Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim söyle özetleyeyim o zaman artılarının oldugu gibi eksileri de var ne kadar konuşursan konus basta erkekler o kadar unutkan oluyor ki nafile yani cok abarmama lazım her iki furumdada adım adım çıkmak lazım merdivenleri ve zamanı geldiginde yasamak lazım iliskiyi kısa zamanda tüketmemek lazım herseyi biranda konuşursan olmaz konuşacak ve paylaşacak seyler olmalı yani hergün yeni birşey öğrenmek lazım ki sıkıcı ollmasin iliskiler inşallah anlatabilmişimdir

Bir de size acizane bir şey diyeyim erkeğe yani kocalarınıza belden aşağınızı gösterin belden yukarısını göstermeyin
Yani her belden yukarısı derken fikirlerinizi düşüncelerinizi demek istiyorum cok açık olmakta iyi birşey değil eşinize kendinizi tam anlamı ile tanıtmayın hep bı supriz kalsın...

ımmm en azından kendim ettim kendim buldum demiyosun yada şikayet edecek olsan sen istedin kızım demezler annem ben evden çıkarken sey demişti kan aglasanda millete fırsat verme gülücükler saç etrafa demişti ne dogru demiş bebegim olmuyor ama gülmeye zorluyorum kendimi canım babamda sey demiş hadi kızım göreyim seni demişti ne ağlamıştım yauwwww

aaa sendemi buketinkide benimkide aynı seninkide düşük modelmiş anacımm kızlarınki üst modellerden çiçek bile alan varmış biliyonmuu

aminnn zor bi durum gerçekten

aaa sendemi buketinkide benimkide aynı seninkide düşük modelmiş anacımm kızlarınki üst modellerden çiçek bile alan varmış biliyonmuu

kız benimki nişanlıyken herhafta iş yerime çiçekler güzel sözler gönderiyordu.. hatta sevgililer gününde tek taş yüzük alıp kalpli kutunun içinde çiçeklerin arasında göndermişti... ooo odam çiçeklerle dolmuştu düşünün yani .... evlendikten bir kaç ay sonra öyle devam ettii sonra kesildi...

evet bende yeni gördümm hay mausunu öpeyim :))9

YoK anam yok ben burda böyle duydukca kimse benim aç karnımı doyurmaz o kadar da kalamalıyız bı tanesi demez mı ya hu ben aç karnımı doyurmaya gidiyrum sakun bı yerlere ayrulmayun valla hepunizu topiguzdan vurirum

nerde okumuştum burdamıydı acaba rahmi alınan biri varmışta yeniden rahmi olmuş kim bilebilirki içerde neler oluyor inş. inş. iyi seyler oluyodur tatlım benim

tatlımmm bunca aydır diyosun ya hani hep bir bahane çıkıyoya bu ayki bahnende bu

artık çok geçç

oo daha ne istiyon kızzz biz saman razıyız adam sokakta elimiz tutamıyo utanıyo yazıkkk

ben de senden umutluydüm buket ama senin de bilmediğin şeyler varmış demek olsun onu da öğrenmeyiver bedriye gel üzülme boşver illa üzülücem diyorsan üzülürüm tabi bu arada tel ile yazıyorum çok zor oluyor valla .

Nazannnn benimki üst modelmi oluyo acaba Canım kocacım belki koca bi yaz boyunca bana papatya almadı bahçeden başka çiçekler çaldı çaldı getirdi belki ama evlilik yıldönümümüzde öyle bi pasta yaptırmışki herşeyi unuturdu şöleki pastayı anlatayım üstü papatya gibi bir dolu yaprak var papatyanın yaprakları ve hepsinin üstünde seviyor yazıyordaha ne yapsın

evet nasip bu işler..peki sen 4,5 yılda biz hiç 1 yıl, yani aylarca üst üste düzenli ilişki yaşamadık dersem inanırmısın..ya tayinimiz çıkmıştır, ya onun görevi vardır, ya ben eğitime gitmişimdir..iki ay düzenli olsada üçüncü ay bi halt çıkar..ben yumurtlama günümü takip ederim, masfir gelir, hasta olurum felan filan..Allah ol dedimi olur ötesi yok..çok fazla dallanıp budaklanmamak lazım

haklısın katılıyorum..ben cede..

benimkisi bana 14 yılda 2 kere çiçek aldı..bunun sayısı yokki anacım..neyse boşverin çiçeği miçeği,,öze bakın öze,.adamın gönlündeki lalelere sümbüllere, gonca güllere bakın...:))))))benimkinde çok varr..:119::119::119:

kızlar ebru bugün kan tahliline gidicekti ses soluk yok galiba bilgisi olan varmı

hamileliğinin 5. haftasındayımış anacım..

ivettt üst model seninki oluyo kuzuu ama burda yemek hazırlayanı hastayken bakınıda duydum onlarda üst model maşallah hepicünee

pastayı anlat anlatta biyerimiz şişsin

ivettt üst model seninki oluyo kuzuu ama burda yemek hazırlayanı hastayken bakınıda duydum onlarda üst model maşallah hepicünee

pastayı anlat anlatta biyerimiz şişsin

ayyy kıyamam şişmesin ben alır yollarım sana ooo benim kocam ütüleri bile yapıyo geçen hastayım die izinli gününde bütün ütüleri yapmış ama yemek hazırlamamışçok sinirlenmiştim e be kocacım biraz daha erken kalk önce ütüleri yap sonra da akşama bi yemek yap demi ama düşüncesizfazlamı oluyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…