Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ınsaallah müjdeli haberler getiririm. bılmıyorum bugun olmaz gıdemem artık .. ama ıcımden bır ses 3 gun sabret dıyor

canım silikte olsa 2. çizgi cıkarsa hamilesindir bence hemen bir kan testi yaptırmalısın..

Kizlar benim karnım guruluyo bizim kiz açıktı galiba tepki veriyor bana musade sonrada saglık ocagina gideceğim aksama gelirim ancak fazla kaynatmayin gidin çalışın ya geldigimde herkes Hamiş kalsın Merve sende git bı test yaptir bak morelim bozuk sana catmim hadi öptüm byyy

BENCE Senin yüzünde güldü de akşama kısmetse 6,30 da öğrenicez.. inşAllah güzel sonuçlar vericeksin sen bize.

İnşallah canım Allah hepimizi güldürsün.Peki bir şey soracağım hamileliği yaşayanlarada bu arada bir vuran adet sancısı gibi ağrılar nedir acaba.Günüm geçti ama belki geç olurum ne bileyim kafam allak bullak.

29 aralıkta adet olmam gerekiyorr. daha 3 gün var adetime... cıkarmıki silikte olsa

elbetde çıkar.. demek ki güzel bir değerle karşılayacak seni normalde düşünsene adet günü olduğunda çıkmayıp sonrasında çıkan arkadaşlar var, kanaman falan yok di mi? bende seni umutlandırmak istemem ama sen o filmi bile çektirmemişsin bence sana o hamilelik hissi gelmiş..inşAllah dediğin gibi okunan duaların hürmetine Rabbim yüzünü güldürmüştür. inşAllah Yarabbim.

yaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa

yalaaaaaaaaaaan..külliyen yalaaaaaaaan:))
kız yaso neydiyon??

hadi gözün aydın..

ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yavv

kuku?:)) allah seni davul etmesin emii

bir koca karıda benim herhalde Bende eşime yapıyorum hasta olunca bir kerede annem yapmıştı bana. Sırtım mosmor oldu ama bir iyi geldi bir rahatladım anlatamam:122:
biride bana yapsa keşke..ne güzel olur

merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayeni biliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni biliyorum.inşallaaaaaaahh

kuzum valla bu gebelik süreci herkesde başka başka.. ben de hiç ağrı kasıklarda batma olmadı mesela.. bende sadece hissiyat oldu hep.. ama başkalarında kasıklarında ağrı, adet olucak gibi sancı.. ben düşüklerde de hiç sancım olmadı o da garip yani. ya inan sen umutlanma kendin için ama ben bugun hatta sana dünden de çok çok umutluydum inşAllah güldürecek yüzünü.. MErve için de çok çok umutluyum.. yanlız lutfen oturup kendini dinleme adetim geldi geliyor konusu yapma.. o zaman sökülürsün Allah korusun.. genetik doktoru dedi ki kadınlar zaten gebelik ve doğuma programlanmışlar siz neden kafanızda tutuyorsunuz.. ve sen kanamam başlıyor mu dediğin sürece o kanama başlayacak ve o bebek gidecek dedi beyin algısı işte bu da demişti.. Rahat ol.. ohhh güzel güzel bir süt ısıt da iç misss gibi..

MERVE ERKEN GEBELİK TESTLERİ VAR..FORTEL SNIRIM MARKASI..ECZANEDEN AL..20 TL FELAN.. ALDA Bİ YAP YAA.AMA ÜMİTLENME..aLLAH BİLİR EN İYİSİNİ EN DOĞRUSUNU:))

29 aralıkta adet olmam gerekiyorr. daha 3 gün var adetime... cıkarmıki silikte olsa

kan tahlili için adetımın gecmesını beklesem daha ıyı olmaz mı?? sımdı uzulmıyım belkı adet olurum..

canım ınsaallah müjdeli haberler getiririm. bılmıyorum bugun olmaz gıdemem artık .. ama ıcımden bır ses 3 gun sabret dıyor

canımm bence çift çizgiyi görmüşken hemen git bi kan tahlili yaptır ve dr a göster ilaç fln verir belki 3 gün beklemenin bir anlamı yokkii neden erteliosun bende 3-4 gün kala öğrendim hamile olduğumu daha erken özele gidersen 1 saatte alırsın sonucu

Gülcüm hosgeldin ...... Ve Güle güle...
hoş buldum canım acıktın sen galiba afiyet olsunn.. görüşürüzz

Deme öyle kiz dua duadir inşallah edersin bence dua defterin olsun bebegim ben yazıyorum

