Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketcim süper bir fikir, evet daha önce ben teklif ettim fakat bizim kızlar kurtlu duramadılar konu gene hamilelige geldi , ama ozel bir topik işimize gelir süper muhabbet döner, gerçi yarından sonra ben 1 hafat yokum malum kayinvalidem ve kayinbabam geliyorlar, sagolsun cok iyi insanlar, onlardan size vakit ayiramayabilirim ama herkesin duasini okuyorum, ayrica aşk ve gurur bomba bir topik, ben eşimle 4 sene flört ettim, sonra evlendik :) aşk güzel hele bide sevgiye dönüştümü yemde yaninda yat, kimde neler var dökülün bakalım :)

Kuzular birşey soracağim, şimdi bende vajinal iltihap var, birsürü fitil antibiyotik ilaç kullandim sürekli tekrarlıyor, smear yaptirdim iltihap çıkıyor, tehlikeli birsey yok ama akıntım var sürekli bide bu aralar vajinamda yanma hissi var, sanki böyle mentollü fitil koymuşum gibi :)) bu yanmayı ve akıntiyi tedavi edecek bitkisel bir çözüm bilen varsa paylaşsin ,burdan kadın hastaliklari üzerine yüksek lisans yapan tüm dostlarima sesleniyorum :)

bende vajinal ovul fitil kulandım yanma oluyo akıntı dahada fazlalasıyo ama bu iiyiye gitiiğinin belirtisi iltahapları sokturuyoodu

canım bende sürekli oluyodu.. ve tek içimlik ilaçlarla antibiyotik kullanıyodum..sana ilk önerilerim bol su iç, pamuklu iç çamaşırı giy ve hergün değiştir,eşinle birlikte olmadan önce su iç birlikte olduktan sonra yarım saat fln yat wc ye git,günlük pedlerden kullanma,
biraz dene böyle olmadı tekrarlıyosa üroloji bölümüne gitmen lazım idrar torbana ve böbreklere bakarlar tatlım..

Günahlara kefarettir gönüldeki keder
*niyetler halis olunca ameller olmaz heder
*biraz daha sabreyle neler göreceksin neler
*mevlam ihmal değil imtihan eder

kesinlikle soğan kürüü diyorummmmmmmmmmmmmm

bende vajinal ovul fitil kulandım yanma oluyo akıntı dahada fazlalasıyo ama bu iiyiye gitiiğinin belirtisi iltahapları sokturuyoodu

Canlarim ağzınıza sağlik, sogan kürü yaptim ama düzenli yapmadim, şimdi bu ay Allah kısmet ederse sogan kürüne tekrar başlıyorum, gülcüm dediklerinde çok haklısın ve hepsini yapiyorum, bi tek günlük ped kullaniyorum, sadece işteyken takiyorum evdeyken hiç kullanmiyorum gerçi bide ürolojiye de gittim talim ben kronik idrar yolu enf. Var zatwn ama 2 gün önce test yaptirdim idraririmda birsey çıkmadı çok şülür, bol su ıçme fikri de süper, ikinize de çok teşekkür ederim :)) peki sizin iltihaplar tamamen geçtimi ????

Burcucum ,birçok kadın sadece iltihabın tedavi edilmesinden sonra kendiliğinden hamile kaliyo biliyoyomusun????bu konuya eyil

Burcucum ,birçok kadın sadece iltihabın tedavi edilmesinden sonra kendiliğinden hamile kaliyo biliyoyomusun????bu konuya eyil

Evet canim cok haklisin, yillardir kullandigim antibiyotik ve fitil tam anlamiyla tedavi edemedi, insallah sogan kürü şifa olur, bu arada senin yazilarini takip ediyorum, sen bi tanesin iyiki varsin, rabbim ruhuna huzur evine bereket ve bol bol bebek versin Allah'a emanet ol

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim yavrumn sağ gözü çok kötü çapak oldu. Gözü kızardı küçüldü bugün sağlık ocağına kontrolü vardı inşallah orda bişey yapabilirler. Gözünü açamıyo yavrum uyuduktan sonra. Sizden isteğim ne olur emirime bol bol dua edin dünden beri moralim bozuk gördükçe gözyaşlarımi tutamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.. Şimdiden Allah Razı Olsun. Rabbim ne dualarıniz varsa hakkınızda hayırlısıyla kabul eylesin..

Allah razı olsun arkadasım rabbım dualarımızı kabul eylesın rabbım hepimizi bebeklerımızı hayırlısı ıle nasip etsın ınsallahh

canım benım ınsallahh tahlılın temız cıkar yüzün güler dualarım senınle..

Günaydin herkesciklere :)
Bugün benim dua günüm eden edemeyen herkesten Allah razi olsun, rabbim kabul eylesin insallah..
Şuan yoldayim ise gidiyorum, çok yogun ve tempolu bir gun beni bekliyo Allah yardimcim olsun.. Pek giremem diye simdiden yaziyorum. Buarada bugun bizim evlilik yildonumumuz haftasonu kutlicaz ama benimki bi haltlar karistiyo galiba oyle hissediyorum :)))

akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum sabah duanı okudum canımmm Allah kabul etsın bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın ınşllhh

canım yaa sütmü kaçtıki acaba allah sifa versin inş. geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…