- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.761
Günaydin herkesciklere :)
Bugün benim dua günüm eden edemeyen herkesten Allah razi olsun, rabbim kabul eylesin insallah..
Şuan yoldayim ise gidiyorum, çok yogun ve tempolu bir gun beni bekliyo Allah yardimcim olsun.. Pek giremem diye simdiden yaziyorum. Buarada bugun bizim evlilik yildonumumuz haftasonu kutlicaz ama benimki bi haltlar karistiyo galiba oyle hissediyorum :)))
canım yaa sütmü kaçtıki acaba allah sifa versin inş. geçmiş olsun canımm
çok geçmiş olsun büşracım genelde oluyor çocuklarda bir arkadaşımın oğlu 6 aylık hala oluyor sağ gözü çapaklanıyor ve daima sanki ağlıyormuş gibi sulanıyor. herhangi bir zararı yokmuş. inşallah emirinde bir şeyi yoktur, Rabbim acil şifalar versin.Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim yavrumn sağ gözü çok kötü çapak oldu. Gözü kızardı küçüldübugün sağlık ocağına kontrolü vardı inşallah orda bişey yapabilirler. Gözünü açamıyo yavrum uyuduktan sonra. Sizden isteğim ne olur emirime bol bol dua edin dünden beri moralim bozuk gördükçe gözyaşlarımi tutamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.. Şimdiden Allah Razı Olsun. Rabbim ne dualarıniz varsa hakkınızda hayırlısıyla kabul eylesin..
canım dr büyümeye başlamış dedi. cumartesi tekrar çağırdı sanırım siklus dönemim uzun diye büyümediler. hayırlısı...İnşallah canım hayırlı haberlerle gel İnşallahh..
tatlım duanı okudum, Allah kabul etsin. ne güzel evlilik yıl dönümüne denk gelmiş dua günün. Rabbim yuvana huzur, sağlık, mutluluk, bereket versin...Günaydin herkesciklere :)
Bugün benim dua günüm eden edemeyen herkesten Allah razi olsun, rabbim kabul eylesin insallah..
Şuan yoldayim ise gidiyorum, çok yogun ve tempolu bir gun beni bekliyo Allah yardimcim olsun.. Pek giremem diye simdiden yaziyorum. Buarada bugun bizim evlilik yildonumumuz haftasonu kutlicaz ama benimki bi haltlar karistiyo galiba oyle hissediyorum :)))
anne sütü zararsız da her bebekte olur diyolar bakalım sağlık ocağı ne diyecek ayrıca topuk kanı alınacak..
günaydın canımm rabbim huzurlu saplıklı bebişli daha nice yıllar nasip etsin kocanın süprizinide aktarırsın burdan bizee
çok geçmiş olsun büşracım genelde oluyor çocuklarda bir arkadaşımın oğlu 6 aylık hala oluyor sağ gözü çapaklanıyor ve daima sanki ağlıyormuş gibi sulanıyor. herhangi bir zararı yokmuş. inşallah emirinde bir şeyi yoktur, Rabbim acil şifalar versin.
canım dr büyümeye başlamış dedi. cumartesi tekrar çağırdı sanırım siklus dönemim uzun diye büyümediler. hayırlısı...
tatlım duanı okudum, Allah kabul etsin. ne güzel evlilik yıl dönümüne denk gelmiş dua günün. Rabbim yuvana huzur, sağlık, mutluluk, bereket versin...
günaydın canlarr nasılsınız bakem
yaseminn kız anca begenmişsin iki satır bişe yazsaydın keşkee
anne sütü zararsız da her bebekte olur diyolar bakalım sağlık ocağı ne diyecek ayrıca topuk kanı alınacak..
günaydın biz iyiyiz sen nasılsın bugün en azından kasık ağrım yok denicek kadar azaldı ALLAH a şükür.. dün akşamda azaldı diye kalktım banyo temizlendim uslanmıcam bennn sizler napıyorsunuz...[/B]
Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim yavrumn sağ gözü çok kötü çapak oldu. Gözü kızardı küçüldübugün sağlık ocağına kontrolü vardı inşallah orda bişey yapabilirler. Gözünü açamıyo yavrum uyuduktan sonra. Sizden isteğim ne olur emirime bol bol dua edin dünden beri moralim bozuk gördükçe gözyaşlarımi tutamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.. Şimdiden Allah Razı Olsun. Rabbim ne dualarıniz varsa hakkınızda hayırlısıyla kabul eylesin..
