Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canımm rabbim huzurlu sağlıklı bebişli daha nice yıllar nasip etsin kocanın süprizinide aktarırsın burdan bizee

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun büşracım genelde oluyor çocuklarda bir arkadaşımın oğlu 6 aylık hala oluyor sağ gözü çapaklanıyor ve daima sanki ağlıyormuş gibi sulanıyor. herhangi bir zararı yokmuş. inşallah emirinde bir şeyi yoktur, Rabbim acil şifalar versin.
İnşallah canım hayırlı haberlerle gel İnşallahh..
canım dr büyümeye başlamış dedi. cumartesi tekrar çağırdı sanırım siklus dönemim uzun diye büyümediler. hayırlısı...
tatlım duanı okudum, Allah kabul etsin. ne güzel evlilik yıl dönümüne denk gelmiş dua günün. Rabbim yuvana huzur, sağlık, mutluluk, bereket versin...

günaydın canımm rabbim huzurlu saplıklı bebişli daha nice yıllar nasip etsin kocanın süprizinide aktarırsın burdan bizee

--- Tabiki şekerim size yazmadan anlatmadan durabilirmiyim aşkolsunn

--- Evet canım çok güzel bir güne denk gelmiş, tevafuk olmuş maşallah.. Bugün melankoliklik yok bak, topikçe iyiz tamam mı

günaydın canlarr nasılsınız bakem

yaseminn kız anca begenmişsin iki satır bişe yazsaydın keşkee

günaydın biz iyiyiz sen nasılsın bugün en azından kasık ağrım yok denicek kadar azaldı ALLAH a şükür.. dün akşamda azaldı diye kalktım banyo temizlendim uslanmıcam bennn sizler napıyorsunuz...

anne sütü zararsız da her bebekte olur diyolar bakalım sağlık ocağı ne diyecek ayrıca topuk kanı alınacak..

geçmiş olsun cnm korkma üzülme olur yeni bebeklerde sağlık ocağındakiler ilaç falan verirse 1 haftaya kalmaz iyleşir..

çiğdemcin duanı okudum ALLAH kabul etsin inşallahh. Yavruna kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin sağlıkla inşallahhhh..

hamdolsun iyiyim bende bencede sen akıllanmıcann duramıyonus iki dakika yaaa valla ben dün bitek çamaşır attım makinaya sonrada ayaklarımı uzattım seksenleri izledim ohh sefam olsun tembelim mutluyum :)))))

Günaydınnn, hay mauslarınız kopsun emi, çenesi düşük arkadaşlarım benim
sabah saat: 07.30 da okumaya başladım, şuanda saat 08.50 düşünün yani nasıl beynim sulandı okumaktan:)))
bugün işten kovulmuş olabilirim yada bana kafayı sıyırma izni verildi pek anlayamadım kızlar onun için evdeyim amannn neyse ne valla Allahtan hayırlısı dedim sabah giyinmiştim, bekledim bekledim babam aramadı yola çık diye, biliyorsunuz ben aile firmasındayım bazılarımız gibi :) sonra aradım nerdesiniz diye babamı, bugün seni almadık geçtik gittik dedi!!!! neden dedim, bişey dedi ama tam anlamadım, kafamda yorumladığım kadarıyla, sen üzgünsün kal evde dedi" gibime geldi tamam dedim kapadım. hemen giydim picamalarımı tekrar açtım bilgisayaraı sabahın köründe o yüzden bugün burdayım yani. dün işyerinde akşam 17.00 itibari ile bütün gerginliklerimin patlamasını yaşadım , ağladım zırladım saydım söyledim işlerin içinden çıkamadım bütün sabır taşlarım 1 an içinde çatlayınca koptum yani, bizimkilerde heralde onu anlayınca bugün beni almadılar evde sakinleşim diye, yoksa gidişat iyi değildi , dün hesap kitaplarımı yaptım ev hanımı olmaya karar vermek üzeeydim. neyse bu konuda doluyum anlat anlat bitmez. kapatıyorum bu sıkıcı konuyu :)

