Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

özlem geçmiş olsun canım çektirmişsin rahim filmi bende yarın bi atlatayım bi daha gitmicem doktora
sana söylediğim tahlillerin hepsi düşükle alakalı mutlaka yaptırılması gereken tahlillermiş şeker troid falan hamilelikte bakılıyor okadar önemli değil ama diğerleri çok önemliymiş.

canım hayra yor hayr olsun..bak rüyandada hamilelik cıkmış düşük riski cıkmış..sen hala konuşmadın mı annenle yaaaaaa.. delirticen mi sen benii yakın olsan tutup kolundan ben götürcem hastaneye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım adetliyken yapılıyo demedim sadece benim doktor aşılamadan sonraki ay çalışmalara devam dedi eğerki adet olursan ki dün oldum gel bi bakalım dedi rahim filmin temiz ama başka yapışıklıklar görüyorum bide içinde miyom olan bişey daha söledi oda var histeroskopiyle bakalım hatta bide o sırada yine hsg yapalım dedi hani benim bide endometriozis kaybolduya kadının aklına takıldı zaar nese velhasıl durum bu ama ben gitmem çok korkuyorum:18::18:

Hayırdır inşallah...Canım sen bi yolunu bul anneni ikna et ve kan testi yaptır ihmal etme hadi yaaaa

Ya kızlar ya bu hamılelık havasına gırmek ne guzel bır seymiş ehe sımcik hastaneye gıdıp mors olmak ıstemıyorum biraz daha anın tadınımı cıkarsam ne :) uzun zmandır hıc bu kadar mutlu olmamıstım. ehe
KIZLAR ve ben dayanamıyorum gülle rana benı dövcek herlde üstümü gıyınıp ıdrar testı alıyorum eger oda silik cıkarsa kan testi yapmaya gıdıyorum ne olurrrrrr silikk cıksın Allahım

neyse kızlar benim çıkmam lazım herkesin hakkında hayırlısı olsun..ALLAH a emanet olun akşama görüşürüz öpüldünüz..

he şöle offfffffff ömrümü yedin aslında bana sorarsan ben 3 tl lik testle yaptım onda cıktı sen direk kana git derim ama olsun yinede sende ilerleme var hadi hadi git ama ben anca akşama öğrenirim..

sağol canım çektirdim bitti vallahi senin dediğin testleri ben yaptırdım sanırım 2.hamileliğimdem önce doktora gitmiştim o birsürü bişey istemişsti.
senin yarın çekileceğin hsg mi başkamı?

Tamam anlaşıldı bunun niyeti bizi burda çatladık kendi havaya girmek istiyor bak Merve senin havanı almadan git doğru kan testi yaptir bırak su idrarı cişi falan ya valla sınır kirizi geçirmek içereyim senin bu rahatlığına sacını basını yolasın geliyo bur sürü isim var meraktan gidemiyorum ya Gül canim biz bu Merve'yi tenha bı yerde yakalayalım bence

yok yaa..salladım biraz...zaten 2 ay geçmesi gerekiyodu..ne bileyimm işte..anestezili çektirecen demi..

Hayırdır inşallah...Canım sen bi yolunu bul anneni ikna et ve kan testi yaptır ihmal etme hadi yaaaa

CANLARIM sözünüzü dinleyip eczaneye gıdıyorum test almak ıcın. eger oda silik cıkarsa kan testi yapmaya gıdıyorum dırek Optum kocaman Ümitlenmek yok. negatıfte cıkabılır sımdıden kendımı hazırlıyım kotu sonuca ne olur olmaz. Haydı hayrlısı Ya Allah Bısmıllah Allah Allah ....:))))))

yok gidiomuş gidiomuş az daha dursa bişiler düşünüodum artık..

yahu..tövbe yav..ne demek korkuyom..zaten anestezili yapıyolar..ben iki kez anestezisis kist aspirasyonu yaptırdım biliyomusun..adetliyken hemde..adetliyken açtım bacakları..adam içime girdi kistlerimin içini boşalttı..yaa..böylemi olsun istiyosun..kötüyü gösteriyorumki iyiye koşasın..adamı hasta etmeyi uleeeeeyn:))

merveciğim herkes yorum yazmış ben yazmasam olmaz bence hemen git kan testi yaptır hiiiç bekleme,benim hikayemi arkadaşlar bilirler 2.hamileliğimde 28.gün adet olmadım diye eşimle koştur koştur kan testi yaptırdık hemde hiç idrar testi yapmadan sonuç hamileydim ama değer çok düşük 12,71 ertesi gün kanamam oldu doktor hemen progestan iç dedi,ondan sonra kanamam kesildi kan testi yaptırdığım gün sonucu alınca evde idrar testi yaptım hiç bişey çıkmadı silik bile çıkmadı 1 hafta sonra tekrar evde test yaptım silik çıktı kanıda tekrarladım değer yükselmişti uğraşma evde test yapmakla direk kan testi yaptır o daha güvenilir.

:18::18::18:anammmm Bukettt ne dion sen ya canımm benim ...ya ben anesteziyle yapılıp yapılmadığını bilmiodum zormuki acaba ya?valla iyice korktum canım yaptırcam yaptırcam da zamanı var şimdi değil...

KizlAr biri beni kovsun git desin totoma tekme falan atsın ya ne bileyim bişeyler yapın tepki gösterin (cokta abartmayın) ben hala burdayim gidemiyorum ufff ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…