Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuzum geçmış olsun, yat dinlen ve sıcak tut, aman bel önemli, bu topiktekilerin nerdeyse çoğu doktora gitmekten korkuyor, cok iyi anlaiyorum valla, kendi yöntemlerinle çözersin insallah

Burcu seni özledimmm ben.. ama biliyorum ki misafirlerin geliyor.. Belim iki buklum, ben doğrulamazken bebeciğim naapsın, bugun gitsem mi iğneye bilemedim.. ööyle parantez gibi dolaşıyorum ortalarda[/QUOTE]

beline sıcaksu koy üzerinede battaniye ötrt mümkünse sert zeminde yat canım hamiş olup olmadığını öğrene nde denk böyle yap ii gelecektir ama hiç üşğmcek belin ve hep yatacaksın

benimde 10 gün var merak içindeyim ama tutmadığını düşünüyorum çünkü adetten önceki kuruluk var hiç akıntım yok :-(

annem gebelikte akıntımı oluyomuş benim 2 gebeliğimdede kuruydum akıntım olmadı dedi şaşırdım

"Bİz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık"(isra 13 ayet)
kızlar doktor işlerini ertelemek yok bakın ayet ne diyor biz elimizden geleni yapıcaz sonrasını rabbime bırakıcaz

canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğinde sabah la aksam yapılan test değişiyormu

fortel falansa hiç inanama yalan söylüyo benimde negatif çıkmıştı ama bak hamişmişim

çok haklısın canım bende pembeyi gördüğümde geçer demeseydim dr gitmesydim allahım korusun şimdi daha iiyim akıntım kesildi çok şükür ama hep yatıyorum

Doğru diosun canım 3 yıl sigortacılık yap sonra unut hepsini... ama işte özel şartlarla alakalı nese benbi sigortacımı arıyımda sorayım barii

bende bankacıyım:))

"Bİz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık"(isra 13 ayet)
kızlar doktor işlerini ertelemek yok bakın ayet ne diyor biz elimizden geleni yapıcaz sonrasını rabbime bırakıcaz

hay ağzın bal yesin..bazı bitakım doktor fobili insanlara duyurulur..
aslı-yasemin-burcular -bedriyede de var biraz- başka kimler vardı..var mı arttıran??

ya bu fortel le ilgili çeşitli spekülasyonlar var sanırım..hermes fortel iyi diyo..erken gebelik testi..bende bitane almıştım öyle kapaklı mapaklı, turnusol kağıdı gibi bişey var ucunda onu çişe batırıyosun..sonra kapağını kapatıyosun..ekranda camlı mamlı.20 liraya ondanB::)))

Burcu seni özledimmm ben.. ama biliyorum ki misafirlerin geliyor.. Belim iki buklum, ben doğrulamazken bebeciğim naapsın, bugun gitsem mi iğneye bilemedim.. ööyle parantez gibi dolaşıyorum ortalarda

beline sıcaksu koy üzerinede battaniye ötrt mümkünse sert zeminde yat canım hamiş olup olmadığını öğrene nde denk böyle yap ii gelecektir ama hiç üşğmcek belin ve hep yatacaksın

canım benim yatma olasılığım yok maalesef işteyim çalışıyorum ya aslında daha yumurtlama dönemimdeyim hani gebelikle ilgili bişey yokda ben işte umut dünyası diyorum..

canımm ilk başlardaöyle dikkat etmen lazım 3. ayı atlatınca gcecek İNŞALLAH biraz sabretmen lazım..hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız....

mervsh / MERVE 17.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
zakkumx / ZEYNEP 18.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
kevok08 / AYLİN 19.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + memleketine dönmek
burju82 / BURCU 20.12.2012 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
Sibelsibel38 / SİBEL 21.12.2012 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 22.12.2012 c.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
kaplang / İSİMSİZ 23.12.2012 pazar sağlıklı sorunsuz hamişlik
hayatumuttur / (küçük) gamze 24.12.2012 p.tesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay dogum
mavera49 / MERVE 25.12.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
akyuzcigdem / ÇİĞDEM 26.12.2012 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum
kızlar abdestimi aldım dualarınızı okudum geç oldu hakkınızı helal edin regl olunca okunup okunmadığı hakkkında bir bilgim olmadığı için okuyamadım.

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.”
“Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
.
yasemin fikrin çok güzel bu çok güzel bir dua

çiğdemcim duanı okudum allahım yuvanızdan mutluğu eksik etmesin sağlıklı bişekilde bebişine kavuşursun inş

kızlar yeni hastaneden geldim bende idrar yolları enfeksiyonu magduruyum sancım vardı gittim enfeksiyon dendi daha kötüsü olmasındansa buna bile sevindim yani

bukeeet hayırdır neyden emin oduuuun,gelişmeler ne ne oluyooooooo

nazan senin bulduğun şu hikayeleri gözlerim dolu dolu okuyorum,rabbim inşallah hepimize nasip eder evlatlarımıza kavuşmayı

aynııı benim eşimin cevabı,sevmesem yanında ne işim var, sevmesem niye evleneyim,ama ben arada bir zorla söyletirim artık bıktırdım onu o kadar çok soruyorum ki beni seviyormusun diye,bazen dönüp yüzüne baksam, seviyorum aşkım diyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…