Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlarr benim yarın reglimin 3. haftası olacak geç yumurtlama oluyor bende geçen ay iğnelerden falan erken olmuştu tabii aşılamada ama şimdi şidm yumurtlama olması lazım hiç yumurtlama akıntısı neyin yok normal beyaz baya akıntım geliyor ama öyle bir akıntım yok dün bir ara baya belim ağrıdı ama neysee artık nasılsa tedavi görüyorum iğnelerle geliştirecekelr yine bir daha ki ay yoksa bile amann :26:

FANAA / isimsiz30.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana / mesude31.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum

kızlar dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

listeyi bitirdimm..

Kızlar selamlar, yaso ne güzel evdesin ya tadını çıkar...
Canlar ben doktora gitmedim ve bugunde çok ağrıyor ama sanki daha iyi gibi..
yakıyı da çıkardım bel için krem vardı onu sürdük o sanki daha iyi geliyor gibi.. belimdeki sıkıntı tamamıyla yel girmiş, teşhisi koyduk biz. hayırlısı bakalım..

barisözlem , bdroner , ecrin oflu nasılsınız

kızlar bu sayfadan ayrılamıyorum günün nerdeyse her dakikasında burdayım işlerim birikti birde girp olmak üzreyim sanki . bağımlı oldum resmen iki iş yapıyorum hop buraya yazıyorum

sıcak tut kuzucuk orasını şişe çekmeyi bilirmisiniz sizin oralarda yelse o çok iyi gelir

kızlar kimse üstüme gelmesin koca karı işi dieee ağlarım haaaaaa

Ben geldim kızlar topuk kanı alındı yavrum ne ağladı ne ağladı kıyamam. Ama meme görünce sustu sipa :) bu arada şansa midir nedir ben normalde aile hekimindeki doktorlara pek güvenmem. Bizimle ilgilenen hemşire de erkek o da çok ilgileniyo ışte şansıma çok iyi bi doktor geldi. Sağolsun bizim hemşire hemen doktoru yanıma getirdi çocuğun gözünü gösterdik ışte. Nasıl temizliyosun falan sordu bende dedim serum fizyolojik bir de kaynamis ilinmis suyla. Aferin dedi küçük anne :) sonra ama temizlemekle geçmez ben sana bakteriyel bi ilaç vericm dedi. Ayrıntı olarak da bakırköy göz hastanesindeki arkadaşını aradı. O da baya şey söyledi. Sabah akşam bebek şampuaniyla temizle sonra verdiğim damlayı kullan 6 saatte bir günde dört defa. O kadar çok şey anlattı ki kafam karıştı şuan bile şaşkınim :) Allahm çok dua etmiştim bi yol göster diye işaret bu sanırım inşallah ise yarar.. 4-5 gün kullan gecmezse gidersin doktora tekrar dedi.

hoşgeldiiin,Allah seni daha iyi etsin hep böyle ol canım benim, beni anmışsın özet istemişsin ama bende 2 gündür giremiyordum malesef bende olaylardan bi haberim özet geçemeyeceğim ben şuan 1111. sayfayı okuyorum yanlış görmediysem kızlar 1179 larda falan ooooo daha birsürü sayfa var okumam gereken

kız aslı amma hava attın haa sabah beri yazık deilmi bizeee :))))) akşama gitte kocanı anlından öp ne kocalar varmış diyee :)))

Nazancım akşam eve gittiğimde kocamı öptüm alnından ve başarılarının artarak devam etmesini istedim
Kızlarrr herkese günaydınnnnn
Dün hastalandımya hani yarım saat kötü oldum ama sonra bana bişe oldu umursayamıyorumnormalde yarın doktora gitmem gerekiyo histeroskopi yapılacakya ama aldığım bir kararla ki bu kararı daha sevgilieşime sölemedim GİTMİCEM diyorumki soğan kürüne başlayım 3 yıl önce denemiştim en son Mayıs ayına kadar doktora gitmeme kararı aldım amannnn çok sıkıldım ben git git her seferinde yeni bi sorun çıksın biraz kafamı rahatlatlak istiyorum bu arada eşimde ilaçlarına devam eder sonrası Allah kerim böle işte kızlar şimdi ben bu soğan kürüne ne zaman başlıcam reglimin 2.günü...

Sedacım öyle valla, salaklık bendeymiş ona karar vermiş oldum, artık relaxım Allahın izni ile, eski performansımı arasınlar daha çok beklerler, o salak mazide kaldı Allah razı olsun desteğin için canım benim. Allah sanada kolaylık versin yardımcın olmaması çok kötü yaa, aynı ben işte :)

Bedriyecim benimde dr fobim var biliyorsun uşum yalnız değilsin bu arada nazanın dediğine katılıyorum o kocakarı işleri çok işe yarar, bilen varsa yaptır bence.

