- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.821
AYYY çok güldümm kukularımız tabii ki çok kıymetli can biizimm.. baksana halimize.. neredeyse her birimiz çığır aşıp kendimizi tedavi eedecek durumdayız.. Yada normalde sabırsızlanıyoruz ama hadi o zaman doktora gidelim konusu olunca biraz daha beklesek oluyoruz..
ama benim kukuluk konular değil baksana belimde bile gidemedim..
merhaba az önce gittim kan verdim akşam 6 buçukta çıkacakmış sonuç.Hayırlısı Allahtan inş.
iyiyim kuzucugumm sen nasılsınn kuzun nasıl karnını doyurdunmu bakimm
s.a kızlaaar nasılsınzzz?? bugun kemik tümörü hastanesine gittim. bacagımda sıkıntı var. doktor röntgen istedi. bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:
kızlar suan heyecandan titriyorum resmenn bır tane daha test yaptım oda silik cıktı cok az belli oluyor ama oda silik cıktı umutlanmak ıstemıyorum bosuna ama elımde degıl(((((((( bir seey soyleyınnnn kızlar uzulmek ıstemıyorum daha cok erken degılmı yanlslık vardır belkii offffff
Tebrik ederim canim ya hamissin bebegin cok küçük oldugundan silik çıkıyor benim adetim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıkmıştı hemen bı kan testi yaptir hayırlı olsun canim yas cok sevindim
a.s canım inşallah hamilesindir iyiki filmi çektirmemişsin eee bi kan testi yaptırsana hemen
kızlar suan heyecandan titriyorum resmenn bır tane daha test yaptım oda silik cıktı cok az belli oluyor ama oda silik cıktı umutlanmak ıstemıyorum bosuna ama elımde degıl(((((((( bir seey soyleyınnnn kızlar uzulmek ıstemıyorum daha cok erken degılmı yanlslık vardır belkii offffff
sıcak tut kuzucuk orasını şişe çekmeyi bilirmisiniz sizin oralarda yelse o çok iyi gelir
kızlar kimse üstüme gelmesin koca karı işi dieee ağlarım haaaaaa
İnşallah hamilesinizdir.Tebrik ederim.Bende idrar testi yapmıstm ve 2. çizgi çok netti ancak çatlatma iğnesinin yanıltıcı etkisi oldugunu söylediler (12 gün geçmesine rağmen iğnenin üzerinden)ve bütün hevesim kırıldı.
ee adet gelmedi kesildi sanırım değil mi kardeş kanaman.. hadi hayırlısı ne kadar da geç veriyorlar ya sonuçları yarım saatde çıkan bir test aslında.. gıcık ediyorlar adamı.. senden çok tepki verdim sanırım ama ben çokkk heyecanlanıyorumm.. :)))
merveeeeeeeee inşAllah Yarabbim Allah ım hayırlısını nasip etmiştir ve sen gebesindir. ne yapıcaksın kana mı gidiceksin..
ya bir dur bakalım bi sakinleş çok içim sevindi resmen :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
şimcim günün kaç gün geçti bi yazar mısın yada kaç gün vasr tahmini gününe, silik olmasına takma geç döllenmede olabilir
olsunn genede korkuyoz yaa hepimizde
allah şifa versin kuzucukk
kızlar resimleri yükleyemiyorumm annemlerdeyım cunkuu. Ya Rabbım ıns. umdugum gibi olur. :26::26::26: Ama fazla kaptırmak ıstemıyorum kendımı kızlar dün benım dua günümdü ıns. dualarınızın hürmetine dularımın hürmetine ıns. hamileyımdır:26:
ee adet gelmedi kesildi sanırım değil mi kardeş kanaman.. hadi hayırlısı ne kadar da geç veriyorlar ya sonuçları yarım saatde çıkan bir test aslında.. gıcık ediyorlar adamı.. senden çok tepki verdim sanırım ama ben çokkk heyecanlanıyorumm.. :)))
merveeeeeeeee inşAllah Yarabbim Allah ım hayırlısını nasip etmiştir ve sen gebesindir. ne yapıcaksın kana mı gidiceksin..
anammm yeni gördüm inşallah hamilesindir merve inşallahhhhhhhhhhh
ben okadar test yaptım bir tane bile silik çizgi çıkmadı sende çıkdıysa vardır bir şey ay ne güzel ya aralığı kaç hamişle kapatacağız
kan tahlili için adetımın gecmesını beklesem daha ıyı olmaz mı?? sımdı uzulmıyım belkı adet olurum..
Evet dün sabah gördüğümle kaldım bir daha gelmedi.Testin geç çıkma sebebi 2 türlü olmasıymıs.Bir test sadece negatif yada pozitif sonucu veriyormus ve 1 saatte çıkıyormus.Diğeri bütün değerleride birlikte veriyormuş bu yüzden geç çıkıyormuş.Umutsuzluğa düşmeye o kadar alışmışki bünyem:)pozitif düşünemiyorum bile.Allahım hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?