Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ahh ne güldüm Allah iyiliğini versin e mı e o da senin beceriksizliğin insan kocasına bı makarnayı öğretmez mı hiç

haklısın canım..hamilelere biri pişirecek o yiyecek...çok haklısınız..

Müşteri herzaman haklıdır bilirsin valla melek cok iç açıcı oldu sen dedin bizde bunu yedik bana ne bana ne ben tadip kendim berbat olup olmadığına karar vermek istiyorum belki

Ahh ne güldüm Allah iyiliğini versin e mı e o da senin beceriksizliğin insan kocasına bı makarnayı öğretmez mı hiç
benn bir zamanlar çalışırken eşim benden önce geliodu ALLAH razı olsun valla yemekleri ısıtıp masayı hazırlıyodu yemek fln yapmasada öle ufak tefek yardımı dokunsa yetiyo valla..

benn bir zamanlar çalışırken eşim benden önce geliodu ALLAH razı olsun valla yemekleri ısıtıp masayı hazırlıyodu yemek fln yapmasada öle ufak tefek yardımı dokunsa yetiyo valla..

TAbini vizede yeter tatlım anlayişli olmak iyidir neyse kizlar size doyum miyir ama benim kociş gelcek ben hala burdayim yemeğim yok hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Gül bebişini de öptüm byyy

anam benim ki beceremiyo..bende kıyamam onu yap bunu yap diye...ama azıcın ucundan tutsa hayır demem..bide onun elinden daha tatlı olur demi??:))

TAbini vizede yeter tatlım anlayişli olmak iyidir neyse kizlar size doyum miyir ama benim kociş gelcek ben hala burdayim yemeğim yok hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Gül bebişini de öptüm byyy
aynen canımm.. görüşmek üzere ALLAH a emanet bende öpüyorum ikinizide..

Anamm pekbi beceriksizmiş senin koca benim koca ni fettucini yapar krenalı tavuklu mantarlı off misssbigün ayarlayın toplanın gelin ankaraya yiyelimkızlar bu arada benim eşim evlenmeden önce hiç yapmazmış şimdi böle yapıyoya kayınvaldem ve kayınbabam sinir oluyolar mesela onlar geldi masa hazırlanacakya kocacım geliyo yardım ediyo annesi oğlum sen otur nie sen yapıyosun dioçok eğlenceli oluyo mesela dün onlardaydık yemekte benim yine sırtım ağrımaya başlayınca hadi kalkalım dedi bende dizi reklama girsin kalkarız dedim kocişte yerim dizisini senden önemlimi diyince kayınbabamın yüz ifadesini görmeyinben çok keyif alıyorum amannnn onlarda kıskanacaklarına sevinsinler demi ama

kızlar ben kaçar..size doyUM OLMAZ,,ÇOK YAZIKDA BENİM BEYNİMİN PEKMEZİNİ AKITMAYIN..ÖPÜLDÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZÇİFTER ÇİFTER..BEN BURADAN ÖPEYİM..AKŞAMA GİDİNCEDE KOCALARINIZ ÖPER..YA BENİ KİM ÖPSÜN AKŞAM EVE GİDİNVCE..EVDE KAYNANAM VAR..OMU ÖPSÜN:))))))))))

evet canım ya nie kıskanıyolar ki anlamadım ne güzel mutlu mesut yaşıyosunuz sevinmeleri lazım hiç sevmiorum öyle fesat insanları..

kızlar ben 5te çıkıcam eve gidicez yemek yedikten sonra doğru doktora yumaşlarım için nolur büyümüş olsunlar nolur. hepinizi öpüyor bol geyikler diliyorum

güle güle canım bizde öpüyoruz seni kocamann iyi bak kendine ALLAH a emanet oll..

senide kaynanan öpsünkendine iyi bak öpüyorummm

ayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

akşam dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inş.

bana uyar yasemincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…