Buketimin başlattığı nasıl evlendiniz konusuna bayıldım, baya da rağbet görmüş valla helal olsun kuşuma coşturmuş topiği helal olsun valla
bende eşimle severek evlendim 6 ay sonra nişanlandık akabinde 4 ay sonra evlendik, ohh iyikide evlenmişim. benim ailem çok stresli bir yapıdadır babam sinirli, abim desen başka bi alem, annem daha başka bir tip. şimdi eşime bakıyorum onda huzur buluyorum, sakin bir yapısı var hep beni dinginleştiriyor Allah razı olsun ondan. ama birçoğumuzun eşi gibi becerik konusunda eksik tabi yani yapmak istiyor abna yardım etmek istiyor ama bakıyorum çok yavaş ve eli yatkın olmadığı için ben sabırsızlanıyorum hemen yine kendim yapıyorum yapacğım şeyi, halbuki sabır göstersem biraz beklesem yapacak ama işte klasik ben Allah hepimizin evine huzur vers,n en önemlisi bu ya, iş yapmış yapmamış iyi olsunlarda yeter.

Bu arada Ebru hamileymiş ayyy canım benim çokkk sevindim hemen seni hamişler listesine yazdım, bu aralık ayı çok bereketli oldu maşallah, inşallah devamı da gelir topiğimizde hayırlısı ile.

Birde nazan kuşum demişsin ki sonra listeye eklenenleri en alta yaz karışmasın demişsin haklısın canım ama şöyle bir durum oluyor, listeye ismini yazdırıp sonra ayrılmak isteyen arkadaşlar oluyor bazı sebeplerden dolayı, onları çıkarınca o tarih boş kalıyor, bütün listenin tarihlerini yeniden güncelleyip kayydırmamak için o araya başka birini yazıyordum bende. ama madem karışıklı oluyor ozaman o günleri "tüm topik için" olarak değiştireyim ari, sonradan gelenleride senin dediğin gibi sona eklerim. uyarın için çok sağol canım benim

Burcu canım bak iltihap ve enfeksiyon bebek olmaması için en önemli etkenmiş, dr bana her seferinde altıını çizerek söylüyor.
bende de vardı biliyosun son gidişimde, dr bana monodoks verdi, eşinde içsin sende iç dedi, çünkü onda varsa sana geçer yine, sende varsa ona geçer, ikinizinkide bitsin kimde varsa dedi, ikimiz birlikte içiyoruz. akşamları fitil kullanıyorum iğrenç yaa ona gıcık oluyorum :) bide 3 tane iğne oldum. birde soğan kürü yapıyorum düzenli bir şekilde, yani saatleri bile bellidir soğan suyumun, ilaç gibi ciddiye alıyorum. Allahıma çok şükür 9 gün oldu soğan suyuna başlayalı, dün akıntım ve ağrım tamamen bitti
yani herşey biryana soğan kürü şahane

Büşracım canım ayy kıyamam ben sana canım arkadaşım sen üzüle bugün evdeyim sana çok dua edeceğim Allah emire şifa versin seninde yüzünü güldürsün inşallah...

Çiğdem'cim evlilik yıldönümün kutlu olsun, inşallah ömür boyu Allah sizi hayırlısı ile birbirinizden hiç ayırmasın, hep çok mutlu olun inşallah

anne sütü zararsız da her bebekte olur diyolar bakalım sağlık ocağı ne diyecek ayrıca topuk kanı alınacak..

büşraaaaaaa..üzülmee..oluyor her bebekte verdikleri ilaçlar işe yarıyor üzülme..topuk kanınada üzülme..inanki bebekler daha dayanıklıdır..ağlarlar geçer..ay yerim ben onun pempe pempe topuklarını:))

çiğdem ben senin duanı dün okumuştum..bir gün erkenden gidiyorum..duamnur/burcunun sabah duasını okudum..
bu gün çok yoğunum ..akşam görüşürüz..baaaaaaayy

canım ya bu aile şirketlerinde o sinir harpleri çok yaşanıyo biri yatıyo digeri geberene kadar koşturuyo sonuçta taktirde görmüyosun sonra sinir krizi geçiyorsun bende yaşadım aynısını rabbim sabrını artırsın güç kuvvet versin inş. neyseki bugun bizlesin dün çok keyifliydi keşke olabilseydin ev hanımı olmak konusunda bende ölüyorummm ev hanımı olayım die bebegim olsun arkama bakmadan kaçıp gitçem şimdi çıksam aklımı kendime takcam hiç deilse çalışıyorumda aklım dagılıyo

canım bende hamileliğin il aylarında oldu oda çok hafifmiş düşünki ben kanamalı oluyodum ama ALLAHıma bin şükür 4 aydır bişi yok..a ile baktılarmı canım temiz mi cıktı...peki ürolojiye gittiğinde içeriye kamerİNŞALLAH gecer seninde..

hoşgeldin tatlımm..çok stres yapıosun canım benim herşeyii kafana takma yat dinlen bugün...soğan suyunada başlamışsın şifa olsun tatlımm...tesbihide yapmışsındır heralde ALLAH kabul etsin diyeyim şimdiden...

