- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.921
çok sinir oldum yaaa.. aralarda hep arıyorum bulamıyorum beceriksiz miyim neyim şu isimlerimizin (nic) onların altına bişeyleri nerden yazıyorsunuz lutfen der misiniz?Aaaa resmen bulamıyorum her bir yana baktım bende lilyum dışında bişey yazmak istiyorum oysa..
Mesude canım benim o yazdığında bişey yok bence şikayet bile değil, yaşadığın şeyi yazmışsın.. o arkadaş da kibarca uyarmak istemiştir burada sadece yazdığımız için bazen yüzyüze konuşunca gayeeett kolay anlıyacağımız bişey yazışırken gücenmeler olabiliyor.. boşver derim.
Lennn hepiniz aşağıda toplaştınız başka biyerden mi yazışıyorsunuz?..
çok kişi var ama ses seda yok canımbu arada o dediğini bende bulamadım bendede papatya yazıyodu şimdi nergis olmuş anlayamadım
tatlışkom o lilyum sanırım kendiliğinden çıkıyor benimde papatyaydı menekşe oldu ama bende bir şey yazıyorlar ya onu bulamıyorum nerden olduğunu
çok kişi var ama ses seda yok canımbu arada o dediğini bende bulamadım bendede papatya yazıyodu şimdi nergis olmuş anlayamadım
Kendi adıma benden nasıl ses çıksın derinnnnnnn bir beklemedeyim.Sonucu duymak bile beni korkutuyor.
ŞİMDİ benim anladığım bu nergisler lilyumlar bizim kk daki rutbemiz.. seviye seviye yükseliyoruz.. ne kadar çok kalpo kadar değişik çiçek isimleri amma velakin mesela merve demiş ki "aralık ta gel bebeğim", seda geçen bişeyler yazmıştı sanırım onu nerden yazdıklarını biz üçümüz bilmiyorz.. diğerler hatunlar şimdi okur şurdan yazıyoruz derlerde bizde bişeyler yazalım..
şuan itibari ile grip olmaktayım .. burnum genzim yanıyor üşüyorum.offff eve gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum.. yaaa
Kendi adıma benden nasıl ses çıksın derinnnnnnn bir beklemedeyim.Sonucu duymak bile beni korkutuyor.
Canımmm inşallah hayırlı sonuçlar alırsın 3 saat kaldı demi?
kuşum buldum kullanıcı kontrol panelinden gir pofilini düzenleye gir ordan kişisel rütbe yazan kısma istediğini yaz
niye korkutsun ki seni bence böyle şartlandırma sen kendini sen zaten dünden beri adet olduğunu düşünüyordun ve onu yaşıyordun.. Negatifsee kısmet değilmiş zaten adetim gelmişti diyeceksin, pozitifse düğün bayram doooğğruu kısmetse yarın doktora gidip bilgilerini, ilaçlarını alıcaksın inşAllah.
tam okurken aaa sende yazmışsın kun fekun diye diyecektimmm ama sabırlı davrandım biraz aşağı inince yazını gördüm.. çok çok teşekkür ederim canım benimm.
Evet kesinlikle haklısın.Buda tıpkı ne zaman evleneceğimiz ve kiminle evleneceğimiz gibi kaderimize önceden yazılmış bir nasip.Zamanı gelince kaçış yok.
adetime bir hafta var ama canım acaip test yapmak istiyor :18::18::18:
benimde 10 gün var merak içindeyim ama tutmadığını düşünüyorum çünkü adetten önceki kuruluk var hiç akıntım yok :-(
benimde 10 gün var merak içindeyim ama tutmadığını düşünüyorum çünkü adetten önceki kuruluk var hiç akıntım yok :-(
Zamanı gelincee kaçış yoksaaa o zaman inşAllah senin zamanın ve an-ın şu an'dır.. Bizimde zamanımız artık gelmiştir hayırlısıyla.. inşAllah. :))
amaan salla gitsin biz mi düşüneceğiz gelmeyen bebekler düşünsün bizim gibi anneyi bi daha nereen bulacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?