- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.801
Ben geldim kızlar topuk kanı alındı yavrum ne ağladı ne ağladı kıyamam. Ama meme görünce sustu sipa :) bu arada şansa midir nedir ben normalde aile hekimindeki doktorlara pek güvenmem. Bizimle ilgilenen hemşire de erkek o da çok ilgileniyo ışte şansıma çok iyi bi doktor geldi. Sağolsun bizim hemşire hemen doktoru yanıma getirdi çocuğun gözünü gösterdik ışte. Nasıl temizliyosun falan sordu bende dedim serum fizyolojik bir de kaynamis ilinmis suyla. Aferin dedi küçük anne :) sonra ama temizlemekle geçmez ben sana bakteriyel bi ilaç vericm dedi. Ayrıntı olarak da bakırköy göz hastanesindeki arkadaşını aradı. O da baya şey söyledi. Sabah akşam bebek şampuaniyla temizle sonra verdiğim damlayı kullan 6 saatte bir günde dört defa. O kadar çok şey anlattı ki kafam karıştı şuan bile şaşkınim :) Allahm çok dua etmiştim bi yol göster diye işaret bu sanırım inşallah ise yarar.. 4-5 gün kullan gecmezse gidersin doktora tekrar dedi.
ohhh ohhh herkes buralarda nasılsınız kızlar
Nazancım akşam eve gittiğimde kocamı öptüm alnından ve başarılarının artarak devam etmesini istedim
Kızlarrr herkese günaydınnnnn
Dün hastalandımya hani yarım saat kötü oldum ama sonra bana bişe oldu umursayamıyorumnormalde yarın doktora gitmem gerekiyo histeroskopi yapılacakya ama aldığım bir kararla ki bu kararı daha sevgilieşime sölemedim GİTMİCEM diyorumki soğan kürüne başlayım 3 yıl önce denemiştim en son Mayıs ayına kadar doktora gitmeme kararı aldım amannnn çok sıkıldım ben git git her seferinde yeni bi sorun çıksın biraz kafamı rahatlatlak istiyorum bu arada eşimde ilaçlarına devam eder sonrası Allah kerim böle işte kızlar şimdi ben bu soğan kürüne ne zaman başlıcam reglimin 2.günü...
Kötu demek ne haddimize..
Cok şükür her. Halimize...
Sen nasılsın canim
kzılar ben geldiiim, dün hsg çektirdim iki tüpümde açıkmış,çok şükür bunuda atlattık sorun çıkmadı,verdiğim kanların sonucu çıkmamış haftaya birdaha gel dedi doktor,haftayada inşallah onları alırım
bende iyiyim şükürler olsun bugün işten ayrıldıktan sonra ilk defa evdeyim dinleniyorum oruç tutum borcum çok evdeyken onları ödüyeyim
ohh iyi yapmışsın senin kocan ayın kocası ünvanını kazanmış olsun ozaman :))))
hakkında hayırlısı olsun canım benim aldıgım kararla bu topigi genel olarak doktor fobisi var fikrini getirdi aklıma demekki yeterince sebeplere yapışmıyoruz ben yasemin bedriye sen herkes doktora gitmeme kararı aldı eee kim gidecek doktorada bize hamile haberi verecekk hııı sölinn bakimmm de degerli kukularımız varmış yauwwwww :))))))))
canım benim herkes bi sebep buluyo gitmiyo ama ben çok yoruldum o yüzden yoksa ben gayet düzenli bi şekilde gidiyodum sıkıldım git git aç baktır yeter daaa kendi haline bırakacam biraz çocuk falan düşünmücem hamilelikmiş hepsini unutacam bakalım ne kadar sürer
inş. canım inş. atarsın keşke çocuk fikrinden arınmanında bir ilacı olsa ne kadar güzel olurdu dimi
inş. canım inş. atarsın keşke çocuk fikrinden arınmanında bir ilacı olsa ne kadar güzel olurdu dimi
s.a kızlaaar nasılsınzzz?? bugun kemik tümörü hastanesine gittim. bacagımda sıkıntı var. doktor röntgen istedi. bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:
ohh iyi yapmışsın senin kocan ayın kocası ünvanını kazanmış olsun ozaman :))))
hakkında hayırlısı olsun canım benim aldıgım kararla bu topigi genel olarak doktor fobisi var fikrini getirdi aklıma demekki yeterince sebeplere yapışmıyoruz ben yasemin bedriye sen herkes doktora gitmeme kararı aldı eee kim gidecek doktorada bize hamile haberi verecekk hııı sölinn bakimmm de degerli kukularımız varmış yauwwwww :))))))))
Ayyy demi ne güzel olurdu valla amannn bizimkisi kısa süreli kaçış işte hastaneye gidince psikolojim bozuluyo öyleki hastaneye giderken sırf iyi olduğumu ispat etmek ister gibi süslenip süslenip gidiyorum geçen eşim dedi nie bu kadar özen gösteriyosun die napim sanki iyi görününce herşey güzel olacakmış gibi hiçbişeyin yok dieceklermiş gibizor Nazan ya Allah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin bizlere...
s.a kızlaaar nasılsınzzz?? bugun kemik tümörü hastanesine gittim. bacagımda sıkıntı var. doktor röntgen istedi. bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:
Allah kabul etsin duamnur iyi olmana sevindim evin keyfini çikar sen nasinsin melek (nazancim)
Tebrik ederim canim ya hamissin bebegin cok küçük oldugundan silik çıkıyor benim adetim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıkmıştı hemen bı kan testi yaptir hayırlı olsun canim yas cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?