- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.881
canım hayra yor hayr olsun..bak rüyandada hamilelik cıkmış düşük riski cıkmış..sen hala konuşmadın mı annenle yaaaaaa.. delirticen mi sen benii yakın olsan tutup kolundan ben götürcem hastaneye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahanımlar size 1 -2 hafta önce gördüğüm rüayı anlatmadım şimdi aklıma geldi rüyamda bi kadın bana 3 haftalık hamilesin sen diyor. Bnde dıyorumku ama ımkansız ben daha yenı adet gördüm sonra dıyorkı ama düşük yapma ıhtımalın yuksek dıyor düşük yapabılırsın diyor bende Allah Allah dıyorum annemde yanımda anneme dıyorumkı ozaman ben bı eczaneye gıdıyım hamılemıyım bakıyım dıyorum sonra bı arakdasım havuza 3 tane boncuk atıyor o havuzda yuzuyorum ama cok ıyı yuzuyorum oyle görmustum ......
yaa bu histeroskopiyi sen niye yaptırıyonki..adetliyken yapılmıyo benim bildiğim..bende yaptıracam yaa
yalaaaaaaaaaaan..külliyen yalaaaaaaaan:))
kız yaso neydiyon??
hadi gözün aydın..
ya bende böyle dua edebilsem..dün dua ederken külliyen saçmaladım yavv
kuku?:)) allah seni davul etmesin emii
biride bana yapsa keşke..ne güzel olur
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..inşallah hamilesindir..tüp bebeğe rağmen silik çizgi bile görmüyen var..senin hikayeni biliyorum..sen hamile olursan yeminlen seni yılın hamilesi sayarım..senin hikayeni biliyorum.inşallaaaaaaahh
hanımlar size 1 -2 hafta önce gördüğüm rüayı anlatmadım şimdi aklıma geldi rüyamda bi kadın bana 3 haftalık hamilesin sen diyor. Bnde dıyorumku ama ımkansız ben daha yenı adet gördüm sonra dıyorkı ama düşük yapma ıhtımalın yuksek dıyor düşük yapabılırsın diyor bende Allah Allah dıyorum annemde yanımda anneme dıyorumkı ozaman ben bı eczaneye gıdıyım hamılemıyım bakıyım dıyorum sonra bı arakdasım havuza 3 tane boncuk atıyor o havuzda yuzuyorum ama cok ıyı yuzuyorum oyle görmustum ......
canım hayra yor hayr olsun..bak rüyandada hamilelik cıkmış düşük riski cıkmış..sen hala konuşmadın mı annenle yaaaaaa.. delirticen mi sen benii yakın olsan tutup kolundan ben götürcem hastaneye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buket sen daha histereskopi çektirmedinmi bende nasıl bişey diye sana soracaktım ama ben yarın çektiriyorum çokta korkuyorum bakalım hayırlısı
he şöle offfffffff ömrümü yedin aslında bana sorarsan ben 3 tl lik testle yaptım onda cıktı sen direk kana git derim ama olsun yinede sende ilerleme varYa kızlar ya bu hamılelık havasına gırmek ne guzel bır seymiş ehe sımcik hastaneye gıdıp mors olmak ıstemıyorum biraz daha anın tadınımı cıkarsam ne :) uzun zmandır hıc bu kadar mutlu olmamıstım. ehe
KIZLAR ve ben dayanamıyorum gülle rana benı dövcek herldeüstümü gıyınıp ıdrar testı alıyorum eger oda silik cıkarsa kan testi yapmaya gıdıyorum ne olurrrrrr silikk cıksın Allahım
özlem geçmiş olsun canım çektirmişsin rahim filmi bende yarın bi atlatayım bi daha gitmicem doktora
sana söylediğim tahlillerin hepsi düşükle alakalı mutlaka yaptırılması gereken tahlillermiş şeker troid falan hamilelikte bakılıyor okadar önemli değil ama diğerleri çok önemliymiş.
Ya kızlar ya bu hamılelık havasına gırmek ne guzel bır seymiş ehe sımcik hastaneye gıdıp mors olmak ıstemıyorum biraz daha anın tadınımı cıkarsam ne :) uzun zmandır hıc bu kadar mutlu olmamıstım. ehe
KIZLAR ve ben dayanamıyorum gülle rana benı dövcek herldeüstümü gıyınıp ıdrar testı alıyorum eger oda silik cıkarsa kan testi yapmaya gıdıyorum ne olurrrrrr silikk cıksın Allahım
yok yaa..salladım biraz...zaten 2 ay geçmesi gerekiyodu..ne bileyimm işte..anestezili çektirecen demi..
