Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok yaa..salladım biraz...zaten 2 ay geçmesi gerekiyodu..ne bileyimm işte..anestezili çektirecen demi..
yok canım devlette anestezisiz çektiricem doktor bana dedi çok basit ama o çatala bile çıkmak yetiyor bana dedim sen normal doğum yapmışsın buna dayanamıcakmısın dedi fırçaladı beni

sağol canım çektirdim bitti vallahi senin dediğin testleri ben yaptırdım sanırım 2.hamileliğimdem önce doktora gitmiştim o birsürü bişey istemişsti.
senin yarın çekileceğin hsg mi başkamı?

canım hsg rahim filmi bunda rahimin içine kamerayla giriyorlar bişey varsa anında müdahale ediyorlar bazen bebek iyi tutunsun diye rahim içine çizik atıyorlarmış.canım sen hsg yi anestezilimi çektirdin?

Son düzenleme:

beni dün öyle çatala falan yatırmadılar bildiğin dümdüz masaydı,ama rezil bi durumdu ortalıkta gelip geçen ooo görülmedik yerim kalmadı

:18::18::18:anammmm Bukettt ne dion sen ya canımm benim ...ya ben anesteziyle yapılıp yapılmadığını bilmiodum zormuki acaba ya?valla iyice korktum canım yaptırcam yaptırcam da zamanı var şimdi değil...

SEN BENİM ANLATTIKLARIMA KORKTUN HERALODE:))boşver alıştım ben jönüme gelen açmayı:))tövbe tövbe:))
ya anesteziyle olunca inan bana zorunu kolayını anlamıyosun..bi uyuyosun uyanıyosun ki olmuş bitmiş..histeroskopi sana şart gibi duruyo..yapışıklıklardan şüpheleniyorsa eğer÷...histeroskopi, kameralı bir başlıkla rahim içine girilmesi(bak vajina yada yumurtalık değil!!) ve içine bakılması varsa yapışıklıkların giderilmesi parçaların toplanması ve rahim yüzeyine bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için, rahim yüzeyinin tıraşlanmasıdır(yani tırtıklı hale getiriyorlar) kuzucukların o tırtıkların ucundan tutunabilsin diye:))

KizlAr biri beni kovsun git desin totoma tekme falan atsın ya ne bileyim bişeyler yapın tepki gösterin (cokta abartmayın) ben hala burdayim gidemiyorum ufff ya

MESUDE! KALK GİT!!

BAK SENLE BÖYLE KAVGA EDERİZ:))

Ecrincim valla doğru o kadar tatlisiniz ki gidemiyorum bağımlı oldum mubtelaniz oldum YAV

Tamam ne kiziyon canim gidiyom illa dövmen mı gerek tabi buldun Hamişi vur kafama kafama gidiyorum kustum çalmam bı daha kapınızı merak etmeyin

Hepinizi teker teker öptüm byyy

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım biz dün bebek görmeye gittik daha dün gibi hatırlıyorum arkadaşım korunmayı bıraktıktan sonra adet olmuştu çok üzülmüştü ben de aklım sıra ona teselli verdim herkesi kendim gibi sanıyorum ya çok üzülüm ona sonra o kadar içten dua ettim ki eşim oturda kendine öyle dua et demişti sonraki ay hamile kaldı şimdi bebebği oldu gidene kadar çok zor geldi gitmek ama sonra korktuğum gibi içim acımadı hatta çok sevdim bebeğini Allah hayırlı uzun ömür versin inş bizlere nasip etsin

kızlar lütfen bana yardım edin kafayı yiycem ya bu ay klomen kullandım daha önce kist yaptıgı için bu ay 3 gün 1 tane kullandımve adetin 17. günü ile 19. günü arasında yumurtam çatladı rahim duvarım ince diye progestan verdi doktor bugün adetimi 7 gün geçti hala hastalanmadım adeti 4 gün geçe kan testi yaptım negatif az önce doktordan geldim bu degerler hamile olmadığını gösteriyor dedi ama neden hala hastalanmadım geç döllenme olmuş olabilirmi sizce ... benim durumumda olan oldumu aranızda...

Tatlım çok saol bilgiler için ben anestezisiz yaparlar die çok korkuyodum çünkü hsg benim için ızdırap olmuştu korkum o yüzden hsg de internetten çok araştırma yapmıştım histeroskopi için yapmıcam die karar aldım sonra daha çok tırsıyorum:18::18::18: canım bu ayı geçiyim diorum hatta ben mayısa kadar doktora gitmeme kararı aldım ama beklicem bakalım psikolojim bana neler edecek

Aşkolsunnnnn ASLIIIII ben yinemi unuttun(( ya canım git gel sohbete yine devam ederiz

yok canım birinin alıngan gününe denk gelmiş yazdıgın seye üzülmüş olsa hiç şikayet etmem gibi düşünmüş belliki sen sıkma canını hoşgör gitsin kuzucugumm

Kızlarrrrr bişe soracam yawww bu histeroskopiyi acaba özel sağlık sigortası karşılarmıkine?Bukettttt sen bilirisn canımmmmm bu arada iki tane histerokopili bişe yazmışsınya onun bi tanesi rahmin alınması değilmi yanlışmı biliorum acaba??

canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğinde sabah la aksam yapılan test değişiyormu

canım sana kan testi yaptır diyoruz...hamilelik testini sabah ilk idrarla yapman lazım yada 4saat beklemiş idrarla yapman lazım ya kan testi yptrısana neden gitmiosun inat ediyorsun anlamıyorum......

Son düzenleme:

çok sinir oldum yaaa.. aralarda hep arıyorum bulamıyorum beceriksiz miyim neyim şu isimlerimizin (nic) onların altına bişeyleri nerden yazıyorsunuz lutfen der misiniz?Aaaa resmen bulamıyorum her bir yana baktım bende lilyum dışında bişey yazmak istiyorum oysa..

Mesude canım benim o yazdığında bişey yok bence şikayet bile değil, yaşadığın şeyi yazmışsın.. o arkadaş da kibarca uyarmak istemiştir burada sadece yazdığımız için bazen yüzyüze konuşunca gayeeett kolay anlıyacağımız bişey yazışırken gücenmeler olabiliyor.. boşver derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…