- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.181
Bedriyecim aynen bukete katılıyorum, al bizde de bişey yok, bende pco vardı çok şükür onuda temizledik kalmaman için bir sebep yok diyor dr ama tık yokAllah "OL" dedikten sonra o %1 olan değerle bile olur. zaten milyonlarca şansımızdan sadece 1 tanesi gelip yumurtayı buluyor biliyosun, o 1 tane neden senin %1 değerin olmasın tatlım benim. hiç moral bozma sakın, Rabbim OL desin o herşeye yeter
ay çok sinirlerim bozuk yok yasemin ya baktım netten diyor ki morfoloji için spermde yapısal bozukluk bana hep demişlerdi ki bebekler sakat ondan düşüyor.. ee bu doktor gayet normalmişiz gibi gönderdi bizi.. inan ki söyleyecek hiç sözüm yok.. doktor benim sonuçlarımı kontrol edicekti tekrar değerlendirecekti.. ki daha önce bakılmıştı zaten bende beklemeden çıktım hastaneden.. ya şimdi isyankar bişeyler söylemek istemiyorum sussam daha iyi de artık çabalamak da anlamsız geliyor..
ya ben gerçekten çok garibim,ayağa kalkacak halim yok yani,suyumuz da kesildi,sinirim zaten tepemde,bu halsizlik çok garip ya,darısı hepinizin başına.hem ben annemler gitmek istiyorum,ama1hafta oldu geleli,kaynanam mızmızlanır şimdi,kendisi ben bir yerlere gidince beni çok özlüyor,yalnız kalamıyor,nereye gidersem gideyim hep mızmızlanır.ben çok kötüyüüüüüüüüüüüüüm,yazıyı bilem zor yazıyorum.bu özlem nereye gitti ya,hamiş oldu terketti bizi galiba...
Allah razı olsun.. Allah kabul etsin inşAllah.. canım sıkkın çok eşimin test sonucunda marfoloji %1 çıktı doktor baktı düşük ama sıkıntı değil dedi hiç bir ilaç bişey vermedi de ne alaka netde herkes tüp bebekle bile zor diye yazmışlar..
YA çok çok sıkkın canım.. herşeyi bırakıyorum artık.. doktor da enteresan hiçbirşey olmaz dedi.. sıkıntı yok dedi.. zannedersin ki %1 değer yazmıyor kağıtda.. yok bir daha çağırmadı.. artık sanırım kendi halimize bıraktılar bizi.. düşüklerden bu değerden mi kaynaklandı o da belirsiz.. doktor da bu arada araştırma üniversindeki doktor.. amaaann ammaaann diyorum.. ya ben artık tamamım ya buraya kadarım yani.. naapayım. Hayırlısı olsun hakkımızda..
canım arkadaşım, şuanda tabiki çok haklısın, dr bişey dememiş, fakat araştırınca çok ciddi birşey olduğunu okumuşsun, ümitlerin kırılmış, hevesin kaçmış, şimdi biz nedesek etkisiz olacak çünkü içimizden kim bu durumda olsa aynı şeyi hisseder eminim. şahsen ben kendimi biliyorum aynı şeyleri düşünürdüm. ama elinden geldiğince başka şeyler dşünümeye çalış şu sıra, çünkü bu konuya yoğunlaşırsan ALlah korusun isyan etmemek zor, her an insanın ağzından yanlış bişey çıkabilir, o yüzden aynen dediğin gibi bu konuyu kapat, normal hayatına devam etmeye çalış, devam etmeye çalıştıkça kendini zorladıkça zaten normale döneceksin ALlahın izniyle. ve senin durumun bence umutsuz değil, çünkü %1 morfoloji ile seni hamile bıraktıran ALlah, gün gelir onun sana tutunmasını da sağlar. Bundan hiç şüphen olmasn. Yeterki Allah "OL" desin canım benim. dr lar prfesorler ne derse desin, Allahın dediği önemliay çok sinirlerim bozuk yok yasemin ya baktım netten diyor ki morfoloji için spermde yapısal bozukluk bana hep demişlerdi ki bebekler sakat ondan düşüyor.. ee bu doktor gayet normalmişiz gibi gönderdi bizi.. inan ki söyleyecek hiç sözüm yok.. doktor benim sonuçlarımı kontrol edicekti tekrar değerlendirecekti.. ki daha önce bakılmıştı zaten bende beklemeden çıktım hastaneden.. ya şimdi isyankar bişeyler söylemek istemiyorum sussam daha iyi de artık çabalamak da anlamsız geliyor..
