Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketciğim bi sorum olacaktı histerosalpingografi.(hsg) - histereskopi bunların hangisi daha zor? Merak ettimde

özlemim sanırım histereskopi daha zordur çünkü rahme bakıyolar..hani şu makasla rahim ağzını açıp aşağıya çektikleri bi alet varya onu düşün.. :))

canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. Sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğinde :d sabah la aksam yapılan test değişiyormu

sabah çişi daha iyidir derler

canım senin sigortanın durumuna göre değişir..benimkide özel ve karşılıyo..doktordan bir rapor alıp"şunu şunu yapacaz "diye , o raporu provizyon çek sigortana..

Histereskopi aslında bir yöntem..kelimeler aynı başlıyo farkındaysanız..hsg de vajinadan girilip tüplere radyoaktif sıvı pompalanıyor, o sıvı geçerken ekrandan izleniyor, çok minik tıkanıklıklar varsa o sıvı sayesinde açılıyor ve geçiş yolunda bir engel olup olmadığına bakılıyor..

Histereskopide rahmin içine giriliyor kamerayla inceleniyor ve yüzeyi traşlanıyor..yorum sizin

kuşum buldum kullanıcı kontrol panelinden gir pofilini düzenleye gir ordan kişisel rütbe yazan kısma istediğini yaz

hah tamam öyle..
adetime bir hafta var ama canım acaip test yapmak istiyor :18::18::18:

allah seni davul etmesin..canın istiyosa git iste..ben çifter çifter alıyom eczaneden:)muhahha muhahaha
müştak müştak müştak

Yasemin kuzum senden önemli hıç birsey yok, keyfini sür bugünün, canın nasil istiyorsa öyle yap, bende yine soğan kürüne başladım, iltihap konusunda çok haklisin tatlim , sende masallah düzenli ıçiyormuşsun, tam gaz devam 3 ay boyunca her ay yapalim bakalim Rabbim şifa nasip eder insallah, kendini çok yıpratma Allah'a emanet ol

gülcüm kamerayla falan bakilmadi ürolojide o nasil ilk defa duydum, sadece ultrasonla bakildi ve test yaptirdim idrar kültürümü dün aldim temiz çıktı çok şükür , şimdi soğan kürüne yumuldum, kadin doğuma bu şikayetle defalrca gittim hep fitil ve ilaç verdi yolladi, o yüzden gitmek istemiyorum, bakalim insallah kür işe yarar

kuzum geçmış olsun, yat dinlen ve sıcak tut, aman bel önemli, bu topiktekilerin nerdeyse çoğu doktora gitmekten korkuyor, cok iyi anlaiyorum valla, kendi yöntemlerinle çözersin insallah

derim ki; dualarımızı eksik etmeyelim.. Hamileyim demeyi kısmet etsin Sağlıkla inşAllah kucağımıza almayıda kısmet etsin inşAllah. Ben bu topiklerin birinde düşük yapan arkadaşımızı teselli edeyim derken en azından gebe kalabiliyorsun bende gebe olsam düşse bile tarzı bir düşünceyle konuştum ve 3 kaybım var benim. Allah herşeyin hayırlısını versin.. Benimde o eksik yanlış ettiğim duaları inşAllah afetsin.. İnşAllah..

Evet canım büyüklerimiz derki Allaha nasıl dua ederseniz o olur.Mesela ev istiyorsunuz 1 çatısı 4 duvarı olsun bana yeter deyip istersen ve sonra Allah verirse bu seferde bu evin masraflarından bıktım diye dua edersiniz derlerdi.Hiç unutmuyorum Allahım bana seveceğim,beni seven biriyle evlenmeyi nasip et dua ettiğimi çünkü hepimizin başına gelmiştir farklı insanlarla tanıstırılmalar,tanışmalar çevre baskısından evlenmek zor çünkü.Ve Allaha binlerce şükür eşimi işteyken bile özlüyorum.Dua çok önemli inşallah sende en cici,en sağlıklı ,en hayırlı evlada tezzzzz zamanda kavuşursun.

Canım şidi benim sigorta yalnızca yatarak tedavi ve doğum dahil ayakta tedavi yok karşılarmı acaba?sonuçta anesteziyle yapılıyoya yatarak tedaviye girermiki?

kuzum geçmış olsun, yat dinlen ve sıcak tut, aman bel önemli, bu topiktekilerin nerdeyse çoğu doktora gitmekten korkuyor, cok iyi anlaiyorum valla, kendi yöntemlerinle çözersin insallah[/QUOTE]

Burcu seni özledimmm ben.. ama biliyorum ki misafirlerin geliyor.. Belim iki buklum, ben doğrulamazken bebeciğim naapsın, bugun gitsem mi iğneye bilemedim.. ööyle parantez gibi dolaşıyorum ortalarda

hayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
RABBIM kabul etsin INSALLAH

Canlarımm napıyosunuz. Ben dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki yengemin kucağında bebek varmış ammek istiyor bana veriyor sütüm yok ama benim değilmiş zaten çocuk emiyor süt gelmiyor haliyle bakıyor bana öyle bende biberon var böyle bir sürü seçiyorum birini mama yapıyorum çok güzeldi yaa hayırlara çıkarsın Rabbim.

Hayırdır inşallah Sedacım hayra yoralım hayrolsun inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız

oluyodu cnm sulu akıntım oluyodu

ya bende acayip akıntı var, yumurtlama akıntısı göremedim henüz zaten geç yumurtlama oluyor da bu aralar olması lazımdı yarın 3. hafta reglimden beri. Ama yok. Yumurtlama yokmu hiç bilmiyorum ben gidermişim regl olmadım diyee gebe çıkarmışım üstüne görmüşüm meğer ahahaaa

Hayırdır inşallah Sedacım hayra yoralım hayrolsun inşallah yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız

inşallah canımm..

Yaa arkadaşlar iki gün girmedim neler kaçırmışım burcunun aıntısında farkettim siz nasıl evlendiğinizimi yazdınız olmaz ama neden ben yokken yapıyorsunuz böylee kızıyorum bidaha olmasın beni bekleyin, neyse akşam evde bende geçmişi söyleee rahat rahat okuyayım ben yazarım kendi hikayemizi

ben eşime söyleyince ne yapar acaba

hadi buda bi konu olsun

eşiniz ne tepki verir!!buda yarının konusu olsun.. Hamilelerde eşlerinin ne yaptığını anlatsın..

adetime bir hafta var ama canım acaip test yapmak istiyor :18::18::18:
tatlımm 1 hafta biraz erken gibi ama 2-3 gün kala şphen varsa bi test yaparsın tatlımm İNŞALLA hamişsindir..
şuan itibari ile grip olmaktayım .. burnum genzim yanıyor üşüyorum.offff eve gitmek istiyorum çalışmak istemiyorum.. yaaa
CANIM GECMİŞ OLSUN DKKAT ET KENDİNE C VİTAMİNİ AL BOLBOL HAVALAR DENGESİZ BU ARA MALUM..IHLAMUR VARSA BALLI IHLAMUR İÇ..
canım ice bir hortumla idrar kanalına girip idrar torbana bakılıyor(SİSTOSKOPİ DENİYOR) hatta böbreklerne kadar bakıyolar enfeksiyon varmı die dr bana dedi ama ben yaptırmadım zaten arkasındanda hamile kaldım...

sedacımmm hayra yoralım hayr olsun İNŞALLAH..kendi bebeğini kucağına alırsın en kısa zamanda İNŞALLAH

Son düzenleme:

İnşallah canımm.. Hayra yoralım biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…