- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.781
Kızlar selamlar, yaso ne güzel evdesin ya tadını çıkar...
Canlar ben doktora gitmedim ve bugunde çok ağrıyor ama sanki daha iyi gibi..
yakıyı da çıkardım bel için krem vardı onu sürdük o sanki daha iyi geliyor gibi.. belimdeki sıkıntı tamamıyla yel girmiş, teşhisi koyduk biz. hayırlısı bakalım..
topiğimin vefakar-cefakar-kür kar- sitem kar(ne alaka)- o kar bu kar şu kar- anne adayları..ben geldim..ben enson 543. sayfaya yazmışım, siz 555 desiniz:) anacım geçmişi şimdi okuyamam, biri bana ÖZET GEÇSİN:))sözlüğün asoşeytıtpresi özlem bunu yapabilir:))
beni soracak olursanız çok iyiyim..(kocamın yanından geldimya:)) akşam görüşürüüüüüüüüüüüüüüüüüzz
kız aslı amma hava attın haa sabah beri yazık deilmi bizeee :))))) akşama gitte kocanı anlından öp ne kocalar varmış diyee :)))
Kızlarr benim yarın reglimin 3. haftası olacak geç yumurtlama oluyor bende geçen ay iğnelerden falan erken olmuştu tabii aşılamada ama şimdi şidm yumurtlama olması lazım hiç yumurtlama akıntısı neyin yok normal beyaz baya akıntım geliyor ama öyle bir akıntım yok dün bir ara baya belim ağrıdı ama neysee artık nasılsa tedavi görüyorum iğnelerle geliştirecekelr yine bir daha ki ay yoksa bile amann :26:
Nazancım akşam eve gittiğimde kocamı öptüm alnından ve başarılarının artarak devam etmesini istedim
Kızlarrr herkese günaydınnnnn
Dün hastalandımya hani yarım saat kötü oldum ama sonra bana bişe oldu umursayamıyorumnormalde yarın doktora gitmem gerekiyo histeroskopi yapılacakya ama aldığım bir kararla ki bu kararı daha sevgilieşime sölemedim GİTMİCEM diyorumki soğan kürüne başlayım 3 yıl önce denemiştim en son Mayıs ayına kadar doktora gitmeme kararı aldım amannnn çok sıkıldım ben git git her seferinde yeni bi sorun çıksın biraz kafamı rahatlatlak istiyorum bu arada eşimde ilaçlarına devam eder sonrası Allah kerim böle işte kızlar şimdi ben bu soğan kürüne ne zaman başlıcam reglimin 2.günü...
barisözlem , bdroner , ecrin oflu nasılsınız
kızlar bu sayfadan ayrılamıyorum günün nerdeyse her dakikasında burdayım işlerim birikti birde girp olmak üzreyim sanki . bağımlı oldum resmen iki iş yapıyorum hop buraya yazıyorum
kzılar ben geldiiim, dün hsg çektirdim iki tüpümde açıkmış,çok şükür bunuda atlattık sorun çıkmadı,verdiğim kanların sonucu çıkmamış haftaya birdaha gel dedi doktor,haftayada inşallah onları alırım
ohhhh çok şükür yaaa lay lay lommm artık rahatsın o konuda bari canım benim. çok sevindim maşallah. zaten hamiş kalabildiğine göre açık olması gerekrdi bencede. hadi şimdi rahat bir nefes al ohh
heheheheben bu lafları çok iyi hatırlıyorum kendimden canım yaa :)) süpersin bana kendimi hatırlattın, bende aynı cümleyi aynı şekilde kurmuştum bundan 15 gün evvel, ama bütün topikçe üzerime uygulanan terapilerin ardından birgün kendimi dr un kapısında beklerken buldum ama iyikide gitmişim, yine idrar yolu enfeksiyonu olduğum çıktı ortaya ve onu çözdüm çok şükür bu sayede, şimdi iyikide gitmişim diyorum.
sana tavsiyem hiçbirşyei erteleme , evet çok sıkıntılı bir durum ama gitmemiz şart kuzucum, evde ne yaparsak yapalım ilerleme kaydedemiyoruz, bilmediğimiz neler var kimbilir, nekadar erken sorunları çözmeye başlarsak okadar iyi, zaman çok hızlı geçiyor valla, bak bana 30 yaşımda olmuşum nerdeyse, 40 olmak an meselesi yani zaman durmuyor. onun için lütfen yarın doktora git.
ben iyiyim canım sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?