- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.661
ayyy kıyamam şişmesin ben alır yollarım sanaooo benim kocam ütüleri bile yapıyo geçen hastayım die izinli gününde bütün ütüleri yapmış ama yemek hazırlamamış çok sinirlenmiştim e be kocacım biraz daha erken kalk önce ütüleri yap sonra da akşama bi yemek yap demi ama düşüncesiz fazlamı oluyorum acaba
ayy bugun çok güzeldi maşallah arındık takıntılarımızdan başka açılardan baktık hayatlarımıza iki düşen kalkan olduya toparladık en nihayetinde herkesi dimdik ayaktayız hepimiz suan hadi uleynnnn regller gelin korkmuyoruz sizden herbiriniz saolun iyi varsınız canlarrrr
ayyy kıyamam şişmesin ben alır yollarım sanaooo benim kocam ütüleri bile yapıyo geçen hastayım die izinli gününde bütün ütüleri yapmış ama yemek hazırlamamış çok sinirlenmiştim e be kocacım biraz daha erken kalk önce ütüleri yap sonra da akşama bi yemek yap demi ama düşüncesiz fazlamı oluyorum acaba
ayyy sanırım doktora gidiceğimm belimle ilgilii.. dayanamıyorumm sırtım ağrıdı artık iki büklüm durmaktan .. yaaa ama kas gevşetici iğne bebeklerime bişey yapar mı acaba yaa.. doktorlarada söyleyince günün geçmemiş ne alaka der gibi bakıyorlar.. yaa maneviyatımı nerden biliyorlar sanki..
canım benim düşenlerden teki yine benim var ya bide günahınızı almışım hee hep diyordum ki içimden konuyu değiştirsinler banane ben hiç bebek konusu konuşmuyorum zaten diyordum ve öyle sanıyordum yok anacım bu topikte bebek konusunu açıp açıp duran tek benmişim gibi hissettim.. ve helal olsun diyorum hatunlar hepinize ne güzel muhabbetti.. ağlamaklıyken güldük valla.. hepinizi çok seviyorum.. ne diyorsunuz iğne olmaya gideyim mi geçer diye bekliyeyim mi 14.günüm ha bugunde
ay deme öyle deme deme çıldırıcimmmmmmmmmmm
kız buket duydunmu ütü yapanıda varmışş
anam yok bee.. ne fazla olacann..akşam yemek yapıp sabahda kalkıp kahvaltı hazırlaması lazımdı senin gibi kadına:))
bedriye doktora sor deki böyle bişey var..elbet hamileler içinde olanı vardır bu kasgevşeticilerin..onlardan versin demi ama..bak ben psikolojik hamileyim zaten, sende hamileyim ona göre verin de:))
Sen ne güzel yazmışsın yaaa öylee hamileler için kas gevşetici var diye, doktora diyeceğim bu dediğini.. beliminn açılması gerek yoksa nassılll bu bebek gidip yatağını serip yerleşicek bana sağlam bir bel lazım..
aslı kızzz benimkide şimdi bizimkilere hava atar gibi olucak ama inan yapmak isterde yapamaz beceriksizdir yumurta bile kıramaz.. dünde belim ağrıyordu ya ablamla tlfda konuşuyorum yatıyorum eşimi sordu dedim ki koca insan gibi mutfaktan ses çıkarıyor ama ne yaptığını bilemiyorum toplar mı? bulaşık mı yıkar ?tlfnu kapadııık baktım benim ki mutfaktan 2 kase almış bide çekirdek ses o sesmiş.. kase arama sesi.. büttüüünn dolap kapaklarını açıp bakar yerini bilmez.. ama ütü yapar, temizlikde yaparda ben yaptırmam kıyamammmmm.. ben yapayım derimm.. otur sen derimm.. oda söz dinler
bedriye doktora sor deki böyle bişey var..elbet hamileler içinde olanı vardır bu kasgevşeticilerin..onlardan versin demi ama..bak ben psikolojik hamileyim zaten, sende hamileyim ona göre verin de:))
Sen ne güzel yazmışsın yaaa öylee hamileler için kas gevşetici var diye, doktora diyeceğim bu dediğini.. beliminn açılması gerek yoksa nassılll bu bebek gidip yatağını serip yerleşicek bana sağlam bir bel lazım..
