Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

olsunn genede korkuyoz yaa hepimizde

allah şifa versin kuzucukk

merhaba az önce gittim kan verdim akşam 6 buçukta çıkacakmış sonuç.Hayırlısı Allahtan inş.

ee adet gelmedi kesildi sanırım değil mi kardeş kanaman.. hadi hayırlısı ne kadar da geç veriyorlar ya sonuçları yarım saatde çıkan bir test aslında.. gıcık ediyorlar adamı.. senden çok tepki verdim sanırım ama ben çokkk heyecanlanıyorumm.. :)))

merveeeeeeeee inşAllah Yarabbim Allah ım hayırlısını nasip etmiştir ve sen gebesindir. ne yapıcaksın kana mı gidiceksin..

kızlar suan heyecandan titriyorum resmenn bır tane daha test yaptım oda silik cıktı cok az belli oluyor ama oda silik cıktı umutlanmak ıstemıyorum bosuna ama elımde degıl (((((((( bir seey soyleyınnnn kızlar uzulmek ıstemıyorum daha cok erken degılmı yanlslık vardır belkii offffff

cnm kan testi yaptır istersen testin fotosunu biizmle paylaş bizde yorumlarımızı yapalım olurmu

Unutkan kuzum unutkan bence yüzde doksan hamilesin git bı kan tahlili yap iyice netleşsin

Tebrik ederim canim ya hamissin bebegin cok küçük oldugundan silik çıkıyor benim adetim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıkmıştı hemen bı kan testi yaptir hayırlı olsun canim yas cok sevindim

a.s canım inşallah hamilesindir iyiki filmi çektirmemişsin eee bi kan testi yaptırsana hemen

bılmıyorum kızlarrr hemen umutlanmak ıstemıyorummm ıns. dedıgınız gıbıdır ama daha cok erken degılmı 3 gun var dahaa

Ben eczaneden test alırken sormustum bir test varmıs daha güvenilir 20 tl demişti.ancak eczanede kalmamıstı.İstersen birde yarın sabah öyle bir test ile dene.Bu arada allah umutlarını boşa çıkarmasın.

sıcak tut kuzucuk orasını şişe çekmeyi bilirmisiniz sizin oralarda yelse o çok iyi gelir

kızlar kimse üstüme gelmesin koca karı işi dieee ağlarım haaaaaa

bir koca karıda benim herhalde bende eşime yapıyorum hasta olunca bir kerede annem yapmıştı bana. sırtım mosmor oldu ama bir iyi geldi bir rahatladım anlatamam:122:

EVet canim silik çıktı ve hamileyim üzüldüm tatlım Rabbim nasip kısmet etsin seninde gobişini dolsun hayirlisiyla inşallah

ya bir dur bakalım bi sakinleş çok içim sevindi resmen :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
şimcim günün kaç gün geçti bi yazar mısın yada kaç gün vasr tahmini gününe, silik olmasına takma geç döllenmede olabilir

Evet dün sabah gördüğümle kaldım bir daha gelmedi.Testin geç çıkma sebebi 2 türlü olmasıymıs.Bir test sadece negatif yada pozitif sonucu veriyormus ve 1 saatte çıkıyormus.Diğeri bütün değerleride birlikte veriyormuş bu yüzden geç çıkıyormuş.Umutsuzluğa düşmeye o kadar alışmışki bünyem:)pozitif düşünemiyorum bile.Allahım hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.

kızlar resimleri yükleyemiyorumm annemlerdeyım cunkuu. Ya Rabbım ıns. umdugum gibi olur. :26::26::26: Ama fazla kaptırmak ıstemıyorum kendımı kızlar dün benım dua günümdü ıns. dualarınızın hürmetine dularımın hürmetine ıns. hamileyımdır:26:

29 aralıkta adet olmam gerekiyorr. daha 3 gün var adetime... cıkarmıki silikte olsa

olsunn genede korkuyoz yaa hepimizde

allah şifa versin kuzucukk

ranana kullanıcısından alıntı
İyiyim desem yalan olur kötüyüm desem şikayet olur ne bileyim karnım kasıklarım cok ağrıyı elim kolum uyuşuyo iki gündür bulantilarim hafifledi bitecek derken yine başladım bir istifra ettim ki kanaldan su boşanır gibi burnumdan bile geldi genzim sızlıyor cok mü kötüyüm yoksa cok mü şikayet ediyorum yaa

Bence çok kötü değilsin şikayet edıyorsun. Belkı bunu soyledım dıye bana kızacaksın ama burda senın yaşadıklarını yaşamak için ne dualar eden ınsanlar var. Onlara saygından şikayet etmemelısın bence. Yanı içinde bı canlı buyuyo mutlaka bışyler yaşıyacaksın

Bu yorumumda şikayet var mı kizlar yoksa ben mı cok alingan oldum kafaya takiyorum

anammm yeni gördüm inşallah hamilesindir merve inşallahhhhhhhhhhh
ben okadar test yaptım bir tane bile silik çizgi çıkmadı sende çıkdıysa vardır bir şey ay ne güzel ya aralığı kaç hamişle kapatacağız

kan tahlili için adetımın gecmesını beklesem daha ıyı olmaz mı?? sımdı uzulmıyım belkı adet olurum..

inşaallah canm benimmm aslında test falan yapmıcaktım öylesine adet yerini bulsun die yaptım her ay adet gelmeden 2-3 gun once yapıyorumda :)))
sonra bı baktım sılık cızgi algılıyamadım önce dedım artık hayali çizgilerde görmeye basladın merve. durum vahim sonra güneşte baktım yok gercekten cızgı var şok oldummmm

kan tahlili için adetımın gecmesını beklesem daha ıyı olmaz mı?? sımdı uzulmıyım belkı adet olurum..

İyi olmaz tabi git biran önce öğren bence uç gün icinde daha cok düşünecek umutlanacaksin hem o zaman üzülmeyecek mısın çıkmazsa ama ben diyorum Hamişsin git bı tahlil yap bizede müjdelerini getir canim hadi maşmaş

BENCE Senin yüzünde güldü de akşama kısmetse 6,30 da öğrenicez.. inşAllah güzel sonuçlar vericeksin sen bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…