- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #12.001
Laqubicuk muydu neydi yanls yazmis olabilirimgulmeyin sakinn )) ins cnm ya
Cnm sennkiyle ayni bn testte ben fortel yapmak istemedim yarn kan testinde daha kesn snc verir
SelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim
SelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim
çok artiziz yaaaa çok bilmiş hamiş seni
insanın inanası gelmio napsın heycanını sonuna kadar yasasın iiyiz sen nasılsın bakalım
bana da de daaaaa :)))
Ne desek boş ya aslinda adetimin gecmesini beklicektim test ypmk icin ama bugun rontgen odasina girip ciktim 2dk da olsa durdum orda ins. Bir sey olmaz hamileysem eger bide ruyamda grmstm 3 hftlk hamileymisim dusuk yapablrsin dediler o yuzden yarin sabah gidio yaptrim kan testi olmazsa saglknolsun napalm :))tatlımm hadi inşallah ben de adetime 6 gün kala laboquikte silik olarak gördüm 2. çizgiyi elimde 4 tane daha vardı 2 gün yaptım hepsini koyulaştı gitgide sonra kanda baktırmaya gittim adetime daha çok var diye bekledim ben açıkcası... hoş benim kan tahlilini yanlış yaptılar negatif çıktı sonra başka yerde pozitif çıktı üfffffffff yine hatırladım ya...
Ben 2 kere yaptm silik ckti 2 saat snra bida yaptm negatif hayirlisi bakalmbende laboquickle yaptım silik çıktı
hayirli geceler cnm seni topigin atarli hamisi seciyyorum :))) ama tatli dilli olanindan : D cnm belki senn icine dogmustur ins dedigin gibidir Rabbim dualrimuzi kabl etsin ben birak hamilenolma ihtimalini adet gorebilmek bile mucizeyken bgnleride gosterdi Rabbm cok sukur degilsem bile uzulmiycem nerden nerelere geldik 7 ay once menopoz teshisi koymuslardi omur boyu cocugun olmaz dediler gordugun son adet dediler ama cok sukur duayla bu zamanlara geldik elhamdulillahSelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim
Ne desek boş ya aslinda adetimin gecmesini beklicektim test ypmk icin ama bugun rontgen odasina girip ciktim 2dk da olsa durdum orda ins. Bir sey olmaz hamileysem eger bide ruyamda grmstm 3 hftlk hamileymisim dusuk yapablrsin dediler o yuzden yarin sabah gidio yaptrim kan testi olmazsa saglknolsun napalm :))
Ben 2 kere yaptm silik ckti 2 saat snra bida yaptm negatif hayirlisi bakalm
hayirli geceler cnm seni topigin atarli hamisi seciyyorum :))) ama tatli dilli olanindan : D cnm belki senn icine dogmustur ins dedigin gibidir Rabbim dualrimuzi kabl etsin ben birak hamilenolma ihtimalini adet gorebilmek bile mucizeyken bgnleride gosterdi Rabbm cok sukur degilsem bile uzulmiycem nerden nerelere geldik 7 ay once menopoz teshisi koymuslardi omur boyu cocugun olmaz dediler gordugun son adet dediler ama cok sukur duayla bu zamanlara geldik elhamdulillah
Kizlar ben namazmi kilip kuranimi okuyup yatyorum yarin buyuk gun Allaha emanet olun opuldunuz kocaman
keşke kontrol olsaydı histereskopi çektiricem çok gerginim çok korkuyorum :18::18::18:
Canlarımm napıyosunuz. Ben dün gece öyle güzel bir rüya gördüm ki yengemin kucağında bebek varmış ammek istiyor bana veriyor sütüm yok ama benim değilmiş zaten çocuk emiyor süt gelmiyor haliyle bakıyor bana öyle bende biberon var böyle bir sürü seçiyorum birini mama yapıyorum çok güzeldi yaa hayırlara çıkarsın Rabbim.
nazan benimde uykum varhafta sonu gelsinde yatim diyemiyorum erkenden kalkıcam yine...
azcık işim var bitirip geleyim
bukeeet hayırdır neyden emin oduuuun,gelişmeler ne ne oluyooooooo
nazan senin bulduğun şu hikayeleri gözlerim dolu dolu okuyorum,rabbim inşallah hepimize nasip eder evlatlarımıza kavuşmayı
aynııı benim eşimin cevabı,sevmesem yanında ne işim var, sevmesem niye evleneyim,ama ben arada bir zorla söyletirimartık bıktırdım onu o kadar çok soruyorum ki beni seviyormusun diye,bazen dönüp yüzüne baksam, seviyorum aşkım diyor.
Bir gün evli bir çift Hz. Musayı görür ve ondan Allaha kendileri için dua etmesini ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söylerler.Hz. Musada Allaha dua eder ve Allahtan şöyle bir cevap gelir:
'Ya Musa söyle o çifte asla çocukları olmayacak onlar döl tutamaz.'
Hz. Musada gidip Allahın sözlerini o çifte anlatır.Aradan bir kaç sene geçer.Hz Musa o evli çiftle tekrar karşılaşır.Yanlarında birde küçük çocuk vardır ve onu Hz Musa ile tanıştırırlar.Bu bizim çocuğumuz diye.Hz. Musa çok şaşırır ve Rabbine sorar bu durumu.O zaman O yüce yaradandan şöyle bir cevap gelir :
'Ya Musa ben onlara kendi peygamberimle olmaz diye cevap göndermeme rağmen onlar benden hiç ümit kesmediler ve hep dua ettiler.O çocuk dualarının mükafatıdır der.'
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM.... her şeyin hayırlısı...
bana da de daaaaa :)))
Günaydnnnn...
Benimde çok uykum var Nazan(( UYUMAK İSTİYORUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?