- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #1.201
El- CEBBÂR : sevgimelegim - kardelenim32
El- FETTÂH : sevgimelegim - graphicdesigner - littlebirdie
Es- SEMİ :
El- LÂTÎF : graphicdesigner - buketdemet - bdroner - nuradamla - tmyomr - tb_fb - 7VerenGul - kardelenim32
El- KAYYÛM : ebebebruli - btskn
Arkadaşlar oylama sonucu büyük ağırlık "El- LÂTÎF" isminde çıktı..
Şimdi dua listesini bu isimle düzenlemeye başlayacağım ama bayram ertesi yani 22 ağustos çarşamba gününden itibaren geçerli olacak inşallah.
sıralamayı nasıl yapayım haksızlık olmasın diye onu düşünüyorum sabahtan beri. acaba alfabetik sıraya göre mi yapsam, yoksa başka bir fikriniz varmı???
Yada eğer bana güvenirseniz burda hepimizin isimlerini ufak kağıtlara yazayım, kendi kendime kurra çekeyim o sıralamayıda aynen yazayım??
bat tarihlerine göre yapsan olur mu ki
bat tarihlerine göre yapsan olur mu ki
selam ben geldim ya bu nedirki benide ekleyin
rabiacım hoşgeldin ekliycem zaten kuşum sensiz olurmu , ilk sayfada bir esmaül hüsna lar yazdım onlardan birini seçip yeni bir dua listesi oluşturucaz bayram ertesi, gönlünden hangisi geçiyorsa onu seçiyorsun oylama yapıyoruz, sonra hergün 1 kişi için onu okuyacağız hepimiz.
şuanda çoğunluk el-latif ismini seçti
sende bak bakalım senin kararın ne olacak?
rabiacım hoşgeldin ekliycem zaten kuşum sensiz olurmu , ilk sayfada bir esmaül hüsna lar yazdım onlardan birini seçip yeni bir dua listesi oluşturucaz bayram ertesi, gönlünden hangisi geçiyorsa onu seçiyorsun oylama yapıyoruz, sonra hergün 1 kişi için onu okuyacağız hepimiz.
tamam cnm başka bir topicte böyle yapıldığını hatırlıyom da fikir olsun dedim ama blki daha doğrusu isim sırasına göre olması cnm.Hayılısı bn uyarım
bat yaklaştı yine sol gösüm sızlamaya başladı galiba bu ayda tık yok
ayy sorma bu adetler bizi tırlattıracak
bende 7 gün boyunca damla damla lekelenme oldum, sekizinci gün bi baktım adet olmuşum normal şekilde. Allahtan lekelenmeyi adet sanıpta oruçlarımı yemedim, yoksa tahmini 14 gün filan yani ramazanın yarısını yiycektim
canım benim gerçekten öyle ümitsizliğe düşmek yok, Kuranı kerimden bu konuda uyarıyı almıştık unutmayalım bak afferim hatırlatalım birbirimizeya hiç sorma bende ne güzel hiç belirti yok derken sol göğsüm sızlamaya başladı bile hayırlısı artık ümütsizliğe düşmek yok yola devam
ya diğer topiklerde gördüm samimiyetine güvenen insanlar face de ekliyor birbirlerini hemde görmüş oluyorlar bizdemi yapsak
ya diğer topiklerde gördüm samimiyetine güvenen insanlar face de ekliyor birbirlerini hemde görmüş oluyorlar bizdemi yapsak
benimde face m yok( 25:
kızlar hemen kendinize bir facebook hesabı oluşturun
ayy bu ne demek şimdi siz bizi beğenmiyormusunuz
ne yapalım eski kafalı kocalarımız var belkimyada şöyle hayal edelim, okadar güzeliz ki dünya güzeliyiz, onun için kocişler bizi kimse görmesin diye yasaklamışlardır (yalana bak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?