- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.741
ARKADAŞLAR
sanırım burju ydu bir teklifde bulunmuştu, bir hafta bir konu belirleyip(bebek dışında:)) onu konuşalım diye..şu ara hamile haberleriyle de sevindiğimize göre, belki bunu yaparız..ha hamileler kendi arasında karnın çıktı mı gazın varmı? gibi şeyler konuşabilir elbette bu forumun amacı bu, ama bi konu belirleyip tartışalım derim ben:))
misal aşşşşşşşşşşşşşşşşkk:)) aşk ve gurur..
Kuzular birşey soracağim, şimdi bende vajinal iltihap var, birsürü fitil antibiyotik ilaç kullandim sürekli tekrarlıyor, smear yaptirdim iltihap çıkıyor, tehlikeli birsey yok ama akıntım var sürekli bide bu aralar vajinamda yanma hissi var, sanki böyle mentollü fitil koymuşum gibi :)) bu yanmayı ve akıntiyi tedavi edecek bitkisel bir çözüm bilen varsa paylaşsin ,burdan kadın hastaliklari üzerine yüksek lisans yapan tüm dostlarima sesleniyorum :)
canım bende sürekli oluyodu.. ve tek içimlik ilaçlarla antibiyotik kullanıyodum..sana ilk önerilerim bol su iç, pamuklu iç çamaşırı giy ve hergün değiştir,eşinle birlikte olmadan önce su iç birlikte olduktan sonra yarım saat fln yat wc ye git,günlük pedlerden kullanma,Kuzular birşey soracağim, şimdi bende vajinal iltihap var, birsürü fitil antibiyotik ilaç kullandim sürekli tekrarlıyor, smear yaptirdim iltihap çıkıyor, tehlikeli birsey yok ama akıntım var sürekli bide bu aralar vajinamda yanma hissi var, sanki böyle mentollü fitil koymuşum gibi :)) bu yanmayı ve akıntiyi tedavi edecek bitkisel bir çözüm bilen varsa paylaşsin ,burdan kadın hastaliklari üzerine yüksek lisans yapan tüm dostlarima sesleniyorum :)
kesinlikle soğan kürüü diyorummmmmmmmmmmmmm
bende vajinal ovul fitil kulandım yanma oluyo akıntı dahada fazlalasıyo ama bu iiyiye gitiiğinin belirtisi iltahapları sokturuyoodu
canım bende sürekli oluyodu.. ve tek içimlik ilaçlarla antibiyotik kullanıyodum..sana ilk önerilerim bol su iç, pamuklu iç çamaşırı giy ve hergün değiştir,eşinle birlikte olmadan önce su iç birlikte olduktan sonra yarım saat fln yat wc ye git,günlük pedlerden kullanma,
biraz dene böyle olmadı tekrarlıyosa üroloji bölümüne gitmen lazım idrar torbana ve böbreklere bakarlar tatlım..
kızlar ben 5te çıkıcam eve gidicez yemek yedikten sonra doğru doktora yumaşlarım için nolur büyümüş olsunlar nolur. hepinizi öpüyor bol geyikler diliyorum
Sen çok çatlaksın ya.. :)
Burcumm duyduğun üzre buket imizin stoğu var, o çalışmıcekk şu ara.. sen hayırlısıyla gelene kadar bende çalışmalarım sonlanır burcu iyisi mi biz sen geldiğinde sana gebeliğimiz nasıl geçiyor o konuyu paylaşalım :)) Belki senin tutar inşAllah misafir koşturma kafan dağılır en azından.. bu arada Burdur a Hoşgelmişsiniz :)) Güle güle oturun inşAllah. Tayinci olmanında bu güzelliği var ben bayılırdım ya bir kaç senede bir şehir değiştirmeye süpper bence..
Burcucum ,birçok kadın sadece iltihabın tedavi edilmesinden sonra kendiliğinden hamile kaliyo biliyoyomusun????bu konuya eyilCanlarim ağzınıza sağlik, sogan kürü yaptim ama düzenli yapmadim, şimdi bu ay Allah kısmet ederse sogan kürüne tekrar başlıyorum, gülcüm dediklerinde çok haklısın ve hepsini yapiyorum, bi tek günlük ped kullaniyorum, sadece işteyken takiyorum evdeyken hiç kullanmiyorum gerçibide ürolojiye de gittim talim ben kronik idrar yolu enf. Var zatwn ama 2 gün önce test yaptirdim idraririmda birsey çıkmadı çok şülür, bol su ıçme fikri de süper, ikinize de çok teşekkür ederim :)) peki sizin iltihaplar tamamen geçtimi ????
Burcucum ,birçok kadın sadece iltihabın tedavi edilmesinden sonra kendiliğinden hamile kaliyo biliyoyomusun????bu konuya eyil
günaydın kuzularr
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
duamnur / BURCU 27.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
ecrin23 / MERVE 28.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
superz / EBRU 29.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
FANAA / isimsiz 30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude 31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum
sabah dualarınız okudum rabbim kabul etsin inş.
gunaydın kıslar naıslsınız dun doktora gıdıyorum dua edın demıştım tım ama kımse ılgılenmmeış yasdıklarımla seda ve gül dısında neyse problem deıl ama uzuldum acıkcası.morelım cok bozuk doktor ulrasonla baktı ıkı yumurtalıgımda cok guselmış ıyı gelışmışler ancak lekelenme servıcal polıp mış smear aldı 10 gun sonra cıkıcak korkuyorum ınsallah temız gelır
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim yavrumn sağ gözü çok kötü çapak oldu. Gözü kızardı küçüldübugün sağlık ocağına kontrolü vardı inşallah orda bişey yapabilirler. Gözünü açamıyo yavrum uyuduktan sonra. Sizden isteğim ne olur emirime bol bol dua edin dünden beri moralim bozuk gördükçe gözyaşlarımi tutamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.. Şimdiden Allah Razı Olsun. Rabbim ne dualarıniz varsa hakkınızda hayırlısıyla kabul eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?