Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyy kıyamam ben kuzuyaaa rabbim şifalar versinnn hem küçük hem güzel anneeeeeeee

ohh iyi yapmışsın senin kocan ayın kocası ünvanını kazanmış olsun ozaman :))))

hakkında hayırlısı olsun canım benim aldıgım kararla bu topigi genel olarak doktor fobisi var fikrini getirdi aklıma demekki yeterince sebeplere yapışmıyoruz ben yasemin bedriye sen herkes doktora gitmeme kararı aldı eee kim gidecek doktorada bize hamile haberi verecekk hııı sölinn bakimmm de degerli kukularımız varmış yauwwwww :))))))))

canım benim herkes bi sebep buluyo gitmiyo ama ben çok yoruldum o yüzden yoksa ben gayet düzenli bi şekilde gidiyodum sıkıldım git git aç baktır yeter daaa kendi haline bırakacam biraz çocuk falan düşünmücem hamilelikmiş hepsini unutacam bakalım ne kadar sürer

inş. canım inş. atarsın keşke çocuk fikrinden arınmanında bir ilacı olsa ne kadar güzel olurdu dimi

inş. canım inş. atarsın keşke çocuk fikrinden arınmanında bir ilacı olsa ne kadar güzel olurdu dimi

Ayyy demi ne güzel olurdu valla amannn bizimkisi kısa süreli kaçış işte hastaneye gidince psikolojim bozuluyo öyleki hastaneye giderken sırf iyi olduğumu ispat etmek ister gibi süslenip süslenip gidiyorum geçen eşim dedi nie bu kadar özen gösteriyosun die napim sanki iyi görününce herşey güzel olacakmış gibi hiçbişeyin yok dieceklermiş gibi zor Nazan ya Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere...

s.a kızlaaar nasılsınzzz?? bugun kemik tümörü hastanesine gittim. bacagımda sıkıntı var. doktor röntgen istedi. bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:

Allah kabul etsin duamnur iyi olmana sevindim evin keyfini çikar sen nasinsin melek (nazancim)

a.s canım inşallah hamilesindir iyiki filmi çektirmemişsin eee bi kan testi yaptırsana hemen

AYYY çok güldümm kukularımız tabii ki çok kıymetli can biizimm.. baksana halimize.. neredeyse her birimiz çığır aşıp kendimizi tedavi eedecek durumdayız.. Yada normalde sabırsızlanıyoruz ama hadi o zaman doktora gidelim konusu olunca biraz daha beklesek oluyoruz..
ama benim kukuluk konular değil baksana belimde bile gidemedim..

aminnnnnn canım cümlesine

Tebrik ederim canim ya hamissin bebegin cok küçük oldugundan silik çıkıyor benim adetim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıkmıştı hemen bı kan testi yaptir hayırlı olsun canim yas cok sevindim

ayyyyyyy hadi hayırlısııııııııııııııı

Tebrik ederim canim ya hamissin bebegin cok küçük oldugundan silik çıkıyor benim adetim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıkmıştı hemen bı kan testi yaptir hayırlı olsun canim yas cok sevindim

İnşallah hamilesinizdir.Tebrik ederim.Bende idrar testi yapmıstm ve 2. çizgi çok netti ancak çatlatma iğnesinin yanıltıcı etkisi oldugunu söylediler (12 gün geçmesine rağmen iğnenin üzerinden)ve bütün hevesim kırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…