- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.861
sende kanama olduğundan senin durumunu netleştirip destekleyici ilaç içmen daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. zatem sende test yaptırdın pozitif çıkarsa inşAllah sende dooru doktora gidip progestan mıdır nedir ondan alırsın:44:
YA DÜN BEN DUA EDERKEN DEDİMKİ, BİR DUAM VARDI KABUL OLDUĞUN GÖRDÜM..YANİ kısmende olsa gördüm, yada gördüğümü sanıyorum, yada öyle yoruyorum ki O dualara icabet edendir,, dedimki Allahım sen Dualara icabet edensin, benimde şu şu konudaki duamı kabul ettiğin için(sana şükürler olsun diyeceğime) Allah senden razı olsun diyesim geldi..sonra kendi kendime güldüm namazda..tövbe yaa.Allahın huzurunda düştüğüm duruma mı güleyim, seccadenin üstünde salak salak sırıttığımamı güleyim, neye güleceğimi bilemedim:))
ya kızlar psikolojinizi çok iyi anlıyorum ikinizinde ama kan testi yapmadan içiniz içinizi yer bitirir..gidin emin olun derim ben..yoksa da yok napalımb..Allah vermemiş..bi dahaki aya inşallah.
valla canım ben olsam riske atmam atmadımda normalde çift çizgi çıkmıyoki çıktığına göre hsg de yükselme var demektir KAN TAHLİLİ KESİN SONUC bence hemen gitmeli.. görüşmek üzere canım bende kaynnama gidicem birazdan ama akşama kalmam dönerim..:)
ben burda yaşadıklarımı anlattım halada anlatıyorum ki diğer arkadaşlarda yaşamadan önlemini alsın diye ...he çok mu bilgim var hayır..çok mu şey yaşadım hayır..ama hep diyorum...çok şeye karışıyomuşum gibi görünebilir ama karşımdakinin iyiliğini düşündüğümden yoksa benim haddimede değil karışmak...
çift çizgi gören kan tahlilide yaptırsın ister adetine bi kaç gün olsun ister adet günü gecmiş olsun..
ben hala diorum ben 3-4 gün öncesi öğrendim ve adet günü lekelenmem oldu belki adetle gidecekti dr a gitmeyip ilaç kullanmasaydım....tabiki ALLAHın takdiri ama ALLAH ta bize bu türlü yol gösteriyor onlarıda göz ardı etmemek lazım..
gerisi size kalmışş..
anladım tatlımm...AMİNN RABBİM herkese nasib etsinn..o 3 gün lekelenme diorum ya döktüğüm gözyaşını ben bilirim düşük yapıorum sanmıştım ömrümden ömür gittii...şükür ilaç kullanıyodum ALLAHım korudu..gezmeye gitmiom şeker bi işim var tapuyla ilgili onu halletcem bide dayım doğalgaz döşedi kaynanamlara o gelio onla beraber gidip gelcem..:) öptüm seni akşama görüşrüüz artıkın git bebişini doyur artık aç kaldı yavrucakkTaBı kolayda değil bu isler ben 3 ayy korunmadan acaba niye hamile kalamıyorum diye kendime sıkıntı veriyordum bir ay 6 gün adetim gecikti test yaptım negatif sitresten hiç düzeni bozulmadan adetim gecikti ertesi ayy 5 gün gecikti test yaptırmak istemedim ya gene çıkmazsa acele etmeyeyim belki olurum diye arkadaşımın zoru ile testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan tahlili yaptım pozitif çıktı cok şükür Rabb'ime benim gibi aciz kuluna aratmadı hastanelere düşürmedi o yüzden Bursalı kardeslerimi gördükçe dua ediyorum şükrediyorum ve sizlerinde biran önce bu mutluluğu yasamanızı canı gönülden istiyorum şimdi dualarım da aklım da yüreğimde hep Bursa'nı arkadaslarımda valla 3 gündür saglık Ocağı'na gidemiyorum sizleri birakipta Rabbim herkesin gönlüne yüreğine göre versin yüce Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Sanada iyi gezmeler canim 1 aydır yeğenimi görmüyorum özledim saglık ocağından sonra da abimlere gideceğim ondan aksama anca gelirim
Evet akşamki sonuca göre ya yarın doktora gideceğim yada adet olmayı bekleyip 3.günü gel demişti olursan.3. günü gideceğim.
canım benimde silikti hatta önceki ay kimyasal yaşamıştım öle sandım yine ama içime bi kurt düştü dedim kan tahlili yaptıralım eşimle gittik yaptırdık 113 çıktı değerim ve adete 3-4 gün vardı..Kız ne karışması tabiysi karışcan :) sen cok sılık bır cızgımı gordun nasıl gordun kanda kac cıkmıstı? ya sımdı bırazdaha net olsa gıderım annemı dınlemem ama cok az silik cıktıgı ıcın o beni endişelendiriyor bı tane daha yaptım o dahada az sılık cıktı yanı cok azz silik bıraz daha koyu cıksa belkı daha cok umutlancam
Aleyküm selam tümaycım bak ne güzel anlatmışsın belkide ilaç sayesinde korundu bebeğin bende bunu anlatmak istiyorum verende ALLAH alanda ama önlemini almak bizim görevimiz..selamun aleyküm hatunlar
merve inşallah hamilesindir bu ne güzel haber ben eski konuları açmak istemiyorum kendi adıma üzülmeyeyim diye ama anlatayım yinede benim son gebeliğimde 36. haftaya kadar yaşayan bebeğimde çiş çubuğuna işedim çift çizgi çıktı ama hemen sonrası kıpkırmızı bayağı bi kan geldi evde pregestan vardı bitane ağızdan bitanede rahimden koydum ama okadar çok kan geldiki gitti dedim.ama progestana devam ettim bi hafta sonra eşime dedimki bebeğim benle hissediyorum doktora gitcem gittim bebeğim ordaydı belki o zaman gitcekti ama progestan korudu lütfen ama lütfen doktora gidip önleminizi alın tedbir bizden tevekkül Allahtan.
