- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.901
yok canım devlette anestezisiz çektiricem doktor bana dedi çok basit ama o çatala bile çıkmak yetiyor bana dedim sen normal doğum yapmışsın buna dayanamıcakmısın dedi fırçaladı beniyok yaa..salladım biraz...zaten 2 ay geçmesi gerekiyodu..ne bileyimm işte..anestezili çektirecen demi..
sağol canım çektirdim bitti vallahisenin dediğin testleri ben yaptırdım sanırım 2.hamileliğimdem önce doktora gitmiştim o birsürü bişey istemişsti.
senin yarın çekileceğin hsg mi başkamı?
yok canım devlette anestezisiz çektiricem doktor bana dedi çok basit ama o çatala bile çıkmak yetiyor bana dedim sen normal doğum yapmışsın buna dayanamıcakmısın dedi fırçaladı beni
canım hsg rahim filmi bunda rahimin içine kamerayla giriyorlar bişey varsa anında müdahale ediyorlar bazen bebek iyi tutunsun diye rahim içine çizik atıyorlarmış.
:18::18::18:anammmm Bukettt ne dion sen ya canımm benim ...ya ben anesteziyle yapılıp yapılmadığını bilmiodum zormuki acaba ya?valla iyice korktum canım yaptırcam yaptırcam da zamanı var şimdi değil...
KizlAr biri beni kovsun git desin totoma tekme falan atsın ya ne bileyim bişeyler yapın tepki gösterin (cokta abartmayın) ben hala burdayim gidemiyorum ufff ya
SEN BENİM ANLATTIKLARIMA KORKTUN HERALODE:))boşver alıştım ben jönüme gelen açmayı:))tövbe tövbe:))
ya anesteziyle olunca inan bana zorunu kolayını anlamıyosun..bi uyuyosun uyanıyosun ki olmuş bitmiş..histeroskopi sana şart gibi duruyo..yapışıklıklardan şüpheleniyorsa eğer÷...histeroskopi, kameralı bir başlıkla rahim içine girilmesi(bak vajina yada yumurtalık değil!!) ve içine bakılması varsa yapışıklıkların giderilmesi parçaların toplanması ve rahim yüzeyine bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için, rahim yüzeyinin tıraşlanmasıdır(yani tırtıklı hale getiriyorlar) kuzucukların o tırtıkların ucundan tutunabilsin diye:))
MESUDE! KALK GİT!!
BAK SENLE BÖYLE KAVGA EDERİZ:))
histerosalpingografi.(HSG)
İLE
HİSTERESKOPİ Yİ
KARIŞTIRMAYIN.!!!!
canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğindesabah la aksam yapılan test değişiyormu
SEN BENİM ANLATTIKLARIMA KORKTUN HERALODE:))boşver alıştım ben jönüme gelen açmayı:))tövbe tövbe:))
ya anesteziyle olunca inan bana zorunu kolayını anlamıyosun..bi uyuyosun uyanıyosun ki olmuş bitmiş..histeroskopi sana şart gibi duruyo..yapışıklıklardan şüpheleniyorsa eğer÷...histeroskopi, kameralı bir başlıkla rahim içine girilmesi(bak vajina yada yumurtalık değil!!) ve içine bakılması varsa yapışıklıkların giderilmesi parçaların toplanması ve rahim yüzeyine bebeğin tutunmasını kolaylaştırmak için, rahim yüzeyinin tıraşlanmasıdır(yani tırtıklı hale getiriyorlar) kuzucukların o tırtıkların ucundan tutunabilsin diye:))
MESUDE! KALK GİT!!
BAK SENLE BÖYLE KAVGA EDERİZ:))
Ecrincim valla doğru o kadar tatlisiniz ki gidemiyorum bağımlı oldum mubtelaniz oldum YAV
Tamam ne kiziyon canim gidiyom illa dövmen mı gerek tabi buldun Hamişi vur kafama kafama gidiyorum kustum çalmam bı daha kapınızı merak etmeyin
Hepinizi teker teker öptüm byyy
canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğindesabah la aksam yapılan test değişiyormu
ranana kullanıcısından alıntı
İyiyim desem yalan olur kötüyüm desem şikayet olur ne bileyim karnım kasıklarım cok ağrıyı elim kolum uyuşuyo iki gündür bulantilarim hafifledi bitecek derken yine başladım bir istifra ettim ki kanaldan su boşanır gibi burnumdan bile geldi genzim sızlıyor cok mü kötüyüm yoksa cok mü şikayet ediyorum yaa
Bence çok kötü değilsin şikayet edıyorsun. Belkı bunu soyledım dıye bana kızacaksın ama burda senın yaşadıklarını yaşamak için ne dualar eden ınsanlar var. Onlara saygından şikayet etmemelısın bence. Yanı içinde bı canlı buyuyo mutlaka bışyler yaşıyacaksın
Bu yorumumda şikayet var mı kizlar yoksa ben mı cok alingan oldum kafaya takiyorum
canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğindesabah la aksam yapılan test değişiyormu[/QU
Merve Canoo fortel mi kuzum yaptığın test.. ayrıca sabahla akşam değişmez.. fortel hiç kullanmadım bilmiyorum ama ince saç gibi çizgi dediğin ucuz testlerde ikinci çizginin gölgesi oluyor bööle ışığa tuttuğunda görüyorsun hani testi uygulamasan da o çizgi izi belli oluyor ayy sanırım çok karışık anlatıyorum ama canımmmmmm biz o saç çizgi sence senin idrarından mı test cihazınınözelliğinden mi
canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğindesabah la aksam yapılan test değişiyormu[/QU
Merve Canoo fortel mi kuzum yaptığın test.. ayrıca sabahla akşam değişmez.. fortel hiç kullanmadım bilmiyorum ama ince saç gibi çizgi dediğin ucuz testlerde ikinci çizginin gölgesi oluyor bööle ışığa tuttuğunda görüyorsun hani testi uygulamasan da o çizgi izi belli oluyor ayy sanırım çok karışık anlatıyorum ama canımmmmmm biz o saç çizgi sence senin idrarından mı test cihazınınözelliğinden mi
bedriye uygulamasanda o çizgi nasıl belli oluyor anlamadım kuşummmm :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?