- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.841
İyi olmaz tabi git biran önce öğren bence uç gün icinde daha cok düşünecek umutlanacaksin hem o zaman üzülmeyecek mısın çıkmazsa ama ben diyorum Hamişsin git bı tahlil yap bizede müjdelerini getir canim hadi maşmaş
canım silikte olsa 2. çizgi cıkarsa hamilesindir bence hemen bir kan testi yaptırmalısın..s.a kızlaaar nasılsınzzz?? bugun kemik tümörü hastanesine gittim. bacagımda sıkıntı var. doktor röntgen istedi. bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:
BENCE Senin yüzünde güldü de akşama kısmetse 6,30 da öğrenicez.. inşAllah güzel sonuçlar vericeksin sen bize.
29 aralıkta adet olmam gerekiyorr. daha 3 gün var adetime... cıkarmıki silikte olsa
canım silikte olsa 2. çizgi cıkarsa hamilesindir bence hemen bir kan testi yaptırmalısın..
Nazancım akşam eve gittiğimde kocamı öptüm alnından ve başarılarının artarak devam etmesini istedim
Kızlarrr herkese günaydınnnnn
dün hastalandımya hani yarım saat kötü oldum ama sonra bana bişe oldu umursayamıyorumnormalde yarın doktora gitmem gerekiyo histeroskopi yapılacakya ama aldığım bir kararla ki bu kararı daha sevgilieşime sölemedim gitmicem diyorumki soğan kürüne başlayım 3 yıl önce denemiştim en son mayıs ayına kadar doktora gitmeme kararı aldım amannnn çok sıkıldım ben git git her seferinde yeni bi sorun çıksın biraz kafamı rahatlatlak istiyorum bu arada eşimde ilaçlarına devam eder sonrası allah kerim böle işte kızlar şimdi ben bu soğan kürüne ne zaman başlıcam reglimin 2.günü...
aslında ben şöyle biliyorum aşılamada yapılan ilaçlar vucuda sonraki ayda da etkisini gösterirmiş.. Bende 2 aydır falan akıntı olmuyor nedense yumurtlamayla ilgili ama buradaki doktor yazmıştı ki yumurtlama olmazsa adetde olmaz.. O zaman biz normal değerlendirecegiz günlerimizi de mi? Seninde inşallah tedaviye gerek kalmadan bu ay sürpriz yaapr bebeşin..
kız yaso neydiyon??heheheheBen bu lafları çok iyi hatırlıyorum kendimden canım yaa :)) süpersin bana kendimi hatırlattın, bende aynı cümleyi aynı şekilde kurmuştum bundan 15 gün evvel, ama bütün topikçe üzerime uygulanan terapilerin ardından birgün kendimi dr un kapısında beklerken buldum Ama iyikide gitmişim, yine idrar yolu enfeksiyonu olduğum çıktı ortaya ve onu çözdüm çok şükür bu sayede, şimdi iyikide gitmişim diyorum.
Sana tavsiyem hiçbirşyei erteleme , evet çok sıkıntılı bir durum ama gitmemiz şart kuzucum, evde ne yaparsak yapalım ilerleme kaydedemiyoruz, bilmediğimiz neler var kimbilir, nekadar erken sorunları çözmeye başlarsak okadar iyi, zaman çok hızlı geçiyor valla, bak bana 30 yaşımda olmuşum nerdeyse, 40 olmak an meselesi yani zaman durmuyor. Onun için lütfen yarın doktora git.
hadi gözün aydın..kzılar ben geldiiim, dün hsg çektirdim iki tüpümde açıkmış,çok şükür bunuda atlattık sorun çıkmadı,verdiğim kanların sonucu çıkmamış haftaya birdaha gel dedi doktor,haftayada inşallah onları alırım
'beni bensiz birak beni sensiz birakma ya rab..
Kalbime yoldaş eyle merhametini..'ya rabbi
seni tarif etmektedir bütün güzel isimler
sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır.