Rana gııııızzzz beni gaza getirmeee :))))))))))) işin doğrusu bende hemen test yapmak ıstıyorum ama annecagızım koymuyorrr anne tarafından buyuk bır baskı altındayım kurtarın beni :)) Annem diyorki adetın geçsin öyle gıt bılmıyorum ya yarında alrımmm bı test daha koyu cıkar eger hamıleysem dımı
ben burda yaşadıklarımı anlattım halada anlatıyorum ki diğer arkadaşlarda yaşamadan önlemini alsın diye ...he çok mu bilgim var hayır..çok mu şey yaşadım hayır..ama hep diyorum...çok şeye karışıyomuşum gibi görünebilir ama karşımdakinin iyiliğini düşündüğümden yoksa benim haddimede değil karışmak...
çift çizgi gören kan tahlilide yaptırsın ister adetine bi kaç gün olsun ister adet günü gecmiş olsun..
ben hala diorum ben 3-4 gün öncesi öğrendim ve adet günü lekelenmem oldu belki adetle gidecekti dr a gitmeyip ilaç kullanmasaydım....tabiki ALLAHın takdiri ama ALLAH ta bize bu türlü yol gösteriyor onlarıda göz ardı etmemek lazım..
gerisi size kalmışş..
:)))))))))))))))))))))))))))))))) ay cok tatlısın sen yaaaa Kocaman gülümsedimm. gız anacım koymuyor aslında caktırmıyor ama o bende daha heyecanlı 2 saattır testlerı ıncelıyo ehe:d:d
Rana gııııızzzz beni gaza getirmeee :))))))))))) işin doğrusu bende hemen test yapmak ıstıyorum ama annecagızım koymuyorrr anne tarafından buyuk bır baskı altındayım kurtarın beni :)) Annem diyorki adetın geçsin öyle gıt bılmıyorum ya yarında alrımmm bı test daha koyu cıkar eger hamıleysem dımı
Kız ne karışması tabiysi karışcan :) sen cok sılık bır cızgımı gordun nasıl gordun kanda kac cıkmıstı? ya sımdı bırazdaha net olsa gıderım annemı dınlemem ama cok az silik cıktıgı ıcın o beni endişelendiriyor bı tane daha yaptım o dahada az sılık cıktı yanı cok azz silik bıraz daha koyu cıksa belkı daha cok umutlancam
bi nevi tecrübe canım belki kötü ama yolumu iyiye cıkaran iyiyle sonuclanan bi tecrübe inan o gün ömrümden ömür gitti..KASTAMONUDAYDIK..ve ilçesinde kadındoğum yok hadi bakalım merkesee benim kanamam başladı merkeze gitmem lazım 2 saatlik yol ve dağlık dönemecli yollar neyseki babamlarla gitmiştik arabayla gittik ama 2 saat ne cektim ağlaya ağlaya bi hal oldum ...gerisini sen düşün ALLAHıma bin şükürvayy tecrübe konuşuyor anacım..:))vede çok haklısın..bzı kadınlar ay içinde hamile kalıp kalıp sonra adet günü atıyormuşlar..bunlar bilimsel gerçeklilik..vede üstünde durulmalı dediğin gibi erken haberin olmasaydı..belki dikkat etmeyecektin..hoplayıp zıplayacaktın vede durum daha kötü oluabilirdi allah korusun..
evet canım rabbim bizim önümüze seçeneklar koymuş secmek bizim irademizde özellikle bu dönemki hamilelikler eskisi gibi değil çok hassaass ve önlem alınması gerekAleyküm selam tümaycım bak ne güzel anlatmışsın belkide ilaç sayesinde korundu bebeğin bende bunu anlatmak istiyorum verende ALLAH alanda ama önlemini almak bizim görevimiz..
aynen canım benim böyle konuştuğuma bakma benimde ilk hamilelliğim çok tecrübeliyim diyemem :) evet canım ALLAH secenek sunar secmesi bize kalır..sonra ben sana şans verdim ama sen değerlendiremedin veya değerlendirrdin der sınar..evet canım rabbim bizim önümüze seçeneklar koymuş secmek bizim irademizde özellikle bu dönemki hamilelikler eskisi gibi değil çok hassaass ve önlem alınması gerek
yaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa
Canım adetliyken yapılıyo demedim sadece benim doktor aşılamadan sonraki ay çalışmalara devam dedi eğerki adet olursan ki dün oldum gel bi bakalım dedi rahim filmin temiz ama başka yapışıklıklar görüyorum bide içinde miyom olan bişey daha söledi oda var histeroskopiyle bakalım hatta bide o sırada yine hsg yapalım dedi hani benim bide endometriozis kaybolduya kadının aklına takıldı zaar nese velhasıl durum bu ama ben gitmem çok korkuyorum:18::18:
yalaaaaaaaaaaan..külliyen yalaaaaaaaan:))
kız yaso neydiyon??
hadi gözün aydın..
ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yavv
kuku?:)) allah seni davul etmesin emii
biride bana yapsa keşke..ne güzel olur
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayeni biliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni biliyorum.inşallaaaaaaahh
buket sen daha histereskopi çektirmedinmi bende nasıl bişey diye sana soracaktım ama ben yarın çektiriyorum çokta korkuyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?