- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.641
yaa haklı olabilirsin, ama herşeyi baştan konuşmak gerekli..buradaki asıl sorun herşey nedir..buda sorarak etraftan öğrenerek ve araştırarak gözlemleyerk olur diye düşünüyorum..ama bir evliliğin içinde sorun tesbit edilmişse konuşarak çözülebilir, ama geçmişten gelen beraberlik varsa konuşmak zor oluyo, onu söylüyorum..çünkü yaşanmışlıklar var,, eşin diyoki mesala, karım böyle diyo ama desin ben biliyom o aslında böyle..felan..oysaki bilmediğimiz bişey var evlenince değişiyoruz ve değişmemizde normal olan zaten..
yah<u ben tüp bebek yaptırdım, 30 tane iğne vuruldum , 10. günde çubuğa işedim benim niye rengim değişmedi.. :))yaa ilaçtan olabilir deeyipde başından savma..olmadıysada doktor bunu söylesin olmadı diye..git doktora..lütfen
Allah cızırtını vermesin e mı kiz bunun nesi iyi hergün hayal kırıklığı yasıyorsun bilsem kabul edermiydim dediğin zamanlar oluyo birşeyi bilerek kabul etmek var bir de supriz yumurtadan çikar gibi öğrenmek var ahh kafamın icine edeyim ben daha once niye bilemedim diye kendini yiyon ama ne olursa olsun ne kadar tanırsan tanı aynı evin icine girmedikten sonra gercek anlamda tanımamış olduğunu farkediyorsun
bizde eşimle aynı burçtanız ikimizde yengeç ama eşimde yengeçin özelliklerini hiç taşımıyor.. ben çok duygusalım çok hassasım oda tam tersi sevgisini hiç gösteremez içinde yaşar belli etmez bende bu huyuna çok kızıyorum.. yengeçler evcildir derler yaa sadece bu huyunu burcundan almış geneşde aslanın özelliklerini taşıyor.yöneticilik ruhu var.. herşey onun istediği gibi olsun ister...
buketdemet,
gul1982+,
melek2828+,
btskn,
ranana+,
bdroner,
tb_fb,
ecrinnn07+,
sonbaharimbenim,
binbirgece,
sekerkiz67
ANAM TOPİK COŞTU..NE KADAR KALABALIKIZ..
buketdemet,
gul1982+,
melek2828+,
btskn,
ranana+,
bdroner,
tb_fb,
ecrinnn07+,
sonbaharimbenim,
binbirgece,
sekerkiz67
ANAM TOPİK COŞTU..NE KADAR KALABALIKIZ..
İşte orada psikologlarda olacak amaç kafayı yemeden hamile kalabilmek zaten:)Ya ben yine bu sitede okumustum biri vardı eltisiyle aynı evde yaşıyormus kadının 3 çocuğu olmuş,kendisinin olmamıs.Çok zor bir durum.Bazen aklıma gelince çok üzülüyorum.allahım onunda yüzünü güldürsün.Öyle tuhafımki bugün kendi kendime ekran başında bir gözlerim doluyor bir gülüyorum.
aaa sendemi buketinkide benimkide aynı seninkide düşük modelmiş anacımm kızlarınki üst modellerden çiçek bile alan varmış biliyonmuu
5 haftalık hamiileymiş canım geldi takvimbile yaptı..:)kızlar ebru bugün kan tahliline gidicekti ses soluk yok galiba bilgisi olan varmı
Arkadaşlar bu dua listemiz bittikten sonraki duamız bu olsun diye düşündüm, bilgilerinize sunuyorum, ortak karar verelim 1 ocak 2013 te yeni listeyi başlatıyoruz Allahın izni ile
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
KIZ YASEMİN, BEN BUNU ŞİMDİ GÖRÜYOM..YENİ Mİ YAPTIN..??
kızlar dün ağrım sol taraftaydı şimdi ise sağ da sık aralıklarla ağrım oluyor.. sanki orda bişey şişip iniyor gibi.. sancı gibi farklı bir ağrı aman sağ tüpümde alındı neden ağrıyorki acaba ..
canım madem konuyu dağıtıyorsunbence bu durumu şöyle değerlendiyorlar hastaların durum ve şartlarına göre iyiyi belirlemek önemli.. eşinin durumu için dğeer belki süperdir ama başka biriyle kıyaslama yapma bence çünkü herkesin hastalık durumu ayrı ayrı.. hastalık yok hasta var deniliyor ya o hesap diye düşünüyorum..