Sakalımız yokki lafımız dinlendin bende diyorum da illa tutturmuş 3 gün beklicek tehdit bile ettim yok anam yok neyse ben gidiyon zaten he gulcum kızım acıkmış durmuyo yerinde saglık Ocağı'na gitmem Kazım aksama kadar yokum size Bol muhabbetler görüşmek üzere sağlicakla kalın canlar

Evet ama bu psikolojiden arınmak nerdeyse imkansız şuan beni en iyi merve anlar.An itibariyle.Kan tahlilinde anya konya çıkar ortaya.Desteğin için çokkk sağolll.

canım cok tatlısın yaa :))))))))))))))) ahhh kuzum ahhhhhhh ne sıkıntılı günlerdi bugunleri rüyamda bile görmek ımkansızdı değil hamılelık adet olmak mucizeydiiii bnm için bir nimetti (((((( Burda siz olmasaydınız ben kafayı yerdım dertleserek paylasarak attım ıcımden yendım bu menopozu Allahın izni ile. ins. umdugum gıbı olur. Sizlerinde duaları sayesınde oluck ıns. herkesın hıkayesi burda ağır imtihanı zor ayrı ayrı neler yasaıyoruz ne ümitle her ayı beklıyıp:26::26: sil bastan baslıyoruz bence hepımız zamanın asrın sabırlı dirayetli hamişleri seçilmeliyiz seçilicezde ins. Allah yuzumuzu guldurucek hepımızın bunu cok ıstıyorum hep aklımdasınız. Allah var şu son bır haftadır topıktekı herkese kendıme tum anne olmak ısteyenlere her gece dua ettım sabahlara kadar uyumadım. ıns. tez zamanda kabul olur.

valla canım ben olsam riske atmam atmadımda normalde çift çizgi çıkmıyoki çıktığına göre hsg de yükselme var demektir KAN TAHLİLİ KESİN SONUC bence hemen gitmeli.. görüşmek üzere canım bende kaynnama gidicem birazdan ama akşama kalmam dönerim..:)

Evet ama bu psikolojiden arınmak nerdeyse imkansız şuan beni en iyi merve anlar.An itibariyle.Kan tahlilinde anya konya çıkar ortaya.Desteğin için çokkk sağolll.

sende kanama olduğundan senin durumunu netleştirip destekleyici ilaç içmen daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. zatem sende test yaptırdın pozitif çıkarsa inşAllah sende dooru doktora gidip progestan mıdır nedir ondan alırsın:44:

Deme öyle kiz dua duadir inşallah edersin bence dua defterin olsun bebegim ben yazıyorum

YA DÜN BEN DUA EDERKEN DEDİMKİ, BİR DUAM VARDI KABUL OLDUĞUN GÖRDÜM..YANİ kısmende olsa gördüm, yada gördüğümü sanıyorum, yada öyle yoruyorum ki O dualara icabet edendir,, dedimki Allahım sen Dualara icabet edensin, benimde şu şu konudaki duamı kabul ettiğin için(sana şükürler olsun diyeceğime) Allah senden razı olsun diyesim geldi..sonra kendi kendime güldüm namazda..tövbe yaa.Allahın huzurunda düştüğüm duruma mı güleyim, seccadenin üstünde salak salak sırıttığımamı güleyim, neye güleceğimi bilemedim:))

ya kızlar psikolojinizi çok iyi anlıyorum ikinizinde ama kan testi yapmadan içiniz içinizi yer bitirir..gidin emin olun derim ben..yoksa da yok napalımb..Allah vermemiş..bi dahaki aya inşallah.

bukeeettt neden yalan dedinn gııı
akıntı olmayınca yumurtlama yok mu? Havaya mı gitti tüm çalışmalar acep

kız ona demedim yalan..dedinya aşılamadan sonra ilaçların etkisi devam ediyo diye..ben tüpte günde 4 tane iğne vuruyordum kendime, ama üstünden iki ay geçti etki metki yok..ona güldüm..ben kendimden biliyom olmuyo işte olmuyo..:))
tabi olanda var..tüpden sonra kendiliğinden hamile kalanların sayısı azımsanamaz..

Rana gııııızzzz beni gaza getirmeee :))))))))))) işin doğrusu bende hemen test yapmak ıstıyorum ama annecagızım koymuyorrr anne tarafından buyuk bır baskı altındayım kurtarın beni :)) Annem diyorki adetın geçsin öyle gıt bılmıyorum ya yarında alrımmm bı test daha koyu cıkar eger hamıleysem dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…