- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.701
nazooooooooooo
bide şimdi bunlar emeklilerya gelen yok giden yok iş yok güç yok,,bi misafir geldimi deli oluyolar...bi hizmet bi ikram anlatamam..:))
kızlar valla doğru.ben utandım sıkıldım iş yapıyo diye..ama o öncedende meraklıydı..böyle güzel yemekler yapardı arada bir..hani kuzu kapama, saç avurma, izgara mangal, tapsi kebapları felan..ama artık işi büyütmüş yaavv..
hee bizimki menemende yaparAynen canim ya seninki bile iyi benim kociş makarna Menemen bı de patates kizatmasindan başka birşey bilmez
ben kemegi kestim 2 haftadır şekeride düşürdüm yediklerim yetmiyon bana suanda açım buket yemekçi ablaya söyledimde patates attı fırına köz patates yiyeyim saydıklarının yerine onları yiyomuşçasına ühühühühühühüh
canımmm regli bitince bendede akıntı başlardı bende çalışmaya bende dedim yumurtlama olabilir nitekim tahminim doğru cıkmış öle 14. günü beklemiomuş benim yumoşlar erken geliomuş :)dene derim üşüttüğünde şeffaf akıntı gelmez krem beyaza kaçan birenk akıntı gelir canım..idrar yolu enfeksiyonu ile başım dertteydi cok çektim o yüzden diorum tatlım..
doktor fobisi olanlardanım bende :)) hiç sewmiyorum tansiyonum çıkıyo bari bu ay geçsinde bakalım mecbur gidecez tşk cnm :)) inş benim de ilk haftamdır ondandır :))
bukettttttttttttttttttttttttt bize pişmişlerini yollarmısınnnnnnnnYeter anam yeter burda Çin işkencesi verdin resmen biz hamişlerin hiç mı düşünmüyorum Gül sesimi duyuyor musun bak neler diyo ya offf anam anam tika tika :2::2::2:
offf közde patates bayılırım
bencede canım ben biter bitmez başlıodum 7.8.gün ne zman biterse 16.güne kadar gün aşırı :) tabi dğer günleride değerlendir yinede..bugun 7 günüm olurmuki dersin yok yaa hiç okadar erken çatladıgımı bilmem ben gerçi oladabilir hazır enerjide fullken akşama bir halvet ayarlayayım
canım acıkma die bişi yok bizde doymuyoruz ki acıkalımmAna şunlara bak ya yemek diyorlar közde patates tavuk et balık fırında. Bilmem ney ya acıkdım ben gene nerden geldik bu konuya canim çekti söyle sırayla olsada yesek haa
Yeter anam yeter burda Çin işkencesi verdin resmen biz hamişlerin hiç mı düşünmüyorum Gül sesimi duyuyor musun bak neler diyo ya offf anam anam tika tika :2::2::2:
bukettttttttttttttttttttttttt bize pişmişlerini yollarmısınnnnnnnnbebişlerimizin bitarafları şişcek bakkkkkk
bukettttttttttttttttttttttttt bize pişmişlerini yollarmısınnnnnnnnbebişlerimizin bitarafları şişcek bakkkkkk
Ana şunlara bak ya yemek diyorlar közde patates tavuk et balık fırında. Bilmem ney ya acıkdım ben gene nerden geldik bu konuya canim çekti söyle sırayla olsada yesek haa
bencede canım ben biter bitmez başlıodum 7.8.gün ne zman biterse 16.güne kadar gün aşırı :) tabi dğer günleride değerlendir yinede..
bukettt yemekleri yapmaya mı gittin kuzummm
Aynen canim ya seninki bile iyi benim kociş makarna Menemen bı de patates kizatmasindan başka birşey bilmez
anam kız hamileleeeer aşkolsnu..size çatlayana kadar yiyin diyende benim..
BEnim mide bulantilarim gitmisken ben cok cok yemek istiyorum Gül iyide hani yemekler ne yiyelim boşanipta semerimizi yiyelim sen yapcan biz yiycez tabi eniştende yapabilir bize uyar di mı Gül
ALLAH kabul etsin canımcımm..duların kabul olsun İNŞALLAH..yok namaza gittim..malum burası erzurum..
anacım benimki makarna bile bilmez..bikere makarna yapacakmış beni aradıki buket nasıl yapacam..dedim suyu koy..kaynasın makarnayı dök..diyoki nereye dökecem???çüşş
neyse sonra dedimki karıştır pişsin bekle süz yağı koy, diyoki nereye koyacam..??ohaa
dedimki tencereye ömrü uzun tencereye nereye koyacan..bunun bide omleti var düşün artık sen:))offffffffffofffanası hiç öğretmemişki anacım.b.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?