bende senden ilham alarak konunun tekrar içine giricem amabugun tam 14. gün yumurtlama akıntım yok, ama belim tutuk ilişkide olmaz.. benle birlikte üzülür müsünüz? İnanır mısınız biz ilk defa bunca aydır ilkk defa ama düzenli ilişkide bulunucaktık.. ama belim tutuldu kısmet, nasip bu işler.. ötesi gerçekten yok
Canim söyle özetleyeyim o zaman artılarının oldugu gibi eksileri de var ne kadar konuşursan konus basta erkekler o kadar unutkan oluyor ki nafile yani cok abarmama lazım her iki furumdada adım adım çıkmak lazım merdivenleri ve zamanı geldiginde yasamak lazım iliskiyi kısa zamanda tüketmemek lazım herseyi biranda konuşursan olmaz konuşacak ve paylaşacak seyler olmalı yani hergün yeni birşey öğrenmek lazım ki sıkıcı ollmasin iliskiler inşallah anlatabilmişimdir
Bir de size acizane bir şey diyeyim erkeğe yani kocalarınıza belden aşağınızı gösterin belden yukarısını göstermeyin
Yani her belden yukarısı derken fikirlerinizi düşüncelerinizi demek istiyorum cok açık olmakta iyi birşey değil eşinize kendinizi tam anlamı ile tanıtmayın hep bı supriz kalsın...
kız benimki nişanlıyken herhafta iş yerime çiçekler güzel sözler gönderiyordu.. hatta sevgililer gününde tek taş yüzük alıp kalpli kutunun içinde çiçeklerin arasında göndermişti... ooo odam çiçeklerle dolmuştu düşünün yani .... evlendikten bir kaç ay sonra öyle devam ettii sonra kesildi...
Bİ BİLGİM YOK TUBA..benim derdim problemlerim sayıca zaten fazla, bide eşimde bişey olsaydı inanki derdimki git onuda sen araştır..:)))oku bak bakalım nasıl oluyomuş:))şak şaka bizim tüp bebekte bilenler var ama ben bilmiyom..oda bana kusur kalsın demi:)))
selam ederim..
canım madem konuyu dağıtıyorsunbence bu durumu şöyle değerlendiyorlar hastaların durum ve şartlarına göre iyiyi belirlemek önemli.. eşinin durumu için dğeer belki süperdir ama başka biriyle kıyaslama yapma bence çünkü herkesin hastalık durumu ayrı ayrı.. hastalık yok hasta var deniliyor ya o hesap diye düşünüyorum..
bende senden ilham alarak konunun tekrar içine giricem amabugun tam 14. gün yumurtlama akıntım yok, ama belim tutuk ilişkide olmaz.. benle birlikte üzülür müsünüz? İnanır mısınız biz ilk defa bunca aydır ilkk defa ama düzenli ilişkide bulunucaktık.. ama belim tutuldu kısmet, nasip bu işler.. ötesi gerçekten yok
aaa sendemi buketinkide benimkide aynı seninkide düşük modelmiş anacımm kızlarınki üst modellerden çiçek bile alan varmış biliyonmuu
Canim söyle özetleyeyim o zaman artılarının oldugu gibi eksileri de var ne kadar konuşursan konus basta erkekler o kadar unutkan oluyor ki nafile yani cok abarmama lazım her iki furumdada adım adım çıkmak lazım merdivenleri ve zamanı geldiginde yasamak lazım iliskiyi kısa zamanda tüketmemek lazım herseyi biranda konuşursan olmaz konuşacak ve paylaşacak seyler olmalı yani hergün yeni birşey öğrenmek lazım ki sıkıcı ollmasin iliskiler inşallah anlatabilmişimdir
Bir de size acizane bir şey diyeyim erkeğe yani kocalarınıza belden aşağınızı gösterin belden yukarısını göstermeyin
Yani her belden yukarısı derken fikirlerinizi düşüncelerinizi demek istiyorum cok açık olmakta iyi birşey değil eşinize kendinizi tam anlamı ile tanıtmayın hep bı supriz kalsın...
kız benimki nişanlıyken herhafta iş yerime çiçekler güzel sözler gönderiyordu.. hatta sevgililer gününde tek taş yüzük alıp kalpli kutunun içinde çiçeklerin arasında göndermişti... ooo odam çiçeklerle dolmuştu düşünün yani .... evlendikten bir kaç ay sonra öyle devam ettii sonra kesildi...
kızlar ebru bugün kan tahliline gidicekti ses soluk yok galiba bilgisi olan varmı
Nazannnn benimki üst modelmi oluyo acabaCanım kocacım belki koca bi yaz boyunca bana papatya almadı bahçeden başka çiçekler çaldı çaldı getirdi belki ama evlilik yıldönümümüzde öyle bi pasta yaptırmışki herşeyi unuturdu şöleki pastayı anlatayım üstü papatya gibi bir dolu yaprak var papatyanın yaprakları ve hepsinin üstünde seviyor yazıyor daha ne yapsın
ivettt üst model seninki oluyo kuzuu ama burda yemek hazırlayanı hastayken bakınıda duydum onlarda üst model maşallah hepicünee
pastayı anlat anlatta biyerimiz şişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?