Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bat tarihlerine göre yapsan olur mu ki

selam ben geldim ya bu nedirki benide ekleyin

rabiacım hoşgeldin ekliycem zaten kuşum sensiz olurmu , ilk sayfada bir esmaül hüsna lar yazdım onlardan birini seçip yeni bir dua listesi oluşturucaz bayram ertesi, gönlünden hangisi geçiyorsa onu seçiyorsun oylama yapıyoruz, sonra hergün 1 kişi için onu okuyacağız hepimiz.
şuanda çoğunluk el-latif ismini seçti
sende bak bakalım senin kararın ne olacak?

taam canım hemen bakayım

tamam cnm başka bir topicte böyle yapıldığını hatırlıyom da fikir olsun dedim ama blki daha doğrusu isim sırasına göre olması cnm.Hayılısı bn uyarım

El Latif canım umarım hayırlısı olur

tamam cnm başka bir topicte böyle yapıldığını hatırlıyom da fikir olsun dedim ama blki daha doğrusu isim sırasına göre olması cnm.Hayılısı bn uyarım

evet tatlım, öyle yapan arkadaşlar var ama dediğim sorun da var, ozaman zavallım belirsizler sona kalıyor
kızlarda fikir versin sonra son karar göre listemizi hazırlamaya başlarım inşallah

bat yaklaştı yine sol gösüm sızlamaya başladı galiba bu ayda tık yok

ayy sorma bu adetler bizi tırlattıracak
bende 7 gün boyunca damla damla lekelenme oldum, sekizinci gün bi baktım adet olmuşum normal şekilde. Allahtan lekelenmeyi adet sanıpta oruçlarımı yemedim, yoksa tahmini 14 gün filan yani ramazanın yarısını yiycektim

ya hiç sorma bende ne güzel hiç belirti yok derken sol göğsüm sızlamaya başladı bile hayırlısı artık ümütsizliğe düşmek yok yola devam

ya hiç sorma bende ne güzel hiç belirti yok derken sol göğsüm sızlamaya başladı bile hayırlısı artık ümütsizliğe düşmek yok yola devam
canım benim gerçekten öyle ümitsizliğe düşmek yok, Kuranı kerimden bu konuda uyarıyı almıştık unutmayalım bak afferim hatırlatalım birbirimize
ya diğer topiklerde gördüm samimiyetine güvenen insanlar face de ekliyor birbirlerini hemde görmüş oluyorlar bizdemi yapsak

ya süper bişey olurdu bende merak ediyorum bütün kızları ama benim face im bilem yok ben cahil kaldım resmen
eşim istemiyor diye face açmadım, bekarken vardı hem onun hemde benim. evlenince kapatalım mı dedi, bende peki dedim, öylece 2 yıldır son teknolojiden uzak kaldım
Ama hakkaten kızlar face'i olanlar birbirini eklesin bence süper bir fikir benimde msn'im var yani ne olmuş okadarda fena değil yani

ayyy sevsinler senin havanı ne yani biz çirkinmiyiz kocalarımız bizi kendi halimize bırakmış ne yaparsanız yapın demiş

yok anam, sen şimdi kademe atladın hamişsin ya sen artık devlet ana gibi bişeysin, sana herşey serbest.
eşime diyorumki bana bi tane tablet pc alsana diyorum, cevaba bak "hamiş ol alırım" diyor ne yani dedim hamiş değilken düşük bir vasıftayım da, hamile olunca kademe mi atlıyorum diyorum gülüyoruz tabi ardından. yani seninkide o hesap, sen şimdi üst düzeysin hayatım, asıl hava sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…