Birde nazan kuşum demişsin ki sonra listeye eklenenleri en alta yaz karışmasın demişsin haklısın canım ama şöyle bir durum oluyor, listeye ismini yazdırıp sonra ayrılmak isteyen arkadaşlar oluyor bazı sebeplerden dolayı, onları çıkarınca o tarih boş kalıyor, bütün listenin tarihlerini yeniden güncelleyip kayydırmamak için o araya başka birini yazıyordum bende. ama madem karışıklı oluyor ozaman o günleri "tüm topik için" olarak değiştireyim ari, sonradan gelenleride senin dediğin gibi sona eklerim. uyarın için çok sağol canım benim
canım bende hamileliğin il aylarında oldu oda çok hafifmiş düşünki ben kanamalı oluyodum ama ALLAHıma bin şükür 4 aydır bişi yok..a ile baktılarmı canım temiz mi cıktı...peki ürolojiye gittiğinde içeriye kamerİNŞALLAH gecer seninde..Canlarim ağzınıza sağlik, sogan kürü yaptim ama düzenli yapmadim, şimdi bu ay Allah kısmet ederse sogan kürüne tekrar başlıyorum, gülcüm dediklerinde çok haklısın ve hepsini yapiyorum, bi tek günlük ped kullaniyorum, sadece işteyken takiyorum evdeyken hiç kullanmiyorum gerçibide ürolojiye de gittim talim ben kronik idrar yolu enf. Var zatwn ama 2 gün önce test yaptirdim idraririmda birsey çıkmadı çok şülür, bol su ıçme fikri de süper, ikinize de çok teşekkür ederim :)) peki sizin iltihaplar tamamen geçtimi ????
hoşgeldin tatlımm..çok stres yapıosun canım benim herşeyii kafana takma yat dinlen bugün...soğan suyunada başlamışsın şifa olsun tatlımm...tesbihide yapmışsındır heralde ALLAH kabul etsin diyeyim şimdiden...Günaydınnn, hay mauslarınız kopsun emi, çenesi düşük arkadaşlarım benim
sabah saat: 07.30 da okumaya başladım, şuanda saat 08.50 düşünün yani nasıl beynim sulandı okumaktan:)))
bugün işten kovulmuş olabilirim yada bana kafayı sıyırma izni verildi pek anlayamadım kızlar onun için evdeyim amannn neyse ne valla Allahtan hayırlısı dedim sabah giyinmiştim, bekledim bekledim babam aramadı yola çık diye, biliyorsunuz ben aile firmasındayım bazılarımız gibi :) sonra aradım nerdesiniz diye babamı, bugün seni almadık geçtik gittik dedi!!!! neden dedim, bişey dedi ama tam anlamadım, kafamda yorumladığım kadarıyla, sen üzgünsün kal evde dedi" gibime geldi tamam dedim kapadım. hemen giydim picamalarımı tekrar açtım bilgisayaraı sabahın köründe o yüzden bugün burdayım yani. dün işyerinde akşam 17.00 itibari ile bütün gerginliklerimin patlamasını yaşadım , ağladım zırladım saydım söyledim işlerin içinden çıkamadım bütün sabır taşlarım 1 an içinde çatlayınca koptum yani, bizimkilerde heralde onu anlayınca bugün beni almadılar evde sakinleşim diye, yoksa gidişat iyi değildi , dün hesap kitaplarımı yaptım ev hanımı olmaya karar vermek üzeeydim. neyse bu konuda doluyum anlat anlat bitmez. kapatıyorum bu sıkıcı konuyu :)
Buketimin başlattığı nasıl evlendiniz konusuna bayıldım, baya da rağbet görmüş valla helal olsun kuşuma coşturmuş topiği helal olsun valla
bende eşimle severek evlendim 6 ay sonra nişanlandık akabinde 4 ay sonra evlendik, ohh iyikide evlenmişim. benim ailem çok stresli bir yapıdadır babam sinirli, abim desen başka bi alem, annem daha başka bir tip. şimdi eşime bakıyorum onda huzur buluyorum, sakin bir yapısı varhep beni dinginleştiriyor Allah razı olsun ondan. ama birçoğumuzun eşi gibi becerik konusunda eksik tabi yani yapmak istiyor abna yardım etmek istiyor ama bakıyorum çok yavaş ve eli yatkın olmadığı için ben sabırsızlanıyorum hemen yine kendim yapıyorum yapacğım şeyi, halbuki sabır göstersem biraz beklesem yapacak ama işte klasik ben Allah hepimizin evine huzur vers,n en önemlisi bu ya, iş yapmış yapmamış iyi olsunlarda yeter.
