- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.681
yemişsin ya işte kızım daha benidemi yicennnn
Olsan yerdin valla tatli niyetine tatlitom:)))
uyyy sende çok fena şekilde tatlısın
bana doktora git diyen herkesden korkmuşumdur, şu an bana genel cerrah gibi geliyorsun buketama dediklerinde toptan haklısın.. benimde 3 cümlemden bir tanesi sana hak vermekle ilgili yazılarım :)) ayy gitmelim çok çok doğru içim ürperiyoorrr.. bakalım eşim bi gelsinde..
kız sen hala gidip gitmemekte tartışıyomusun yahu tatlım ne olur gitsn ne yapacak doktor seni yemicek ya bende hoşlanmıyorum ama ne yapalım gitmeden de olmuyo.
ben şu kocanın iş yapması mevzusunu son bir örnekle kapatıyorum..geçen gün teyzemin yanına gittim bursaya..
gittimki teyzemin kocası bir yemek yapmış , tavuklu arpaşehriye pilavı, pilavın içinde bi ben yokum, üstüne tavuk butları koymuş yarı fişirip fırına vermiş..muhteşem..akşam oldu enişte bey meyv getirdi soydu önümüze koydu, ben diyoki ya mustafa amca napıyon sen yapma etme..anam ben bu mahçup..alışmamışımya..sabahp kalktımki teyzem uyuyo, eniştem kalkmış, gitmiş sıcak simit pide oalmış..bir mantar pişirdi aklınız alış..mantarın suyunu çektirdi içine kaşar rendeledi tuz karabiber felan, kaşardan sonra yumurta kırdı, harika oldu..bi sofra kurdu kahvaltı sofranı, tere roka, peynir zeytin, domates salata kırmızı biber felan ben hala şok şok şok,,neyse öğleden sonra biz teyzemle çarşıya gittik geldikki bir balık buğlama yapmış..arkadaş ben buğlamadan nefret ederdim nasıl yedim nasıl yedim..hamsi, domates, kırmızı biber içine sarımsak felan katmış..soğanla felan kat kat sıra yapmış tencerede pişirmiş..anam ben hala şoktayım yaa..akşam oluyoya teyzem diyoki mustafa niye şunu yapmadın yaaaaaaa..:))anam çatlarım..teyzem diyoki yıllar geçti emekli olduk roller değişti..para işlerine ben bakıyom..yemek işlerine o..
ben şu kocanın iş yapması mevzusunu son bir örnekle kapatıyorum..geçen gün teyzemin yanına gittim bursaya..
gittimki teyzemin kocası bir yemek yapmış , tavuklu arpaşehriye pilavı, pilavın içinde bi ben yokum, üstüne tavuk butları koymuş yarı fişirip fırına vermiş..muhteşem..akşam oldu enişte bey meyv getirdi soydu önümüze koydu, ben diyoki ya mustafa amca napıyon sen yapma etme..anam ben bu mahçup..alışmamışımya..sabahp kalktımki teyzem uyuyo, eniştem kalkmış, gitmiş sıcak simit pide oalmış..bir mantar pişirdi aklınız alış..mantarın suyunu çektirdi içine kaşar rendeledi tuz karabiber felan, kaşardan sonra yumurta kırdı, harika oldu..bi sofra kurdu kahvaltı sofranı, tere roka, peynir zeytin, domates salata kırmızı biber felan ben hala şok şok şok,,neyse öğleden sonra biz teyzemle çarşıya gittik geldikki bir balık buğlama yapmış..arkadaş ben buğlamadan nefret ederdim nasıl yedim nasıl yedim..hamsi, domates, kırmızı biber içine sarımsak felan katmış..soğanla felan kat kat sıra yapmış tencerede pişirmiş..anam ben hala şoktayım yaa..akşam oluyoya teyzem diyoki mustafa niye şunu yapmadın yaaaaaaa..:))anam çatlarım..teyzem diyoki yıllar geçti emekli olduk roller değişti..para işlerine ben bakıyom..yemek işlerine o..
kızlar yaa 5 gündür akıntım çok ağrım war üşüttüm baya galiba o geçti sayılır kasığıma ağrı wuruyo kasık dediğimde bacağımın kesiştiğği yer war ya bacağımın kenarı niye ağrıyodur tutup bişe warmı diye bakıyorum sinir etti benii rahimle alakalıbiyer mi acaba orasıı
OHHHHHHHHHH NE GÜZEL AFİYET OLSUN...bil ama yapma demişler nolur erkeklerde bilse yemek yapmayı acil bi durumda yaparlar..daha bizim öle acil bi durumumuz olmadı ama doyurur benim kocacımda beni tost fln bide güzel et sote yapar..bakalım ilerleyen aylarda belki görürüz marifetlerini..ben şu kocanın iş yapması mevzusunu son bir örnekle kapatıyorum..geçen gün teyzemin yanına gittim bursaya..
kızlar yaa 5 gündür akıntım çok ağrım war üşüttüm baya galiba o geçti sayılır kasığıma ağrı wuruyo kasık dediğimde bacağımın kesiştiğği yer war ya bacağımın kenarı niye ağrıyodur tutup bişe warmı diye bakıyorum sinir etti benii rahimle alakalıbiyer mi acaba orasıı
Ohh ohh var mü böyle koca ya teyzen bu gidişle 100 kilo olur benim bile ağzımın suları aktı bu nasıl anlatisti ya hu
ay bu ne enişteymiş böyle söylemeden her bir şeyi yapıyo. maşallah maşallah.
Canim benim gebeliğimin ilk haftalarında öyle kiramplar ağrılar vuruyodu seninkini bilemicem ama bı doktora git canim hersey olabilir üşürmüş de olabilirsin dikkat et kendine ayaklarını sıcak tut gecmis olsun
OHHHHHHHHHH NE GÜZEL AFİYET OLSUN...bil ama yapma demişler nolur erkeklerde bilse yemek yapmayı acil bi durumda yaparlar..daha bizim öle acil bi durumumuz olmadı ama doyurur benim kocacımda beni tost fln bide güzel et sote yapar..bakalım ilerleyen aylarda belki görürüz marifetlerini..
regl bitti biteli bendede ne hikmetse sefaf akıntı var arada bendede agrı oluyo muhtemelen üşüttük dikkat etmiyoruz
canımmm regli bitince bendede akıntı başlardı bende çalışmaya bende dedim yumurtlama olabilir nitekim tahminim doğru cıkmış öle 14. günü beklemiomuş benim yumoşlar erken geliomuş :)dene derim üşüttüğünde şeffaf akıntı gelmez krem beyaza kaçan birenk akıntı gelir canım..idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertteydi cok çektim o yüzden diorum tatlım..regl bitti biteli bendede ne hikmetse sefaf akıntı var arada bendede agrı oluyo muhtemelen üşüttük dikkat etmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?