Hayırdır inşallah...Canım sen bi yolunu bul anneni ikna et ve kan testi yaptır ihmal etme hadi yaaaa
canım hayra yor hayr olsun..bak rüyandada hamilelik cıkmış düşük riski cıkmış..sen hala konuşmadın mı annenle yaaaaaa.. delirticen mi sen benii yakın olsan tutup kolundan ben götürcem hastaneye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vayy tecrübe konuşuyor anacım..:))vede çok haklısın..bzı kadınlar ay içinde hamile kalıp kalıp sonra adet günü atıyormuşlar..bunlar bilimsel gerçeklilik..vede üstünde durulmalı dediğin gibi erken haberin olmasaydı..belki dikkat etmeyecektin..hoplayıp zıplayacaktın vede durum daha kötü oluabilirdi allah korusun..
sen git eczaneden bir erken gebeli testi al..sonra sabahki çişinlede bir daha yap..ondada silik çıkarsa bekle..silik değilsede kan testi yptır..bence sen beklememelisin..bak senin hikayen farklı..eğer varsa ve çok başındaysa bile bir an önce müdehale edilmeli..tutunmayı sağlayıcı ilaçlar kullanılmalı bence..ama sen bilirsin..ben olsam en fazla yarın sabaha kadar beklerdim.,.:))
Bak hala ne diyo ya burda böyle konuşacağına coktan gazı alıp test yaptırmaya gitmeliydim benim bir hafta geçmesine Rağmen silik çıktı sen bı kac güne kadar koyulasmasini bekliyorsun ne doyum daha sana gitme Merve gitme afetin sana böyle devam et annene bı yalan söyleyip bir saatligine çıkamıyor musunbak sınırlandırsın beni kac yasindasin benden kucuksen dövcem seni
merve bendeki çizgiyi eşim gördü hayal görüyor olabilir misin sen ona çizgi diyorsun o gölge gölge demişti.. değerimde 22 çıkmıştı.. seninde gününe var.. normalde 50 inin üstü olmayınca göstermiyor bide testler düşün 22 de gölge çıkmış benim testde.. sen iyi gitme doktora hem sen hem biz ümitlenelim.. annede de maşaAllah ne sabır.. git eczaneden ver bi zahmet 20,25 tl fortel test al o da çok net bi test zaten o erken öğrenmek için..he
CANLARIM sözünüzü dinleyip eczaneye gıdıyorum test almak ıcın. eger oda silik cıkarsa kan testi yapmaya gıdıyorum dırek Optum kocamanselamun aleyküm hatunlar
merve inşallah hamilesindir bu ne güzel haber ben eski konuları açmak istemiyorum kendi adıma üzülmeyeyim diye ama anlatayım yinede benim son gebeliğimde 36. haftaya kadar yaşayan bebeğimde çiş çubuğuna işedim çift çizgi çıktı ama hemen sonrası kıpkırmızı bayağı bi kan geldi evde pregestan vardı bitane ağızdan bitanede rahimden koydum ama okadar çok kan geldiki gitti dedim.ama progestana devam ettim bi hafta sonra eşime dedimki bebeğim benle hissediyorum doktora gitcem gittim bebeğim ordaydı belki o zaman gitcekti ama progestan korudu lütfen ama lütfen doktora gidip önleminizi alın tedbir bizden tevekkül Allahtan.
yok gidiomuş gidiomuş az daha dursa bişiler düşünüodum artık..Tamam anlaşıldı bunun niyeti bizi burda çatladık kendi havaya girmek istiyor bak Merve senin havanı almadan git doğru kan testi yaptir bırak su idrarı cişi falan ya valla sınır kirizi geçirmek içereyim senin bu rahatlığına sacını basını yolasın geliyo bur sürü isim var meraktan gidemiyorum ya Gül canim biz bu Merve'yi tenha bı yerde yakalayalım bence
Canım adetliyken yapılıyo demedim sadece benim doktor aşılamadan sonraki ay çalışmalara devam dedi eğerki adet olursan ki dün oldum gel bi bakalım dedi rahim filmin temiz ama başka yapışıklıklar görüyorum bide içinde miyom olan bişey daha söledi oda var histeroskopiyle bakalım hatta bide o sırada yine hsg yapalım dedi hani benim bide endometriozis kaybolduya kadının aklına takıldı zaar nese velhasıl durum bu ama ben gitmem çok korkuyorum:18::18:
evet canım sıra sizde İNŞALLAH..anaaaaaaaaamm..çok heyecanlı..inşallah mervede hamiledir..ortalık hamiş kaynıyo yavv:)9
yahu..tövbe yav..ne demek korkuyom..zaten anestezili yapıyolar..ben iki kez anestezisis kist aspirasyonu yaptırdım biliyomusun..adetliyken hemde..adetliyken açtım bacakları..adam içime girdi kistlerimin içini boşalttı..yaa..böylemi olsun istiyosun..kötüyü gösteriyorumki iyiye koşasın..adamı hasta etmeyi uleeeeeyn:))
KizlAr biri beni kovsun git desin totoma tekme falan atsın ya ne bileyim bişeyler yapın tepki gösterin (cokta abartmayın) ben hala burdayim gidemiyorum ufff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?