Başakcım canım şimdi yayınlıyorum sonuçlarıslm kızlarr dua konusunda karar verebildiniz mi bu arada adım başak
ayy maşallahburdayım burdayım terketmedim bugün doktora gittim kesemizi gördük minicik bir sürü tahlil istedi doktor onları yaptırdım,ama hiç keyfim yok canım sıkkın doktora gitmek bana iyi gelmiyor herhalde
sl kızlarrEVETT HAMİLEYİMM AMAA SİZE BİR SORUM OLUCAKK 14.08.2012 ÖĞLEN 2 DE YAPTIRDIĞIM TAHLİLDE 480.27 ÇIKTII GECE ACİEE GİDİPP TEKRARR YAPTIRDIMM SAAT 1 GİBİİ O ZAMANDAA 654 ÇIKTII BUGUNN DOKTORAA GİTTİM SABAHH VERİDM KANI BİRAZDAN DOKTORAA GİDİP GÖSTERİCEMM AMAA 1700 ÇIKTIII BU KADAR CABUKYÜKSELMESİ NORMALMİ ACABAAA :)) İLK GEBELİĞİM BİRAZCIKK CAHİLLİK VARR KUSRAA BAKMAYINN
sl kızlarrEVETT HAMİLEYİMM AMAA SİZE BİR SORUM OLUCAKK 14.08.2012 ÖĞLEN 2 DE YAPTIRDIĞIM TAHLİLDE 480.27 ÇIKTII GECE ACİEE GİDİPP TEKRARR YAPTIRDIMM SAAT 1 GİBİİ O ZAMANDAA 654 ÇIKTII BUGUNN DOKTORAA GİTTİM SABAHH VERİDM KANI BİRAZDAN DOKTORAA GİDİP GÖSTERİCEMM AMAA 1700 ÇIKTIII BU KADAR CABUKYÜKSELMESİ NORMALMİ ACABAAA :)) İLK GEBELİĞİM BİRAZCIKK CAHİLLİK VARR KUSRAA BAKMAYINN
canım arkadaşım, şuanda tabiki çok haklısın, dr bişey dememiş, fakat araştırınca çok ciddi birşey olduğunu okumuşsun, ümitlerin kırılmış, hevesin kaçmış, şimdi biz nedesek etkisiz olacak çünkü içimizden kim bu durumda olsa aynı şeyi hisseder eminim. şahsen ben kendimi biliyorum aynı şeyleri düşünürdüm. ama elinden geldiğince başka şeyler dşünümeye çalış şu sıra, çünkü bu konuya yoğunlaşırsan ALlah korusun isyan etmemek zor, her an insanın ağzından yanlış bişey çıkabilir, o yüzden aynen dediğin gibi bu konuyu kapat, normal hayatına devam etmeye çalış, devam etmeye çalıştıkça kendini zorladıkça zaten normale döneceksin ALlahın izniyle. ve senin durumun bence umutsuz değil, çünkü %1 morfoloji ile seni hamile bıraktıran ALlah, gün gelir onun sana tutunmasını da sağlar. Bundan hiç şüphen olmasn. Yeterki Allah "OL" desin canım benim. dr lar prfesorler ne derse desin, Allahın dediği önemli
Başakcım canım şimdi yayınlıyorum sonuçlarısağol hatırlattığın için
ayy maşallahhayırlısıyla aynurda bir görseydi inşallah o da sevinseydi. ama tontişlerim bu hamişlerimizin morallerinin bozukluğu neden acabai demekki gerçekten hormonlar sizi böyle etkiliyor, yoksa şimdi göklerde bulutların üstünde olman lazımdı , ohh keseyide gördün süper bir haber bu canım benim
zelihacım ve özlemcim,
ilk sayfadaki esmaül hüsnadan bir tanesini seçip bana bildirebilirmisiniz canlarım. ardından yeni dua listemiz belirlenecek inşallah
zelihacım ve özlemcim,
ilk sayfadaki esmaül hüsnadan bir tanesini seçip bana bildirebilirmisiniz canlarım. ardından yeni dua listemiz belirlenecek inşallah
ayy adam kaç haftalık olduğunu bile söylemedi, bide dediki tedavi ile gebe kalınınca düşük ihtimali olabiliyormuş herhalde canım bunlara sıkıldı, gerçi adam kendine pay çıkarıyor tedavi ile değildi ki bu gebelik ben sadece 1 ay klomen ve çatlatma iğnesikullandım o ay da hamile kalmadım 2 aydır folikasit ve aspirin dışında bişey kullanmadım
moralini bozmak için uğraşmış resmen yaa adama baktatlım hayatta hiçbirşey genelleme ile olmaz, herkesin bünyesi farklıdır, tedavi olursun 50 kere olmaz, ama 51. kere olur bunu kimse bilmez, hemde öyle bir sıkı tutunurki normal hamilelikten daha sağlam olur ALlahın izniyle. veya tedavisi hamiş olmak istersin, aylarca olamazsın ama aylarca olmadı diye bir sonraki ay olmayacak diye bir genelleme yapılamaz ki. bu vucudun hazır olmasına bağlı bişey. sen bence değiştir o doktoru hep her ay senin moralini bozacak bir tipe benziyor
yok yaa adam kötü bi adam değil sadece olabilecek ihtimalide söyledi bilmem için zaten benim huyumdur bi ton söz söylenir ben içinden istediğim birini alır ona kafa takarım, eşimlede hep böyleyim bir sürü iyi söz söylesin bir tane kötü söylesin ben o kötü olanı dilime dolar dururum
El- CEBBÂR : sevgimelegim - kardelenim32
El- FETTÂH : sevgimelegim - graphicdesigner - littlebirdie
Es- SEMİ :
El- LÂTÎF : graphicdesigner - buketdemet - bdroner - nuradamla - tmyomr - tb_fb - 7VerenGul - kardelenim32
El- KAYYÛM : ebebebruli - btskn
Arkadaşlar oylama sonucu büyük ağırlık "El- LÂTÎF" isminde çıktı..
Şimdi dua listesini bu isimle düzenlemeye başlayacağım ama bayram ertesi yani 22 ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olacak inşallah.
sıralamayı nasıl yapayım haksızlık olmasın diye onu düşünüyorum sabahtan beri. acaba alfabetik sıraya göre mi yapsam, yoksa başka bir fikriniz varmı???
Yada eğer bana güvenirseniz burda hepimizin isimlerini ufak kağıtlara yazayım, kendi kendime kurra çekeyim o sıralamayıda aynen yazayım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?