Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy bugun çok güzeldi maşallah arındık takıntılarımızdan başka açılardan baktık hayatlarımıza iki düşen kalkan olduya toparladık en nihayetinde herkesi dimdik ayaktayız hepimiz suan hadi uleynnnn regller gelin korkmuyoruz sizden herbiriniz saolun iyi varsınız canlarrrr

ayyy sanırım doktora gidiceğimm belimle ilgilii.. dayanamıyorumm sırtım ağrıdı artık iki büklüm durmaktan .. yaaa ama kas gevşetici iğne bebeklerime bişey yapar mı acaba yaa.. doktorlarada söyleyince günün geçmemiş ne alaka der gibi bakıyorlar.. yaa maneviyatımı nerden biliyorlar sanki..

ay deme öyle deme deme çıldırıcimmmmmmmmmmm

kız buket duydunmu ütü yapanıda varmışş

canım benim düşenlerden teki yine benim var ya bide günahınızı almışım hee hep diyordum ki içimden konuyu değiştirsinler banane ben hiç bebek konusu konuşmuyorum zaten diyordum ve öyle sanıyordum yok anacım bu topikte bebek konusunu açıp açıp duran tek benmişim gibi hissettim.. ve helal olsun diyorum hatunlar hepinize ne güzel muhabbetti.. ağlamaklıyken güldük valla.. hepinizi çok seviyorum.. ne diyorsunuz iğne olmaya gideyim mi geçer diye bekliyeyim mi 14.günüm ha bugunde

anam yok bee.. ne fazla olacann..akşam yemek yapıp sabahda kalkıp kahvaltı hazırlaması lazımdı senin gibi kadına:))

gebelik süphem var dee ona uygun ilaç vericektir.

benimde eşim allah razı olsun ondan başımdan eksik etmesin .. hamile olduğum zamanda düşük tehlikem war diye 10 gün yattım 10 gün her gün farklı yemek yaparak baktı beni yanımdan ayrılmadı mesleğinden dolayı boş sezonuydu yanımdaydı yani hep. 10 günde 4.5 kilo aldım inanamadım .. sonra düşük yaptım iştee olmadıı en çokta beni öle güzel baktıkii tabi her şey allahtan ama şaun ona kucağımda bebeği hediye etmek isterdim ..düşmeseydi doğmuştu :))) bidahakine artık inş hiç tehlikem olmaz da :) bide ewlilik teklifini bizim ewde annemi ayarladı ewi ayarladı her balonun içine bi not yazdı beni yönlendirdi odadan odaya sonra en son o büyük bi çiçekle çıktı karşıma çiçekte bana gülüşünü izlemek için bi ömür werirmisin yazıyodu :)) bide tek taşını almış :)) annemde mutfaktaydı ağlıyomuşş :) tanıştık 5 ay sonra nişanlandık 11 ay sonra ewlendik.. çok mutluyuz allah bozmasın bebeğimidez olursaa ohh :)) tek eksiğimiz ...

bedriye doktora sor deki böyle bişey var..elbet hamileler içinde olanı vardır bu kasgevşeticilerin..onlardan versin demi ama..bak ben psikolojik hamileyim zaten, sende hamileyim ona göre verin de:))

ay deme öyle deme deme çıldırıcimmmmmmmmmmm

kız buket duydunmu ütü yapanıda varmışş

anam nazo benide şişirdiiiiiiiiiin haaaaaaa..

ya sorun iş yapması değil..bir işin ucundan tutması..ev ekonomisi diye birşey var..bir evdeki işlerin sevk ve idaresi, düzen ve yönetimi gerekir ve hipse bir işdir.her iş ciddiye alınmalıdır..bence bizimkiler bunu ciddiye almadıklarından ellerini kaldırmıyolar..nasıl olsa bizimkiler yapar durumu..evet yaparım..ben hizmet etmeyi severim..ama zorlandığım zamanda yardım istemesemde yardım etmesi gerektiğini bilmesini isterim..çok gerekli yerlerde bi fgüzellik yapsın isterim..inanki şımarmam ben:)) ama benimki ev işini ciddiye almaz..amaaaaaan boşver kadın çağıralım yapsın..bütün lafı bu:))gönlü rahat benim herifin..sorun karakterle alakalı..alışkanlık değil karakteri değiştirmek istiyoruz biz..buda pek mümkün değil..anlamaları gerek anacım bizimkilerin..

aslı kızzz benimkide şimdi bizimkilere hava atar gibi olucak ama inan yapmak isterde yapamaz beceriksizdir yumurta bile kıramaz.. dünde belim ağrıyordu ya ablamla tlfda konuşuyorum yatıyorum eşimi sordu dedim ki koca insan gibi mutfaktan ses çıkarıyor ama ne yaptığını bilemiyorum toplar mı? bulaşık mı yıkar ? tlfnu kapadııık baktım benim ki mutfaktan 2 kase almış bide çekirdek ses o sesmiş.. kase arama sesi.. büttüüünn dolap kapaklarını açıp bakar yerini bilmez.. ama ütü yapar, temizlikde yaparda ben yaptırmam kıyamammmmm.. ben yapayım derimm.. otur sen derimm.. oda söz dinler

anam yok bee.. ne fazla olacann..akşam yemek yapıp sabahda kalkıp kahvaltı hazırlaması lazımdı senin gibi kadına:))

yok canım abartmayalım hasta olduğumda daha fazla ilgi istiyorum o kadar napim nazlıyım hele şimdi akşam bi eve gidiyim ağla ağla burda ağlayamadım ya onun haricinde fazlasına lüzum yok ara sıra bi işin ucundan tutsun yeter

vayyyy Allah bozmasın yardımları hiç eksilmesin inşallahhhhh hep yaparlarda işte bizler annelerimiz alıştırmışız aman onlar yapmasız yapmaz die

Off anam anam tika tika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…