Esma'ül hünsana şahit yaz beni...
Allah!
Sensin allah, sanadır kulluğum..
Sendedir çarem
seninledir varlığım
seni arar ruhum
seni anar kalbim
başkasına değil sana muhtacım
başkasını değil seni çağırırım
başkası yaratılmıştır sen yaratansın
başkası devamsızdır
sen daimsin ve daim eyleyensin
başkaları muhtaçtır
sen ihtiyaçsızsın ve ihtiyaçları görensin
başka ilah yok sen allah'sın
sen ki eşi benzeri olmayansın
sen ki bütün eksiksiz sıfatların sahibisin
cemaline çevir yüzümü başkasına rağbet ettirme kalbimi
ohh iyi yapmışsın senin kocan ayın kocası ünvanını kazanmış olsun ozaman :))))
hakkında hayırlısı olsun canım benim aldıgım kararla bu topigi genel olarak doktor fobisi var fikrini getirdi aklıma demekki yeterince sebeplere yapışmıyoruz ben yasemin bedriye sen herkes doktora gitmeme kararı aldı eee kim gidecek doktorada bize hamile haberi verecekk hııı sölinn bakimmm de degerli kukularımız varmış yauwwwww :))))))))
biride bana yapsa keşke..ne güzel olurbir koca karıda benim herhaldeBende eşime yapıyorum hasta olunca bir kerede annem yapmıştı bana. Sırtım mosmor oldu ama bir iyi geldi bir rahatladım anlatamam:122:
s.a kızlaaar nasılsınzzz?? Bugun kemik tümörü hastanesine gittim. Bacagımda sıkıntı var. Doktor röntgen istedi. Bende gebelık olabılır dıye cektırmedım adetıme 3 gün var. Sonra dayanamadım gebelik testi yaptım. Hani adettendir die =))))))) sonra bi baktımmm:18::18::26::26::26::26: Silik bir çizgi var çok silik bir çizgi ama bakınca belli oluyorr şoookkk oldummm resmennn kızlar bu dogru olabılırmı acaba? Valla kalbim heyecandan kütküt atıyor ılk defa silikde olsa bir cizgi gördümmm:26::26::26:
İnşallah canım Allah hepimizi güldürsün.Peki bir şey soracağım hamileliği yaşayanlarada bu arada bir vuran adet sancısı gibi ağrılar nedir acaba.Günüm geçti ama belki geç olurum ne bileyim kafam allak bullak.
kızlar resimleri yükleyemiyorumm annemlerdeyım cunkuu. Ya Rabbım ıns. umdugum gibi olur. :26::26::26: Ama fazla kaptırmak ıstemıyorum kendımı kızlar dün benım dua günümdü ıns. dualarınızın hürmetine dularımın hürmetine ıns. hamileyımdır:26:
29 aralıkta adet olmam gerekiyorr. daha 3 gün var adetime... cıkarmıki silikte olsa
kan tahlili için adetımın gecmesını beklesem daha ıyı olmaz mı?? sımdı uzulmıyım belkı adet olurum..
canım ınsaallah müjdeli haberler getiririm. bılmıyorum bugun olmaz gıdemem artık .. ama ıcımden bır ses 3 gun sabret dıyor
hoş buldum canım acıktın sen galiba afiyet olsunn..Gülcüm hosgeldin ...... Ve Güle güle...
yaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa
yalaaaaaaaaaaan..külliyen yalaaaaaaaan:))
kız yaso neydiyon??
hadi gözün aydın..
ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yav
kuku?:)) allah seni davul etmesin emii
biride bana yapsa keşke..ne güzel olur
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayenibiliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni
biliyorum.inşallaaaaaaahh
canımm bence çift çizgiyi görmüşken hemen git bi kan tahlili yaptır ve dr a göster ilaç fln verir belki 3 gün beklemenin bir anlamı yokkii neden erteliosun bende 3-4 gün kala öğrendim hamile olduğumu daha erken özele gidersen 1 saatte alırsın sonucu
hoş buldum canım acıktın sen galiba afiyet olsunn..görüşürüzz
kuzum valla bu gebelik süreci herkesde başka başka.. ben de hiç ağrı kasıklarda batma olmadı mesela.. bende sadece hissiyat oldu hep.. ama başkalarında kasıklarında ağrı, adet olucak gibi sancı.. ben düşüklerde de hiç sancım olmadı o da garip yani. ya inan sen umutlanma kendin için ama ben bugun hatta sana dünden de çok çok umutluydum inşAllah güldürecek yüzünü.. MErve için de çok çok umutluyum.. yanlız lutfen oturup kendini dinleme adetim geldi geliyor konusu yapma.. o zaman sökülürsün Allah korusun.. genetik doktoru dedi ki kadınlar zaten gebelik ve doğuma programlanmışlar siz neden kafanızda tutuyorsunuz.. ve sen kanamam başlıyor mu dediğin sürece o kanama başlayacak ve o bebek gidecek dedi beyin algısı işte bu da demişti.. Rahat ol.. ohhh güzel güzel bir süt ısıt da iç misss gibi..
canım cok tatlısın yaa :))))))))))))))) ahhh kuzum ahhhhhhh ne sıkıntılı günlerdi bugunleri rüyamda bile görmek ımkansızdı değil hamılelık adet olmak mucizeydiiii bnm için bir nimettiyaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa
kız yaso neydiyon??
hadi gözün aydın..
ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yavv
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayeni biliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni biliyorum.inşallaaaaaaahh
valla canım ben olsam riske atmam atmadımda normalde çift çizgi çıkmıyoki çıktığına göre hsg de yükselme var demektir KAN TAHLİLİ KESİN SONUC bence hemen gitmeli.. görüşmek üzere canım bende kaynnama gidicem birazdan ama akşama kalmam dönerim..:)Sakalımız yokki lafımız dinlendin bende diyorum da illa tutturmuş 3 gün beklicek tehdit bile ettim yok anam yok neyse ben gidiyon zaten he gulcum kızım acıkmış durmuyo yerinde saglık Ocağı'na gitmem Kazım aksama kadar yokum size Bol muhabbetler görüşmek üzere sağlicakla kalın canlar
Evet ama bu psikolojiden arınmak nerdeyse imkansız şuan beni en iyi merve anlar.An itibariyle.Kan tahlilinde anya konya çıkar ortaya.Desteğin için çokkk sağolll.
Deme öyle kiz dua duadir inşallah edersin bence dua defterin olsun bebegim ben yazıyorum
Evet ama bu psikolojiden arınmak nerdeyse imkansız şuan beni en iyi merve anlar.An itibariyle.Kan tahlilinde anya konya çıkar ortaya.Desteğin için çokkk sağolll.
bukeeettt neden yalan dedinn gııı
akıntı olmayınca yumurtlama yok mu? Havaya mı gitti tüm çalışmalar acep
yaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa
kız yaso neydiyon??
hadi gözün aydın..
ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yavv
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayeni biliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni biliyorum.inşallaaaaaaahh
Rana gııııızzzz beni gaza getirmeee :))))))))))) işin doğrusu bende hemen test yapmak ıstıyorum ama annecagızım koymuyorrr anne tarafından buyuk bır baskı altındayım kurtarın beni :)) Annem diyorki adetın geçsin öyle gıt bılmıyorum ya yarında alrımmm bı test daha koyu cıkar eger hamıleysem dımıSakalımız yokki lafımız dinlendin bende diyorum da illa tutturmuş 3 gün beklicek tehdit bile ettim yok anam yok neyse ben gidiyon zaten he gulcum kızım acıkmış durmuyo yerinde saglık Ocağı'na gitmem Kazım aksama kadar yokum size Bol muhabbetler görüşmek üzere sağlicakla kalın canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?