Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet akşamki sonuca göre ya yarın doktora gideceğim yada adet olmayı bekleyip 3.günü gel demişti olursan.3. günü gideceğim.

ben burda yaşadıklarımı anlattım halada anlatıyorum ki diğer arkadaşlarda yaşamadan önlemini alsın diye ...he çok mu bilgim var hayır..çok mu şey yaşadım hayır..ama hep diyorum...çok şeye karışıyomuşum gibi görünebilir ama karşımdakinin iyiliğini düşündüğümden yoksa benim haddimede değil karışmak...
çift çizgi gören kan tahlilide yaptırsın ister adetine bi kaç gün olsun ister adet günü gecmiş olsun..
ben hala diorum ben 3-4 gün öncesi öğrendim ve adet günü lekelenmem oldu belki adetle gidecekti dr a gitmeyip ilaç kullanmasaydım....tabiki ALLAHın takdiri ama ALLAH ta bize bu türlü yol gösteriyor onlarıda göz ardı etmemek lazım..

gerisi size kalmışş..

:)))))))))))))))))))))))))))))))) ay cok tatlısın sen yaaaa Kocaman gülümsedimm. gız anacım koymuyor aslında caktırmıyor ama o bende daha heyecanlı 2 saattır testlerı ıncelıyo ehe :d:d

TaBı kolayda değil bu isler ben 3 ayy korunmadan acaba niye hamile kalamıyorum diye kendime sıkıntı veriyordum bir ay 6 gün adetim gecikti test yaptım negatif sitresten hiç düzeni bozulmadan adetim gecikti ertesi ayy 5 gün gecikti test yaptırmak istemedim ya gene çıkmazsa acele etmeyeyim belki olurum diye arkadaşımın zoru ile testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan tahlili yaptım pozitif çıktı cok şükür Rabb'ime benim gibi aciz kuluna aratmadı hastanelere düşürmedi o yüzden Bursalı kardeslerimi gördükçe dua ediyorum şükrediyorum ve sizlerinde biran önce bu mutluluğu yasamanızı canı gönülden istiyorum şimdi dualarım da aklım da yüreğimde hep Bursa'nı arkadaslarımda valla 3 gündür saglık Ocağı'na gidemiyorum sizleri birakipta Rabbim herkesin gönlüne yüreğine göre versin yüce Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Sanada iyi gezmeler canim 1 aydır yeğenimi görmüyorum özledim saglık ocağından sonra da abimlere gideceğim ondan aksama anca gelirim

Kız ne karışması tabiysi karışcan :) sen cok sılık bır cızgımı gordun nasıl gordun kanda kac cıkmıstı? ya sımdı bırazdaha net olsa gıderım annemı dınlemem ama cok az silik cıktıgı ıcın o beni endişelendiriyor bı tane daha yaptım o dahada az sılık cıktı yanı cok azz silik bıraz daha koyu cıksa belkı daha cok umutlancam

anladım tatlımm...AMİNN RABBİM herkese nasib etsinn..o 3 gün lekelenme diorum ya döktüğüm gözyaşını ben bilirim düşük yapıorum sanmıştım ömrümden ömür gittii...şükür ilaç kullanıyodum ALLAHım korudu..gezmeye gitmiom şeker bi işim var tapuyla ilgili onu halletcem bide dayım doğalgaz döşedi kaynanamlara o gelio onla beraber gidip gelcem..:) öptüm seni akşama görüşrüüz artıkın git bebişini doyur artık aç kaldı yavrucakk

selamun aleyküm hatunlar
merve inşallah hamilesindir bu ne güzel haber ben eski konuları açmak istemiyorum kendi adıma üzülmeyeyim diye ama anlatayım yinede benim son gebeliğimde 36. haftaya kadar yaşayan bebeğimde çiş çubuğuna işedim çift çizgi çıktı ama hemen sonrası kıpkırmızı bayağı bi kan geldi evde pregestan vardı bitane ağızdan bitanede rahimden koydum ama okadar çok kan geldiki gitti dedim.ama progestana devam ettim bi hafta sonra eşime dedimki bebeğim benle hissediyorum doktora gitcem gittim bebeğim ordaydı belki o zaman gitcekti ama progestan korudu lütfen ama lütfen doktora gidip önleminizi alın tedbir bizden tevekkül Allahtan.

canım benimde silikti hatta önceki ay kimyasal yaşamıştım öle sandım yine ama içime bi kurt düştü dedim kan tahlili yaptıralım eşimle gittik yaptırdık 113 çıktı değerim ve adete 3-4 gün vardı..

Aleyküm selam tümaycım bak ne güzel anlatmışsın belkide ilaç sayesinde korundu bebeğin bende bunu anlatmak istiyorum verende ALLAH alanda ama önlemini almak bizim görevimiz..

vayy tecrübe konuşuyor anacım..:))vede çok haklısın..bzı kadınlar ay içinde hamile kalıp kalıp sonra adet günü atıyormuşlar..bunlar bilimsel gerçeklilik..vede üstünde durulmalı dediğin gibi erken haberin olmasaydı..belki dikkat etmeyecektin..hoplayıp zıplayacaktın vede durum daha kötü oluabilirdi allah korusun..

