Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlışkom o lilyum sanırım kendiliğinden çıkıyor benimde papatyaydı menekşe oldu ama bende bir şey yazıyorlar ya onu bulamıyorum nerden olduğunu

tatlışkom o lilyum sanırım kendiliğinden çıkıyor benimde papatyaydı menekşe oldu ama bende bir şey yazıyorlar ya onu bulamıyorum nerden olduğunu

çok kişi var ama ses seda yok canım bu arada o dediğini bende bulamadım bendede papatya yazıyodu şimdi nergis olmuş anlayamadım

ŞİMDİ benim anladığım bu nergisler lilyumlar bizim kk daki rutbemiz.. seviye seviye yükseliyoruz.. ne kadar çok kalp o kadar değişik çiçek isimleri amma velakin mesela merve demiş ki "aralık ta gel bebeğim", seda geçen bişeyler yazmıştı sanırım onu nerden yazdıklarını biz üçümüz bilmiyorz.. diğerler hatunlar şimdi okur şurdan yazıyoruz derlerde bizde bişeyler yazalım..

kuşum buldum kullanıcı kontrol panelinden gir pofilini düzenleye gir ordan kişisel rütbe yazan kısma istediğini yaz

Kendi adıma benden nasıl ses çıksın derinnnnnnn bir beklemedeyim.Sonucu duymak bile beni korkutuyor.

niye korkutsun ki seni bence böyle şartlandırma sen kendini sen zaten dünden beri adet olduğunu düşünüyordun ve onu yaşıyordun.. Negatifsee kısmet değilmiş zaten adetim gelmişti diyeceksin, pozitifse düğün bayram doooğğruu kısmetse yarın doktora gidip bilgilerini, ilaçlarını alıcaksın inşAllah.

kuşum buldum kullanıcı kontrol panelinden gir pofilini düzenleye gir ordan kişisel rütbe yazan kısma istediğini yaz

tam okurken aaa sende yazmışsın kun fekun diye diyecektimmm ama sabırlı davrandım biraz aşağı inince yazını gördüm.. çok çok teşekkür ederim canım benimm.

Evet kesinlikle haklısın.Buda tıpkı ne zaman evleneceğimiz ve kiminle evleneceğimiz gibi kaderimize önceden yazılmış bir nasip.Zamanı gelince kaçış yok.

Evet kesinlikle haklısın.Buda tıpkı ne zaman evleneceğimiz ve kiminle evleneceğimiz gibi kaderimize önceden yazılmış bir nasip.Zamanı gelince kaçış yok.

Zamanı gelincee kaçış yoksaaa o zaman inşAllah senin zamanın ve an-ın şu an'dır.. Bizimde zamanımız artık gelmiştir hayırlısıyla.. inşAllah. :))

Zamanı gelincee kaçış yoksaaa o zaman inşAllah senin zamanın ve an-ın şu an'dır.. Bizimde zamanımız artık gelmiştir hayırlısıyla.. inşAllah. :))

umarım dediğin gibidir.Alalhım banada,hepinizede "hamileyim" demeyi nasipppp etsin inşallah.Eşlerimize bu güzel haberi vermeyi.Dünde yazmıstım ya evdeki test o kadar net çıkınca eşimin gözündeki yaşlar beni çok etkiledi.Onu sevindirmeyi allah bana nasip ederse inşallah sonunu yaşamayı dünyaya getirmeyide nasip etsin.Hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…