- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.961
kuzum geçmış olsun, yat dinlen ve sıcak tut, aman bel önemli, bu topiktekilerin nerdeyse çoğu doktora gitmekten korkuyor, cok iyi anlaiyorum valla, kendi yöntemlerinle çözersin insallah
benimde 10 gün var merak içindeyim ama tutmadığını düşünüyorum çünkü adetten önceki kuruluk var hiç akıntım yok :-(
canlaar test yaptım bu sefer hıc bır sey cıkmadı. sadece hayali bir gölge görüyorum sac teli inceliğindesabah la aksam yapılan test değişiyormu
ben burda yaşadıklarımı anlattım halada anlatıyorum ki diğer arkadaşlarda yaşamadan önlemini alsın diye ...he çok mu bilgim var hayır..çok mu şey yaşadım hayır..ama hep diyorum...çok şeye karışıyomuşum gibi görünebilir ama karşımdakinin iyiliğini düşündüğümden yoksa benim haddimede değil karışmak...
çift çizgi gören kan tahlilide yaptırsın ister adetine bi kaç gün olsun ister adet günü gecmiş olsun..
ben hala diorum ben 3-4 gün öncesi öğrendim ve adet günü lekelenmem oldu belki adetle gidecekti dr a gitmeyip ilaç kullanmasaydım....tabiki ALLAHın takdiri ama ALLAH ta bize bu türlü yol gösteriyor onlarıda göz ardı etmemek lazım..
gerisi size kalmışş..
Doğru diosun canım 3 yıl sigortacılık yap sonra unut hepsini... ama işte özel şartlarla alakalı nese benbi sigortacımı arıyımda sorayım barii
"Bİz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık"(isra 13 ayet)
kızlar doktor işlerini ertelemek yok bakın ayet ne diyor biz elimizden geleni yapıcaz sonrasını rabbime bırakıcaz
fortel falansa hiç inanama yalan söylüyo benimde negatif çıkmıştı ama bak hamişmişim
çok haklısın canım bende pembeyi gördüğümde geçer demeseydim dr gitmesydim allahım korusun şimdi daha iiyim akıntım kesildi çok şükür ama hep yatıyorum
Burcu seni özledimmm ben.. ama biliyorum ki misafirlerin geliyor.. Belim iki buklum, ben doğrulamazken bebeciğim naapsın, bugun gitsem mi iğneye bilemedim.. ööyle parantez gibi dolaşıyorum ortalarda
canımm ilk başlardaöyle dikkat etmen lazım 3. ayı atlatınca gcecek İNŞALLAH biraz sabretmen lazım..hayırlısı ile sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız....fortel falansa hiç inanama yalan söylüyo benimde negatif çıkmıştı ama bak hamişmişim
çok haklısın canım bende pembeyi gördüğümde geçer demeseydim dr gitmesydim allahım korusun şimdi daha iiyim akıntım kesildi çok şükür ama hep yatıyorum
kızlar yeni hastaneden geldim bende idrar yolları enfeksiyonu magduruyum sancım vardı gittim enfeksiyon dendi daha kötüsü olmasındansa buna bile sevindim yani
Kizlar ben yarin doktora gitccem cok kaynatmayin olurmu?
kızlaaaaaaaaaaaaar sağolun..evet bol bol hasret giderdik..ama bişey olacağı yok..Allah istemezse tabi...:)
neyse hepsi bi yana farklı gelişmeler oldu hayatımdı..artık yüzüm gülüyo..:))bişeylerden emin olmak çooooooooooooooook güüüüüüüzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelll..laaaaaaaaaaaaaylaaaaaaaaaaaaaaaaaylooooooooooooooooomm:))
anacımm bizimkide pırlata almadıya sıradan tek taş bi yüzük seni sevdigini söyleyebiliyosa o en büyük zenginlik beni seviyomusun derim kocaya sevmesem neden evleniyim der laa bi dee dimi yok anacım bi dedirtemedimm gitti halen dememiştir seni seviyorum diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?