Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

SelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim

SelAm kizlar hayırlı geceler nasilsiniz sunduzcum sana da kesin hamilesin demiştim merve de hamile diyorum ama o takmış silik olmasına kan testi yaptir öyle konuşalım canim

çok artiziz yaaaa çok bilmiş hamiş seni
insanın inanası gelmio napsın heycanını sonuna kadar yasasın iiyiz sen nasılsın bakalım

bana da de daaaaa :)))

Canın sagolsun ya derim tabi ahh ahh Rabbim gönlünüzde versin Rabbim hayırlı evlatlar versin bunu en az sizin kadar istiyorum hani derler yaa elinde sihirli bı değnek olsa neyi değiştirmek istersin diye ben bı tane bırakmaz hepinizin Hamiş olmasını dilersin ama yok malesef ama Rabbim o kadar lütuf sahibi dualara icabet eden ki inanıyorum birgun o güreşe gelecek

ALLAH İHMAL DEĞİL...
İMTİHAN EDER......

Ne desek boş ya aslinda adetimin gecmesini beklicektim test ypmk icin ama bugun rontgen odasina girip ciktim 2dk da olsa durdum orda ins. Bir sey olmaz hamileysem eger bide ruyamda grmstm 3 hftlk hamileymisim dusuk yapablrsin dediler o yuzden yarin sabah gidio yaptrim kan testi olmazsa saglknolsun napalm :))
bende laboquickle yaptım silik çıktı
Ben 2 kere yaptm silik ckti 2 saat snra bida yaptm negatif hayirlisi bakalm
hayirli geceler cnm seni topigin atarli hamisi seciyyorum :))) ama tatli dilli olanindan : D cnm belki senn icine dogmustur ins dedigin gibidir Rabbim dualrimuzi kabl etsin ben birak hamilenolma ihtimalini adet gorebilmek bile mucizeyken bgnleride gosterdi Rabbm cok sukur degilsem bile uzulmiycem nerden nerelere geldik 7 ay once menopoz teshisi koymuslardi omur boyu cocugun olmaz dediler gordugun son adet dediler ama cok sukur duayla bu zamanlara geldik elhamdulillah
Kizlar ben namazmi kilip kuranimi okuyup yatyorum yarin buyuk gun Allaha emanet olun opuldunuz kocaman

Sagol canim benim hakkında hayırlısı olsun inan okurken hem ağlıyorum hem de dua ediyorum Rabbim ol secimi hiçbirşey engel olamaz inşallah guzel haberlerini alacağız bende dua edecem sana bu gece Allah kabul etsin hadi hayırlısı bende öptüm hayırlı geceler

bir adanın sahil kenarı olacak bir yanın,
diğer yanın sahile yüzü dönmüş yalılar..
havada yağmur kokusu olacak
toprakla buluşurken damlalar
sen o yağmura doğru pedal çevireceksin..
ve yüzüne vuran yağmur damlaları kardeş olacak yanağından süzülenlere..

canım Allah rüyanı hayra çıkarsın inşallah, sütü bol bir anne olasın.

burcucum(duamnur) duanı okudum, Allah kabul etsin,hayırlı sağlıklı evlatların olsun.

nazan benimde uykum var hafta sonu gelsinde yatim diyemiyorum erkenden kalkıcam yine...
azcık işim var bitirip geleyim

günaydınlar..benimde afyonum patlamadı..duamnur/ben dün okumuştum duanı bir gün ilerden giyorum..artık yarından devam edecem..

yaaa hayatımdaki gelişmeleryaa..hani derlerya kafanızı rahatlatın, unutun relaks olun, ben oldum sanırım..öyle yavaş yavaş olmadı..birden bire oldu..ani bir şokla oldu..felek vurdu sillesini dedi silkelen bi gel kendime..silkelendim bende döktüm üstümde küf tutmuş düşünceleri, Allah ın nuru işığı vurdu üstüme..küf tutan yerlerden yeni filizler çıktı yeşerdi..O nun kudretinin yetemiyeceği bişey mi var??:))

anaam sabah sabah bütün dikenlerim tüy tüy oldu:))

bana da de daaaaa :)))

bana da de banada de banada de banada banada banada:))

Son düzenleme:
ya bu yasemin nerede hiç konuşamıyoz yavv..işe güce daldı kafayı yiyecek..bırak kızım sen mi kurtaracan..yaparsın yaparsın arkana döner bakarsın ki kimse aferim bile dememiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…