- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #11.981
yok canım birinin alıngan gününe denk gelmiş yazdıgın seye üzülmüş olsa hiç şikayet etmem gibi düşünmüş belliki sen sıkma canını hoşgör gitsin kuzucugumm
niee gideceksin kontrol falan mı ?
keşke kontrol olsaydı histereskopi çektiricem çok gerginim çok korkuyorum :18::18::18:
Eki Görüntüle 588974 Eki Görüntüle 588974 kizlar bilmiyorum yuklemeyu becerebildimmi sabah yaptgm test bu. Adetime 3 gun varken yapilan test. Bir tane da yaptm oda boyle ckti. Biraz daha koyu olsa daha cok emin olucm ama cok acik renk oldgu icin beni dusundurdu normalde sabirli biriyim adet gunum gelince yaprm test doktor rontgen isteyince yapi veriyim dedim boyle cikmasini hic ummuyordum yarin kan testi yaptirabilirim.
allah ii insanlarla karlılaştırsın inş herşey yolunda gider allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gel
keşke kontrol olsaydı histereskopi çektiricem çok gerginim çok korkuyorum :18::18::18:
hayır olsun inş çizgi var silikte olsa benimde ilk yaptığım böyleydi yarın hemen kan ver hadi inş hamişsindir
3 gün varken yapmıştım ertesi günde fortelle yaptım çıkmadıKuzum sen adetine kac gun varken yaptin benim adetlweim 24 gunde bir oluyor bide aksama dogru yaptim onda bir sey cikmadi
Eki Görüntüle 588974 Eki Görüntüle 588974 kizlar bilmiyorum yuklemeyu becerebildimmi sabah yaptgm test bu. Adetime 3 gun varken yapilan test. Bir tane da yaptm oda boyle ckti. Biraz daha koyu olsa daha cok emin olucm ama cok acik renk oldgu icin beni dusundurdu normalde sabirli biriyim adet gunum gelince yaprm test doktor rontgen isteyince yapi veriyim dedim boyle cikmasini hic ummuyordum yarin kan testi yaptirabilirim.
Ayni benm gibi kan tahlilini ne zmn ypmstn ve kc cikti3 gün varken yapmıştım ertesi günde fortelle yaptım çıkmadı
Ayni benm gibi kan tahlilini ne zmn ypmstn ve kc cikti
Laqubicuk muydu neydi yanls yazmis olabilirimyaptıgın testin markası nedir bebetime ise bende bundan biraz daha koyuydu ama yanlış sonuçç verdi.o markada sorun varmış.
inşllah hamilesidir sağlıkla hayırlısı olsun.
Laqubicuk muydu neydi yanls yazmis olabilirimgulmeyin sakinn )) ins cnm ya
Cnm sennkiyle ayni bn testte ben fortel yapmak istemedim yarn kan testinde daha kesn snc verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?