiz (sav)'e ümmet olamadığın için üzül
Üzüleceksen,
Efendimiz (sav)'in şefaatine nail olamama korkusuyla üzül
seni seni seni komsunun oğlu haa aaa ben eşim kıskanç olsun isterdim yaa hiç kıskanmaz benimki ama ben kıskancım enteresandır eşimin burcuda akrep benimkiside akrep akrepler kıskanç olurlar diye biliryordum eşim bunu çürüttü
ohooo siz muhabbeti ilerletmişsiniz geçmişin hepsini okuyamadım biz de görücü usulü tanıştık ama sonra eşim peşimi bırakmadı iyi ki bırakmamış
aslındaben bebek mevzusunu askıya almıştım ama sormadan edemeyeceğim eşimin sperm hızı ameliyattan 3 ay sonra yüzde 3 çıkmıştı 7 ay oldu ameliyat olalı şimdi yüzde 10 olmuş ne kadar olması lazım dr çok iyi demiş ama bide size sorayım dedeim
ohooo siz muhabbeti ilerletmişsiniz geçmişin hepsini okuyamadım biz de görücü usulü tanıştık ama sonra eşim peşimi bırakmadı iyi ki bırakmamış
aslındaben bebek mevzusunu askıya almıştım ama sormadan edemeyeceğim eşimin sperm hızı ameliyattan 3 ay sonra yüzde 3 çıkmıştı 7 ay oldu ameliyat olalı şimdi yüzde 10 olmuş ne kadar olması lazım dr çok iyi demiş ama bide size sorayım dedeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?