Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İşte orada psikologlarda olacak amaç kafayı yemeden hamile kalabilmek zaten:)Ya ben yine bu sitede okumustum biri vardı eltisiyle aynı evde yaşıyormus kadının 3 çocuğu olmuş,kendisinin olmamıs.Çok zor bir durum.Bazen aklıma gelince çok üzülüyorum.allahım onunda yüzünü güldürsün.Öyle tuhafımki bugün kendi kendime ekran başında bir gözlerim doluyor bir gülüyorum.

Sabah açık renkte kan şeklinde geldi.Koyu değildi ama hani adet olursunuzda çok gelir ya 1. ve 2. gün öyle gelmiyor.Ağrımda yok.
canım lekelenme olabilir benim 3 gün sürmüştü kahve geldi ardından kırmızıya yakın gelmişti bence bi dr a gitmelisin 2 gün bekleme hemen git derim ben hamilelik olabilir düşük riskliyse ilaç verir dr engellenir ihmal etme..

Allah cızırtını vermesin e mı kiz bunun nesi iyi hergün hayal kırıklığı yasıyorsun bilsem kabul edermiydim dediğin zamanlar oluyo birşeyi bilerek kabul etmek var bir de supriz yumurtadan çikar gibi öğrenmek var ahh kafamın icine edeyim ben daha once niye bilemedim diye kendini yiyon ama ne olursa olsun ne kadar tanırsan tanı aynı evin icine girmedikten sonra gercek anlamda tanımamış olduğunu farkediyorsun

3 gün mü bayağı mı gelmişti.Tedaviyle mi oldu?Benim 2. aşılamaydı bu ay.Malum iğneler pozitif çıkartıyormus.Ne iğneymiş 12 günde vucut atamamıs.Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.

tadlım ya verende o alanda tabıkı herkeste aynısı olmas hıc olmayacak dıye vazgecenlerde bıle bebek oluyo rabbım nasıp ettıkten sonra uzme kendını tabıkı hapımız yasıycaz o gusel duyguyu
smeardan birşey çıkmaz sanmam önlem amaçlı yapmışlardır için rahat olsun..

.
ınsallah cnm cıkmıycak

cnm en azında gununde oluyosun vaktınde oluyosun cok sukur bı duzensızlıgın yok kı buda guzel yumurtladıgını gosterır sukret vaktı zamanı gelınce olucaaak inşallah

3 gün mü bayağı mı gelmişti.Tedaviyle mi oldu?Benim 2. aşılamaydı bu ay.Malum iğneler pozitif çıkartıyormus.Ne iğneymiş 12 günde vucut atamamıs.Bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah.
canım tedaviyle değil doğal yolla oldu lekelenmem geldi korktum düşük yapıorum die hemen hastaneye gittim dr ilaç verdi zaten hamileliğin ilk 3 ayı düşük riski oluyor senin önlem alman lazım..dikkat etmen lazım o yüzden diorum ki sen yindede git bir dr a görün belki bebiş vardır..dr a giderek bişi kaybetmessin ama gitmessen bebiş varsa ALLAH korusun kaybetme riskin var..sağol canım RABBİM sizede nasib etsin İNŞALLAH..

Amin inşallah.Desteğin için çok teşekkürler.

Doğru diosun canım buna da şükürler olsun en azından düzensizliğim yok Allahım inşallah o vakti azmanı uzak değildir

çok güzel bu yaa alllah razı olsun senden :)) mervecim duanı okudum allah kabul etsin inş akşamada okucam :)) bugün topicin çenesi ( eli ) düştüü :)))

yaa haklı olabilirsin, ama herşeyi baştan konuşmak gerekli..buradaki asıl sorun herşey nedir..buda sorarak etraftan öğrenerek ve araştırarak gözlemleyerk olur diye düşünüyorum..ama bir evliliğin içinde sorun tesbit edilmişse konuşarak çözülebilir, ama geçmişten gelen beraberlik varsa konuşmak zor oluyo, onu söylüyorum..çünkü yaşanmışlıklar var,, eşin diyoki mesala, karım böyle diyo ama desin ben biliyom o aslında böyle..felan..oysaki bilmediğimiz bişey var evlenince değişiyoruz ve değişmemizde normal olan zaten..

yah<u ben tüp bebek yaptırdım, 30 tane iğne vuruldum , 10. günde çubuğa işedim benim niye rengim değişmedi.. :))yaa ilaçtan olabilir deeyipde başından savma..olmadıysada doktor bunu söylesin olmadı diye..git doktora..lütfen

çok güzel.... çok beğendim...

Arkadaşlar bu dua listemiz bittikten sonraki duamız bu olsun diye düşündüm, bilgilerinize sunuyorum, ortak karar verelim 1 ocak 2013 te yeni listeyi başlatıyoruz Allahın izni ile

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî&#8217;ud-Duâ.&#8221;
&#8220;Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.&#8221;

KIZ YASEMİN, BEN BUNU ŞİMDİ GÖRÜYOM..YENİ Mİ YAPTIN..??

bizde eşimle aynı burçtanız ikimizde yengeç ama eşimde yengeçin özelliklerini hiç taşımıyor.. ben çok duygusalım çok hassasım oda tam tersi sevgisini hiç gösteremez içinde yaşar belli etmez bende bu huyuna çok kızıyorum.. yengeçler evcildir derler yaa sadece bu huyunu burcundan almış geneşde aslanın özelliklerini taşıyor.yöneticilik ruhu var.. herşey onun istediği gibi olsun ister...

ohooo siz muhabbeti ilerletmişsiniz geçmişin hepsini okuyamadım biz de görücü usulü tanıştık ama sonra eşim peşimi bırakmadı iyi ki bırakmamış

aslındaben bebek mevzusunu askıya almıştım ama sormadan edemeyeceğim eşimin sperm hızı ameliyattan 3 ay sonra yüzde 3 çıkmıştı 7 ay oldu ameliyat olalı şimdi yüzde 10 olmuş ne kadar olması lazım dr çok iyi demiş ama bide size sorayım dedeim

Bİ BİLGİM YOK TUBA..benim derdim problemlerim sayıca zaten fazla, bide eşimde bişey olsaydı inanki derdimki git onuda sen araştır..:)))oku bak bakalım nasıl oluyomuş:))şak şaka bizim tüp bebekte bilenler var ama ben bilmiyom..oda bana kusur kalsın demi:)))

selam ederim..

kızlar dün ağrım sol taraftaydı şimdi ise sağ da sık aralıklarla ağrım oluyor.. sanki orda bişey şişip iniyor gibi.. sancı gibi farklı bir ağrı aman sağ tüpümde alındı neden ağrıyorki acaba ..

canım madem konuyu dağıtıyorsun bence bu durumu şöyle değerlendiyorlar hastaların durum ve şartlarına göre iyiyi belirlemek önemli.. eşinin durumu için dğeer belki süperdir ama başka biriyle kıyaslama yapma bence çünkü herkesin hastalık durumu ayrı ayrı.. hastalık yok hasta var deniliyor ya o hesap diye düşünüyorum..

bende senden ilham alarak konunun tekrar içine giricem ama bugun tam 14. gün yumurtlama akıntım yok, ama belim tutuk ilişkide olmaz.. benle birlikte üzülür müsünüz? İnanır mısınız biz ilk defa bunca aydır ilkk defa ama düzenli ilişkide bulunucaktık.. ama belim tutuldu kısmet, nasip bu işler.. ötesi gerçekten yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…