Gamzecim valla burası psikoterapi merkezi gibi, giriyorsun değişik bir dünya, rahatlık veriyor insana. onun içinde bağımlılık yapıyor hepimizde olduğu gibi

nazan valla benim annaeem bardak çekerdi babamın beline. çokta iyi gelirdi, hem şimdi o bardak çekmek için alet çıkmış biliyormusun geçen internette gördüm yani kocakarı işleri son teknoloji ile buluşmuş artık gözümüz aydın

aslında ben şöyle biliyorum aşılamada yapılan ilaçlar vucuda sonraki ayda da etkisini gösterirmiş.. bende 2 aydır falan akıntı olmuyor nedense yumurtlamayla ilgili ama buradaki doktor yazmıştı ki yumurtlama olmazsa adetde olmaz.. o zaman biz normal değerlendirecegiz günlerimizi de mi? Seninde inşAllah tedaviye gerek kalmadan bu ay sürpriz yaapr bebeşin..

hehehehe ben bu lafları çok iyi hatırlıyorum kendimden canım yaa :)) süpersin bana kendimi hatırlattın, bende aynı cümleyi aynı şekilde kurmuştum bundan 15 gün evvel, ama bütün topikçe üzerime uygulanan terapilerin ardından birgün kendimi dr un kapısında beklerken buldum ama iyikide gitmişim, yine idrar yolu enfeksiyonu olduğum çıktı ortaya ve onu çözdüm çok şükür bu sayede, şimdi iyikide gitmişim diyorum.
sana tavsiyem hiçbirşyei erteleme , evet çok sıkıntılı bir durum ama gitmemiz şart kuzucum, evde ne yaparsak yapalım ilerleme kaydedemiyoruz, bilmediğimiz neler var kimbilir, nekadar erken sorunları çözmeye başlarsak okadar iyi, zaman çok hızlı geçiyor valla, bak bana 30 yaşımda olmuşum nerdeyse, 40 olmak an meselesi yani zaman durmuyor. onun için lütfen yarın doktora git.

kzılar ben geldiiim, dün hsg çektirdim iki tüpümde açıkmış,çok şükür bunuda atlattık sorun çıkmadı,verdiğim kanların sonucu çıkmamış haftaya birdaha gel dedi doktor,haftayada inşallah onları alırım

ohhhh çok şükür yaaa lay lay lommm artık rahatsın o konuda bari canım benim. çok sevindim maşallah. zaten hamiş kalabildiğine göre açık olması gerekrdi bencede. hadi şimdi rahat bir nefes al ohh

ohhhh çok şükür yaaa lay lay lommm artık rahatsın o konuda bari canım benim. çok sevindim maşallah. zaten hamiş kalabildiğine göre açık olması gerekrdi bencede. hadi şimdi rahat bir nefes al ohh

evet canım,rahatladım nasıl geçeceğini bilmediğim için çok korkuyordum,dün sıra beklerken 1-1,5 saat içinde tam 5 kez tuvalete gittim kürtajdan sonrada tüpler tıkanabiliyormuş sanırım canım o yüzden belki olabilme ihtimali vardı

Yasemincim bende ara ara alıyorum bu kararları ama uyguluyorumda valla o doktor fobisi dediğiniz şey bende de fazlasıyla var sinirim bozuluyo bide geçen ay gerçektende sinirim çok bozuldu doktor başka başka şeyler var dedi yapışıklıklar var dedi korkuttu:18::18:ya insan her doktora gittiğinde yeni bişe çıkarmı olmaz böyle bişey yaaa bide şu histeroskopi beni çok fena korkutuyo:18::18:hem benim yaşımda öle 30 a 3kaldı amannn beni bu psikoloji biraz götürürsonrasında bi bakmışım yine doktordayım

ben iyiyim canım sen nasılsın.

iyiym bende cnm benimde adetime 10 gün var sanırım tutmadı bu ayda çünkü hiç akıntım yok adetten önceki kuruluk olurya öyle sadece çok az katı beyaz akıntım var oda çok az üşüttüğümden dolayı olabilir..

hakkımzda hayırlısı neyse o olsun zamanım var demekki RABBİM bizim için hayırlısnı versin inşallahç

'Beni bensiz birak beni sensiz birakma Ya Rab..
kalbime yoldaş eyle merhametini..'Ya Rabbi

Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler
Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır.
Esma'ül hünsana şahit yaz beni...

Allah!
Sensin Allah, sanadır kulluğum..
Sendedir çarem
Seninledir varlığım
Seni arar ruhum
Seni anar kalbim
Başkasına değil sana muhtacım
Başkasını değil seni çağırırım
Başkası yaratılmıştır sen yaratansın
Başkası devamsızdır
Sen daimsin ve daim eyleyensin
Başkaları muhtaçtır
Sen ihtiyaçsızsın ve ihtiyaçları görensin
Başka ilah yok sen Allah'sın
Sen ki eşi benzeri olmayansın
Sen ki bütün eksiksiz sıfatların sahibisin
Cemaline çevir yüzümü başkasına rağbet ettirme kalbimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…