Nazancım canım ayyy resmen özetlemişsin aynen, o geberene kadar çalışan işte benim en sonunda sıyırınca beni karantinaya aldılar dur müştağın ifadesinide kullanayım buketimin müsadesi ile bende çocuk yapınca çıkayım diyorum ama evde de birkaç günden fazla duramayan bir psikolojiğim ben işte onada cesaret edemiyorum. ama bundan sonra canımı vermeyeceğim ona karar verdim, olduğu kadar yani, sonuçta baban da olsa sana madalya tamıyor, bir anda herşeyi silip atıyor, 1 kahvenin 40 yıl hatırı filan yokmuş yani hepsi hikaye. onun içn bende ona göre normal insan gibi kapasitemi aşmayacak şekilde çalışacağım. Allah bana dün bu şekilde bir ders vermek istedi bence, ben buna yorumladım, çalışma tarzımı değiştiriyorum artık bundan sonra relax olacağım Allahınizniyle kızlar.

günaydın tatlımmm...üzülme genelde yeni doğan bebeklerde oluyor ne yapabilirsin tam biilmiorum ama sağlıkocağında kesin çözüm önerirler sıkma canını iyileşir ALLAHın izniyle tatlım..

Dünürüm günaydınnnnn, canım evet ama hayatımda çok radikal kararlar aldım inşallah daha normal insan olacağım artık sen merak etme.
bu arada tesbih duamı okudum yaptım astım Allahın izni ile bakalım hayırlısını bekleyeceğim.
hayatta birşeyi çok fazla da istemeyeceğim bundan sonra, çünkü mesela işyerinde çok iş olsun diye çok dua ediyordu, bakı oluncada altından kalkamadım psikolojim bozuldu. onun için anladımki herşeyin hayırlısı ve Allahın işine karışamaak , birşeyi çok fazla istememek gerekli. dün hep kendimle hesaplaşma içindeydim. dedim ya çok kararlar aldım Allah hayırlısı ile uygulayabilmemi nasibetsin.
Bu arada dünkü sohbetinizin arasında yemeklerden konu açılmış, damadımın biyerini şişirme sakın haa aman okuyunca aklım çıktı

günaydınnn tatlımmben yine günaydın demeden girmişim mevzuya HERKESE GÜNAYDIN KIZLARRRRRR

aynen tatlımmm azıcık aşım kaygısız başım demiş atalarımız hadi bakalım yeni aldığın kararlarda hayırlı olsun bugünde senin miladın olsun canım..duanda hayırlı olsun..yok şişmez İNŞALLAHH canım akşam vakti olunca normal olarak yemek mevzularına girilio

Yaseminciğim ohhh iyi yaptın vallaa keyfini çat boşverr yaa işler öyle böyle yürür sen kendşnş hırpaladığınla kalıyorsun dediğin gibi madalya mı takıyorlar sankş hıhh en ufak birşeyde yine en çalışmayan biz oluyoruz bir eksik bırakmak yeterli oluyor. Bugün bizimlesin demek ki güzeel bir kahvaltı yapsaydın al kahveni de kurul şöyle amann sefan olsunn.. Bende tek başıma kaldım kütüphanede yanımdaki beyi aldılar görsen o kadar çok öğrenci geliyor ki şansıma kitap al, ver bilgisayara gir valla kafam kazan gibi gidiyorum eve ama bunda da şükür aynen bende evde oturamıyorum sıkılıyorum çalışmak yine de en iyisi ama çok hırpalanmadan yaptıkça fazlasını istiyorlar çünkü.

günaydın canlar... çiğdemcim sabah duanı okudum dünürüm... yarasın damadıma
ay kızlar misafirlerim var 2 gündür bişi yapmıyorum ama pc başında da çok takılamıyorum ayıp olmasın diye gelince de ay oku oku bitmiyor accık az konuşun bee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…