Bu arada Ebru hamileymiş ayyy canım benim çokkk sevindim hemen seni hamişler listesine yazdım, bu aralık ayı çok bereketli oldu maşallah, inşallah devamı da gelir topiğimizde hayırlısı ile.
Birde nazan kuşum demişsin ki sonra listeye eklenenleri en alta yaz karışmasın demişsin haklısın canım ama şöyle bir durum oluyor, listeye ismini yazdırıp sonra ayrılmak isteyen arkadaşlar oluyor bazı sebeplerden dolayı, onları çıkarınca o tarih boş kalıyor, bütün listenin tarihlerini yeniden güncelleyip kayydırmamak için o araya başka birini yazıyordum bende. ama madem karışıklı oluyor ozaman o günleri "tüm topik için" olarak değiştireyim ari, sonradan gelenleride senin dediğin gibi sona eklerim. uyarın için çok sağol canım benim
Burcu canım bak iltihap ve enfeksiyon bebek olmaması için en önemli etkenmiş, dr bana her seferinde altıını çizerek söylüyor.
bende de vardı biliyosun son gidişimde, dr bana monodoks verdi, eşinde içsin sende iç dedi, çünkü onda varsa sana geçer yine, sende varsa ona geçer, ikinizinkide bitsin kimde varsa dedi, ikimiz birlikte içiyoruz. akşamları fitil kullanıyorum iğrenç yaa ona gıcık oluyorum :) bide 3 tane iğne oldum. birde soğan kürü yapıyorum düzenli bir şekilde, yani saatleri bile bellidir soğan suyumun, ilaç gibi ciddiye alıyorum. Allahıma çok şükür 9 gün oldu soğan suyuna başlayalı, dün akıntım ve ağrım tamamen bitti
yani herşey biryana soğan kürü şahane
Büşracım canım ayy kıyamam ben sana canım arkadaşım sen üzüle bugün evdeyim sana çok dua edeceğim Allah emire şifa versin seninde yüzünü güldürsün inşallah...
Çiğdem'cim evlilik yıldönümün kutlu olsun, inşallah ömür boyu Allah sizi hayırlısı ile birbirinizden hiç ayırmasın, hep çok mutlu olun inşallah
günaydın tatlımmm...üzülme genelde yeni doğan bebeklerde oluyor ne yapabilirsin tam biilmiorum ama sağlıkocağında kesin çözüm önerirler sıkma canını iyileşir ALLAHın izniyle tatlım..Günaydın kızlar nasılsınız. Ben hiç iyi değilim yavrumn sağ gözü çok kötü çapak oldu. Gözü kızardı küçüldübugün sağlık ocağına kontrolü vardı inşallah orda bişey yapabilirler. Gözünü açamıyo yavrum uyuduktan sonra. Sizden isteğim ne olur emirime bol bol dua edin dünden beri moralim bozuk gördükçe gözyaşlarımi tutamıyorum. Dualarınızı bekliyorum.. Şimdiden Allah Razı Olsun. Rabbim ne dualarıniz varsa hakkınızda hayırlısıyla kabul eylesin..
günaydınnn tatlımmDünürüm günaydınnnnn, canım evet ama hayatımda çok radikal kararlar aldım inşallah daha normal insan olacağım artık sen merak etme.
bu arada tesbih duamı okudum yaptım astım Allahın izni ile bakalım hayırlısını bekleyeceğim.
hayatta birşeyi çok fazla da istemeyeceğim bundan sonra, çünkü mesela işyerinde çok iş olsun diye çok dua ediyordu, bakı oluncada altından kalkamadım psikolojim bozuldu. onun için anladımki herşeyin hayırlısı ve Allahın işine karışamaak , birşeyi çok fazla istememek gerekli. dün hep kendimle hesaplaşma içindeydim. dedim ya çok kararlar aldım Allah hayırlısı ile uygulayabilmemi nasibetsin.