sana hep bunu söyledim bedriye..beline dikkat et lütfen..bir sorun varsa önce onu çözz...
bak hamilelik öncesi yapılması gerekenleri okumuşsundur muhakkak..vücudun kas ve iskelet sistemini buna hazırlamakda bunlardan biridir...kaldıki belin sağlam olmazsa bebekde tutunamaz..
misal folik asit başlayın, kansızlık varmı ölçtürün, dişlerinizi kontrol ettirin, ve kaslarınızı kuvvetlendirin..bunlar örnekler ve sen belinle ilgili problemlisin..lütfen git doktora..acile değil.ortopediste.ve hatta bel fıtığına nöroşirürji bakar, ona bile gidebilirsin..
benimde eşim allah razı olsun ondan başımdan eksik etmesin .. hamile olduğum zamanda düşük tehlikem war diye 10 gün yattım 10 gün her gün farklı yemek yaparak baktı beni yanımdan ayrılmadı mesleğinden dolayı boş sezonuydu yanımdaydı yani hep. 10 günde 4.5 kilo aldım inanamadım .. sonra düşük yaptım iştee olmadıı en çokta beni öle güzel baktıkii tabi her şey allahtan ama şaun ona kucağımda bebeği hediye etmek isterdim ..düşmeseydi doğmuştu :))) bidahakine artık inş hiç tehlikem olmaz da :) bide ewlilik teklifini bizim ewde annemi ayarladı ewi ayarladı her balonun içine bi not yazdı beni yönlendirdi odadan odaya sonra en son o büyük bi çiçekle çıktı karşıma çiçekte bana gülüşünü izlemek için bi ömür werirmisin yazıyodu :)) bide tek taşını almış :)) annemde mutfaktaydı ağlıyomuşş :) tanıştık 5 ay sonra nişanlandık 11 ay sonra ewlendik.. çok mutluyuz allah bozmasın bebeğimidez olursaa ohh :)) tek eksiğimiz ...
Off anam anam tika tika
ohhh afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun kuzuyada yarasın inş..
Kızım ne yedim ki fakirliğin gözü çıksın yoğurt ekmek yedim ne eti olsun kisagol canikom
sana hep bunu söyledim bedriye..beline dikkat et lütfen..bir sorun varsa önce onu çözz...
bak hamilelik öncesi yapılması gerekenleri okumuşsundur muhakkak..vücudun kas ve iskelet sistemini buna hazırlamakda bunlardan biridir...kaldıki belin sağlam olmazsa bebekde tutunamaz..
misal folik asit başlayın, kansızlık varmı ölçtürün, dişlerinizi kontrol ettirin, ve kaslarınızı kuvvetlendirin..bunlar örnekler ve sen belinle ilgili problemlisin..lütfen git doktora..acile değil.ortopediste.ve hatta bel fıtığına nöroşirürji bakar, ona bile gidebilirsin..
bana doktora git diyen herkesden korkmuşumdur, şu an bana genel cerrah gibi geliyorsun buketama dediklerinde toptan haklısın.. benimde 3 cümlemden bir tanesi sana hak vermekle ilgili yazılarım :)) ayy gitmelim çok çok doğru içim ürperiyoorrr.. bakalım eşim bi gelsinde..
bana doktora git diyen herkesden korkmuşumdur, şu an bana genel cerrah gibi geliyorsun buketama dediklerinde toptan haklısın.. benimde 3 cümlemden bir tanesi sana hak vermekle ilgili yazılarım :)) ayy gitmelim çok çok doğru içim ürperiyoorrr.. bakalım eşim bi gelsinde..
benimde en sevdiğim şey doktora gitmekdir bedriye..oo bayılırım..ota bota doktora giderim..bayılırım ilaç içmeye iğne vurulmaya..her hastalığı ayrı ayrı doktorlarla oturur inceler, müzakere eder, tartışır, sonuca götürecek bütün tedavileri uygulama yoluna giderim..
anam kim sever doktoru..ama mecbursun..Allah doktorlara düşürmesin, doktorlarsızda etmesin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?