:)))))))))))))))))))))))))))))))) ay cok tatlısın sen yaaaa Kocaman gülümsedimm. gız anacım koymuyor aslında caktırmıyor ama o bende daha heyecanlı 2 saattır testlerı ıncelıyo ehe :d:d

sen git eczaneden bir erken gebeli testi al..sonra sabahki çişinlede bir daha yap..ondada silik çıkarsa bekle..silik değilsede kan testi yptır..bence sen beklememelisin..bak senin hikayen farklı..eğer varsa ve çok başındaysa bile bir an önce müdehale edilmeli..tutunmayı sağlayıcı ilaçlar kullanılmalı bence..ama sen bilirsin..ben olsam en fazla yarın sabaha kadar beklerdim.,.:))

Bak hala ne diyo ya burda böyle konuşacağına coktan gazı alıp test yaptırmaya gitmeliydim benim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıktı sen bı kac güne kadar koyulasmasini bekliyorsun ne doyum daha sana gitme Merve gitme afetin sana böyle devam et annene bı yalan söyleyip bir saatligine çıkamıyor musunbak sınırlandırsın beni kac yasindasin benden kucuksen dövcem seni

bence anneni bi türlü ikna et yada dinleme kanda değerin yüksek cıkarsa emin ol o senden daha fazla sevinecek.. anlat böle böle die kan daki değer yüksekse dr ilaç veriomuş..oda yaşamış böyle bişi fln de annende gelir senle belki hastaneye ama git..

merve bendeki çizgiyi eşim gördü hayal görüyor olabilir misin sen ona çizgi diyorsun o gölge gölge demişti.. değerimde 22 çıkmıştı.. seninde gününe var.. normalde 50 inin üstü olmayınca göstermiyor bide testler düşün 22 de gölge çıkmış benim testde.. sen iyi gitme doktora hem sen hem biz ümitlenelim.. annede de maşaAllah ne sabır.. git eczaneden ver bi zahmet 20,25 tl fortel test al o da çok net bi test zaten o erken öğrenmek için..he

bi nevi tecrübe canım belki kötü ama yolumu iyiye cıkaran iyiyle sonuclanan bi tecrübe inan o gün ömrümden ömür gitti..KASTAMONUDAYDIK..ve ilçesinde kadındoğum yok hadi bakalım merkesee benim kanamam başladı merkeze gitmem lazım 2 saatlik yol ve dağlık dönemecli yollar neyseki babamlarla gitmiştik arabayla gittik ama 2 saat ne cektim ağlaya ağlaya bi hal oldum ...gerisini sen düşün ALLAHıma bin şükür

Aleyküm selam tümaycım bak ne güzel anlatmışsın belkide ilaç sayesinde korundu bebeğin bende bunu anlatmak istiyorum verende ALLAH alanda ama önlemini almak bizim görevimiz..
evet canım rabbim bizim önümüze seçeneklar koymuş secmek bizim irademizde özellikle bu dönemki hamilelikler eskisi gibi değil çok hassaass ve önlem alınması gerek

buket sen daha histereskopi çektirmedinmi bende nasıl bişey diye sana soracaktım ama ben yarın çektiriyorum çokta korkuyorum bakalım hayırlısı

evet canım rabbim bizim önümüze seçeneklar koymuş secmek bizim irademizde özellikle bu dönemki hamilelikler eskisi gibi değil çok hassaass ve önlem alınması gerek
aynen canım benim böyle konuştuğuma bakma benimde ilk hamilelliğim çok tecrübeliyim diyemem :) evet canım ALLAH secenek sunar secmesi bize kalır..sonra ben sana şans verdim ama sen değerlendiremedin veya değerlendirrdin der sınar..

hanımlar size 1 -2 hafta önce gördüğüm rüayı anlatmadım şimdi aklıma geldi rüyamda bi kadın bana 3 haftalık hamilesin sen diyor. Bnde dıyorumku ama ımkansız ben daha yenı adet gördüm sonra dıyorkı ama düşük yapma ıhtımalın yuksek dıyor düşük yapabılırsın diyor bende Allah Allah dıyorum annemde yanımda anneme dıyorumkı ozaman ben bı eczaneye gıdıyım hamılemıyım bakıyım dıyorum sonra bı arakdasım havuza 3 tane boncuk atıyor o havuzda yuzuyorum ama cok ıyı yuzuyorum oyle görmustum ......

buket sen daha histereskopi çektirmedinmi bende nasıl bişey diye sana soracaktım ama ben yarın çektiriyorum çokta korkuyorum bakalım hayırlısı

ayyy canım ya sen yarın mı çektirceksin?anesteziylemi Allahım inşallah kolay geçer yarın anlatırsın artık bize valla çok heyecanlandım senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…