Bu arada dünkü sohbetinizin arasında yemeklerden konu açılmış, damadımın biyerini şişirme sakın haa aman okuyunca aklım çıktı
Günaydınnn, hay mauslarınız kopsun emi, çenesi düşük arkadaşlarım benim
sabah saat: 07.30 da okumaya başladım, şuanda saat 08.50 düşünün yani nasıl beynim sulandı okumaktan:)))
bugün işten kovulmuş olabilirim yada bana kafayı sıyırma izni verildi pek anlayamadım kızlar onun için evdeyim amannn neyse ne valla Allahtan hayırlısı dedim sabah giyinmiştim, bekledim bekledim babam aramadı yola çık diye, biliyorsunuz ben aile firmasındayım bazılarımız gibi :) sonra aradım nerdesiniz diye babamı, bugün seni almadık geçtik gittik dedi!!!! neden dedim, bişey dedi ama tam anlamadım, kafamda yorumladığım kadarıyla, sen üzgünsün kal evde dedi" gibime geldi tamam dedim kapadım. hemen giydim picamalarımı tekrar açtım bilgisayaraı sabahın köründe o yüzden bugün burdayım yani. dün işyerinde akşam 17.00 itibari ile bütün gerginliklerimin patlamasını yaşadım , ağladım zırladım saydım söyledim işlerin içinden çıkamadım bütün sabır taşlarım 1 an içinde çatlayınca koptum yani, bizimkilerde heralde onu anlayınca bugün beni almadılar evde sakinleşim diye, yoksa gidişat iyi değildi , dün hesap kitaplarımı yaptım ev hanımı olmaya karar vermek üzeeydim. neyse bu konuda doluyum anlat anlat bitmez. kapatıyorum bu sıkıcı konuyu :)
Buketimin başlattığı nasıl evlendiniz konusuna bayıldım, baya da rağbet görmüş valla helal olsun kuşuma coşturmuş topiği helal olsun valla
bende eşimle severek evlendim 6 ay sonra nişanlandık akabinde 4 ay sonra evlendik, ohh iyikide evlenmişim. benim ailem çok stresli bir yapıdadır babam sinirli, abim desen başka bi alem, annem daha başka bir tip. şimdi eşime bakıyorum onda huzur buluyorum, sakin bir yapısı varhep beni dinginleştiriyor Allah razı olsun ondan. ama birçoğumuzun eşi gibi becerik konusunda eksik tabi yani yapmak istiyor abna yardım etmek istiyor ama bakıyorum çok yavaş ve eli yatkın olmadığı için ben sabırsızlanıyorum hemen yine kendim yapıyorum yapacğım şeyi, halbuki sabır göstersem biraz beklesem yapacak ama işte klasik ben Allah hepimizin evine huzur vers,n en önemlisi bu ya, iş yapmış yapmamış iyi olsunlarda yeter.
Bu arada Ebru hamileymiş ayyy canım benim çokkk sevindim hemen seni hamişler listesine yazdım, bu aralık ayı çok bereketli oldu maşallah, inşallah devamı da gelir topiğimizde hayırlısı ile.
Burcu canım bak iltihap ve enfeksiyon bebek olmaması için en önemli etkenmiş, dr bana her seferinde altıını çizerek söylüyor.
bende de vardı biliyosun son gidişimde, dr bana monodoks verdi, eşinde içsin sende iç dedi, çünkü onda varsa sana geçer yine, sende varsa ona geçer, ikinizinkide bitsin kimde varsa dedi, ikimiz birlikte içiyoruz. akşamları fitil kullanıyorum iğrenç yaa ona gıcık oluyorum :) bide 3 tane iğne oldum. birde soğan kürü yapıyorum düzenli bir şekilde, yani saatleri bile bellidir soğan suyumun, ilaç gibi ciddiye alıyorum. Allahıma çok şükür 9 gün oldu soğan suyuna başlayalı, dün akıntım ve ağrım tamamen bitti
yani herşey biryana soğan kürü şahane
Büşracım canım ayy kıyamam ben sana canım arkadaşım sen üzüle bugün evdeyim sana çok dua edeceğim Allah emire şifa versin seninde yüzünü güldürsün inşallah...
Çiğdem'cim evlilik yıldönümün kutlu olsun, inşallah ömür boyu Allah sizi hayırlısı ile birbirinizden hiç ayırmasın, hep çok mutlu olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?