- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.721
yok namaza gittim..malum burası erzurum..
anacım benimki makarna bile bilmez..bikere makarna yapacakmış beni aradıki buket nasıl yapacam..dedim suyu koy..kaynasın makarnayı dök..diyoki nereye dökecem???çüşş
neyse sonra dedimki karıştır pişsin bekle süz yağı koy, diyoki nereye koyacam..??ohaa
dedimki tencereye ömrü uzun tencereye nereye koyacan..bunun bide omleti var düşün artık sen:))offffffffffofffanası hiç öğretmemişki anacım.b.
haklısın canım..hamilelere biri pişirecek o yiyecek...çok haklısınız..
benn bir zamanlar çalışırkenAhh ne güldüm Allah iyiliğini versin e mı e o da senin beceriksizliğin insan kocasına bı makarnayı öğretmez mı hiç
benn bir zamanlar çalışırkeneşim benden önce geliodu ALLAH razı olsun valla yemekleri ısıtıp masayı hazırlıyodu yemek fln yapmasada öle ufak tefek yardımı dokunsa yetiyo valla..
Ahh ne güldüm Allah iyiliğini versin e mı e o da senin beceriksizliğin insan kocasına bı makarnayı öğretmez mı hiç
aynen canımm.. görüşmek üzere ALLAH a emanet bende öpüyorum ikinizide..TAbini vizede yeter tatlım anlayişli olmak iyidir neyse kizlar size doyum miyir ama benim kociş gelcek ben hala burdayim yemeğim yok hepinizi öpüyorum görüşmek üzere Gül bebişini de öptüm byyy
yok namaza gittim..malum burası erzurum..
anacım benimki makarna bile bilmez..bikere makarna yapacakmış beni aradıki buket nasıl yapacam..dedim suyu koy..kaynasın makarnayı dök..diyoki nereye dökecem???çüşş
neyse sonra dedimki karıştır pişsin bekle süz yağı koy, diyoki nereye koyacam..??ohaa
dedimki tencereye ömrü uzun tencereye nereye koyacan..bunun bide omleti var düşün artık sen:))offffffffffofffanası hiç öğretmemişki anacım.b.
evet canım ya nie kıskanıyolar ki anlamadım ne güzel mutlu mesut yaşıyosunuz sevinmeleri lazım hiç sevmiorum öyle fesat insanları..Anamm pekbi beceriksizmiş senin koca benim koca ni fettucini yapar krenalı tavuklu mantarlı off misssbigün ayarlayın toplanın gelin ankaraya yiyelim kızlar bu arada benim eşim evlenmeden önce hiç yapmazmış şimdi böle yapıyoya kayınvaldem ve kayınbabam sinir oluyolar mesela onlar geldi masa hazırlanacakya kocacım geliyo yardım ediyo annesi oğlum sen otur nie sen yapıyosun dio çok eğlenceli oluyo mesela dün onlardaydık yemekte benim yine sırtım ağrımaya başlayınca hadi kalkalım dedi bende dizi reklama girsin kalkarız dedim kocişte yerim dizisini senden önemlimi diyince kayınbabamın yüz ifadesini görmeyin ben çok keyif alıyorum amannnn onlarda kıskanacaklarına sevinsinler demi ama
kızlar ben kaçar..size doyUM OLMAZ,,ÇOK YAZIKDA BENİM BEYNİMİN PEKMEZİNİ AKITMAYIN..ÖPÜLDÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZÇİFTER ÇİFTER..BEN BURADAN ÖPEYİM..AKŞAMA GİDİNCEDE KOCALARINIZ ÖPER..YA BENİ KİM ÖPSÜN AKŞAM EVE GİDİNVCE..EVDE KAYNANAM VAR..OMU ÖPSÜN:))))))))))
kızlar ben kaçar..size doyUM OLMAZ,,ÇOK YAZIKDA BENİM BEYNİMİN PEKMEZİNİ AKITMAYIN..ÖPÜLDÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZÇİFTER ÇİFTER..BEN BURADAN ÖPEYİM..AKŞAMA GİDİNCEDE KOCALARINIZ ÖPER..YA BENİ KİM ÖPSÜN AKŞAM EVE GİDİNVCE..EVDE KAYNANAM VAR..OMU ÖPSÜN:))))))))))
benn bir zamanlar çalışırkeneşim benden önce geliodu ALLAH razı olsun valla yemekleri ısıtıp masayı hazırlıyodu yemek fln yapmasada öle ufak tefek yardımı dokunsa yetiyo valla..
Arkadaşlar bu dua listemiz bittikten sonraki duamız bu olsun diye düşündüm, bilgilerinize sunuyorum, ortak karar verelim 1 ocak 2013 te yeni listeyi başlatıyoruz Allahın izni ile
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semîud-Duâ.
Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.
.
.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?